|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4941 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#4942 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak mnię to wkurza jak sobie patrze a tam jakiś noobek zrobił 20 lvl myśli że jest boss , udaje że się zna na grze i pisze że Spaaw padł żałośnie itp. Wiem zawalił trochę że dał się tak złapać ale potem już niemiał szans. Albo że Spaaw gdy go zabijali uhał się na bocie. OMG przecież można uhać się na hotkeyach i to taka sama prędkość a więc poco włączać bota? zal.pl
No dobra to teraz możecie mnie bluzgać Pozdro
#4943 |
Zbanowany
|
![]() Spaaw dołączył do Dusk tydzień temu i padł dwukrotnie...
Duski poniosły druzgocącą klęskę w open battle... Vision robi już co tylko zechce... Na Furorze nastąpią teraz mroczne czasy... Muahahaha.... Powiało grozą ;s |
![]() |
![]() |
#4944 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4945 |
Zbanowany
|
![]() A bo ja wiem czy się nawróciłem...
Ja jestem za tym, żeby sytuacja na Furorce wróciła do stanu sprzed wojny. Wojna fajna sprawa, ale co za dużo to niezdrowo. |
![]() |
![]() |
#4946 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hmm ale na hotkeyach nie wyczujesz co do 0,001 sec exhausta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4947 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() Wystarczy ze dusk&friends zapłacą payament (nie mowie tu o osobach hunted 4evah) i graja dalej , to ze Duskiness wygra wojne fragami jest TEORETYCZNIE
NIE MOZLIWE xd ale oni wolą unosic sie honorem ktorego tak naprawdę im brak, ale w sumie rozumiem ich . A z resztą co ja moge przecież wiedzieć. xd |
![]() |
![]() |
#4949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4950 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zal czytac takich nubkow jak ty ktorzy nic nie wiedzą i piszą glupoty ![]() POzdr i prosze nie wypowiadaj sie na tym forum bo robisz z siebie idiote proste ;] |
|
![]() |
![]() |
#4951 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
@Kto gral? ;s mogł na tym charze grac nawet eternal... i dalej bedziecie sie kłócić? zrobcie liste, sonde...
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 16-03-2007 o 18:54. |
|
![]() |
![]() |
#4952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Tak expia. Tylko ze to podpucha ![]() A jest piatek i robi sie juz za pozno godzina na ob ![]()
#4953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Podejrzewam że są przygotowania na atak Duskiness
|
![]() |
![]() |
#4954 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4955 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze mi ktos dac oficjalny regulamin wojen o ile jest? :d
#4956 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem ta wojna jeszcze potrwa trochę ;]
![]() |
#4957 |
Zbanowany
|
![]() Pograłem dzisiaj troche na Forterze i powiem Wam tak:
Jest tam wojna od okołu 2 lat ale toczy się tylko pomiędzy zainteresowanymi gildiami, nie ma random pekingu noobcharami którejś z gildii i ogólnie jest porządeczek. Mimo, że jest wojna, cały server na tym nie traci. Czy i na Furorze nie mogłoby tak być? Może wprowadźmy i tu jakiś ład i ogarnijmy to wszystko... |
![]() |
![]() |
#4958 |
Użytkownik Forum
|
![]() wprowadzmy ład to znaczy kto?
furora juz ma taka mase Pkrow i PA itp (na kazdym poziomie od 20 do 200) ze nie jest mozliwe wyplenienie tego - tak wyglada 'polski' swiat w Tibii byli sa i zawsze beda tacy ludzi tutaj
#4959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() wkurzaja mnie ludzie ktorzy twierdza ze furora jest PA pograjcie troche na innych swiatach np na Valori ; a na forterze nie walczy caly serv ; p
ps. na furo by sie przydalo PA przynajmiej kazdy by znal swoje miejsce ... a nie ze nie mozesz zabic 20 lvla bez reasona bez rozglosu na forum ...
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 16-03-2007 o 23:32. |
![]() |