![]() |
#4842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Ten hanndo jest śmieszny jeśli chodzi o ubustwianie evangeliona + żeby to obejrzeć 7 razy to naprawdę trzeba być...
Co jak co ale więcej wrażeń przyniesie obejrzenie czegoś nowego niż obejrzenie starego xxx razy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Illya
Bo Evangelion JEST dobra seria. Natomiast ogladanie 7 razy tez do mnie absolutnie nie przemawia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() No to biore sie za Gunslinger Girl...
![]()
![]() |
#4845 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Gunslinger Girl jest ciekawa, ale nie zachwycajaca seria. A na pewno nie ecchi : P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4846 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Heh bo Ja lubie Evangeliona ![]() ![]() @Topic A tam apropo Ma ktoś napisy do Lucky Star OVA .gdzie napisy nie kończą sie w 35min (zależy mi na napisach do Lucky Channel) Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 03-01-2009 o 02:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4847 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z Evvangelionem jest jak z Wiedźminem Sapkowskiego- musisz obejrzeć kilka razy by zrozumieć.
![]() |
#4848 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
to mam nos w zeszytach ale na monitorze leci NGE ![]() niektórzy przy odrabianiu lekcji słuchają muzyki, niektórzy lubią cisze, a ja lubie jak EVA 01 i spółka robią porządek w Tokio-3 : ) i tak sie uzbierało ,ze kilka razy juz tego Evangeliona przerobiłem. ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 03-01-2009 o 03:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4849 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
A kreska ladna jest ![]()
![]() |
![]() |
#4850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Co wyjdzie z połączenia:
technologi to love-ru i humoru kanokona oraz Heroine? 'Kemeko DX' trochę hardkorowe zwłaszcza akcje kemeko i lesbijskie teksty jednej z bohaterek : p @koszyk chobits,kemeko dx,futari ecchi,,strike witches,seikirei,to love ru na tą chwile co wymysliłem : p pogrubione to hardcorowe ecchi...
![]() |
![]() |
#4851 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Właśnie skończyłem ''He Is My Master''
![]() i mimo wielu negatywnym komentarzy zdecydowałem się na tą serie iii nie żałuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4852 |
Guest
|
![]() Czesc wszystkim
szczerze mówiąc nie jestem fanem, albo nałogowcem anime ale ostatnio widzialem (pozyczylem od kumpla) kilka tytułów i mi się bardzo spodobały. On mówi, że nie ma albo narazie nie ma 2 lub 3 sezonu danych anime, ale może wy macie lepsze info. Chodzi mi mianowicie o: *Black Lagon <-czy jest 3 seria *Smaurai Champloo <- czy jest 2gi sezon *Elfen Leid (sory jak źle napisałem, chodzi mi o takie kozacki anime gdzie jest dziewczynka z rogami i ma takie niby rence niewidzialem), czy jest 2gi sezon czy konczy sie całośc na tym jak Ukryty tekst:
No to jak by ktoś miał chwile prosił bym o odpowiedz, bo jak nie to niby mam zacząć oglądać Full metal alchemist czy coś takiego (niby też fajne =P, ja tam nie wiem) Ostatnio edytowany przez Tompior - 03-01-2009 o 13:03. |
![]() |
![]() |
#4853 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Też zaczynałem od Elfen Lied ![]() ponoć nie ma być II Serii ;'( ~Nyuu!?? ![]() Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 03-01-2009 o 04:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4854 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Oczywiście mówię o tytułach ciekawszych i ambitniejszych niż ZnT itepe. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Ok, właśnie wstałem XD spałem od 16 do 4 rano hahaha
Jestem na 10epie NGE jak narazie jest pozytywnie (licze na wielki przełom, że aż się zakocham w tym anime xD). Aczkolwiek znalazlem troche nielogiczności które mogą się rozwiązać potem, więc z oceną poczekam do końca ![]() @edit Pominełem dyskusje, gdzie wspomniano coś o 2edycji Elfen Lied'a. Jakby wyszła druga edycja to bym pozabijał tych kolesi. Skończyło się idealnie tak jak powinno się skończyć. Wszystko było niepewne od wahadła uczuć bohaterki po samą końcówke ![]() Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 03-01-2009 o 06:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Jesli chcecie Elfen lieda to macie to http://www.anime-online.info.pl/arti...article_id=284 tego samego autora , duzo krwi , cyckow i demonow ; p
![]() |
#4857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Z nudów sobie zacząłem oglądac Death Note. Po pierwszm odcinku dziwiłem się dlaczego jeszcze go nie obejrzałem, po pięciu następnych mówiłem sobie, że jaki ja to byłem głupi, że odrzuciłem to 2 lata temu po połowie pierwszego epa, a po 6 rano, czyli całej nocy spędzonej nad DN, wyśmiałem siebie i swoją głupotę, oraz przyrzekłem sobie, że nie będę oceniac anime po pierwszym epie (choc i tak nie lubię Berserka : )>), a teraz sobie myślę o tym jak bardzo chce mi się spac <ziewa...>. Choc z jednej strony dobrze, że nie oglądałem tego jeszcze- inaczej rozumiem, oglądam i dostrzegam więcej szczegółów w anime teraz niż parę lat temu ;x).
![]() |
#4858 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Swoja droga, nie widziales gdzies jakiegos ciekawego opisu OGOLNEJ historii Japonii? Nie koniecznie bardzo szczegolowego. @Nari No to po Death Note koniecznie zobacz Code Geass. Imo (i nie tylko imo) podobne i lepsze ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 03-01-2009 o 12:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4859 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#4860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Osobiście nie widze żadnego powodu by kilka razy oglądać to samo anime by dogłębnie zrozumieć jego sens.
P.S. Powodzenia z tym o czym przed chwilą pisałem jeśli chodzi o suby polskie , które zostały przetłumaczone z angielskich które zostały przetłumaczone z japońskich. |
![]() |
![]() |