![]() |
#4841 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4842 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mefi Knightt
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 100
Skille: **/**
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
o Zall... mowisz ze ja Idiota? ![]() zal mi was wszystkich i co kurwa myslisz ze jak bd mi byl monster to ja przestane grac na lumi? zal cYa noOob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4843 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Bardzo sie ciesze ze wkoncu dales mi tego ignora ufff stary wkoncu xD Wogole ja o czym innym mowilem o tobie jaki jestes na serio a TY ze niby krzywy i cos na stara~? Dobra widac ze nie mozesz sie obronic all o Tobie wiedza i tyle cya..~~ down \/ hahahahaha rox dobrze napsiales ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 31-12-2007 o 16:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4844 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Edmund pogromca ratow
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
|
![]() Cytuj:
AUAHSHUSHSUSHS*UHSAUSAHAUHSAAAAA O dziżys krajst. Jestem rozbrojony. Sz00000000000000000000k. Mefi dobry jesteś. Do każdego mówisz, że jest krzywusem- chyba masz jakieś kompleksy ![]() Jak dziś będę miał wenę, to napiszę o tobie piosenke <haha>. Niestety nie będzie ona w twoim ojczystym języku (mucha'cocoo), ale może ktoś się pofatyguje, aby przetłumaczyć. A co do tego "zal" to to już sie robi nuuuuuuudne. Tak ostatnio pogrywałem sobie na APO. Tam jest dużo ludzi takich jak ty i wszyscy jak nie wiedzą co powiedzieć to piszą "zal". Dla przykładu siedze sobie 3 godziny na pewnych bestiach, podbiega do mnie typek i mówi "zal" "ja tu byłem pierwszy" "zal" "siedze tu 10minut i jeszcze cie nie widziałem ani razu" "zal.pl". Jak chcesz już być taki modny to może naucz się jakiegoś mniej drechowego słowa. Zbliża się nowy rok. Pora pomyśleć o postanowieniach noworocznych. Poproś rodziców, żeby zapisali cię do szkoły, to nie kosztuje, a może w jakiś sposób poprawi twój styl pisania i rozmawiania z ludźmi. Przydałoby się troche kultury, bo skoro ty siedzisz tam z rodziną na drzewie i grzebiesz palcem u nogi w siostry nosie, żeby było coś na kolację to nie znaczy, że u wyżej scywilizowanych ludzi też tak jest. Wszystkiego dobrego wam wszystkim (nawet Shadkowi i Mefiemu).... Tyle ode mnie.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja? 21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup? 21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd 18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize? 16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim 16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD 12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Soul Society
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam
![]() Jak tam sylwester ?? Pijecie szampana ?? Ja już wpiłem, wystrzelałem wszystko co miałem (no, prawie wszystko ![]() hepi niu jer <-- W języku noobków Happy new year <-- W naszym języku Wszystkie najlepszego w nowym 2008 roku, dużych lvli, mało kicków oraz deadów, dużo fikcyjnej kasy oraz duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo szczęścia ![]() Pozdr
![]() |
#4846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() @gz all lvl mlvl wykonanych questów i szczesliwego nowego roku
![]() teraz cos odemnie skromnego ![]() ![]() @Lumineros na co tyle tych wulgarnych słów w jednym poscie ?? co ci to dalo?? hmm pomyslmy ulzy ci jak sobie tak powykilnasz na forum?? a to ze góra sie wjebal do tej klutni to jzu jego sparawa daj se na luz i lepiej nieudzielaj sie co do kłutni
http://forum.tibia.pl/showthread.php...86#post2650786 Ostatnio edytowany przez Zabic - 01-01-2008 o 15:54. Powód: bo łazienka była nie czynna |
![]() |
![]() |
![]() |
#4847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4848 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() @Lucas
ej ej ale weź pokaż fryzurę na FUL ŻEL pls......... tak bardzo się prosisz Lucas o wpierdol spokojnie w wakacje jadę do Tarnowa ^^ będę w Łodzi i dostaniesz ja ci to gwarantuje tylko się nie broń kumplami jak będzie 1 vs 1 powykręcam ci te łapy i nogi z dupy powyrywam zobaczysz jeszcze będziesz płakał.... a tu mały film o Lucasie cóż on robi w tej klasie?dostałem to od twojego kolegi z rl http://www.youtube.com/watch?v=K3rC5R8MZ8w ![]() ![]() ![]() ![]() @gora ty też tak bardzo się prosisz o to żeby dostać wpierdol? mało ci, że jesteś ****em? i pajacem? ![]() ![]() a i jeszcze jedno nie każdy musi tak doskonale znać język angielski jak wy....nie czepiajcie się go o to, że pisze źle...a co do języka polskiego to pierdole ten język pisze jak mi się chce Ostatnio edytowany przez Lumineros - 01-01-2008 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4849 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka
Imię: Edmund pogromca ratow
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
|
![]() Cytuj:
Tak tak, myślisz, że komuś zaimponujesz?, pfff. Broń sobie Mefiego, wkońcu macie takie same charakterystyczne cechy. Ty mi chcesz "wpierdolić"? Dobra czekam. Przemyśl to sobie, bo nawet mi do chu*a nie sięgasz, nie wiem, może będziesz na drabinie stać. Nie działam w obronie Lucasa. Dla mnie niszczenie Mefiego to powinność. On odebrał grę paru moim kumplom czy kumpelom i temu go tępie. Już ty chcesz każdego najebąc i wogule. Weź idź się wyżyć na kimś w okolicy, bo do nas i tak nie trafisz. Bilet na pociąg kosztuje, jak chcesz mieć zniżkę to trzeba mięc legitymację, a aby mieć ten dokument trzeba uczęszczać do szkoły, co w twoim wypadku jest niemal niemożliwe. Jeśli już naprawdę chcesz być taki męski to chociaż przejaw to w jakiejś kulturze, a nie beznadziejmyn ruganiu i grożeniu, że do mnie przyjedziesz ;pp Kolega z rl cie wysprzęglił, jesteś skończony. Dalej się pchasz, a każdy wie jaki jesteś, że masz jedynego kolege, bo nikt inny z tobą nie gada, tylko tu strugasz bohatera.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja? 21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup? 21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd 18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize? 16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim 16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD 12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4850 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() Cytuj:
@Gora Odpusc. Szkoda marnowac czas na takiego balwana. Kazdemu chce dojebac. Ja tez mam przejebane, tak jak pol tego forum. @Topic Jakis stary loot z drag&dl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4851 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Scypion'Pallek
Profesja: Paladin
Gildia: Trinus Dentrinum
Poziom: 45
Skille: 80/66
Poziom mag.: 16
|
![]() Ostatnio edytowany przez Scypus - 02-01-2008 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4853 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() omg kilka stron spamu widzę a potem będziecie sie zbierać ekipą każdy na każdego jak jakies TibioFizole >tak wiem ,ze te pojęcie było już używane ,ale to nie jest normalne..
![]() Wymieńcie sie numerami gg i prosze bardzo rozmowa grupowa i możecie rozmawiać... ![]() a tutaj cos z górnej półki.Jakiś ciekawy Skrinszot (to pewnie Lumineros po zabawie sylwestrowej,przykleił sie do kibelka ![]() ![]() PoZdr0^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() @Bioxt
pedale szukasz zaczepki?taki cwaniak jesteś come jak reszta forum kurwa najpierw w tibi spoko spoko a na forum debila udajesz? nie podoba coś sie to dawaj Lidzbark Welski/Graniczna 13 czekam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY
Imię: Mefi Knightt
Poziom: 100