![]() |
#4941 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Imię: Shizoo
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 310
Skille: 134/86
Poziom mag.: 24
|
![]() Ehhh.... złodzieje
Gz Bonczas Ja byłem dzis z Amperem na Hero/Demon/Dragi Loot: Demon Horn, Crown Helmet, Dragon Shield Niestety niema ss ![]() P.S. Jak zwykle mam pecha do lootu
Ostatnio edytowany przez micke - 15-11-2007 o 20:54. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4942 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() imo, hard postapil prawidlowo, nie znam tego thosso, ale kradziez to czesc rpg jakim jest tibia, a to ze wiekszosc ludzi uwaza ja za wyscig szczurow - trudno ;d
down@ idz sie schowaj, dziecko apdejta ;d edit@ milej lektury ;d http://wklej.org/id/fffc5e7649 http://wklej.org/id/801f274b14 Ostatnio edytowany przez Leader Fox Dragstar - 15-11-2007 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Imię: Emerit
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 2
Skille: 100/180
Poziom mag.: 1
|
![]() @up
wez ty sie lepiej wcale nie odzywaj........ ![]()
09:41 Trondzik Purchawka [10]: tp me plx 09:41 Umitzor Arcus [11]: ja nie mam teleportu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4944 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co do Thossa on nie jest dzieckem tylko Ty i to w dodatku NEO. Jestes taki sam jak ten zlodziej, na bank jak bys mial okazje to bys zajebal -.- |
|
![]() |
![]() |
#4945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() Okres macie :s? Zachowujecie się jak by nie wiadomo co zrobił,nie chce go bronić czy coś ale sami przesadzie,przecież kradzieże są na porządku dziennym w tibi, głupota okradzionego i złodzieja. :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Kradzież to element rpg?
![]() ![]() ![]() Jakby co to Dragslayer jest :>. Loota nie było tylko tam kaska i bursty ale waste też nie ~~EDEQ Kick? Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 15-11-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4947 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Olkusz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nunelek
Poziom: 31
Skille: 79.69
Poziom mag.: 12
|
![]() E no przesada, troche popieram Luka, nieprzesadzajcie. Ale bez kitu zlodziejem jest i trudno :/ stalo sie niech powie jedna osoba a nie tysiac ^.- a tutaj mam wiekszy problem chcialem poexpic na poju i co ?? :|
![]() Jajco jak widac :/ nieam chuja we wsi. Kto mi powie co trzeba zrobic? Edit: Aff ale ja cfany ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Nunel - 15-11-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4948 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Imię: Shizoo
Poziom: 310
Skille: 134/86
Poziom mag.: 24
|
![]() Dozwolone od lat 18
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Taa, a procesor nie jest elementem komputera...
Dzisiaj padłem 2 razy <noob> i straciłem z 60k xD
![]() |
![]() |
#4950 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4951 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A i nawiązując do forum, to ja ani słowa o tym nie napisałem na forum (jeśli dobrze pamiętam, a teraz przeglądam temat z tamtego dnia i nie mogę znaleźć, więc raczej napewno)!! a jak kurwa nie wiesz to sie nie udzielaj.
Ostatnio edytowany przez domin3x - 16-11-2007 o 16:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4952 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Olkusz
Imię: Nunelek
Poziom: 31
Skille: 79.69
|
![]() Hihi male cusik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loocik + halp me pliks ![]() ![]() End ![]() ![]() ![]() Link do tego tam tematu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=154440&page=5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4953 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2007
Imię: Rubberman
Gildia: Lords of the death
Poziom: 42
Skille: 73/56
|
![]() Od ciula jest zlodzieji na pacerze i niektorzy tu nawet pisza.Poprostu,dlatego najlepiej nie ufac pierwszemu lepszemu i juz;]
![]() Jutro dodam zdjecie z adv mlev'a bo mi net milu. P.S Wszyzstkich fanow Czesia i serialu Wlatcu moch zapraszam do mojej gildii ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Efektor - 16-11-2007 o 00:50. Powód: Zapomnialem wczesniej napisac:D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() WoW Thosso stracił 300k~ i afera na 3 strony...
Jak ja miałem hacka to jakoś się nikt nie zainteresował ;o Dzieci jakich mało ;s A szczególnie ten michalak92... Xevez stracił 550k i jakoś awantur na forum nie robił -.^ Jeżeli by Thosso chciał coś napisać to On by zaczoł chyba, nie? ;o A teraz mordy w kubeł, dawać foty... Jeżeli macie jakieś problemy to zapraszam na private channel ;] Vari/Mystic Kajek Nie mam żadnej fotki, bo net mi wariuje, a nie daje ss'a jak mi WoI spadnie ^.^ EDIT: Efektor: Jak dla mnie to jesteś jedynie pozerem ;D Jakby Czesia nie było w filmie to byś nie ogładał... Dla wszystkich fanów Czesia... To jest film, a nie jedna postać ^^ Ostatnio edytowany przez *vaRi* - 16-11-2007 o 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4955 |
Użytkownik Forum
|
![]() sam zamknij morde -.-'
za kogo ty się uważasz ? czujesz się gorszy bo o tobie "3 stron nie pisali" ? lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4956 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2007
Imię: Rubberman
Gildia: Lords of the death
Poziom: 42
Skille: 73/56
|
![]() 1Co try gadasz.Probowalismy Wlatcy Moch ale bylo zajete.
2Ogladam bym ziomus ![]() 3Czesio jest glownym bohatrem tego serialu.I ne gadaj mi o tym bo ogladam kazdy odcinek od poczatku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Lokacja: Stalowa Wola/Dublin
Imię: Martinneq
Poziom: 54
Skille: 77/77
Poziom mag.: 6
|
![]() GZ Bonczas.
NUnel nie martw sie pwenie po restarcie servera ten mostek znowu bedzie przez wode przechodzil. Ja dalej w trakcie robienia paradoxa. Jesli tyle paradoxa robie to strach pomyslec co bedzie z Post manem ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Dor Sorcerek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Soul Society
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Imię: Edward The Matiz
Gildia: First Division
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ekhm dlaczego gadacie tutaj o włatcy moch ?! to temat o Pacerze
Niektórzy mogą mnie wyzywać ale robię druida chcę 30 wbić do Uptade :> bo po tych nowych ssach i hitach palka (80 rp 150 z rs w draga) to żal. Będę mial 50 Ek,33 Rp i Druida. Żaden uptade nie będzie straszny :> [CHAR]Edward The Matiz[/CHAR][CHAR]Pall Edward[/CHAR][CHAR]Ciemna Magiczka[/CHAR] Teraz nie będę pisał bo exp exp exp bo chcę do upka wyrobić. Wkleje jak będę miał 10 adv + Cyja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() up:
Napewno takich hitów nie zrobią ![]() W Tibii 8.0 miały być hity z ass starów (80lvl, 88 dist) po 800 ;s A z visa 150ed~ miał ciulać za 90~, a ciulał za 150 ;s Bedą osłabione hity o 20%~ Niech zrobią pożądny UpDate, a nie ciągle próbują ... ;s Lusi: Myślisz, że jesteś wielkim panem? Jesteś zerem ;s Piszesz mi na GG, żebym dawał posty ze zdjęciami, a sam kurwa bez dajesz... zdecyduj się człowieku ;s Zaczołeś grać to odrazu inne stosunki, nie? Ale chyba się zbyt rozpędziłes i sądziłeś, że się obraziłem? Może Ty to takie coś, co się dotnie i płacze, foch i w ogóle... Huja mnie co cokolwiek napisze, bo Lusi niby wspaniały i ma super kolegów... |
![]() |
![]() |