|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#481 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2008
|
![]() Cytuj:
Jestes pierwszym ktory wpierw przeczytal tekst a potem skomentowal ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Gorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 100
|
![]() Nibiru "przeleci" obok ziemi i tyle. ALe ku*wa ludzi znow jakis temat do rozpaczy musza znalezc i predzej czy pozniej znow cos wymysla. Ehhhhh
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Guest
|
![]() Moje uwagi:
- Osobiście przeżyłem 3 końce świata, jeden mniej, czy więcej różnicy mi nie zrobi. - Orbita Nibru/Planety X niezbyt mi odpowiada. Do tej pory myślałem, że każde ciało niebieskie krąży wokół najbliższej gwiazdy, a nie robi sobie oczka w środku układu solarnego. W tym przypadku tylko przez krótki okres jest w styczności ze słońcem. - Nawiązując do poprzedniego argumentu; skoro nie sięga tam światło słoneczne, i jest zapewne -300^C, to jak miało/ma tam istnieć życie? No wai. - Planeta o takiej masie z pewnością przyciągnęłaby do siebie Merkury oraz Wenus, których to orbity przecina. - Kalendarz majów kończy się ~2011 :< Poszukam źródła później, teraz nie mam zbytnio czasu. (Tak to jest, kiedy się nauka rozwija, a stare poglądy nie zostają aktualizowane, ACZKOLWIEK mogę się mylić ![]() - Teoria Danikena? Swego czasu też było halo o to, tak samo jak o rok 2000, kiedy to "maszyny oszaleją i nas zniszczą" : D! I jeszcze 2 ostatnie zastrzeżenia: - Nawet jeśli koniec roku nastąpi w 2012 to będzie to całkiem ciekawe doświadczenie. Pomyślcie; nikt dotąd jeszcze tego nie przeżył ![]() - Kiedyś usłyszałem, że przyleci pierwotna cywilizacja i nas zmiecie. Po co? Ja osobiście np. takiego mnie nie zabijał ![]() Indżoj, flame allowed, gentelmans. |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piszą o nas na innym forum :O
http://www.forum.orion2012.pl/viewtopic.php?t=130 @topic Szczerze to chciałbym żeby była to prawda... Już sporo przeżyłem dużo widziałem a to była bo w końcu jakaś nowość no i... "Przeżyłbym" koniec świata ![]()
![]() |
#488 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Chłopaki, końca świata nie można przeżyć (O.o), co najwyżej końca świata można doświadczyć.
![]()
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() pogrzebałem w sieci i oto co znalazłem
http://www.youtube.com/watch?v=pPSz78Fvwd0# (następne części filmu są od tego samego gościa co wrzucił pierwszą częśc) naprawdę warto obejrzec ten film... mój światopogląd właśnie runął niczym domek z kart naprawdę nie zlekceważcie tego i obejrzyjcie chociaż pierwszą częśc |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Guest
|
![]() W filmie autor, który "jest dobrze zorientowany w temacie (sic!)" podaje, że dowodami na kontakt planety X z Ziemią jest:
- budowanie bunkrów Nic szczególnego. Każdy większy kraj (Rosja, Usa, Chiny) mają głowice atomowe wymierzone w punkty strategiczne wroga. A schrony są po to, by w razie 'draki' schować tam rząd. Taka jest moja teoria. - wystrzeliwanie satelit TVN skądś musi być, prawda? Satelity szpiegowskie/telewizyjne/meteorologiczne i wiele wiele innych. Zwykła rzecz. - globalne ocieplenie Rzeczywiście jest "dobrze zorientowany". To tak, gdybym twierdził, że podniesienie się kursu Euro ma wpływ na wypadki drogowe. Failed. Druga sprawa, globalne ocieplenie ma swój mainstream w uwalnianiu się CO2 z powierzchni ziemskiej w sposób naturalny. Erupcje wulkanów itp. Chyba, że nam planeta Iks podsyła w paczkach ten CO2. - zmienne stany pogody Nigdy nie doświadczyłem gradu po +35^C, nie wiem, jak Wy. To, że raz jest ciepło, a raz huragan czy monsuny zależy od masywów powietrznych :c - i prócz tego wiele innych rzeczy Skoro MOAR to SHOW or GTFO. Co ma piernik do wiatraka? Żadne dowody/argumenty potwierdzające tezę. Autor filmu jest według mnie żałosny. Najpierw mówi, że schrony nic nie dadzą, potrzeba tych pod litosferą. Potem pokazuje te hamerykańskie, które są w litosferze :C. Chce robić totalnych debili z ludzi. Bez urazy ale taki shit to można amerykanom wciskać. Ciekawostka: kojarzycie tele-ewangelie, prawda? Jest sobie prezenter, który nie jest teologiem/księdzem etc i przez cały rok mówi ludziom, że Jezus = miłość, tylko słowa się zmieniają. Pewnego dnia (nie pamiętam imienia, ale wystarczy wygooglować i się znajdzie) któryś z w/w tele-ewangelistów oświadczył, że zeszłej nocy rozmawiał z nim bóg i zagroził, że jeżeli nie uzbiera 5mln USD to go zabije. Powiedział to w swoim programie, kasę zebrał. Mondry narud? Mondry? Cytuj:
![]() @off-top, ale na temat filmu: III Rzesza nadal istnieje? Imiona plx. Może Goering, Eichmann, czy Adi? Fakt faktem, oficerowie uciekali, gdzie się da, ale większe szychy wyłapano i zlikwidowano :s Ale dla Amerykańca, dla którego Polska wszczęła II WŚ, paliła Żydów i nie wiadomo co jeszcze takie coś jest "uuh, prawdziwe!". Gdzie jest wzmianka o królowej i oczach jaszczurki? Z chęcią obejrzę ;p Nie chce mi się zapoznawać z całością. @Ze'to Szukaj faktów samodzielnie. Czytaj książki na temat historii, fizyki, geologii. Na początek zachęcam do poznania wykształcenia tego reżysera. Założę się, że to dziennikarz. 0 konkretów, setki bzdur. Słowa "zastanów się, spisek, być może, czy wiesz, czy zdajesz sobie sprawę" etc, działają podświadomie z całkiem niezłym skutkiem. Cytuję; 'mój światopogląd właśnie runął niczym domek z kart'. |
|
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
bardzo bardzo możliwe, że gośc to manipulator ale jeśli tak to jest w tym dobry... a a nie chcę się oczywiście kłócic ale on tam nie mówił, że Nibiru istnieje mówił, że jak najbardziej MOŻE ISTNIEC ale nikt nie wie jak jest naprawdę... i późbniej nawiązywał do tego, że nibiru, 2012 itp jest po to by zamydlic nam oczy tym co się dzieje teraz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() 80% to nie to samo co 100%. Tego końca świata nie było więc go nie doświadczyliśmy, ani tym bardziej nie przeżyliśmy.
![]() |
#493 |
Guest
|
![]() wydaje mi sie ze 90% ludzi wyrazajacych opinie na tym forum ,cofnelo sie w rozwoju lub co gorsza ,nieswiadomi tego cofaja sie dalej,(jesli nie masz nic madrego do powiedzenia,nie zabieraj glosu),a tutaj sypnelo debilami i to ostro.zal mi po trosze tych ludzi,
|
![]() |
![]() |
#494 |
Guest
|
![]() a co do Nibiru?to bedzie jedno z mocniejszych przezyc ludzkosci,najlepsze w tym wszystkim jest to ,ze ludzie niczym sie nie przejmuja ,do czasu kiedy im strach nie spojrzy w oczy.wtedy beda wznosili modly,kto sie nie modlil to zacznie,(jak trwoga to do Boga),bedzie taka chryja ze ludzie z glodu wpierw zjedza swoje koty,psy itd,a potem jeden drugiego ubije zeby miec co do garnka wlozyc.(wielkie polowanko,a zwierzyna bedzie czlowiek),a druga rzecz ktora nas zdziesiatkuje to wszelkiego rodzaju choroby( brak lekow ,nie bedzie mial ich kto produkowac),wystarczy 10 lat takiego syfu,aby stalo sie troche czysciej na ziemi.Jesli ktos chcialby doswiadczyc choc namiastki tego co nas czeka ,wystarczy zrobic pare rzeczy,zaslon okna na tydzien czasu ,nie jedz niczego przez ten czas(brak pozywienia)nie uzywaj tagze elektrycznosci ani gazu(tego nie bedzie)nie wychodz z domu(na zewnatrz tylko czaja sie kanibale na ciebie)i na koniec namow swoja rodzine do tego eksperymentu,po tygodniu masz dosyc ,a to tylko jest malutka czastka tego co nas spotka.napisalem to z odrobina czarnego humoru ,aby bylo latwiejsze do przyswojenia dla mniej inteligentnych orlow
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Guest
|
![]() @Kriso
Już nie mogę się doczekać wysłania ci prywatnej wiadomości 1 stycznia 2013 roku zapełnionej szyderczym śmiechem |
![]() |
![]() |
#496 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2008
|
![]() @UP
A ja nie moge sie doczekac twojego zbanowania za spamowanie na poczcie ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Achh jak ja kocham te stęki co do braku leków i zgonów z tego powodu...
Jeśli wybuchnie jakaś nowa choroba - i tak nie będzie leków. Leki na obecne choroby sa w większości o kant dupy rozbić. A ci, co będą mieli np. cukrzyce, czy będzie im brakowało tego typu środków opieki medycznej - no cóż. Peszek. Brak leków jest najmniejszym zmartwieniem ludzkości. Co do kwestii Nibiru: Nie chcę się wypowiadać zbytnio z jednego powodu. Obecnie bardzo łatwo o manipulację - z jednej, bądź drugiej strony. Słowa trzeba ważyć, a informacje uważnie filtrować. To jedna rzecz. Druga - jeśli do kolizji nie dojdzie - nie będę się tym przejmował. Jeśli tak się stanie - to cóż. Gromadzenie zapasów nic nie da, bo to nie będą 2 tygodnie problemów. A nadmierne panikowanie w sprawie, z którą nic nie jestem w stanie zrobić, uważam za głupie. Trzeba patrzeć i obserwowac. Dyskusja także jest wskazana jeśli ktoś chce. Ale nie można dać się ponieść. Bo zarówno naiwni są ci, którzy uznają za prawdziwe wszystko co usłyszą, jak i ci, któży wszystko odrzucają.
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() mniej od ciebie?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() Zaznajomiłem się trochę z tematyką Nibiru i wynika, że 14 lutego 2013 zaczną się kataklizmy i będzie podobno to trwało 2 lata, a ryby nawet mogą nie przeżyć więc jeśli to prawda to bardzo ciekawe bo pozostaje kanibalizm o którym tak ostatnio w usa dosyć często się mówi
![]() A na pierwszy starcie z Nibiru pożegna się 2/3 ludzi z tego świata. Kolejne 2/3 z tej ocalałej 1/3 zginie w ciągu 6 miesięcy z powodu braku żywności. Jedna sprawa mnie zastanawia, po co są obozy FEMA skoro były tworzone dla ludzi na wypadek kataklizmów - powodzie, tornada już były ludzie stracili domy, mieszkali w namiotach, a do pustych namiotów nikt ich nie przyjął mimo iż sami się zgłosili. Odmówiono im pomocy. Zastanawia mnie dlatego bo obozy mają wieże kontrolne i monitoring, a przy kilku obozach są krematoria + tory kolejowe dla dobrego dojazdu. Jakoś dobrze mi to nie wrózy dla amerykanów. Ale nie ma się czym przejmować, zginąc można za chwilę na ulicy, a nawet w domu. Nie znasz dnia ani godziny. Ostatnio edytowany przez Zabanicjowany - 20-02-2009 o 15:23. |
![]() |
![]() |