![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() A ja wyczuwam, że nikt nie wie ile naprawde dał za hata !
Najpierw sie dowiedzcie, a później piszcie. OKZ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
|
![]() NAJPIERW SIE DOWIEDZ A POTEM MOW MOZE DOSTAL ZA DARMO I CO?!!!!1/1!?1/1/11/1/1/1/
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royals Shoot/sprzedany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Poziom: 257
Skille: 114
Poziom mag.: 28
|
![]() Mati , nie dał ttyle ale duzo ci nie brakuje by trafic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: do wyboru do koloru
Profesja: Royal Paladin
Gildia: zaj__ista
|
![]() do jutra hihihih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2009
|
![]() Zazdrościć? niby komu ??? kolesiowi który nie zna swojej wartości i musi zdupiac do angli zeby sie czegos doribic?? zeby jebac jak czarnuch?? uzylby glowy zarobilby wiecej a minimum tyle samo w polsce i zyl tak samo bez stresu jak tam.......Bylem widzialem wiem jak jest za granica polak polakowi wilkiem......
pogon za obca waluta wazniejsza od godnosci..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 08 2009
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Szmerak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demon Hunters
Świat: Pacera
Poziom: 73
Skille: 83/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Wiadome jest to że jak on wystawił tą fotkę to zaraz będą Posty typu
Jaki Maniak 2,5k za chata LOL OMG... @ GZ HATA Nie każdy może się pochwalić ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
|
![]() dac 2,5k zl za pare pixeli? no to trzeba byc debilem nawet jezeli spi na pieniadzach
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2009
|
![]() Lubie rendego on mnie tez ale dlamnie jest to przesada anonimowosc zachwouje ze wzgledu na nasza przyjazn.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zbanowany
|
![]() Masakra...
Ale to są jego pieniądze ![]() Jest to przesada jednak ale no cóż lubi to to niech kupuje. Ja znałem typa który wyjebał na itemki na allegro jeszcze dawno na tibii 7.4 2000+ ktoś go tam uwalił. I wywalił wszystkie itemki na ziemie w Carlin ![]() 3 dni później znowu zaczoł grać;P W całym mieście się o nim gadało xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok znagfgdfg
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() Jedyna rzecz, za którą zapłacił Rendy to bilet do Anglii dla Mazy, reszte załatwił mu używając mózgu - nie pieniędzy.
Jak już to Maza chciał 2800zł, a nie 2500zł jak Wy piszecie - do kupna nie doszło ze względu na inny układ Maza i Fusy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok dzieki Grzesiu ze rozwiales moje wszelkie watpliwosci!
![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Co do godności Polaka - jesteśmy 100 lat za murzynami (nie obrażając ich oczywiście) i dużo ludzi wyjeżdża za granicę w pogoni za pieniędzmi które niby szczęścia nie dają, a jednak dzięki nim tak dobrze się żyje. Oj ludziska... zazdrość, zazdrość i jeszcze raz zazdrość, bo jeden ma czapuche, a drugi w taki oto prosty sposób ułożył sobie życie. Cieszcie się cudzym szczęściem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2009
|
![]() Nie ma co, Waldek ogarniasz ziomus _/!
200 rp na ger swiecie ktorego dogania dem, a przy kicku paladino szkoda ze do tp nie spierdoliles XD Pewnie rece ci sie trzesly i panika gejming? |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2009
|
![]() @up
ale w chuj podobne teksty do jednej osoby, ktora znam, na chuj z nowego konta piszesz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |