![]() |
#4941 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Konin
Imię: Emef Squn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anielski Orszak
Świat: Danera
|
![]() ![]() ![]() Problem to na priv podkrecaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vodur
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Poziom: 50
Skille: 101/100
Poziom mag.: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() ... Gratz all
![]() lol.. ng ownz ;p Ostatnio edytowany przez Phil128 - 03-10-2007 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() Dawno wuja psycha nie bylo
![]() co do vengielka ![]() masz cos do psycho kiepow? ![]() jestem psychiczny i dobrze mi sie z tym zyje ![]() mam ziomow i oni to akceptuja ![]() przeszkadza Ci to ze ktos jest psychiczny psychopochodzenia albo cos? to tak jak bys byl rasista i mniejszosc ludzka ponizal trudno -.- twoje zycie Co do Emefa dajze spokoj nic nie wskurasz ![]() hot 13 rlz ![]() Artur przystopoj ![]() ![]() i... prosba do vengla ![]() wez raportuj br no chyba ze wolisz latynosow to wybacz -.- jestes Tutkiem ale tez konfem jestes... trudno to co sie teraz na danerze dzieje... porazka ![]() moje kazania byly, sa i beda wazne ![]() MADRY GLUPIEMU USTAPI !! ZAPAMIETAJCIE ![]() mam powod by byc tu znowu, srodkowym palcem pozdrowic WROGOW ,,|,, Pozdro wasz Psych
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4946 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do latynosów - brazole mają ładniejsze dupy :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: katowice
Imię: zabujca max 1owner :)
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zaleze Team
Poziom: 142
Skille: 96/90
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() ![]() Own3D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4949 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Poziom: 159
|
![]() Cytuj:
mam wiecej zaufanych friendow br niz pl
![]() |
![]() |
#4950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anielski Orszak
Poziom: 124
|
![]() 89 level po raz drugi
![]() ![]() Thx Squn Hail PoI i jego pojebane korytarze ![]()
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4951 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: z przemytu
Imię: Marian Moczymorda
Poziom: 62
Skille: du/pa
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
BTW jeśli jeszcze nie widziałeś: http://br.youtube.com/watch?v=f457Ngwei_Q Może to co mówię wydaje się śmieszne i stereotypowe, ale na Danerze b. trudno grać bez tego typu uprzedzeń.
![]() |
![]() |
#4952 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. oni wszyscy siebie chronią, Polacy tak nie potrafią 3. kto tu mówi o biciu pokłonów?... wyluzuj, to tylko gra... nie ma na celu propagowania rasizmu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4953 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#4954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
|
![]() I polacy i br sa tacy sami...
marian uwazasz ze ci extremo-br-hackerosi to dzieci bo sie ciesza ze ojebali jakiegos h lvla w grze, na pare k i kupe syfu ktora w rl jest g***o warta... masz przyklad br.. jakis czas temu ktos dal linka, jak 12 latek ojebal 20 latka i ten dzwonil do domu... pamietasz? zobacz z 15 page back ![]() pozatym wejdz na pierwszy lepszy polski ots zaraz GM 12 latek ci wjebie ue w temple po czym postraszy huntem na ots ![]() all tacy sami, czy rusek, afrykan, amerykan, czy polak, kazdy jest czlowiekiem, kazdy robi bledy, jeden jest lepszy z majcy, 2 z angielskiego nie ma roznicy miedzy ludzmi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4955 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
jestem wrogiem rasizmu nic do nich nie mam!! nic takiego nie napisalem. sa beerki (br) ktorzy sa ok sa tacy co zasluguja na die... damu jedno pytanie... pamietam ze chodzily sluchy ze to ty podjebales menela ze acc sprzedal... niewiem czy to prawda czy falsz ale jak tak to zrobiles to swiadczy wiele o polakach (niektorych) chodzi o to ze vengiel woli podjebac pl niz br... i sam vengiel zaprzeczas sobie mowiac slowa ze polacy nie potrafia sie zebrac... jak tu tak ma byc jak tacy jak ty kabluja?? jakos nie slyszalem zeby jakis br podjebal br... przynajmniej na danerze ![]() co do tych wymian zdan ciagle jestem jednego zdania TIBIA ROBI PAPKE Z MOZGU !!!! widac ludzi ![]() jedziecie po sobie przez pare pixeli ![]() skonczcie z tym jak wuja psych ![]() a vengiel? ![]() uzaleznienie psychiczne? hmmmm... to znaczy ze siada na psychice wiec psychol... co kraj to obyczaj ![]() br = potrafia sie zjednoczyc ![]() pl = nie potrafia ![]() za duzo amerykanskich filmow sie naogladaliscie ze konfident zawsze wygra ![]() zycie jak w madrycie ![]() pozdro psych
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4956 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Gildia: Prison Break
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
yeah yeah to tylko gra a ty widze wyj***nie biezesz ja do siebie i tak jak w rl je**esz z dupy na kogo tylko mozesz i do kogo tylko mozesz.... Środkowy palec panie władzo !.. Przestan pier****ć a zacznij wklejac ssy Br ..pl @Marian Widze ze nie trawisz br bo chyba jestes z ludzi "tibia bogiem exp nalogiem" br sa wobec siebie bardziej loyalni ...Załap hunta od br to wtedy poznasz swoich loyalnych ziomkow PL rox yeah Polecam na prawde cala prawda wyjdzie o polskich ziomach ![]() @psycha Hail co tam jak tam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Chory'Passtor
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Dziwne ze brazolqw bronią najwieksi lizodupy proste jest to ze z polakami sie nie dogadujecie bo kazdy wie jacy jestescie i wsrod polskich graczy jestescie dziecmi specjalnej troski ktorzy w pogotowiu na 1 pc expia i rządzą bo w rl mają zle heh , Damu , Arturek co tak nagle ozyliscie jakis czas temu was nie było i cichutko siedzieliscie
![]()
![]() |
#4958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Gildia: Prison Break
Poziom: 70+
|
![]() @up
Ja tez mam sie czuc jak lizodup? Tibijskich loyal ziomow na palcach jednej reki zlicze ...maybe ci sie bardziej poszczescilo pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Chory'Passtor
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @up
ciebie nie miałem na mysli nie znam cie tez cie pozdrawiam
![]() |
#4960 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() A skoro o huntach od br mowa... przed pierwszym warem złapałem hunta za to że powiedziałem do jakiegoś uhmaker bota "hi" i po braku reakcji spytałem czy botuje... Tylko Menel starał się coś z tym zrobić, mimo że go o to nie prosiłem, poprostu wspomniałem o tym w rozmowie - jakby nie było, faktycznie postawa rzadka u Polaków. Do tego całego bullshitu z "chronieniem" wracając... wiadomo, gdybyś sharował z kilkoma 10 latkami które umieją tylko ustawić bota w żółwiach, to też byś leciał na ratunek do ich priv chara, z jakiegokolwiek powodu ;c) W kwestii sharowania Polacy pozostają daleko w tyle za brazolami - wiadomo, brak zaufania, nasza Polska mentalność ;] _/
![]() |