![]() |
#481 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Idź do oklic War Camp'a ... tam wypada. Up uP: Niby dobry a jednak kiepski axe... jak byś zsumował wszystkie bonusy itp... wychodzi na taki średni..... raczej by pasowało do niego jasno niebieskie... . No ale dobra... a jak masz W/Mo to se załatw Judge's Insight i będziesz miał na ileś tam sekund +20% Armor Penetrating... . Lub jakieś inne Smiting Skille. Aha wiecie o tym że najlepiej faction się monkiem zdobywa ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Co oplaca sie kupic za faction pointy dla 15 e/me, ktory uzywa staffa? Run dla elementalisty juz mam
![]()
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Za faction odblokowujesz jedynie rzeczy dla postaci FULL PVP nie dla RPG -.- . |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Tylko w okolicach War Campa?
Lol... ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#486 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
nie tylko, mi chodzi że tam najczęściej wylatuje.. .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
|
![]() Avager: No to jak wam wypadni fajny axe z tych stworów to kupie (nle tak do gdzies 3k
![]()
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
ja gram narazie tylko na pvp .... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Ma Może Ktos Na Sell Jakies Dobre Bronie ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Ja mam 2 złote axe zagadaj do mnie w gw albo na pw
nick w gw ojczul deathblade częsciej gram jednak pvp charem pvp death hunter |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Jakbyś chciał to mam ebon sword hilt na sell
![]()
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() W końcu udało mi sie kupić.
![]() !Edit: 8lvl W/Mo ;] Kupie jakis toporek lub mieczyk ale tak do 500gp ![]()
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 01-10-2005 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Zaczołem grać PvP Water Elementalistą i jest zadyma.... niecierpie rangerow zabijac ;] ah ta ich ochrona przeciw żywiołą ;]
Mesmerzy z tym BACKFIRE ahhh no cóż remove hex monka....ale wole nosic sygnet wskrzeszenia, więc mesmera zabijają inni ;] Podoba mi się Elitarna umiejetnośc "Mist Form" nie mozna mnie zranic zadnym toporem, strzala itd (ale mozna otruć, czy przewrócić o dziwo) ah ta zdziwiona mina warriorów ;] Bardzo fajnie się gra Max Water Magic Max Energy Storage Wielkości liczb z Water Magic 15 (ja taką mam ![]() Mist Form(10 energy) (elite) jak wczesniej powiedziałem 20 sekund trwania Ice Spear - Zadaje 65 obrażeń 5 energy odnawia się natychmiast Ice Spikes - Zadaje 80 obrazen spowalnia na 6 sekund o 66% 15 energy Frozen Burst - Zadaje wokół ciebie 110 obrażeń i spowalnia na 11 sekund o 66% - 15 energy Maelstorm - 25 energy - troche słabsze obrażenia od fire storm, też czas trwania 10 sekund/obrażenia na sekunde 25 + to że każdy czar rzucany przez przeciwnika w obszarze, gdzie rzucony jest Maelstorm , jest przerwany. Swirling Aura - 10 energy - przez 20 sekund mamy 75% szansy, że zablokujemy strzały i magiczne pociski Resurrection Signet - nie trzeba opisywać Water Attunement - 10 energy - przez 60 sekund za każde rzucone zaklęcie otrzymujemy spowrotem 30% many, jaką użyliśmy, by rzucić go. Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 01-10-2005 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Chche ktoś może kupić takiego dynksa do sworda co dodaje +4 armora? Albo takiego innego dynksa, też do swoda co dodaje +4 armora (przeciw obrażeniom fizycznym).
Więcej dynksów nie mam, serdecznie za to żałuje. ![]() EDIT Zapomniałem dodać, zgłaszać się też można do Doktor Proktor w grze, albo dzwonić na numer 0700 666 666.
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 02-10-2005 o 10:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() guild wars sux, nudna jest ta gra..... na arenie naprawde nie ma az tak duzo taktyki jak byc powinno.... wole grac w warcraft 3 (nie mowie o wowie, tylko o w3).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie chcąc, aby moje ogłoszenie pozostało niezauważone, piszę tego posta ;]
Kupię dobry toporek lub mieczyk w rozsądnej cenie (czyt. do 1k). !Edit: Mam fioletowy salvageable item, z tego co mi się zdaje to jest runa ![]() ![]()
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 04-10-2005 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() UP
Sprzedam toporka ale drozej niz 1k max dmg fiery hand axe nie pamitam paremetrów zagadaj do pvp death hunter w GW powiem dokladniej |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ojczul:
O jakiej porze mogę cię złapać?;p @Topic: Już 13lvl... ;]
![]() |
![]() |
#499 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
@nightwalker srednio do mnie przemawia water ele ;p a imo najlepszym czarem watera jest elite water trident ;d a co ja mowie, ja tam farmie factiony moim sw33t mes/n ; > max deg ;d a zebym backfire'a rzucac jako pierwszego to trzeba byc zdrowo kopnietym ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Panowie, temat został zapomniany? Jak mogło do tego dojść?
![]()