|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() No nareszcie będzie trudniej palkiem. Lubiłem te czasy gdy wszyscy prosili się o palków/kiny na deserta itp. Czekam na ap dejt xD
P.S. Które czary dla FACC jeśli będą?
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() to czekamy na ss od kojotesa
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Odolanów
Stan: Niegrający
Imię: Brus kenes
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 126
Skille: 87~
Poziom mag.: 8
|
![]() Soą już filmik z tsa? i tibiacams
|
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, qpel wlasnie we mnie jebie, pomiedzy nami sa 2 kratki, jak sie odsunie dalej to juz nie szczyla ;D
![]() |
#485 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
W momencie kiedy kupiłeś Rekina miał on chyba około 70 lvl. Jeśli chodzi o Silvere to nie chce się wypowiadać bo to nie miejsce i czas. Mój lvl to aktualnie 120+.Każdy mój znajomy wie kim jesteś i to wystarczy. Jeśli chodzi o ts. To nie 1 i nie ostatni przed updatem. Podkreślam że to bardzo dobry pomysł że tak wcześnie wszystko się zaczęło. Balansacja jest ok, zmierza w dobrym kierunku.Bardzo się ciesze że niektórzy wrócą na swoje postacie magiczne, ja zostaje przy swoim rycku. Moim zdaniem nie ma sensu męczyć w kółko tego tematu.Ja swój komentarz wydam dopiero jak wyjdzie update, bo nie ma sensu narzekać i panikować póki jeszcze niektóre elementy mogą się zmienić.Czekam na tsa w którym będą nowe mody i tereny oraz obiecane farmy, zamierzam sobie jakąś kupić ![]() Ostatnio edytowany przez Hu'Hu - 17-11-2007 o 14:01. |
|
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
|
![]() Gdzie znajdę klient testserver ten najnowszy?Jak ktoś wie niech napisze link na priv
|
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() wzuczcie jakis film na youtube....
#488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Odolanów
Stan: Niegrający
Imię: Brus kenes
Świat: Kyra
Poziom: 126
Skille: 87~
Poziom mag.: 8
|
![]() jest już tibiacams do ts??????? od plix ?D bo chciałem się dowiedzieć co z mojim 101 ek będzie bo jak lipa to zostaje 33 ed......
|
![]() |
![]() |
#489 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
@ts co do ludzi wrzeszczacych ze sie anni nie da zrobic, 4 kina dzisiaj dalo rade ;>
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
|
![]() ktos mowil ze spiry maja zasieg 2 sqm
![]() KONIEC DZIECI SPIROW !! niech se wroca na swoje ed/ms ! a propo dam przyklad balansacji updatu ; f jestem se ja 51 kina podchodzi do mnie 40 ms/ed zaczyna mnie lac wali we ze swoich czarow po 200-300 zuzywajac na to 300 many ale w tymsamym czasie laduje sie mf bo tak cpiy wymsylily wiec caly czas ma tak sama mane , a ja biedy kina ledwo co do nieg dobiegam walne go kilka razy po 100 czy 50 moze 120 on sie 2 razy zmanasuje i juz mam zapas... a ze ja moge sie tlyko leczyc po 100 hp -.- to padam w mgnienia oku i czy ktos mi powie czy to jest sprawiedliwe ?
#491 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe moze pokazesz mi te bledy ? ( to , ze nie pisze Polskich znakow to nieznaczy , ze sa to bledy.
hmm zostane przy knighcie , jezeli mi nie przyznasz racji ze potiony po 100 hp do 55lv sa bezsensu to juz nie wiem ... ja zawsze gralem knightem i bede gral ale tez bede walczyl o swoje prawa . ( prawa knighta ).
#493 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Imię: Avari Aldaron
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
Ja wiem ze ty bys chcial miec mozliwosc leczenia sie za 100 gp po 2000hp - no ale przykro mi - tak nie jest i nigdy nie bedzie - pogodz sie z tym
![]() |
#494 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2007
Imię: Rakus Nightmare
Gildia: Exhausted
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: dwagile
Poziom mag.: 99
|
![]() Oj tam panikujecie , zwykły test serwer , i tak dużo zmienią.
|
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik forum
|
![]() Najgorsze w tym update jest to, że zostanie zmieniona odwieczna hierarchia pomiędzy druidem , a sorcererem. Z natury w wielu grach mmorpg są dwie postacie magiczne, typowo ofensywna i tzw. assist(siocher w tibi uh maker etc.) Jak wiadomo w tibi też tak zawsze było. Sorcerer miał lepsze czary i runki do wyrobu, a druid posiadal uhy oraz czary lecznicze innych graczy. A teraz w tym update ta cała hierarchia, która była budowana od początku updanie. Ms i Ed teraz to jedność, specjalizującia się jedynie w innych żywiołach. Ed dostanie nowe czary jak ms rózne "hury" etc.
Ale ogólnie to jest fajny ten update ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Ab'Dendriel
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 80+
![]() |
![]() Może mi ktoś powieidzieć ile kosztuje naprawa broni?
Zadałem to pytanie w innym temacie bo mi się pomyliło ;/ Uznałem, że tu będzie lepiej bo pełno ludzi z testserva dawają tu screeny :> |
![]() |
![]() |
#498 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Ap ropo dam przykład balansacji updatu ; f Jestem 51 knight, podchodzi do mnie 40 ms/ed i zaczyna mnie lać. Wali we mnie ze swoich czarów po 200-300 zużywając na to 300 manny, ale w tym samym czasie ładuje sobie mf bo tak cipy wymyśliły, więc cały czas ma tyle samo manny, a ja biedny knight ledwo co do niego dobiegam, wale go kilka razy po 100 czy 50, może 120, on sie zmanasuje 2 razy i już ma zapas... a że ja mogę się tylko leczyć po 100 hp -.- to padam w mgnieniu oka. Ktoś mi powie czy to jest sprawiedliwe? I ty mi mówisz że nie widzisz tutaj żadnych błędów |
|
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() Soulmann moze jakies ss z 3 areny??
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Zbanowany
|
![]() 3 Arene to ja zrobiłem na rl tibii, na 96 lev.
http://www.youtube.com/watch?v=VdlicFDtlYw Tutaj trochę nie chce mi się próbować - areny są ciągle zajęte. |
![]() |