![]() |
#4861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dobra, skonczcie te wywody na temat budzetow klubow i kupywania pilkarzy, a pogadajmy o igrzyskach w Pekinie.
Ceremonia otwarcia byla wspaniala, Chinczycy sie postarali. Niezle wymyslili z zapaleniem znicza (gosc biegl po scianie stadionu), a cala reszta CodMiodIOrzeszki. Jak wam sie podobalo? Jak myslicie, ile medali zdobeda nasi sportowcy? Ostatnio edytowany przez Kubon - 08-08-2008 o 22:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4862 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bardziej interesuję się sportami zespołowymi, siatkówka, koszykówka, ręczna etc. Reszta jakoś mi jest obojętna... A co do ceremonii, to odpalenie znicza mi się podobało, reszta przesadzona ;/
Oprócz spraw czysto sportowych, będzie sie działo sporo działo na scenie politycznej ;x Co sądzicie o 'bojkotowaniu igrzysk'?
![]() |
#4863 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
btw nie było oficjalnych ofert za Kake i Ronaldinho wiec o czym mówisz?
![]() |
![]() |
#4864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Roman oficjalnie powiedział, że chciałby mieć w klubie tych piłkarzy.. no ale porste, że taki Milan czy Barca nie puszczą tak ważnych zawodników dla swojej drużyny i odrazu dementowali te pogłoski. Tak samo uczyniło MU z CR7.
Co do ceremonii to wolałem robić co innego niż siedziec 5h wgapiony w TV i ogladać fajerwerki. Ale fajne! A bojkot? wątpie, żeby ktoś się odważył np. wyjść na podium w koszulce z napisem: "wolny tybet" czy coś w tym rodzaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() O 0.30 zaczęło się ujeżdżanie!!!
![]() Fintex: Jak nie widziales, to nie mow. Ceremonia byla wyborna. Czuc bylo, ze zaczynaja sie Igrzyska Olimpijskie. Bylo to nieprawdopodobnie wzruszajace, przynajmniej ja tak to odczulem.
![]() |
#4866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4867 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Oglądałem już 2 razy Ceremonie otwarcia i każda była piękna lecztym razem stwierdziłem, że nie ma sensu tego oglądać.. tylko na chwilkę włączyłem TV. Tyle kasy na to wyłożyli to nie wątpię, że była wspaniała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4868 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Ceremonii otwarcia nie oglądałem, już mnie nie bawią takie rzeczy. Widziałem tylko defiladę kilkudziesięciu krajów i jakieś urywki z reszty ceremonii. edit: Mistrzem olimpijskim w kolarstwie Samuel Sanchez. Jestem co najmniej zaskoczony, no ale skoro Cancellara dał się zamknąć na ostatnich 100 metrach, to później tak to się kończy... ale i tak miał świetną końcówkę. Ostatnio edytowany przez Khalan Blitzhammer - 09-08-2008 o 11:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4870 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Nie chce mi się wykłócać, bo nie ma to najmniejszego sensu, ale Arsenal jest dla mnie najpiękniej grającą drużyną na świecie.
Czemu miałby się nie odważyć? Sportowców przecież nie aresztują. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4871 |
Użytkownik Forum
|
![]() nigdy nie wiadomo. jeśli już miałaby być kara o raczej dyskwalifikacja, więc wątpie żeby ktoś się poświęcił ;s
![]() |
#4872 |
Moderator
|
![]() Z jakiego powodu dyskwalifikacja? Przecież władze chińskie nie mają żadnego prawa głosu tej kwestii. A nawet jeśli MKOL chciałby się im podlizać i wywalić zawodnika, to musiałby i tak znaleźć naprawdę dobry pretekst - zdyskwalifikowanie kogoś za samą koszulkę "wolny Tybet" chyba by się skończyło linczem na członkach komitetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() TVP nie pokaże meczu Barcelona - Wisła?! To jest kurwa żałosne! Na dodatek nie będę miał możliwości zobaczenia w necie...Oby Barca porządnie dokopała Wisełce.
Edit. Sorki, mój błąd. Jednak kiedy pisałem tego posta, na stronie tvp były napisane tylko igrzyska. Na innych portalach też czytałem, że tvp2 nie wykupiło praw do transmisji, ale na szczęście pokażą ten mecz ![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 12-08-2008 o 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4874 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
|
![]() Cytuj:
A MKOl naprawdę ostro broni apolityczności igrzysk, więc na pewno nikomu by się nie podlizywali, tylko robili swoje. Obojętnie, czy IO byłyby w Pekinie, Rio czy LA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4875 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bój się, Chińczycy zrobią wszystko żeby utemperować tych co spróbują się wyłamać
![]() |
#4876 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Duch Niespokojny: Ta, fajnie być takim cwaniakiem przed monitorem. Po 1. ciekawe czy po 4 latach ciężkiej pracy po zdobyciu upragnionego złotego medalu olimpijskiego odważyłbyś się wyjść w takiej koszulce wiedząc, że masz możliwość go utracić a Twoje wyjscie w tej koszulce tak na prawdę nic a nic nie zmieni...
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fintex - 10-08-2008 o 00:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Szczypiornisci doplenili formalnosci i pocisneli gospodarzy,teraz niech tylko siatkarze dojada do tego 3;0 i odetchne z ulga,po tym drugim secie dopiero sie utrzasnalem teraz przy stanie 15;11 dla nas
![]() Co do pilki na olimpiadzie,calkiem niezle Wlochy graly z Korea.Gra Rossi'ego mi sie bardzo podobala. no 3;0 z niemcami ;D mala zemsta za ojro
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 10-08-2008 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4878 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() A tam siatkarze, grunt ze Dream Team powraca : D
![]() |
#4880 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Tarcza wspólnoty dla Manchesteru <3 Po raz kolejny po karnych, ale zawsze jest to jakieś trofeum na początek sezonu
![]() |
![]() |
![]() |