![]() |
#481 |
Frequenter
|
![]() Noo, Kris fajnie teraz
![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#483 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Kocham Mateusza za to wykonanie <3
W ogóle, szacunek dla niego za dobór piosenek.
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co za głos, ja p~
Znam cholernie dużo kapel, ale takiego wokalu w życiu nie słyszałem. Ziółko faworyt razem z Krisem. Facet mnie po prostu zwalił z nóg.
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Chcę Krisa na pierwszym miejscu i, odchodząc od tego co mówiłem wcześniej, Ewę na drugim. Za utwór, który wybrała. Chociaż angielski to ona kaleczy. I chociaż wolę Tarję na wokalu xP
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 29-11-2008 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#488 |
Frequenter
|
![]() No, Ziemowit RoX xDD
Zaraz Audiofeels ![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za wybór utworu? Za całkowite jego zepsucie powinna wylądować gdzieś w 2 setce polskich śpiewaków* operowych. Smutne, bo na castingu była naprawdę dobra.
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blady Kris najlepiej jak dotychczas moim zdaniem, 2 Lenda, a 3 moze Snejk
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byłoby dużo lepiej gdyby był duet, no i jak mówiłem Tarja jest o niebo lepsza (tak, wolę wersje Nightwisha od oryginału). Ale samym wyborem sprawiła mi tak miłą niespodziankę, że jestem za nią (chociaż Audiofeels ma potencjał, żeby mnie zaskoczyć, może zmienię zdanie ^^). Tak czy siak, Kris na prezydenta.
![]() |
![]() |
#492 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Cytuj:
A tak w ogole co P. Lenda spiewala bo nie ogladam? xd
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 29-11-2008 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Audiofeels Epic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Klaudia mi się podobała w eliminacjach, kiedy jeszcze ćwiczyła sama. Teraz nauczyciel jakoś dziwnie jej ustawia głos do piosenek i jest to, wg mnie, przesadzone.
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie firmy płacą olbrzymie pieniądze na sekundę reklamy w TVN w czasie finału MT. Kuba Wojewódzki pięknie obszedł słowa "nie głosujcie na Klaudię".
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, zmieniam zdanie. Kris -> Audiofeels -> reszta
![]()
![]() |
![]() |
#498 |
Frequenter
|
![]() No Klaudia zawyła xD
A Audiofeels naprawdę świetnie się popisali... Czekam na wyniki ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Blady Kris- Miałem okazję widzieć go 2x na żywo. Dodatkowe punkty za sposób
bycia i Lipskiego. 2.Melkart Ball- za piękne ukazanie ludzkiego ciała. Zaczynam rozumieć gejów. 3.Mateusz Ziółko-za zajebisty głos. Krótko. 4.Audiofeels- Utwór Otherside...jednak mimo wszystko uważam, że dużo nie pokazali. 5.Paulina Lenda- Repertuar średni. Dobry sposób bycia. Fajna strona internetowa. Dlaczego nie wyżej? Głos oryginalny, ciekawy, ale na pewno nie na 100 000. 6. Magda/Ewa/Snake Gdyby byli barmani, ci co stepowali, Lipskee i dwie grupy tancerzy zamiast Magdy, Ewy, Ziemowita, Klaudii i Snake to finał pierwsza klasa.
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Kulawik w trójce najlepszych! OWN3D!
@LOL EDIT AUDIOFEELS ODPADLI! LOL! |
![]() |
![]() |