Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-12-2007, 14:35   #4841
KaMiLSpAwW
Użytkownik Forum

KaMiLSpAwW's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: tipia
Gildia: jest
Świat: sax
Poziom: :<
Skille: eh
Domyślny

filmik
http://www.s p e e d y s h a r e.com/408313682.html

Only WoW
KaMiLSpAwW jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-12-2007, 15:32   #4842
ZdZiSiO15
Użytkownik Forum

ZdZiSiO15's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY

Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 100
Skille: **/**
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW Pokaż post
Mefi

Co do tego ze Ci sie wrypalem na respa to jest norma , kiedyś ci napsialem ze bede ci wjedzal na respa non stop kiedy cie zobacze i to robie , wiec sie nie dziw keidy cie zobacze i bede ci cos bil

ty shanek taki kozak to wbij na swojego eful chara idz na expa i ja przyjde , zabawimy się jak czegos nie wiesz to sie nie wpier*** w sprawy kogos innego ok? zal mi takich kozakow za dyche na forum.

co do thiefstwa dowiedzialem sie czegos

Diro mi opowiedzial ze kiedys mefi wpuscil do swojego domq jakiegos 50 ed i nic mu nie zabral , potem mefi porosil go zeby mu dal inva , dal gdy mefi tylko wszedl odrazu nie bylo arbalesta g-legow i kilku innych rzeczy , wiec kto tu jest walonym thieftem?

wiec tylko gdy bedzie online odrazu cie bede szukal i se nie pohuncisz spokojnie bo takie frajerstwo trzeba tępic

Do tego Adriano nigdy ci niemowil ze chce cie w rl spoktac , patrz idioto glupi napierw kto co pisze i potem komentuj , to co robi jedna osoba przestawiasz calkowicie all i mowisz to na 2 osobe? idz dziecko do szkoly i naucz sie czytania ze zrozumieniem , chodz wspolczoje twojej nauczycielce bo takiego idioty nikt by nie chcial chyba uczyc.
pozdro dla thiefta hakera i strasznego nooba

thats all.
@Lucas~

o Zall... mowisz ze ja Idiota? a Ty to kurwa inny jestes? Idiota to sobie do ojca mow a nie do mnie.... drzesz o to morde widocznie zazdroscisz?! ja nie wiem krzywy kurwa w chuj chlopie jestes.. a wiem juz czemu xD stary spuszczal sie na buta i kopał Twoja stara po Cipie jak cie robili.... i teraz dlatego jestes taki niedojebany i krzywy. Dobra daje Tobie i tym wszystkim pedałom (gora) Ignora... a co Shadek napisał prawde i co głupio ci bo cie dojebal.. lol
zal mi was wszystkich i co kurwa myslisz ze jak bd mi byl monster to ja przestane grac na lumi? zal

cYa noOob

ZdZiSiO15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2007, 15:52   #4843
KaMiLSpAwW
Użytkownik Forum

KaMiLSpAwW's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007

Imię: tipia
Gildia: jest
Świat: sax
Poziom: :<
Skille: eh
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZdZiSiO15 Pokaż post
@Lucas~

o Zall... mowisz ze ja Idiota? a Ty to kurwa inny jestes? Idiota to sobie do ojca mow a nie do mnie.... drzesz o to morde widocznie zazdroscisz?! ja nie wiem krzywy kurwa w chuj chlopie jestes.. a wiem juz czemu xD stary spuszczal sie na buta i kopał Twoja stara po Cipie jak cie robili.... i teraz dlatego jestes taki niedojebany i krzywy. Dobra daje Tobie i tym wszystkim pedałom (gora) Ignora... a co Shadek napisał prawde i co głupio ci bo cie dojebal.. lol
zal mi was wszystkich i co kurwa myslisz ze jak bd mi byl monster to ja przestane grac na lumi? zal

cYa noOob
Mefi jestes the best Czytając twoje posty juz coraz lepsze mam popmy ;D teraz niewie co powiedziec , dziecko nic nie moglo wymyles do sie doczepilo do starych? widać ze jestes jakimś nieogarnietym 15latkiem ktory dawno nie dostal Wrzucaj se dalej i tak wszyscy z Ciebei sie smieją i teraz wyszlo ile masz na prawde lat
Bardzo sie ciesze ze wkoncu dales mi tego ignora ufff stary wkoncu xD
Wogole ja o czym innym mowilem o tobie jaki jestes na serio a TY ze niby krzywy i cos na stara~? Dobra widac ze nie mozesz sie obronic all o Tobie wiedza i tyle cya..~~

down \/
hahahahaha rox dobrze napsiales czas isc do szkoly

Only WoW

Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 31-12-2007 o 16:35.
KaMiLSpAwW jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2007, 16:24   #4844
gora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZdZiSiO15 Pokaż post
@Lucas~

cYa noOob

AUAHSHUSHSUSHS*UHSAUSAHAUHSAAAAA

O dziżys krajst. Jestem rozbrojony. Sz00000000000000000000k. Mefi dobry jesteś. Do każdego mówisz, że jest krzywusem- chyba masz jakieś kompleksy. Twoj stary twoja stara...... skończ z tym bo to zwykle jest jedyna droga obrony, niestety bardzo nieskuteczna. Wiem, że nie dałeś nikomu ignore, bo po 1. Nie wiesz jak to się robi, po 2. Mi już podobno kiedyś dałeś a jednak dalej kontynuujesz Beef'a.

Jak dziś będę miał wenę, to napiszę o tobie piosenke <haha>. Niestety nie będzie ona w twoim ojczystym języku (mucha'cocoo), ale może ktoś się pofatyguje, aby przetłumaczyć.

A co do tego "zal" to to już sie robi nuuuuuuudne. Tak ostatnio pogrywałem sobie na APO. Tam jest dużo ludzi takich jak ty i wszyscy jak nie wiedzą co powiedzieć to piszą "zal".
Dla przykładu siedze sobie 3 godziny na pewnych bestiach, podbiega do mnie typek i mówi "zal" "ja tu byłem pierwszy" "zal" "siedze tu 10minut i jeszcze cie nie widziałem ani razu" "zal.pl".

Jak chcesz już być taki modny to może naucz się jakiegoś mniej drechowego słowa.

Zbliża się nowy rok. Pora pomyśleć o postanowieniach noworocznych. Poproś rodziców, żeby zapisali cię do szkoły, to nie kosztuje, a może w jakiś sposób poprawi twój styl pisania i rozmawiania z ludźmi. Przydałoby się troche kultury, bo skoro ty siedzisz tam z rodziną na drzewie i grzebiesz palcem u nogi w siostry nosie, żeby było coś na kolację to nie znaczy, że u wyżej scywilizowanych ludzi też tak jest.

Wszystkiego dobrego wam wszystkim (nawet Shadkowi i Mefiemu)....

Tyle ode mnie.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja?

21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup?
21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd

18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize?

16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim
16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD

12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake
gora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2008, 01:45   #4845
Vinteror
Użytkownik Forum

Vinteror's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Soul Society

Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Domyślny

Witam
Jak tam sylwester ?? Pijecie szampana ?? Ja już wpiłem, wystrzelałem wszystko co miałem (no, prawie wszystko )

hepi niu jer <-- W języku noobków

Happy new year <-- W naszym języku

Wszystkie najlepszego w nowym 2008 roku, dużych lvli, mało kicków oraz deadów, dużo fikcyjnej kasy oraz duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo szczęścia

Pozdr
stary 01-01-2008, 14:41   #4846
Zabic
Użytkownik Forum

Zabic's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell

Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
Zabic ma numer GG 5552630
Domyślny

@gz all lvl mlvl wykonanych questów i szczesliwego nowego roku

teraz cos odemnie skromnego

@Lumineros

na co tyle tych wulgarnych słów w jednym poscie ?? co ci to dalo?? hmm pomyslmy ulzy ci jak sobie tak powykilnasz na forum?? a to ze góra sie wjebal do tej klutni to jzu jego sparawa daj se na luz i lepiej nieudzielaj sie co do kłutni

Ostatnio edytowany przez Zabic - 01-01-2008 o 15:54. Powód: bo łazienka była nie czynna
Zabic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2008, 15:19   #4847
Fragles_Luminera
Użytkownik Forum

Fragles_Luminera's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
Domyślny

Teraz coś odemnie:
Noworoczny Advance :

PoZdr0^.^
Fragles_Luminera jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2008, 15:34   #4848
Lumineros
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark

Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
Domyślny

@Lucas

ej ej ale weź pokaż fryzurę na FUL ŻEL pls......... tak bardzo się prosisz Lucas o wpierdol spokojnie w wakacje jadę do Tarnowa ^^ będę w Łodzi i dostaniesz ja ci to gwarantuje tylko się nie broń kumplami jak będzie 1 vs 1 powykręcam ci te łapy i nogi z dupy powyrywam zobaczysz jeszcze będziesz płakał....

a tu mały film o Lucasie cóż on robi w tej klasie?dostałem to od twojego kolegi z rl http://www.youtube.com/watch?v=K3rC5R8MZ8w

@gora

ty też tak bardzo się prosisz o to żeby dostać wpierdol? mało ci, że jesteś ****em? i pajacem? dostaniesz raz i się nauczysz myślisz, że tu możesz robić co ci się podoba? Mafi sie pokłócił z Lucasem co sie obchodzi ta sprawa?lubisz tak sie w*******ać do czyich spraw? odezwij się jeszcze raz a obiecuje znajdę cię i będzie pogrzeb...

a i jeszcze jedno nie każdy musi tak doskonale znać język angielski jak wy....nie czepiajcie się go o to, że pisze źle...a co do języka polskiego to pierdole ten język pisze jak mi się chce

Ostatnio edytowany przez Lumineros - 01-01-2008 o 15:36.
Lumineros jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2008, 16:35   #4849
gora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka

Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumineros Pokaż post
@Lucas

ej ej ale weź pokaż fryzurę na FUL ŻEL pls......... tak bardzo się prosisz Lucas o wpierdol spokojnie w wakacje jadę do Tarnowa ^^ będę w Łodzi i dostaniesz ja ci to gwarantuje tylko się nie broń kumplami jak będzie 1 vs 1 powykręcam ci te łapy i nogi z dupy powyrywam zobaczysz jeszcze będziesz płakał....

a tu mały film o Lucasie cóż on robi w tej klasie?dostałem to od twojego kolegi z rl http://www.youtube.com/watch?v=K3rC5R8MZ8w

@gora

ty też tak bardzo się prosisz o to żeby dostać wpierdol? mało ci, że jesteś ****em? i pajacem? dostaniesz raz i się nauczysz myślisz, że tu możesz robić co ci się podoba? Mafi sie pokłócił z Lucasem co sie obchodzi ta sprawa?lubisz tak sie w*******ać do czyich spraw? odezwij się jeszcze raz a obiecuje znajdę cię i będzie pogrzeb...

a i jeszcze jedno nie każdy musi tak doskonale znać język angielski jak wy....nie czepiajcie się go o to, że pisze źle...a co do języka polskiego to pierdole ten język pisze jak mi się chce

Tak tak, myślisz, że komuś zaimponujesz?, pfff. Broń sobie Mefiego, wkońcu macie takie same charakterystyczne cechy. Ty mi chcesz "wpierdolić"? Dobra czekam. Przemyśl to sobie, bo nawet mi do chu*a nie sięgasz, nie wiem, może będziesz na drabinie stać. Nie działam w obronie Lucasa. Dla mnie niszczenie Mefiego to powinność. On odebrał grę paru moim kumplom czy kumpelom i temu go tępie. Już ty chcesz każdego najebąc i wogule. Weź idź się wyżyć na kimś w okolicy, bo do nas i tak nie trafisz. Bilet na pociąg kosztuje, jak chcesz mieć zniżkę to trzeba mięc legitymację, a aby mieć ten dokument trzeba uczęszczać do szkoły, co w twoim wypadku jest niemal niemożliwe.

Jeśli już naprawdę chcesz być taki męski to chociaż przejaw to w jakiejś kulturze, a nie beznadziejmyn ruganiu i grożeniu, że do mnie przyjedziesz ;pp

Kolega z rl cie wysprzęglił, jesteś skończony. Dalej się pchasz, a każdy wie jaki jesteś, że masz jedynego kolege, bo nikt inny z tobą nie gada, tylko tu strugasz bohatera.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja?

21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup?
21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd

18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize?

16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim
16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD

12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake
gora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2008, 17:35   #4850
Jarex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice

Domyślny

Cytuj:
@Lucas

@gora

Kolejne z dzieci neo.

@Gora

Odpusc. Szkoda marnowac czas na takiego balwana. Kazdemu chce dojebac. Ja tez mam przejebane, tak jak pol tego forum.

@Topic

Jakis stary loot z drag&dl
Jarex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2008, 21:15   #4851
Scypus
Użytkownik Forum

Scypus's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków

Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 80/66
Poziom mag.: 16
Domyślny

@edit
80

Ostatnio edytowany przez Scypus - 02-01-2008 o 00:02.
Scypus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2008, 11:54   #4852
Dybus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2006

Imię: Dybus
Poziom: 166
Domyślny

@90% ludzi up
Gratuluje karmienia troli

122:

82:

Fun:

Dybus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2008, 12:08   #4853
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Wpisy bloga: 2

Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
@Lucas

@gora

W dupie będziesz...
stary 02-01-2008, 13:35   #4854
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
W dupie będziesz...
I gówno będzie widział
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2008, 15:48   #4855
Fragles_Luminera
Użytkownik Forum

Fragles_Luminera's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
Domyślny

omg kilka stron spamu widzę a potem będziecie sie zbierać ekipą każdy na każdego jak jakies TibioFizole >tak wiem ,ze te pojęcie było już używane ,ale to nie jest normalne..

Wymieńcie sie numerami gg i prosze bardzo rozmowa grupowa i możecie rozmawiać...

a tutaj cos z górnej półki.Jakiś ciekawy Skrinszot (to pewnie Lumineros po zabawie sylwestrowej,przykleił sie do kibelka )

PoZdr0^.^
Fragles_Luminera jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2008, 17:50   #4856
Lumineros
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark

Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
Domyślny

@Bioxt

pedale szukasz zaczepki?taki cwaniak jesteś come jak reszta forum kurwa najpierw w tibi spoko spoko a na forum debila udajesz?
nie podoba coś sie to dawaj Lidzbark Welski/Graniczna 13 czekam
Lumineros jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2008, 18:05   #4857
ZdZiSiO15
Użytkownik Forum

ZdZiSiO15's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY

Poziom: 100
Skille: **/**
Poziom mag.: 7
Oczko

ZdZiSiO15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2008, 21:27   #4858
Jarex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice

Domyślny

Cytuj:
@Bioxt

pedale szukasz zaczepki?taki cwaniak jesteś come jak reszta forum kurwa najpierw w tibi spoko spoko a na forum debila udajesz?
nie podoba coś sie to dawaj Lidzbark Welski/Graniczna 13 czekam
No mówilem ze dzieciak neo Xd
Jarex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2008, 03:15   #4859
Riten_lum
Zbanowany

Riten_lum's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2007

Świat: Real World
Domyślny

Cytuj:
to dawaj Lidzbark Welski/Graniczna 13.....
....peron trzeci karton ósmy, pukać lekko bo kraton się zgina Xd.
Riten_lum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2008, 10:25   #4860
GrubaBeka
Guest

Domyślny

Nowy Quescik

Niedlugo nowe ssy
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania