|
|
#4882 |
|
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
Dream Team znaczy Wybrzeże Kości Słoniowej czy chodzi wam o naszego Szczypiorniaka?
|
|
|
#4883 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
@up: Uhm, ja też w sumie nie wiem. Ale i szczypiorniści i siatkarze super się dziś spisali. Oby tak dalej.
|
|
|
|
|
|
#4884 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
Dream Team byl tylko jeden. Sorry, ale nie wyobrazam sobie jak Wade, James, Howard czy Bosh moga byc porownywani do teamu z Barcelony. Barkley, Jordan, Bird, Magic, Pippen, Malone, Stockton... ja pierdole, przeciez ktorykolwiek z nich w pojedynke robilby roznice w dowolnej druzynie, a zebrani wszyscy razem do kupy... dominacja. To wlasciwe slowo. Absolutna, niepodwazalna, bezdyskusyjna dominacja. Jak na moj gust w obecnym teamie USA jedynym zawodnikiem ktory robi roznice jest Kobe, i byc moze od biedy LeBron. Fakt, maja zespol na zloto, ale nazywanie ich dream teamem...? Sorry, nie ten poziom ;]
Aha, i oficjalne fucki dla czlowieka odpowiedzialnego za ukladanie grafiku u mnie w robocie, za dowalenie 11h zmiany w niedziele, uniemozliwiajac mi obejrzenie jednego z najwazniejszych wydarzen igrzysk '08. Tak, mowie o Chiny - USA w basket. |
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
|
Jeszcze Wade
(Może dlatego, że kibicuje Miami )No, ale jest dobry. No wiadomo, że dream team był jeden, ale jeżeli ten team wszystko rozwali to też pewnie tak będą nazywani ^^ |
|
|
|
|
|
#4886 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
#4887 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
Odbiegając trochę od Olipmiady:
Cytuj:
|
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zbanowany
|
@up: Super. Lubię Kubę.
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#4889 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
|
Jeśli to prawda to poteżnie została wzmocniona linia ofensywna MU. Brakowało mi właśnie takiego wysokiego napastnika, takiego..."Huntera" ;-)
|
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Użytkownik Forum
|
Słyszałem, że SAF jest poważnie zainteresowany Henrym. W sumie w Barcie go nie widzie.. mało strzela. Eto'o jest lepszy. Mógłby odejść ;-)
edit: @Calen Futh: Hymm... sprawdzałem teraz http://news.bbc.co.uk/sport/ i nie ma tam nic o tym transferze.. mało tego.. wpisałem w szukajce 'klass jan huntelaar' i ostatni news o nim jest z 17 czerwca ;> Chyba przeczytałeś ten news z mało wiarygodnego źródła. Ostatnio edytowany przez Fintex - 12-08-2008 o 01:25. |
|
|
|
|
|
#4891 |
|
Zbanowany
|
Teraz jak patrzę to już ten news zniknął ze strony. Ale w rozwinięciu tej wiadomości pisało, że to info nie potwierdzone przez manutd.com. Huh, szkoda. Przydałby się napastnik. Ale kurwa nie Henry :<! Ja tam wolę Berbatova.
|
|
|
|
|
|
#4892 |
|
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
|
Fiorentina postawiła duży krok w kierunku awansu do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Czwarta drużyna poprzedniego sezonu Serie A pokonała u siebie Slavię Praga 2:0 w pierwszym meczu III rundy eliminacyjnej. Bramki dla gospodarzy zdobyli Adrian Mutu i Alberto Gilardino, sprowadzony w przerwie letniej z AC Milan.
Fiorentina - Slavia Praga 2:0 (1:0) 1:0 Mutu 3 min. 2:0 Gilardino 57 min. Sędziował: Howard Webb a mieli go z Austrii nie wypuścić?
|
|
|
#4893 |
|
Zbanowany
|
A dzisiaj Barcelona baty dostaje. Heheh ;pp
|
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
|
Na dzisiejszym meczu to skończy się przygoda Wisły z LM
![]() Oficjalnie: Eto'o zostaje w Barcelonie Znalezione w internecie ![]() Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Xendriel - 13-08-2008 o 16:58. |
|
|
|
|
|
#4895 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
Snilo mi sie: Juventus 1-1 Artmedia Barca 4-1 Wisla. DAMN.
A tak w ogole to ludzie nienawidza Webba za to, że popelnil blad czy za to, ze zrobil to specjalnie ;]?
|
|
|
#4896 |
|
Użytkownik Forum
|
Kiełbasy w górę i ładujemy frajerów-jak zwykł mawiać nasz były trener reprezentacji.
Barcaaaaa <333 Btw. Kogo obstawiacie, że zdobędzie medal olimpijski dla Polski? Na Otylię raczej nie licze. Po cichu licze na siatkarzy bądź szczypiornistów Gdyby Szczypiorniści zdobyli medal to bym się najbardziej cieszył. |
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Zbanowany
|
Ja tam najbardziej cieszyłbym się też z piłki ręcznej z racji tego, że bardzo lubię ten sport.
|
|
|
|
|
|
#4898 |
|
Użytkownik Forum
|
kochana tvp znowu coś musiała zjebać. w meczu z beitarem fatalnej jakości obraz, a teraz opóźniony o jakieś 2 sekundy... zanim zawodnik dośrodkuje, komentator już mówi 'dobra interwencja pawełka' -.-'
20 minut i 7:0 w strzałach, 1:0 w bramkach, widać różnicę klas.
\_\_\_Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w górę _/_/_/ Ostatnio edytowany przez skuug - 13-08-2008 o 23:14. |
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Użytkownik Forum
|
1-0 Eto'o Czarna Perełka
Visca el Barca!@Edit 2-0 Xavi Hernandez ciekawe ile jeszcze będzie "edit" xD
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 13-08-2008 o 23:19. |
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
No te opóźnienia były fatalne. Krzyczy, że Brożek jest w polu karnym, że szansa na gola, a ja Brożka widziałem jak dopiero z piłką z własnej połowy wyszedł... Potem dostali info o problemach, to komentator na siłę opóźniał komentarz, co można było zauważyć - raz komentował sekundę przed akcją, innym razem sekundę po...
A co do meczu - tego się spodziewałem : P
|
|