![]() |
#4841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() taaa tylko Daw cie lal ; < i nie zjadles 5 rybek tylko o wiele wiecej
![]() ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
|
![]() |
#4842 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Po 2. Wiedzialem jak napisales nie przegladalem twojego bp. Po 3. Nikt nie mowi o placeniu...
![]() |
#4843 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Srry, co ja wczoraj zrobilem? Zabilme monka? Jesli wogule to zrobilem? (ahh nie pamietam te dni wolne, wiele sie rzeczy robi ^_^) Jesi zabilem to oddalem mfy.. Zerka zabilem? taak zabilem bo mnei dawerg atakowal, jak nie widziales polecam mnije przed kompem siedziec i isc do okulisty... ;] zabilem 2 monki za 1 oddalem mfy a poznije dawerg zrobil 2 i mnie atakowal, gdybym nie zabil to bym padl ;] Nie bylo ciebie wted<obiadek rox> i nie wiesz Tam przy piramidize na rawo 3 i na dole z 2-3 max ;] Bedziemy dochodzenie robic? Tylko dawl, ale jak ja bym zaczol Dawa? to ja na waszym miejscu bym sie przylonczyl do bicia zlodzieje 5 rybek i killera summonow... ;] Dawerg. czytanie ze zrozumienie, bylo to pytanie "Zaplacic ci?" nie napisalme ze ty mi kazales placic ;] Cya |
|
![]() |
![]() |
#4844 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() @Markizek
A po co zabiłeś im monka ?? Jak nie był Twój to po co ruszałeś ?? Po ch..... wkurzasz ludzi ?? A jak lubisz wkurzać to nie zdziw się, że ktoś cię w końcu ubije ![]() Zwisa Ci ten serw (jak juz nie raz pisałeś masz swój świat Harmonie) to po co zabijasz komuś potworki wkurzając tych co tu grają na codzień ?? Nie możesz tak jak ja lub inni zalogować się i zwyczajnie pogadać z kumplami zamiast siać ferment ?? Pozdrawiam all
#4846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @up
Święte słowa ![]() btw. nie jestem wędlina ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#4848 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() 18:54 Royal Michael [61]: offer plx
18:55 Rodo Shik [58]: 250k 18:55 Royal Michael [61]: za pacc 90 dni? 18:55 Rodo Shik [58]: nom (...) 18:58 Rodo Shik [58]: jak mpa na allegor jest po 80zl 18:58 Rodo Shik [58]: a on jest wart ok 450k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Down Ja tez nic do niego nie mam i sie z niego nie nabijam ![]() ![]() ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 03-02-2007 o 20:09. |
![]() |
![]() |
#4849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Michael
Nie nabijajmy sie z PL tylko ich nauczmy. Do tego zioma nic nie mam, jak mozesz wytlumacz mu ze nitk nie selluje MPA na allegro na silvie i ze nie chodiz po 450k~ >.> @Frajerstwo, ubijanie kumpli Wsrod silvery, jedyni kumple ktorym UFAM prawie w 100% ze mnie nie ubija to: 1. Dawergo Sewery (zaraz napsize ze mnie ubije xD) 2. Carpathiaa 3. Kacperka 4. Leo Lenidas (byly Silverianczyk, ziomek 4ever, ktory ubil mojego rla za to ze gral moim charem xD) 5. Garra Gres (Moj rl) 6. No i chyba reszta moich rl ktorych nie jest za duzo.. |
![]() |
![]() |
#4850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() Lol a mnie bej nie wymienil ^^
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#4851 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Wieliszew
Imię: Vegeta of Silvera
Gildia: Ultimate Evolved
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Może dlatego że ty BEJ??
![]()
22:23 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
#4852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() mozliwe ale kazdy wie ze wiesiu bej to bej nad bejami XDD
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#4853 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mógłbyś beju nie ujawniać, że mnie tak przyzywacie. Tylko my czterej wiemy o tym więc beju nie zdradzaj.
![]()
![]() |
![]() |
#4854 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Taak, walnolem sobie test hita za 10 w dawerga, to straszne ;o
UBILEM MONKA I DALEM MFY KURWA MAC LUDZIE ZROZUMCIE.... a ty pozniej jak noob mnie ganiales z zerkiem i ci go ubilem... Pozniej zaczoles mnie wyzywac od zjebow genetycznych,noobow i zaraz sie kumple zlecieli. Jak se wczorja w kazdego walnolem po 1-2 belty nikt sie nie oburzal, a dawerg zaraz sie w*****l i zrobil 2 monka i mnie ganial, to ubilem mu tego 1...(juz 2 byl , ale z teog mf nie oddalem, bo sam mnie atakowal) Dal loga na 5 min... i zaraz sie zalogowal i na mnie z zerkiem przybiegl i zaczl na*******ac ;] chodz troche nie udolnie...no ale... jak zawsze ja jestem tylko do teog zeby pomoc, a poznije kopnac w dupe.... btw. mpa na Harmoni to 450k ;] @Wendlina nie w*******aj sie, bo w dupie byles gowno wiesz |
![]() |
![]() |
#4855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @holu
Vegeta bardzo sie denerwuje jak sie na niego mowi Vegeta to Kobieta! xD @Holu2 Ano pominolem cie, bo zapomnialem ![]() Dodaje takze Kilver Achin ktory takze zawsze byl bro Chyba wszyscy... |
![]() |
![]() |
#4856 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() K**** Neo zamknij pysk
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4857 |
Guest
|
![]() Qwaa nooby nie spamujcie forum, bo mi sie nie chce tych waszych pierdół czytać -.-'
|
![]() |
#4859 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
sorry za spam
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
![]() |
![]() |
#4860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() A ja nie wiem komu ufać a komu nie
![]() ![]() Kasztan i ty mówiłeś mi że to ja prowokuje kłótnie? LoL ![]()