![]() |
#481 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Yoh
Może tak - dwa kawałki, które polubiłem do tego stopnia, że mi się nie nudzą. Innych słucham sporadycznie. @Fintex Jak już wspomniałeś o Dre, to dodam, że bity na Relapse zaostrzyły mi apetyt na Detox, o ile ten kiedykolwiek zostanie wydany... btw. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Thug' - 29-05-2009 o 08:06. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Taaa.. też chciałbym Detox. Przeczytałem, że Em w wywiadzie powiedział, ze Dre pracował juz dosc długo nad Detoxem, ale pozniej postanowil zrobic bity na Relapse no i przerwał prace nad jedna z najbardziej oczekiwanych płyt rapu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Y-hW5WNCt50
Szykuje sie calkiem niezla plyta imo. ----------- Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#484 | |
Użytkownik Forum
|
![]() http://betruger.wrzuta.pl/audio/11dt...t_you_wish_for
http://betruger.wrzuta.pl/audio/1NcZ...m_-_my_darling Bonusowe tracki z Relapse. Genialne. Cytuj:
i pominąłem tylko "fucked in the head"
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 29-05-2009 o 16:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
nawet chociażby tam było "dsakdkjasndas" no to i tak byłoby to genialne i nikt by nie miał prawa tego nie lubiec... no, ale 'Insane; jest rzeczywiście bardzo dobre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No nawet, tam jest kawałek fucked in the head i mi się pomieszało z tym.
Cytuj:
![]() http://www.maxior.pl/film/127754/Co_...statnie_4_lata
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 30-05-2009 o 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przesluchal ktos 'nowego' BRXa, bo nie wiem czy sie oplaca sciagnac?
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() Jest jakies info w sprawie plyty Erosa?
PS. Gdzies wyczytalem ze Peel Motyf ma wydac nowa plytke w 2009, jesli tak to milo bedzie posluchac GRZta i Lui'ego Ostatnio edytowany przez Lafa_elo - 01-06-2009 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Ero:
Szkoda, bo z pewnością solówka Ero byłaby konkretna. A co do tematu - słyszeliście o liście gości na nadchodzącym albumie producenckim Beat Brothers (BB = O.S.T.R. + DJ Haem + Returners)? Royce da 5'9", Sean Price, Evidence, Keith Murray, prawdopodobnie Canibus i kilku innych. Zapowiada się grubo. Z pewnością będzie to wielki krok do przodu dla polskiego rapu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio gdzies jednak czytalem, ze to nie fake, takze nie wiem sam co o tym myslec.
Swoja droga Pyskaty juz niby wydal solowke i nigdzie jej nie moge znalezc.
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thug, piramjida, moglibyscie mi polecic jakis taki dobry amerykanski rap? tam na last.fm obczailem Evidence i te cale Dilated Peoples, dobre to? ; pp nie jestem obeznany w temacie, poza tam jakimis wiadomo dr. dre, em, 2pac, snoop i moze jeszcze j dilla, madlib ; pp gdybyscie mogli mi wymienic z 5 plytek ktore NAPRAWDE przesluchac to bylbym wdzieczny
@topic. Relapse fajne, a Insane wymiata x] 16 czerwca - 3 dni przed zakonczeniem roku i... LAVORAMA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() @up
Ja polecam Ci składankę ''Top 100 Rap Songs of All Time''. Dużo klasyków, świetna składanka i tytuł mówi sam za siebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Emcess
Ciężko wybrać ~5 albumów, więc zapodam Ci takie, którymi sam się ostatnio jaram. El Da Sensei & Returners - Global Takeover (amerykański mc na polskich bitach) Royce da 5'9" - Rock City Keith Murray - The Most Beautifullest Thing In This World Method Man & Redman - Blackout! 2 J Dilla - The Shining W ogóle to najlepiej zlookaj sobie mojego lasta i spróbuj sam sobie coś wybrać, bo nie wiem jaki konkretnie typ rapu lubisz. @down Zapomniałem o tej opcji xd Ostatnio edytowany przez Thug' - 01-06-2009 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
|
![]() A najlepiej to wejdz w muzyka -> propozycje dla ciebie na lascie, chyba bedzie cos z amerykanskiego rapu.
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz ta opcja jest troche po ch*ju, bo sam mainstream tam jest, zadnego undergroundu/czegos tam niekomercyjnego nie ma ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Hmm, promomix Pezeta całkiem ciekawy... :>
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 03-06-2009 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik Forum
|
![]() Promo Pezeta rzeczywiscie spoko, ale ja nie o tym
WFD plytka naprawde kawal dobrego materialu. Troche na koncu zmulalo imo, ale caloksztalt trzyma poziom. Juz od '99 plyne! -- Emcess: No nie wiem, imho calkiem ciekawe propozycje, cztery pozycji u mnie to: Xzibit, Obie Trice, NWA i Eazy-E. A jezeli interesuje cie underground to: Gang Starr, MF Doom, Immortal Technique, Atmosphere, Dilated Peoples, CunninLynguists, KRS, Jurrasic 5, Jedi Mind Tricks.
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 04-06-2009 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 'Powrócifszy' jest zajebiste. Oldskulowy, luźny klimat, dobre bity i ogólnie mega produkcja. 'Ta płyta jest taka, jakbyś wyłączył tamtą i włączył następną, z pudełka dwupłytowego.'
@up Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Thug' - 04-06-2009 o 19:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Początkujący
Imię: Oskar Wielki Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 118
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajnie jakbyście jeszcze kupili
![]() Coś dla was; http://www.youtube.com/watch?v=zatEFnNcLdk :> tak możecie mnie jechać wj na to 'ziomale' jol
16:01 Bejc [74]: KTO NIE TWIERDZI ZE PL JEST THE BEST TEGO WYZWE NA POJEDYNEK PIESZY LUB KONNY ( BRON DO WYBORU ) !!!!!!1111111111111111 17:03 Bejc [74]: no co 17:03 Bejc [74]: krzyzakow czytalem 17:03 Bejc [74]: i tak tak bylo 10:23 Oskar Wielki Knight [118]: grozisz mi? 10:23 Shamshin [99]: no groze |
![]() |
![]() |