|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Slovik;1653037]Koniec manasów i uhow
1. Dead to jest pk to nie bylo pk, tylko chcialem ci pokazac ze jesli nie stulisz geby to znow padniesz ![]() tak wiem ze napiszesz cos zajebistego w stylu, "jest szkola mozesz mnie zabijac, nie gram tym charem" mam na to wyjebane ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
ciebie Chyba Wujek Tod nie polubil
Ostatnio edytowany przez Couranger - 15-09-2007 o 23:03. Powód: . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() @Slovik albo mieli slabszy dzien albo ty miales lepszy i ladnie sie trzymales.
tak wracajac do furory Khazul moze bys pojasnil szacownym uzytkownikom tego forum za co Axe ma hunta ?:> Odrazu dla bluzgaczy nie Lubie Vision walczylem przeciw nim teraz jednak widze ze duski tez mnie wykiwaly nawet wiem kto ;] ale glosno tego nie bede mowil, Pozdro dla mr Spy w duskach.Dwa piszac nie uzywam polskich znakow tak mowie jakby ktos sie czepiac chcial bardzo. pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@up 4 uhy i 2 bp mf które poszły na huncie Japa jak nic nie wiesz k ? Ostatnio edytowany przez Slovik - 16-09-2007 o 00:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Guest
|
![]() Gratz Deda noobq
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
|
![]() kłóćcie wyzywajcie sie dalej życzę powodzenia ; p
@Tucz kto Cie "wykopsną" ? ;p @down x 2 a miałeś tam 100 ek?? dajmy na to ze palek chodził góra dół... Ostatnio edytowany przez Proszewas - 16-09-2007 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
|
![]() moja slodka tajemnica ;p szkoda ze duski w to nie chca wierzyc ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Skoro Rayl to pionek, to powiedz mi kim ty jesteś... ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Guest
|
![]() Czarna Mamba
|
![]() |
![]() |
#491 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
|
![]() Cytuj:
btw Colin McRae (*) Ostatnio edytowany przez Proszewas - 16-09-2007 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ontopic 1 Colin (*) Ontopic 2 Lechia 3:1 Warta ; ))) @down W oczach kogos kto kupuje chary na wszystkich serwerach + hackuje go ktoś przez to, że gra na otsach,to brzmi to jak komplement. Nie zrobiłem żadnego szumu że padłem tylko to napisałem i się przyjebało stado ludzi Sorry zapomniałem jeszcze o tym, że Crothan Bloodaxe którego ci hackneli zrobiłeś w 90 % na bocie ![]() Ostatnio edytowany przez Slovik - 16-09-2007 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() Annihilator w wykonaniu: [char]Rester[/char], [char]Odin De'North[/char], [char]Shaemuu[/char], [char]Xaveloth Do'Urden[/char].
Padl tylko Odin i szkoda chlopaka, bo chwile po nim padl drugi demon :<
![]() Ostatnio edytowany przez Masmix - 16-09-2007 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2xUp nie kolego twoj jest bez sensu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() @up
ten typ dobrze gada, jeżeli liczy sie człowiek a nie lvl to życze ci powodzenia w tej grze. Pierdolnąłeś głupote bo kto bedzie patrzył jakim ty człowiekiem jesteś jak zna cie tylko z gry? hueheuhe idź stąd!
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiec bedziesz lizal bo koles ma 150 lvla ? dla ciebie sie liczy lvl dla mnie jakim ktos jest w tej grze czy mozna mu zaufac itpa to nie zalezy od lvl ? czy sie myle ?
i czemu kazesz mi stad isc ? to publiczne forum czy ci cos zrobilem obrazalem albo cos takiego ? kultura godna podziwu nawzucalbym na ciebie ale widac twoje wielkomiejskie zaciagi dobra sry bo zaczyna sie.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz anni dla tych panów (szczególnie shaemuu) a Odinowi życze szczęścia w next podejściu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() Tucz, człowieku weź się kurwa ogarnij, kim on jest tym swoim 42 rp na serverze? JaK ktoś up powiedział śmieciem, ale ja tak nie powiem, dla mnie jest poprostu nic nie znaczącym graczem. Kapujesz?
To takie pierdolenie że człowiek się liczy, człowiek to sie może liczyć w rl life nie w grze...
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i czemu teraz wtracasz do "wontku" slovika ?? czy ja o nim pisalem ?
btw grasz w tibie zeby byc kims na serwerze czy dla przyjemnosci bo jak grasz zeby byc "kims" to prawdopodobnie chcesz leczyc tym sposobem jakies kompleksy... zauwaz ze nie pisze ze tak robisz tylko zadaje pytanie i to pytanie jest retoryczne. Wiesz co to znaczy pytanie retoryczne ? takie na ktore nie oczekuje/udziela sie odpowiedzi skoncz juz na mnie jechac dla ciebie sie liczy lvl dla mnie charakter gracza koniec rozmowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Nikt ważny
|
![]() przypominam o bezwzględnym zakazie używania wulgaryzmów oraz cytowania treści łamiącej regulamin....
p.s. żal mi tych dla których lvl jest najważniejszy a to, kim osoba jest, to sprawa drugorzędna. Lvl nawet najwięksi idioci potrafią wbić.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 17-09-2007 o 00:30. |
![]() |
![]() |