![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @3up
Hm... Hmm... Ja mam 18 warriora i najmcniej walnąłem 152. Nie fair!! Bowmany mają większe DMG ![]()
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jasne, ja, siostra, siostra druga.
![]() BTW. Zassałem Europejskie Maple. ![]()
![]() |
#484 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Zależy jak kto chce... Ja robię z poradnikiem i mam ok ![]() Tylko że mam 19, a nie 20 DS xD Bo dałem kiedyś w double stab i tak zostało xp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() no i przewalona cala gra xD btw tam ktos sie pytal co to pq wyjasniam to skrót od party quest czyli zbierasz party 6 osób i idziecie wykonywac tego questa moze tylko 1 ekipa na server dlatego w godzinach popoludniowych mozna sie nie dostac.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
Muszę pogadać z Inqbą, żeby wrzuciła na stronę porządniejsze poradniki. :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dofis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Dragons
Świat: Honera
Poziom: 35
Skille: 67/44
Poziom mag.: 12
|
![]() Kuraj nie masz racji! Był o tym wątek na forum CP. Z wymaxowanym DS dziala haste dzieki czemu czas na dojscie na expowisko ( i liczba potkow) drastycznie maleje( oszczedzanie kasy). Sin na lvl 40 trafia w bossa ludi pq (Alishara?) jak kazdy inny mimo iz ma tylko 10 NB. Sama Inqba szla tym poradnikiem i nie narzeka. Inq mowi nawet ze to wg. Niej najlepszy bulid dla Sina. Slyszalem ze Sinowie ktorzy nie szli tym poradnikiem narzekaja, a ci ktorzy szli chwala go.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Cytuj:
2. Jedna ekipa na kanał. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() @OnlyShadow
kk, jak na razie expiłem na slimach i strumpach koło eli~(tego miasta magów) z l7(1 poziom jak na razie) i mana masakrycznie leciała ;/ spróbuje następnym razem expić tak jak mówiłeś. mam jeszcze jedno pytanie czy opłaca dodawać się sp do disordera ? może zamiast tego przeznaczyć je na jakiś inny skill ?
![]() |
#490 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Nabawiłem się gejloggera, walczę z nim już parę godzin. A chciałem nabić 47... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hacków sie zachcialo ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej zaraz jak to bylo "nie otwieraj i nie sciągaj niczego nieznajmowego ??" nic sie nie sciąga samo przez siebie zawsze trezba zaakceptowac ściąganie."
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() E tam jak sie wie gdzie szukac to nawet w hackach nie ma keyloggerów ;p
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w sumie fakt faktem jest jedna znana polska strona jednak oni praktycznie kopiuja z innej znanej globalnej strony o hackach. Jak ktos chce moge podac jednak jak grasz na windii i nara juz dosc ks'erów mam.
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludziee radujmy sie nadchodzi patch ver.0,37 wraz z nim 40 nowych questow!! ale bedzie mozna pograc dopiero 14,15,16 wtedy sie juz serv check powinien skonczyc.już działa radujmy sie wspolnie ALLELUJAAA11!!oneone
Ostatnio edytowany przez Necromantor - 18-04-2007 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Już wchodzę na Zipangu! @kołbaś Pominę twoje posty milczeniem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() No nareszcie jakis update bo już mnie wkurzały te kopiące jajeczka
![]()
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Nareszcie ;] Te jajka były serio wnerwiające.
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() No, nareszcie jajka usunięte, nie cierpiałem ich.
Bajdełej - walnąłem nowego besta, ale ssa nie uchwyciłem; p 211. Ostatnio edytowany przez Upierz - 18-04-2007 o 17:54. |
![]() |
![]() |