![]() |
#4921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Prawdą jest, że ostatnimi czasy w temacie nie dzieje sie zbyt wiele, właściwie to prawie nic. Prawie cały czas pojawiają się posty o temacie: "Oglądałem xxx było świetne/zajebiste/do dupy/dobre/inne.", "Obejrzałem xxx, co polecacie jako następne?". Na dodatek co xx stron trafiają sie posty o niemal identycznej treści na wyżej wymienione 'tematy', zmienione są tylko tytuły lub opinie.
Wyjątkiem był flame war na temat School Days, który uznałem za bezsensowny z powodu powtórzenia go 3x w krótkim odstępie czasu. Za pierwszym razem było fajnie xD. Ale ile razy można pisać to samo? Nie mówiąc już o tym że bez przerwy padały te same argumenty, tylko inaczej sformułowane i udział, tak naprawdę, tylko 3 osób. Nic dziwnego, że częstotliwość pisania spadła, skoro temat po prostu przynudza.
|
![]() |
#4922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Kuma
Drugi Illya? Przeszkadza to nie pisz, nie przeszkadza to nie marudz : P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4923 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzień dobry. Widzę że przez nie sprawdzanie działu "o wszystkim i o niczym" przegapiłem ciekawy temat.
W kwestii mangii i anime aktualnie czytam i oglądam bleach oraz soul eatera. Również zainteresowałem się tytułem "Eyeshield 21". Polecam zarazem www.kreskowka.pl lub kreskowki.fani.pl dla polskich wersji. Jest tam wiele anime i kreskówek a niektórzy nie wiedzą gdzie szukać.
![]() |
#4924 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Strony z anime sa tez w pierwszym poscie. Z reszta lwia czesc osob z tego tematu anime sciaga, a nie oglada online : P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4925 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja również ale wiem że są ludzie na tyle leniwi że wolą poświęcić 20 minut na obejrzenie w gorszej jakości niż ściągać go 2-3 razy tyle.
![]()
![]() |
#4926 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nowy odc Bleacha całkiem w pytke duzo akcji
![]()
![]() |
#4927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Gro
<mysli> Sam nie wiem. 'Nie żyłem' za czasów Illyi(czy jakkolwiek sie to odmienia) i nie wiem jaki jest. Ten post to najprawdziwsza prawda xD. Nie wiem czemu tak cię to drażni(nie odpowiadaj, nie chcę wiedzieć xP). @Gro 2 W pierwszym poście nie ma stron na których można oglądać online. Wiem bo przed chwilką sprawdzałem : P @Ganci. Nie wiem czy lenistwo ma tu coś do rzeczy. Tyle tylko więcej sie 'narobisz', że trzeba napisy dopasować, chociaż niektórzy oglądają z napisami angielskimi. Czy anime masz na dysku w hd czy na stronce w rozmiarach 200x100 i tak zajmie Ci tyle samo czasu jego obejrzenie. Co z tego, że ściągniesz 2-3 czy nawet 10x więcej skoro nie będziesz miał kiedy tego obejrzeć? Tak btw. należysz do tych 'leniwych' ludzi ;>, skoro polecasz stronki z anime online?
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 07-01-2009 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4928 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Zgodnie z cytatem - nie należe. ![]() Właśnie znalazłem na chomiku odcinki soul eatera w formacie .avi idealne do AMV i zasysam. Aktualnie dopiero 16 pierwszych ściągnołem. :s @Koszyk Zawsze miło oglądać Ken-chana <3.
![]() |
![]() |
#4929 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ganci
RAWy Soul Eatera? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4930 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4931 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rawy
![]()
![]() |
#4932 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
Wybór należy do ciebie N... Qras ; ) @kuma twój post przypominał niesławnego picture-spammera Illye ;].... i dla tego potrzebni są Spamerzy tematu (pierwsza 3ka elite spamerów),którzy będą rozluźniać temat etc...
![]() |
![]() |
![]() |
#4933 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ganci
AMV z subami...? Cóż... Nie rozumiem też pojęcia "jakość kinowa" xD @Rayza nii-nii No nie? @Minami-ke Progress - 90% Zostało najgorsze, piosenki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4934 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak już napisałem, wszystkie pixelki co do 1 na swoim miejscu. Mówiąc w skrócie jakość bez najmniejszych zarzutów. Zresztą nie jestem ani zwolennikiem AMV z subami ani bez. Bez jest nieco czytelniej, ale nie widać co mówią postacie. Bez subów przydaje się np gdy się robi coś w rodzaju parodii.
![]() Jak oglądam jakieś AMV z chociażby nieznanego anime lub przegapionego/przyszłego odcinka to chętnie wiem o co chodzi a dużo nie zasłaniają. :>
![]() |
#4935 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ad.2) hai nii-san ad.3) ta jedno źle przetłumaczone zdanie pios. i wyjdzie ci jakiś "wtf" 8D
![]() |
![]() |
![]() |
#4936 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza 3
Ta piosenka i tak jest taka bez sensu, ze nie mam sie co martwic ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#4937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() W kinach wcale nie ma takiej świetnej jakości. Owszem rozdzielczość jest ogromna, ale ekran jeszcze ogromniejszy. A to że chcemy oglądać w HD to chyba jest oczywiste. Do tej pory miałem tylko manię jeśli chodzi o jakość anime... ale przez Grocusia doszło do tego audio i teraz zbieram kasę na porządne słuchaweczki xD
Oglądał ktoś wszytkie 5 epów Hellsing Ultimate? Ja wczoraj 5 oglądałem i całkiem mi się podoba. W porównaniu ze zwykłym hellsingiem brakuję mi tylko czerwonych tęczowek u Victorii. Ale z niebieskimi też wygląda kawaii. Kreska na niezłym poziomie, animacja też. A jak ktoś lubi masakrę to jest to obowiązkowa pozycja. PS. Jakbyś potrzebował pomocy przy tłumaczeniu pisz do mnie ;p Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4938 |
Użytkownik Forum
|
![]() na pewno nie tak jak full 'forever we can make it' i moment w którym wydaje mi sie ze wokalistka śpiewa "zabieram namiot,i ruszam w droge" xDDD
![]() |
![]() |
#4939 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie jeśli o Hellsing Ultimate mowa, jest równie dobre co anime? OAV nie oglądałem i jeśli warto to chętnie bym poprosił link dla zaoszczędzenia szukania.
![]()
![]() |
#4940 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. manga jest zaje.... 2. sam hellsing wymiata ale połowa to fillery 3.ova to 100% histori z mangi anime online?
![]() |
![]() |