|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#482 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() A co z moim zamówieniem?? Lizard : Priest, king, archer, warior, lord, mage crossbowman do wyboru do koloru. Nie musisz brać wszystkich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() ladnie umiesz robic i potfory i itemy
![]() ale czy outffity tesz ? zrub jeszcze 1 temat o offitach ![]() jesli offity bendziesz robil tak samo fajnie jak itemy i potwory To wielkie GZ !!! Ostatnio edytowany przez Lord Devil Mati - 09-08-2006 o 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() @UP:
Nie chodzi Ci czasem o outffity a nie offity?? ![]() Brzmi kusząco, ale robiłem już potworki ze wszystkich perspektyw i nie wychodziło mi to za dobrze, także raczej odpada.
Kto żyje bez niebezpieczeństw, nie żyje wcale. Ostatnio edytowany przez Randlemen - 08-08-2006 o 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Snajpica
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Obejrzalem wszystkie strony i gify w tym temacie i musze
stwierdzic ze......sa wyjechane xD I ja poprosze o Trąbotutka ![]() Zdjecia nie moge zamieścić ale, niech twoja wyobraźnia sobie go wyobrazi ![]() Moge podpowiedzieć że to robak.A nazwa Ci dalej powie jak wyglada. @down: Mogleś napisac że ''@2up" Bo ja wszedlem zobaczyc odpowiedz na moja prosbe to sie przestraszylem ;p ze zle cos napisalem, obrazilem Cie ale na szczescie ta odpowiedz byla skierowana do pana wyzej. Tak więc czekam na moja propozycje ![]() Ostatnio edytowany przez Kitu - 09-08-2006 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP:
Jacy się inteligentni trafili. Shanhaevel chce niby pomóc?? Tak myślisz?? On po prostu krytykuje, tylko, że właśnie czasami za bardzo. Często przyjmuje krytykę tak jak np. Tany (o czym zaraz napiszę), ale on po prostu czasami przesadza. Tak też było jak kiedyś dawałem słonia, zrobionego przeze mnie GIFa. On od razu po nim pojechał i wkleił obrazek słonia (bo to GIF nie był) i powiedział, że tak powinien słoń wyglądać. Jak się okazało, obrazek, który on wkleił przedstawiał jakiś posąg słonia (kolor brązowy) i to w dodatku narysowanego "od boku". Kilka osób też mnie wtedy poparło, gdy mu napisałem, że nie jest to, ani słoń zanimowany, ani narysowany z perspektywy tibijskiej. Nie chcę pisać też, że moje są z dobrej, tibijskiej perspektywy zrobione, ale się staram jak mogę aby tak było. Nie uważam też abym stał w miejscu od roku, ponieważ wziąłem do siebie bardzo i przyjąłem krytykę Tany, kiedy to napisała mi na 39 str. jak moje potworki mają się do tibijskich. Poprawiłem, między innymi od tamtego czasu to, że w środku nie ma czarnych konturów, są zaś jedynie na zewnątrz. Poza tym poprawiłem trochę animację i perspektywę, w stosunku do moich tworów z pierwszych stron.
Kto żyje bez niebezpieczeństw, nie żyje wcale. Ostatnio edytowany przez Randlemen - 09-08-2006 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Bardzo ładne wszystko, szczególnie podoba mi się Crypt Fiend oraz Ice Titan. Chciałbym mieć taki talent do rysowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() chcesz porady? OK.... here ya go.
po pierwsze blad kazdego "nowego grafika".. (ty juz robisz prace od ilu mmm.... roku?) - twoje prace sa brudne! pelno niepotrzebnych pixeli, zle przejscie kolorow, brzydkie cieniowanie, pelno niepotrzebnych linii, bledy perspektyw, aczkolwiek jest to rzadko spotykany u Ciebie i szczegolowy blad - cale szczescie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() Super potworki, chłopie powinieneś pracować w Cipsofcie!!!
![]() Pegas przez "z" ![]() Cya all in tibia |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#494 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() marchewki maja bana
![]()
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Imię: Luckasik of Sanok
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 9
Skille: 37/32
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() ten ogr wygląda jakby tańczył, niewiele twoich prac mi się podobało
![]() |
#496 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: julera
Poziom: 9
Skille: 33/31
![]() |
![]() Całkie fajne potworki, ale najlepszy jest Wather Elementar.
![]() Super potworki ale niekture są przypalowe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: kurwodołkek
Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: co to gildia ?!
Świat: Ziewmia
Poziom: co?
Skille: lol
Poziom mag.: :D
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Mnie sie strasznie nie podoba styl "chodzenia" Twoich kreatur. One albo plywaja, albo poruszaja sie, jakby mialy problemy ze zginaniem kolan. Inne zas w ogole nie wykonuja jakiegos ruchu cialem, tylko rece i nogi. Przeciez nikt i nic tak nie chodzi (poza robotami). Czasem robisz na odpiernicz sie i poprostu skracasz reke (jak sprawa miala sie u tego malego brodatego), co jest strasznie brzydki i fe! Przypatrz sie swoim stfforom i zobacz, jak one smiesznie przemieszczaja swoje konczyny. Ostatni zielony, to wyglada, jakby baunsowal przy muzyczce, a ruch jego mlotka jest za duzy. Pracuj nad tym, a moze cos z Ciebie jeszcze bedzie.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Rand.... opierniczasz sie.
Gdzie mój drom i koszatniczka- maja być ładne. btw.To 500 post w tym temacie -raduj się xD
![]() |
![]() |