![]() |
#4902 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4903 |
Guest
|
![]() Dobra spoko ehhehe
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() co tam kochanie ? :*
#4905 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() To jest temat "Wydarzenia z Galany" a swoją idiotyczną znajomość pogłębiajcie na priv. Szkoda robic 5 stron dziennie z samymi bezsensownymi postami.
#4907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() a no nic prucz tego ze konda chce sie wyplacic XD no i niedlugo mnie nie bedzie szykuje sie na 18stke bedziesz tesknic kochanie ? :*
#4908 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @navo nie denerwuj sie przynajmniej sie nie wyzywamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4909 |
Guest
|
![]() No a jednak konda bendzie pay ;p poddał się widocznie już ma dośc siedzenia w pz i chcę expic. Ale ja myślę że on ma w tym plan i jestem pewien w 90% że on chce się spłacic ponieważ bendzie mógł wtedy expic wbije 200lvl i znuw zacznie walczyc .
|
![]() |
#4910 |
Zbanowany
|
![]() Myslisz ze hwl takie glupie ze dadza mu poexpic XD
|
![]() |
![]() |
#4911 |
Guest
|
![]() No ale jak zapłaci to nie mogą go bic chyba że oszukają z pay mentem. To już lepiej nie płacic ;p skoro i tak nie może expic ty wow może se po mieście chodzic przynajmniej no faza ;p Różnicy nie ma czy zapłaci czy nie ale widocznie jest tak głupi że im zapłaci a jak pójdzie na exp ucieszony że free i dead ;p
|
![]() |
#4912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Imię: --- ? ---
|
![]() A ja jestem pewien, że Konda nie wbije 200... (ja wbije
![]() Galana jest starsza od Kyry a mimo to jest już prawie 200lvl na Kyrze i mnóstwo polaków hlvl gdzie "tu" na tego nie ma. Na Galanie "spinają się" "spinają" i "zepnąć" nie mogą. Konda co wbije 175, 176 lvl to pada. Wydaje mi się, że Zazek przegoni Konde i może wtedy będzie troche inaczej. RACZEJ już nikt nie będzie tak żył Kondą. Mówie tu o takich ludziach co jak widzą , że przebiegnie Konda to od razu: "WIDZIAŁEŚ TO KONDA POMÓGŁ MI ODKOPAĆ TOMBĘ", albo "KONDA DAŁ MI DZIŚ 300GP NA SHIP"... Podnieta nie ma co. HWL jest to jedno wielkie PA. Sharring, botterstwo wbili lvl (nie wszyscy, nie bierzcie tego tak do siebie) już im sie expić nie chce i jak zobaczą, że ktoś fastem wbija lvl to od razu paymenty, hunta ma osoba, bo expi. STWARZA ZAGROŻENIE. Że ktoś szybko expi jest największym powodem do huntów. I dlatego teraz jest tak a nie inaczej same wary, hunty, paymenty i nawet se nie można pograć choćby 4 fun. Coraz więcej osób zmienia server bo poprostu Szwedzi lub ktoś tam inny nauczył tego Polaków którzy to wykorzystują. A teraz jescze gorzej będzie bo trzeba mieć na runki blessy aole itp. bo war jest. I tak wszyscy padniecie. Jeden po drugim. (To sie tyczy tych większych lvl) Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi za mojego psota. To tylko moje przemyślenia i dziele się nimi z wami. PS. UP. Kodna nie jest na tyle głupi żeby wierzyć, że będzie free i razej nie zapłaci.Ty może byś poszedł expić. Mało jest osób które biorą (o ile już biorą) mało kasy i dotrzymują słowa. Płacisz i Free. Nie będe ich zdradzał ale Wielkie Pozdro Dla Nich Ostatnio edytowany przez Xsasero - 16-02-2007 o 18:32. |
![]() |
![]() |
#4913 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4914 |
Guest
|
![]() zgadzam się z adelao bo to jest życie pvp pojebane ale prawdziwe a większośc ludzi denerwuje że szwedzi żondzą a nie polacy mnie to też w*****a a najbardziej właśnie że jak jakiś polak szybko bije lvl to odrazu hunted itd to najbardziej mnie w*****a bo tak to looz da się przeżyc . Nom skoro konda nie jest głupi skoro nie pójdzie expic to po co płaci pay mant żeby sobie po mieście polatac??? LOL szkoda kasy;p
|
![]() |
![]() |
#4915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Imię: --- ? ---
|
![]() Sam se masz świat n-pvp. Powodzenia. Nie podoba mi się fakt. Mówie to otwarcie. Tylko mam pytanie: Czemu Ty nie grasz regularnie na Galanie? I wolałbym, żebyś tak nie bronił HWL, że wszystko dobrze robią. Chodziło mi o to żeby troche się wzieli do roboty. Młodsze servy a już h lvl. Nie chcę się z nikim kłócić nawet z Tobą
![]() ![]() Up. Nie powiedziałem, że płaci. Może zapłaci może nie zapłaci. Mnie tam nie interesuje Konda. Niech se robi co se chce. Lecz wydaje mi się, że wie co zrobi ^^
|POZDRO 4 ALL| ![]() Ostatnio edytowany przez Xsasero - 16-02-2007 o 18:42. |
![]() |
![]() |
#4916 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@latino Spytaj sie kondy moze Ci napisze :S |
|
![]() |
![]() |
#4917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Imię: Raziel kosiaz
Gildia: Szukam pożadnej
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Heh jak mnie hacker haknol to powysyłał wszystkim moim kumplą linki z strona hakerską. I jakoś doszło do Yuperdo i każe mi płacić a ja nawet nie mam czym.
Plate arma mam na sobie a muj payment to 50k ![]() Dlatego chcę opuścić galane. Bo na innych serwach aż tak szwedzi nie rządzą. P.S : Gonili mnie w 7 sami 50lvl+ w tym Yuperdo a ja jeden bp uhow i z banuty do depo ![]() Fart ? Czy dobre pvp? ![]() Aha i może ktoś pomoże w tym huncie pograł bym jeszcze z wami ![]()
#4918 |
Guest
|
![]() Mogę ci dac p legi i stell helmet ;p zawsze cos hehe
![]() |
![]() |
#4919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Marduc
Feb 16 2007, 20:03:09 CET Killed at Level 99 by Yuperdo and by Kejisey 4-0 ![]() |
![]() |
![]() |
#4920 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Feb 16 2007, 19:58:06 CET Killed at Level 150 by Garmie
and by Levandero Gamblino Aylitha ded. Feb 16 2007, 19:56:41 CET Killed at Level 85 by Garmie and by Rica Thim Potempik silny =/ Keekz padl od Levandero zapewne przypadkiem ![]() Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 16-02-2007 o 21:32. |
![]() |