![]() |
#4882 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dream Team znaczy Wybrzeże Kości Słoniowej czy chodzi wam o naszego Szczypiorniaka?
![]() |
#4883 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() @up: Uhm, ja też w sumie nie wiem. Ale i szczypiorniści i siatkarze super się dziś spisali. Oby tak dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Dream Team byl tylko jeden. Sorry, ale nie wyobrazam sobie jak Wade, James, Howard czy Bosh moga byc porownywani do teamu z Barcelony. Barkley, Jordan, Bird, Magic, Pippen, Malone, Stockton... ja pierdole, przeciez ktorykolwiek z nich w pojedynke robilby roznice w dowolnej druzynie, a zebrani wszyscy razem do kupy... dominacja. To wlasciwe slowo. Absolutna, niepodwazalna, bezdyskusyjna dominacja. Jak na moj gust w obecnym teamie USA jedynym zawodnikiem ktory robi roznice jest Kobe, i byc moze od biedy LeBron. Fakt, maja zespol na zloto, ale nazywanie ich dream teamem...? Sorry, nie ten poziom ;]
Aha, i oficjalne fucki dla czlowieka odpowiedzialnego za ukladanie grafiku u mnie w robocie, za dowalenie 11h zmiany w niedziele, uniemozliwiajac mi obejrzenie jednego z najwazniejszych wydarzen igrzysk '08. Tak, mowie o Chiny - USA w basket. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Jeszcze Wade
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4886 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Odbiegając trochę od Olipmiady:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4888 | |
Zbanowany
|
![]() @up: Super. Lubię Kubę.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Jeśli to prawda to poteżnie została wzmocniona linia ofensywna MU. Brakowało mi właśnie takiego wysokiego napastnika, takiego..."Huntera" ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4890 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Słyszałem, że SAF jest poważnie zainteresowany Henrym. W sumie w Barcie go nie widzie.. mało strzela. Eto'o jest lepszy. Mógłby odejść ;-)
edit: @Calen Futh: Hymm... sprawdzałem teraz http://news.bbc.co.uk/sport/ i nie ma tam nic o tym transferze.. mało tego.. wpisałem w szukajce 'klass jan huntelaar' i ostatni news o nim jest z 17 czerwca ;> Chyba przeczytałeś ten news z mało wiarygodnego źródła. Ostatnio edytowany przez Fintex - 12-08-2008 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4891 |
Zbanowany
|
![]() Teraz jak patrzę to już ten news zniknął ze strony. Ale w rozwinięciu tej wiadomości pisało, że to info nie potwierdzone przez manutd.com. Huh, szkoda. Przydałby się napastnik. Ale kurwa nie Henry :<! Ja tam wolę Berbatova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4892 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Fiorentina postawiła duży krok w kierunku awansu do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Czwarta drużyna poprzedniego sezonu Serie A pokonała u siebie Slavię Praga 2:0 w pierwszym meczu III rundy eliminacyjnej. Bramki dla gospodarzy zdobyli Adrian Mutu i Alberto Gilardino, sprowadzony w przerwie letniej z AC Milan.
Fiorentina - Slavia Praga 2:0 (1:0) 1:0 Mutu 3 min. 2:0 Gilardino 57 min. Sędziował: Howard Webb a mieli go z Austrii nie wypuścić?
![]() |
#4893 |
Zbanowany
|
![]() A dzisiaj Barcelona baty dostaje. Heheh ;pp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Na dzisiejszym meczu to skończy się przygoda Wisły z LM
![]() Oficjalnie: Eto'o zostaje w Barcelonie Znalezione w internecie ![]() Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Xendriel - 13-08-2008 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Snilo mi sie: Juventus 1-1 Artmedia Barca 4-1 Wisla. DAMN.
A tak w ogole to ludzie nienawidza Webba za to, że popelnil blad czy za to, ze zrobil to specjalnie ;]?
![]() |
#4896 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Kiełbasy w górę i ładujemy frajerów-jak zwykł mawiać nasz były trener reprezentacji.
Barcaaaaa <333 Btw. Kogo obstawiacie, że zdobędzie medal olimpijski dla Polski? Na Otylię raczej nie licze. Po cichu licze na siatkarzy bądź szczypiornistów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4897 |
Zbanowany
|
![]() Ja tam najbardziej cieszyłbym się też z piłki ręcznej z racji tego, że bardzo lubię ten sport.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4898 |
Użytkownik Forum
|
![]() kochana tvp znowu coś musiała zjebać. w meczu z beitarem fatalnej jakości obraz, a teraz opóźniony o jakieś 2 sekundy... zanim zawodnik dośrodkuje, komentator już mówi 'dobra interwencja pawełka' -.-'
20 minut i 7:0 w strzałach, 1:0 w bramkach, widać różnicę klas.
\_\_\_Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w górę _/_/_/ Ostatnio edytowany przez skuug - 13-08-2008 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4899 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1-0 Eto'o Czarna Perełka
![]() @Edit 2-0 Xavi Hernandez ![]()
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 13-08-2008 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() No te opóźnienia były fatalne. Krzyczy, że Brożek jest w polu karnym, że szansa na gola, a ja Brożka widziałem jak dopiero z piłką z własnej połowy wyszedł... Potem dostali info o problemach, to komentator na siłę opóźniał komentarz, co można było zauważyć - raz komentował sekundę przed akcją, innym razem sekundę po...
A co do meczu - tego się spodziewałem : P
![]() |