![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Hahaha wielki dyplomator Kiroy pokazał skill spokojności ; d Evo nadrabia lvl jaki miał zanim dołączył do Rambo ^^
|
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
|
![]() a tutaj takie cos ciekawe:
Stoje pod domkiem nagle patrze ktos biegnie wchodzi po drabince okazuje ze kto Marniz ![]() Rewisim Jun 12 2007, 19:01:35 CEST Killed at Level 43 by Marniz jeszcze za darmo nic nie zrobilem tlyko stalem i robilem hmm ![]() Po pewnej chwili 19:08 You see a dead human (Vol:10). You recognize Vipa. He was killed by Marniz. wydaji mi sie hack hehehehee ![]() Marniz Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Ostatnio edytowany przez Rewisim - 12-06-2007 o 20:18. |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Zanim turki i bośniacy dołączyli do LS i LS przegrywało to Evo pokazował swoje zrównoważenie pekując z Fozivo przed savem serva ; ] A najlepiej jak tylko UE walił i nic pozatym xD
|
![]() |
![]() |
#488 |
Guest
|
![]() Nieznasz go to sie nie wypowiadaj.. Po pierwsze Evo jest jaki jest i tego nie zmienisz za to moge spokojnie powiedziec ze jest lepszym graczem od wiekszosci z nas, biorac pod uwage tyle niepowodzen z jakimi przyszlo mu sie zmierzyc podczas jego kariery na obsidii to zaloze sie ze wiekszosc z nas by juz dawno sie poddala. Natomiast Evo sie nie poddaje, pamietam jak z prawie 70 levela zostal zdegradowany na ok 60 i potem jak zaczal szybko expic i na okolo 90+ levelu zaliczyl mase zgonow i na dodatek ja wysmiewalem sie jego kazdej smierci na forum tibia.com. Evo gdy dolaczyl do wojny mial 108 level ale znow padl wiele razy i mial 101 po czym znow odrobil. Teraz znow ma chlopak kryzys ale to nie znaczy ze sie nie podniesie, a ze jakos musial sie wyzyc to walnal se ue pod depo i tyle.
|
![]() |
#489 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#491 |
Guest
|
![]() O co chodzi Askanowi w tej sprawie z Tekinem??? Władza mu uderza do głowki ??? Czy kasiorki już mu brakuje ?? Bo żadnego powodu nie ma i jestem pewny na 100%
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak widziales Tekin nie pokazal sie na wojnie z jakiejs lepszej strony. Poprostu Askan zalapal zajawke wiec go pojezdza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Carlin Depo
Imię: Hihi
Gildia: Szajka zlodziejska - Carlin dp
Poziom: Wys
|
![]() Cytuj:
tekin english ma unikatowy, rzuca sie w oczy ale twoj tez nie jest wysokich poziomow... present simple sie klania w co drugim poscie ;s moze bys mu zaoferowal lekcje twojego zajebistego angielskiego za gp?? albo za pacca? |
|
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Jedno mnie rozwala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fozivo odcial sie od nas Nirvy .... |
![]() |
![]() |
#495 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No i co z tego że jego język angielski nie jest najlepszy ?? Mi to nie przeszkadza, porozumieć się z nim można. Ja Tekina szanuje i lubie, bo to że nie zna angielskiego za dobrze nie oznacza że mam się z niego śmiać. |
|
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Angielski to nie wszystko. Moim zdaniem lepsze to niż nieznajomość polskiego przez niektorych Polaków.
|
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Znaffca
Moj zajebisty angielski jest moj i tylko moj ![]() @Arha Tez go szanuje jak powiedzialem. No ale wiesz.... Napewno cie wkurza jak zaczynasz z nim gadac a on "Tekin go hydra, Tekin no exp, Tekin loot boh...." Powiesz mu jakies bardziej rozbudowane zdanie i "Tekin no know you say". Z deka zal. No coz ale nie kazdy musi super gadac po angielsku jak udowodnil Azared ![]() @Kiroy Przeciez don zasa byl w sobsach... Dlaczego zmienil zdanie teraz? Twardo stal przeciw ng, pozniej bardzo neutralnym no a teraz.... New Ownah? |
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
![]() Widze sami absolwenci filologi angielskiej tutaj
![]() ![]() Jesli chodzi o Don Zase i jego kompanow ktorzy tworzyli gildie Rambo zanim dolaczyli do wojny, to z tego co mi wiadomo, tzn tak jak mi powiedzial Zasa byl pod presja i wkoncu nie wytrzymal i doszedl do NG. Do gildie w ktorej ma wielu rl kumplow i pewnie to oni wywarli nacisk na niego i wkoncu chlopak ulegl. A tak naprawde to chyba nikt nie wie dlaczego to zrobil.. A co do new ownerow to Zasa gra wciaz ten sam, co nie znaczy ze jest jedynym ownerem ![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
|
![]() Presja? Uhmmm no moze... Coz zycze powodzenia obu stronom
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie, mnie to nie denerwuje nawet w najmniejszym stopniu. I on nie zawsze mówi Tekin to i tamto, to że teraz tak napisał na tibia.com forum to nie oznacza że pisze cały czas tak samo. |
|