![]() |
#4862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Grocix...
To jest Illya........ musi się do czegoś przyczepić. Swoją drogą max 6 miesięcy nauki japońskiego i da rade spokojnie oglądać bez napisów. Co prawda będą problemy z wszelkimi pisanymi tekstami, ale reszte się zrozumie. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() Ja z tasiemców polecam Gintame wiele osób sobie chwali ,że jest podobne do Dragon Balla w humorze szczerze polecam też nie dawno się za to wiozłem.
![]() |
#4864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Oddam się do niewoli jeśli ktoś powie mi skąd moge ściągnąć 23ep neon genesis evangelion (wykluczając wszystkie strony w 1 poscie). Sprawdzałem jeszcze pare torrentów które znam i cholera jasna albo ep nie działa albo go tam nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4865 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
To jest niemożliwe, ponieważ za pierwszym razem: 1. Jesteś bardziej skoncentrowany na tym co się dzieje, często jest to sam wątek główny 2. Nie możesz odnieść tego do całości, co często jest jedyną opcją zrozumienia "smaczka" Cytuj:
Kiedy powtórka? Było niesamowicie przyjemnie Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @gro
illya wogle mieszka w jap. xD @ ja właśnie odkryłem jak piękna jest ta piosenka w wykonaniu Shion i Mion ^w^ Higurashi no Naku Koro ni - Dear You (feel) a wam która wersja sie podoba?: p jako że aktualnie działam na blue connectie nie mogę anime oglądać : < mam no skończenia kemeko dx i chaos head(12 ep) i jedyne co potem zostanie do kontynuacje higurashi,vampire knighta : p i tasiemce... 1 i 2 kadr owni http://www.onemanga.com/to-LOVE-ru/131/02/
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 03-01-2009 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4867 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ja wlasnie odkrylem ze EL ma az 15 OST , myslalem ze tylko lilium jest XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @eerion
Czy ja wiem? Ostatnio probowalem tak z Haibane Renmei i jakos nie widze najmniejszej potrzeby, zeby ogladac drugi raz (chociaz seria jest swietna). Jedyne co tak zauwazylem to gazeta w Hoshi no Koe, do ktorej na poczatku rzeczywiscie nie przywiazalem uwagi. Inna sprawa sa anime typu Lucky Star, ktorego bym chetnie drugi raz obejrzal, bo jak ogladalem pierwszy raz to nie widzialem wiekszosci serii, z ktorych sa motywy. @Rayza Wczesny jestes... Mi sie najbardziej ~Hope~ podoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4869 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kramer
nie : p po prostu chciałem to obejrzeć i teraz tylko czekam na czas kiedy bede mógł 2 serie obejrzeć. @gro mi dear you (feel) naraku no hana i higurashi no naku koro ni sie podoba reszta jakos nie przydał do gustu : p normalnie To love ru manga od 100 ch. zaczęła sie robić w pewnych miejscach dramatem : p a ecchi humor nie jest to juz tylko jakimś samym pantyshot...
![]() |
![]() |
#4870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Chwilkę nie wchodziłem na forum i już 1,5 strony xd.
Uważam, że jeśli naprawdę chce sie zrozumieć jakieś anime to trzeba je obejrzeć co najmniej 2x. @Corgar Pół roku to trochę za mało. Przynajmniej tak mi sie wydaje. @-=DanieL=- Jeśli jeszcze nikt cię nie poratował, to zaraz wysyłam pw. Mam nadzieję że to co pisałeś(to z niewolą) będzie prawdą xD.
![]() |
#4871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Eerion
Dokładnie o to mi chodziło. @Grocix I tu jest problem... skąd wiesz że wszystkie smaczki wyłapałeś? Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4872 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Frizz
W wypadku Haibane Renmei? Po obejrzeniu po prostu poczulem, ze wiem co, jak i dlaczego (i jaka jest tego symbolika) i nie widzialem potrzeby ogladania tego jeszcze raz. Ja w ogole nie moge ogladac dana serie jesli wiem co sie jak potoczy. Po prostu nie sprawia mi to przyjemnosci. @Otakuma Marzysz o niewolniku, nie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4873 | |
Użytkownik Forum
|
![]() KYAAA!!
Cytuj:
watashi wa yukai ^^ (sorry ale nie wiem który sylabariuszem powinienem to napisać wiec dałem w romanji)
![]() |
![]() |
![]() |
#4874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() A co Ci to da? ; P. Ja i tak wolę ściągac anime i później oglądac na tv. Zresztą na Animaxie większośc anime ma byc z lektorem...
![]() |
#4875 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z reszta i tak Animaxu nie bedzie 13.01. Juz sie zalozylem z Rayza o piwo na sierpniowym Animatsuri
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4876 |
Użytkownik Forum
|
![]() @nari
wiem ale lubię przekazywać takie wieści xD ale zawsze cos do obejrzenia "pod czas przerwy " : p @gro hai! a jak przegram... to to piwo będzie z unikatowego zbiornika xDDD... zobaczymy : p
![]() |
![]() |
#4877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() 30 min temu skonczylem Seto no Hanayome.. Fajna komedyjka polecam, czasem mozna sie zlac ze smiechu : D Mozna to okreslic tak - do 7 odcinka sa smiechy, potem zaczyna sie fabula ; ) Polecam : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() To dobrze, bo jestem na ~7 epie, choc narazie przypomina mi to bardziej TLR- chłopak ciota, dziewczyna piękna a co odcinek przyjeżdżają konkurenci.
![]() |
#4879 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Down: Czytam na bieżąco ![]() Ostatnio edytowany przez Xantro - 04-01-2009 o 13:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4880 |
Użytkownik Forum
|
![]() @xantro
a jak 8D humor,ecchi,dramat(czasami .),akcja,i wogle xD w 128ch. doszła nowa dziewczyna choć harem rita sie nie powiększył ; > (i to nie jest riko) a manga ma inny bieg niz jak aniem jak w przypadku Rosario
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 04-01-2009 o 12:51. |
![]() |
![]() |