|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
|
![]() sry 160 omg!
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Guest
|
![]() 133
![]() 134 ![]() 135 ktory mialem 15 min bo mi net padl ![]() 90 z firebornem ![]() 3 bp mp wyrmy ![]() 28 bp mp wyrmy ![]() jakies dubelki ; d ![]() ![]() ![]() ![]() i triple, imageshack nie dzialal http://urlcut.com/photooo.jpg --- nie_moge_wymyslec_nicku dodał 8 minut i 1 sekund później --- druga porcja jakis hunt z mietkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demona chwile tylko bo z mietkiem /\ szedlem ![]() ![]() Jeszcze jakies wyrmy: ![]() I hydzie ale loota nie ma ;d ![]() W czwartek facc, bedzie duzo screenow Ostatnio edytowany przez nie_moge_wymyslec_nicku - 13-03-2010 o 11:46. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
|
![]() PS. Mam do sprzedania 2kk na serverze Guardia ! (70gr/10k) Jeśli chiałby ktoś całość, sprzedam za 120zl ! (60gr/10k) Za pośrednictwem allegro ![]() Gdyby ktoś był zainteresowany, PW do mnie ;D |
![]() |
![]() |