Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-02-2007, 17:01   #4901
Latino
Guest

Domyślny Hwl

heh to nie o to chodzi że oni chcą grac sami tylko o to że w tak krótkim czasie zabijają tyle ludzi że już im brak kasy na runy chociaż nie jestem pewien bo lukałem chaty hwl i każdy ma co najmniej po 2 dh 5 b robe itd ;p

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-02-2007, 17:22   #4902
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Latino Pokaż post
Nom zrobiłem fake z tym że raczej noob i zjebany charakter ;p sorry cati ale już mnie w*****a ten adelao ;p ale dobra jakieś głupoty pogadajmy co się dzieje o polityce galany bo ja gram od nowa nie grałem 1,5 roku i nie wiem za bardzo co tu się dzieje. Niektórzy powiedzą to po co się udzielam po prostu lubię ten świat na nim zaczełem grac w tibie.
Ok, zakopiemy topor jak napiszesz "Przepraszam Cie mistrzu Adelao "
Adelaoo jest offline  
stary 16-02-2007, 17:28   #4903
Latino
Guest

Domyślny

Dobra spoko ehhehe przepraszam cię mistrzu adelao haha xd

stary 16-02-2007, 17:33   #4904
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo Pokaż post
Ok, zakopiemy topor jak napiszesz "Przepraszam Cie mistrzu Adelao "
co tam kochanie ? :*
stary 16-02-2007, 17:47   #4905
Adelaoo
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
co tam kochanie ? :*
A wszytko dobrze ;*;*;*;*;* procz tego ze konda roxando !! xDD A u Ciebe, jak tam ?
Adelaoo jest offline  
stary 16-02-2007, 17:55   #4906
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

To jest temat "Wydarzenia z Galany" a swoją idiotyczną znajomość pogłębiajcie na priv. Szkoda robic 5 stron dziennie z samymi bezsensownymi postami.
Bartol1 jest offline  
stary 16-02-2007, 17:55   #4907
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo Pokaż post
A wszytko dobrze ;*;*;*;*;* procz tego ze konda roxando !! xDD A u Ciebe, jak tam ?
a no nic prucz tego ze konda chce sie wyplacic XD no i niedlugo mnie nie bedzie szykuje sie na 18stke bedziesz tesknic kochanie ? :*
stary 16-02-2007, 18:02   #4908
Adelaoo
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
a no nic prucz tego ze konda chce sie wyplacic XD no i niedlugo mnie nie bedzie szykuje sie na 18stke bedziesz tesknic kochanie ? :*
pewnie ze bede tesknil baw sie dobrze ;*, a w sprawie kondy ile chce zaplacic msg na priv plixior

@navo nie denerwuj sie przynajmniej sie nie wyzywamy
Adelaoo jest offline  
stary 16-02-2007, 18:07   #4909
Latino
Guest

Domyślny

No a jednak konda bendzie pay ;p poddał się widocznie już ma dośc siedzenia w pz i chcę expic. Ale ja myślę że on ma w tym plan i jestem pewien w 90% że on chce się spłacic ponieważ bendzie mógł wtedy expic wbije 200lvl i znuw zacznie walczyc .

stary 16-02-2007, 18:15   #4910
Adelaoo
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Latino Pokaż post
No a jednak konda bendzie pay ;p poddał się widocznie już ma dośc siedzenia w pz i chcę expic. Ale ja myślę że on ma w tym plan i jestem pewien w 90% że on chce się spłacic ponieważ bendzie mógł wtedy expic wbije 200lvl i znuw zacznie walczyc .
Myslisz ze hwl takie glupie ze dadza mu poexpic XD
Adelaoo jest offline  
stary 16-02-2007, 18:21   #4911
Latino
Guest

Domyślny

No ale jak zapłaci to nie mogą go bic chyba że oszukają z pay mentem. To już lepiej nie płacic ;p skoro i tak nie może expic ty wow może se po mieście chodzic przynajmniej no faza ;p Różnicy nie ma czy zapłaci czy nie ale widocznie jest tak głupi że im zapłaci a jak pójdzie na exp ucieszony że free i dead ;p

stary 16-02-2007, 18:25   #4912
Xsasero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Imię: --- ? ---
Domyślny

A ja jestem pewien, że Konda nie wbije 200... (ja wbije ) Galana bardzo i to naprawdę bardzo zeszła na psy, a może nawet jeszcze niżej. Małe porównanie.
Galana jest starsza od Kyry a mimo to jest już prawie 200lvl na Kyrze i mnóstwo polaków hlvl gdzie "tu" na tego nie ma. Na Galanie "spinają się" "spinają" i "zepnąć" nie mogą. Konda co wbije 175, 176 lvl to pada. Wydaje mi się, że Zazek przegoni Konde i może wtedy będzie troche inaczej. RACZEJ już nikt nie będzie tak żył Kondą. Mówie tu o takich ludziach co jak widzą , że przebiegnie Konda to od razu: "WIDZIAŁEŚ TO KONDA POMÓGŁ MI ODKOPAĆ TOMBĘ", albo "KONDA DAŁ MI DZIŚ 300GP NA SHIP"... Podnieta nie ma co. HWL jest to jedno wielkie PA. Sharring, botterstwo wbili lvl (nie wszyscy, nie bierzcie tego tak do siebie) już im sie expić nie chce i jak zobaczą, że ktoś fastem wbija lvl to od razu paymenty, hunta ma osoba, bo expi. STWARZA ZAGROŻENIE. Że ktoś szybko expi jest największym powodem do huntów. I dlatego teraz jest tak a nie inaczej same wary, hunty, paymenty i nawet se nie można pograć choćby 4 fun. Coraz więcej osób zmienia server bo poprostu Szwedzi lub ktoś tam inny nauczył tego Polaków którzy to wykorzystują. A teraz jescze gorzej będzie bo trzeba mieć na runki blessy aole itp. bo war jest. I tak wszyscy padniecie. Jeden po drugim. (To sie tyczy tych większych lvl)

Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi za mojego psota. To tylko moje przemyślenia i dziele się nimi z wami.

PS. UP. Kodna nie jest na tyle głupi żeby wierzyć, że będzie free i razej nie zapłaci.Ty może byś poszedł expić. Mało jest osób które biorą (o ile już biorą) mało kasy i dotrzymują słowa. Płacisz i Free. Nie będe ich zdradzał ale Wielkie Pozdro Dla Nich

Ostatnio edytowany przez Xsasero - 16-02-2007 o 18:32.
Xsasero jest offline  
stary 16-02-2007, 18:31   #4913
Adelaoo
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xsasero Pokaż post
A ja jestem pewien, że Konda nie wbije 200... (ja wbije ) Galana bardzo i to naprawdę bardzo zeszła na psy, a może nawet jeszcze niżej. Małe porównanie.
Galana jest starsza od Kyry a mimo to jest już prawie 200lvl na Kyrze i mnóstwo polaków hlvl gdzie "tu" na tego nie ma. Na Galanie "spinają się" "spinają" i "zepnąć" nie mogą. Konda co wbije 175, 176 lvl to pada. Wydaje mi się, że Zazek przegoni Konde i może wtedy będzie troche inaczej. RACZEJ już nikt nie będzie tak żył Kondą. Mówie tu o takich ludziach co jak widzą , że przebiegnie Konda to od razu: "WIDZIAŁEŚ TO KONDA POMÓGŁ MI ODKOPAĆ TOMBĘ", albo "KONDA DAŁ MI DZIŚ 300GP NA SHIP"... Podnieta nie ma co. HWL jest to jedno wielkie PA. Sharring, botterstwo wbili lvl (nie wszyscy, nie bierzcie tego tak do siebie) już im sie expić nie chce i jak zobaczą, że ktoś fastem wbija lvl to od razu paymenty, hunta ma osoba, bo expi. STWARZA ZAGROŻENIE. Że ktoś szybko expi jest największym powodem do huntów. I dlatego teraz jest tak a nie inaczej same wary, hunty, paymenty i nawet se nie można pograć choćby 4 fun. Coraz więcej osób zmienia server bo poprostu Szwedzi lub ktoś tam inny nauczył tego Polaków którzy to wykorzystują. A teraz jescze gorzej będzie bo trzeba mieć na runki blessy aole itp. bo war jest. I tak wszyscy padniecie. Jeden po drugim. (To sie tyczy tych większych lvl)

Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi za mojego psota. To tylko moje przemyślenia i dziele się nimi z wami.

PS. UP. Kodna nie jest na tyle głupi.Ty może byś poszedł expić. Mało jest osób które biorą (o ile już biorą) mało kasy i dotrzymują słowa. Płacisz i Free. Nie będe ich zdradzał ale Wielkie Pozdro Dla Nich
Jak cos Ci sie nie podoba to masz swiat no-pvp -,-
Adelaoo jest offline  
stary 16-02-2007, 18:37   #4914
Latino
Guest

Domyślny

zgadzam się z adelao bo to jest życie pvp pojebane ale prawdziwe a większośc ludzi denerwuje że szwedzi żondzą a nie polacy mnie to też w*****a a najbardziej właśnie że jak jakiś polak szybko bije lvl to odrazu hunted itd to najbardziej mnie w*****a bo tak to looz da się przeżyc . Nom skoro konda nie jest głupi skoro nie pójdzie expic to po co płaci pay mant żeby sobie po mieście polatac??? LOL szkoda kasy;p
  Received Infraction
stary 16-02-2007, 18:40   #4915
Xsasero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Imię: --- ? ---
Domyślny

Sam se masz świat n-pvp. Powodzenia. Nie podoba mi się fakt. Mówie to otwarcie. Tylko mam pytanie: Czemu Ty nie grasz regularnie na Galanie? I wolałbym, żebyś tak nie bronił HWL, że wszystko dobrze robią. Chodziło mi o to żeby troche się wzieli do roboty. Młodsze servy a już h lvl. Nie chcę się z nikim kłócić nawet z Tobą Respect 4 You and All

Up. Nie powiedziałem, że płaci. Może zapłaci może nie zapłaci. Mnie tam nie interesuje Konda. Niech se robi co se chce. Lecz wydaje mi się, że wie co zrobi ^^

Ostatnio edytowany przez Xsasero - 16-02-2007 o 18:42.
Xsasero jest offline  
stary 16-02-2007, 18:45   #4916
Adelaoo
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xsasero Pokaż post
Sam se masz świat n-pvp. Powodzenia. Nie podoba mi się fakt. Mówie to otwarcie. Tylko mam pytanie: Czemu Ty nie grasz regularnie na Galanie? I wolałbym, żebyś tak nie bronił HWL, że wszystko dobrze robią. Chodziło mi o to żeby troche się wzieli do roboty. Młodsze servy a już h lvl. Nie chcę się z nikim kłócić nawet z Tobą Respect 4 You and All

Up. Nie powiedziałem, że płaci. Może zapłaci może nie zapłaci. Mnie tam nie interesuje Konda. Niech se robi co se chce. Lecz wydaje mi się, że wie co zrobi ^^
Nie wazne czy polak czy szwe kazdych z nich robi PA jak moze :S:S komu sie to nie podoba to no-pvp...

@latino Spytaj sie kondy moze Ci napisze :S
Adelaoo jest offline  
stary 16-02-2007, 20:40   #4917
Raziel kosiaz
Użytkownik Forum

Raziel kosiaz's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie

Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Raziel kosiaz ma numer GG 2285691
Domyślny

Heh jak mnie hacker haknol to powysyłał wszystkim moim kumplą linki z strona hakerską. I jakoś doszło do Yuperdo i każe mi płacić a ja nawet nie mam czym.
Plate arma mam na sobie a muj payment to 50k

Dlatego chcę opuścić galane. Bo na innych serwach aż tak szwedzi nie rządzą.

P.S : Gonili mnie w 7 sami 50lvl+ w tym Yuperdo a ja jeden bp uhow i z banuty do depo
Fart ? Czy dobre pvp?
Aha i może ktoś pomoże w tym huncie pograł bym jeszcze z wami
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1521891
Raziel kosiaz jest offline  
stary 16-02-2007, 20:48   #4918
Latino
Guest

Domyślny

Mogę ci dac p legi i stell helmet ;p zawsze cos hehe

stary 16-02-2007, 21:06   #4919
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania

Stan: Niegrający
Świat: Morgana
Arturo Soprano ma numer GG 7249509
Domyślny

Marduc

Feb 16 2007, 20:03:09 CET Killed at Level 99 by Yuperdo
and by Kejisey

4-0
Arturo Soprano jest offline  
stary 16-02-2007, 21:29   #4920
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

Feb 16 2007, 19:58:06 CET Killed at Level 150 by Garmie
and by Levandero Gamblino

Aylitha ded.

Feb 16 2007, 19:56:41 CET Killed at Level 85 by Garmie
and by Rica Thim

Potempik silny =/

Keekz padl od Levandero zapewne przypadkiem

Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 16-02-2007 o 21:32.
FajerWarjor jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania