![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Imię: Xiy
Profesja: Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 8
Skille: 20/19
|
![]() @Ene ale z ciebie idiota (nie obrazajac cie)
Przeciez po 1 moze sie okazac szpiegiem ( Preezes probowal ;p) Po 2 Nie bylbym tego taki pewien ze go nie przyjmiecie spwrotem, wedlug mnie to ruch taktyczny, bo cats~~ nie mialby powodu isc do MI tymbardziej wtedy gdy przegrywaja (A jezeli nawet ma tam kumpli, to dlaczego wczesniej chcial ich zabic? czy to nei chore) @Reks Pozyjemy zobaczymy ;P W koncu to ci z Aftermath sa tymi "zlymi" :s |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Jak myslicie ile jest warte eq Julii Deathblade - Mastermind shield, Golden Legi, Demon Helmet - chyba duzo
![]() ![]()
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Reks
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Waleni w kopsko PA ![]() @up skad wiesz ?? jakim cudem ??? Hail MI _/ ![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Cytuj:
Wiem, że kumplowałeś/kumplujesz z Dektralem , jeszcze za czasów kiedy ja tam u was grałem (mam na myśli Szweda, nie Hiszpana). Konkretnie nie chodzi mi o to, że im dupe liżesz (i wcale tak nie powiedziałem), bo wiem, że jestes u nich od początku - tylko o to ,że kur w ujesz (Tępisz) ludzi kryjąc się gildią, a tego nienawidze. I zobacz na to z innej perspektywy, gdybyś tylko nie grał z nimi to byś (za pewne) tak nie robił bo nie miał by cię kto ochronić i stanąć po twojej stronie - proste. Ale każdy orze jak może ;F. Nie dziw się więc ,że ludzie mają takie a nie inne zdanie na twój temat.. tylko spróbuj reputacje sobie poprawić ;>. Poza tym nic nie wspominałem o dzieleniu konta a wygląda to tak , jakbyś znalazł jeden jedyny sposób ,żeby mnie za język złapać. Jeśli to jest twój sposób na wygraną to okej. ... Ostatnio edytowany przez friik - 31-10-2005 o 15:08. |
|
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
|
![]() sting wahaj pałe!!!
plx |
![]() |
![]() |
#486 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#487 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może zapomniał ;> |
|
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
|
![]() Doneq wahaj pałe!!
Strink wahaj pałe!! Reksio wahaj pałe!! Endino wahaj pałe!! Jesteście w tym ***anym Aftermath'u i ssiecie dupska szwedom!! Wszyscy polacy z Aftermath'u to szmaty... WAHAJCIE PAŁE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hail MI _/ |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
|
![]() doneq daj mu spokoj, nie jego wina ze jest taki jaki jest
Ostatnio edytowany przez Endino - 31-10-2005 o 15:58. |
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta qrwa ****ni w czoko PA!!
Polacy którzy ssa dupsko szwedzkim psikutom Aftermath to jedno wielkie PA Dlatego was nie lubie.. za to ze wszyscy jestescie ***anymi PA!! qrwa pier**lone zgredy!! HAIL MI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() a MI to ****y ;d
Znacie największą narodowość, która sprzeda każdego swojego qmpla za 100k+ ? To ja wam powiem - Polska. Więc, nie dziwcie sie że jednak jest paru polaków w After~~~... Poprostu znaleźli osoby, które ich w c***a nie zrobią ... A głównym ostatnim przykładem jest Cats~~, może sie nie sprzedał, ale zdradziecką ****ą jest i tyle
#493 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Sting
|
![]() Cytuj:
Nigdy na Dektralu nie gral nikt z hiszpani... |
|
![]() |
![]() |
#494 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
A wy qrwa moze tak nie robicie ^.- ilu miało za kumpli was ,a teraz sa huntowani przez was, dziwne to troche kuplujesz sie z takim stingiem a za miecha cie juz huntuje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#495 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() @ Nikt mi nie odpowiedzial ile jest warte to eq~!
@ Sting A gral ktos z Rosji? @ Jojo Catsoomoto po prostu chce sobie jeszcze pograc. Vandalz Qwerty po pobycie w RoMie tez teraz Was uwaza za bande idiotow. @ Raks Z Bogiem. @Endino Tez nie jestes swiety -.-
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh ja tam jestem za MI poniewaz jak wygraja wojne to wszyscy z aftermathu <niepolacy> spier** z tego serwa. Nareszcie bedzie koniec PA .
Pozatym to przydazyla mi sie smieszna historia ..... Raks... byl moim kumplem a nagle siedze se w depo<probujac sellnac k-arma> a on tu nagle dawaj k-arm albo hunted.... ja mowie za co?? a on lales mi druta wczoraj o 20(owego dnia dopiero kompa z naprawy wrocil ![]() ![]() Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem tym postem _/ MI
#498 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Popytaj coniektórych i się dowiesz , że mówię prawde. |
|
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Imię: Xiy
Profesja: Paladin
Poziom: 8
Skille: 20/19
|
![]() 1.Jakby nie bylo wiecej PA jest w Aftermathu ( Nie mowie ze w MI jest ich malo)
2. Pomysl Koledownika aby Preezes byl waszym szpiegiem Dlatego jestescie tymi zlymi, a zlodziejstwo wedlug mnie to gowno w porownaniu z massowym atakiem na tootsow ;P |
![]() |
![]() |
#500 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Taki maly offtopic...
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Btw - ktos tam daleko up pisal, ze ja RoM'wi (i Bóg wie komu jeszcze) lizalem/lize dupe, zapewniam, ze mam prawdziwych przyjaciol bez lizodupstwa, odwrotnie co do poniektorych z was. Duzo osob znalem jak jeszcze bylo 'Prosto', potem odszedlem i nie tak dawno wrocilem po dlugiej przerwie. Hail Aft~ _/ @'Zwolennicy MI' Zabijcie nas waszymi obelgami na forum. Haha...
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 31-10-2005 o 18:50. |
||||
![]() |