![]() |
#4861 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Skiloman
Wy*******aj >.< @top ![]() Bq ty br ;* ![]() ![]() pożegnanie lata z new Friends'em ![]() i ;f \o/ ![]() Hail BR_/ CHUPA ME LA ROLLA FUCKING POLACK ,,|,, |
![]() |
|
![]() |
#4862 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
|
![]() Bylo jeszcze 10 skorek z dragow 1 z dla oraz 2 scale z dragow.
![]() |
![]() |
![]() |
#4863 |
Guest
|
![]() Siema, zajefajne ssy ! byle tak dalej ^^
|
![]() |
#4864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: Cze100chowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pan Majda
Profesja: Elder Druid
Poziom: 8
Poziom mag.: 30
|
![]() Kto Jest Zajebisty?
![]() Oczywiscie Moj Komp !!!111oneoneone Ide sobie ide, expie sobie expie a tu nagle monitor sie wylacza, komp chodzi a monitor nie. Wlaczylem utamke i res kompa. Zobaczylem na tibii.com ze nie padlem wiec poprosilem qmpla zeby poszedl tam i wyczyscil full respa. Oczywiscie Kebq jest zajebiscie madry i zamiast wejsc na innego chara wlazl na Kebq i bylem na hita bo mialem 53 hp xD.
#4865 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pragne podziekowac za gre na neranie wszystkim qmplom a najbardziej :
Thorian Pall (=*****) Scartex (BRO 4EVER) Palladin (Hail You) Bodzio'szajs (GoGo 150) Wilq Pall (Hail Nubz xD) I wielu innym lecz mniej dla mnie znaczacych =* Pozdro xd Kebq zostanie sprzedany, wiec nie ufajcie nastepnemu ownerowi bo to juz nie bede ja ;d
Reggae 4ever. Ostatnio edytowany przez Kubq - 06-09-2007 o 17:23. |
![]() |
![]() |
#4866 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#4867 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4868 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Kebq ...
dobra dobra tez tak mowilem i co i gram dalej ;P
![]() |
![]() |
#4869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Santiago Sija
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 60
Skille: 75/73
Poziom mag.: 5
|
![]() 112 lv ;p troszke dluzej zeszlo wbicie next lv bo 111 wbijalem 2x
![]() ![]() chcialem wymienic 3 szczegolne osoby dla mnie... ktorych szczegolnie nie lubie ![]() -Nano Nira ( ehh kazdy wie kto to ) -Jeffray ( wrypal sie w resp na bezczelnego i udaje glupiego ) -Soul Sepp ( zwykly zlodziej , ukradl loota ) tyle noobow i debilow spotkalem wbijajac ten level... pozdrawiam. btw.Gz Bodzio 20mln+ , Gz Papeczek 59lv go go 60 ![]()
#4870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Michael'Destroyer
Gildia: Pink Sisters
Poziom: 12
Skille: 69
|
![]() Hiho mam dosyc dobry humor dziś, dlaczego? Zobaczcie sami
![]() Wrociłem ze szkoły i po kilku minutach postanowiłem pograć w tibie kupilem z 12 bp mf i poszedłem pobic sobie frosty dla sportu ![]() ![]() ![]() Wyloociłem dsm zwróciło się więc czemu miałem nie wrócić na smoczki? ;] Poszedłem wywaliłem all co miałem czyli uh i mf (250mf~ i 39 uh) efekt końcowy z dzisiejszego hunciku na smoczkach ![]() ![]()
#4871 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Scartex
Ja nie jestem takim nalogowcem jak Ty xDD @Elvinuz E tam, poi za 2 miechy+, ja need kase a POI bedzie pewnie tez za 5 miechow xd
#4872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]()
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
#4873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Imię: Bodzio'Szajs
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() @ Kebq
FRAJERZE DĘTY MAMUCIE JEDEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() X HAIL CARITAS X Agasia :*:*:* |
![]() |
![]() |
#4874 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Bodzio...
On juz zrobil new chara... xD sam mu dawalem eq z rookslayera Kebq Wez bo jak ci zaraz zaPIIIIP to zobaczysz co to jest nalog @ Zal.BR.SWE.PL.USA.NOR.... Chcialem isc na dragi... kupowalem mfy a wyszlo z tego tyle 20:18 Scartex [69]: 601 manafluid 20:18 Digger: Do you want to buy 500 potions of mana fluid for 27500 gold? 20:19 Scartex [69]: yes 20:40 Using one of 276 vials...
Ostatnio edytowany przez Scartex - 06-09-2007 o 21:51. |
|
![]() |
![]() |
#4875 |
Guest
|
![]() Cos nie moge przelamac magicznej bariery 108
![]() Sep 01 2007, 16:57:26 CEST Died at Level 108 by a hydra Sep 06 2007, 16:19:54 CEST Died at Level 108 by an acolyte of the cult 2 x aol, 2 x bless = 200k ![]() |
![]() |
#4876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Sulechów_/
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4877 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Ethanamoz Lothardan
Gildia: Infernal Nightmares
Poziom: 213
Skille: 17/29
Poziom mag.: 82
|
![]() Cytuj:
a tu nagle godzine 43 minuty i 52 sekund pozniej: Cytuj:
UHBAESUHBaesAESUHBaesuhbbuUHABESesauhbAESUHBaesUHA HUBebuhaesUHABESaesuhbAESUHBaesuhbAESuhabesUHABESa esuhbAESuhabesUHBaesuhbAESuhabesuhbAESUHBaesUHABES aesuhbAESUHBaesUHABESaesuhbESUHBESAESUHBesauhbESUH BESaAESUHBESAUHBesUHABESaesuhbESBUHaesUHABESaesuhb AESUHBuhabesUHABESaesuhbAESUHBAESUHABESaesuhbesAUH BasUHABESBES UHBAESUHBaesAESUHBaesuhbbuUHABESesauhbAESUHBaesUHA HUBebuhaesUHABESaesuhbAESUHBaesuhbAESuhabesUHABESa esuhbAESuhabesUHBaesuhbAESuhabesuhbAESUHBaesUHABES aesuhbAESUHBaesUHABESaesuhbESUHBESAESUHBesauhbESUH BESaAESUHBESAUHBesUHABESaesuhbESBUHaesUHABESaesuhb AESUHBuhabesUHABESaesuhbAESUHBAESUHABESaesuhbesAUH BasUHABESBES UHBAESUHBaesAESUHBaesuhbbuUHABESesauhbAESUHBaesUHA HUBebuhaesUHABESaesuhbAESUHBaesuhbAESuhabesUHABESa esuhbAESuhabesUHBaesuhbAESuhabesuhbAESUHBaesUHABES aesuhbAESUHBaesUHABESaesuhbESUHBESAESUHBesauhbESUH BESaAESUHBESAUHBesUHABESaesuhbESBUHaesUHABESaesuhb AESUHBuhabesUHABESaesuhbAESUHBAESUHABESaesuhbesAUH BasUHABESBES UHBAESUHBaesAESUHBaesuhbbuUHABESesauhbAESUHBaesUHA HUBebuhaesUHABESaesuhbAESUHBaesuhbAESuhabesUHABESa esuhbAESuhabesUHBaesuhbAESuhabesuhbAESUHBaesUHABES aesuhbAESUHBaesUHABESaesuhbESUHBESAESUHBesauhbESUH BESaAESUHBESAUHBesUHABESaesuhbESBUHaesUHABESaesuhb AESUHBuhabesUHABESaesuhbAESUHBAESUHABESaesuhbesAUH BasUHABESBES ?? Ostatnio edytowany przez Ethanamoz - 06-09-2007 o 23:50. Powód: dodalem 8 linijek brechty z tego debila bo uznalem ze wczesniej bylo za malo |
||
![]() |
![]() |
#4878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Santiago Sija
Świat: Pandoria
Poziom: 60
Skille: 75/73
Poziom mag.: 5
|
![]() mial byc ss z 113 lv a bedzie inny ...
![]() moj kochany komputer sie zawiesil ;] nie ma to jak expic caly dzien i na koniec kupic sobie blessy+aol ![]() dobra to tylko gra ![]() biore sie za odrabianie ![]() --------------------------------------------------------------- 10:22 You advanced from Level 111 to Level 112. -jedziemy dalej ...
( 01.04.2007 - 19.10.2007 ) "JL" "Rome was not built in a day..." Ostatnio edytowany przez Joaquin04 - 07-09-2007 o 17:03. |
![]() |
![]() |
#4879 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Imię: Nervarien
Gildia: Gazenbelger
|
![]() ![]() 19 leather, 2 scale jebnolem screena, lootbag ma 13k oz same itemy, te 10k oz to dragon hamy ;P |
![]() |
![]() |
#4880 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bodzius
A tam, juz mam new chara i need kasy poza tym szkola ;x jak nie bede mial good ocen to se pogralem ^^ w wakacje Cie jeszcze dogonie innym charem xDD