![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Offsmash
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 17
Skille: 51/37
Poziom mag.: 6
|
![]() nie wiem czy znacie te opowieśc ze spike swordem i mino magiem ale to jest sciśle powiązane jeśli w obu miejscach jest teleport tooo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: w domu
Imię: Furious Siorer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hardcory
Świat: Refugia
![]() |
![]() zacznijmy od tego że nawet jezeli odbalazla by takowe buty , weszla by na wyspe , to i tak sworda otaczaja plomienie umieszczone na kamieniach ! jak sie zniknie sworda to to przeciez widac bo plomienie przygasają ! no i co ? moze wziela sobie tego sworda z 2 sqm ? .... BUJDA !
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez sys1992 - 03-11-2007 o 19:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Nie wiem jak inni, ale ja tu widzę tylko ludzi pozamienianych w potwory z halloween
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() hmm...moim zdaniem na serio ten spike sword znika co jakis czas... Ale niejest do zdobycie, nawet jak ktos ba boots of waterwalking to i tak tam sa kamienie;/ conajwyzej mozna za cos go dostac, albo teleport nate guazy. trzeba miec tylko 2 chara naszykowanego i zabrac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sha'har
Profesja: Rookstayer
Świat: Berylia
Poziom: 18
![]() |
![]() Próbowałem raz zdobyć Spike'a takim sposobem jak legendarny Shadow Rex. Ustawiłem Szkielet Minotaura, Ciemne zwłoki Orka Spearmana, ded Trolla z kościami, czaszka, kości wilka, martwy pająk, zwykły martwy jeleń. Potem zostało pytanie: jak wywołać ogień na czaszce? Kolega mi mówił, że trzeba wylać Life Fluida. Wylałem i nic...
Dzień później idę se przez trolle, widze kościotrupy trolli i zauważyłem, że NIE ZNIKAJĄ!! (a zwykły ded trolla z kościami znika szybciutko). To podniosło moje nadzieje na zdobycie Spike'a A co Wy o tym sądzicie, czytelnicy? ![]() Ostatnio edytowany przez MasterDraghotan - 04-11-2007 o 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Niemcy
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Manafluid na rooku? Haha troche ci sie pomieszalo kolego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Imię: Aroes of Secura
Profesja: Druid
Gildia: Na Mocy Paktu
Świat: Secura
![]() |
![]() Hmm mając boots of waterwalking można byłoby sie tam dostac.
Ja sam kiedyś sprawiłem że sword of fury zniknoł....Zara daje ss.
Tibia jest bogiem expienie nałogiem skill to podstawa pk zabawa..... Ostatnio edytowany przez Yaund - 05-11-2007 o 08:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Imię: Aroes of Secura
Profesja: Druid
Gildia: Na Mocy Paktu
![]() |
![]() http://c16.wrzuta.pl/wi2591/5a8fcd91...F9l8T5Nu9&ft=f
Sam kiedys zzniknołem spike sworda... Ta legenda to prawda !
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Profesja: Knight
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
|
![]() @up
Brawo Nobla dla Ciebie trzeba dać. @Master~ Może ktoś też to spróbował zrobić... A tak ogólnie nie wiem o co z tym chodzi, tą twoją opowieścią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
"LEGENDARNY SHADOW REX" Legendarny to moze jest proszek kolorowy czy do białego ale ten shadow to jakis smieszny typ i nic wiecej XDDDDDDDDDD
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Smerf pallek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 115
|
![]() Wiemy że spike sword może zniknąć ale co dalej ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Guest
|
![]() Hmmm....Ktos napisal ze komnata mino maga jest polozona dokladnie pod spike swordem...to moz emiec cos wspolnego...nawet jesli ktos znajdzie klucz do mino maga...mino mag jest zbyt silny...to by sie wszyscy z rooka musieli na niego zucic zeby go zabic...
Hmmm... Zastanawial sie ktos ze moze Spike Sword gdy znika to pojawia sie w innym miejscu?Moze w tym miejscu gdzie prowadzi TP u mino maga... A moze odrazu tp u minomaga prowadzi na wysepke z spike swordem... ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Komnata Mino Maga NIE jest położona pod SS. Tp u Mino Maga, jak mówią książki, prowadzi do Mintwalin. Nawet jakby prowadził na wysepkę to byś nie mógł wziąć SoFa bo naokoło niego są kamienie (pod ogniami), i byś nie mógł się wydostać. Ludzie, zacznijcie trochę myśleć... @down Tylko mu odpowiedziałem -.- Ostatnio edytowany przez Ozurtes - 11-03-2008 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() @up
Gdybyś śledził ten temat trochę dłużej to parę osób już po ,,myślało" i napisały to co Ty .
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Imię: Leviathan Palladyn
|
![]() TP za minosem teoretycznie prowadzi do min ale jak czytałem w ksiązkach tp jest USZKODZONY i dlatego mag nie może się wydostać. tp prowadzi najprawdopodobniej tam gdzie znika SS po przejsciu przez odpowiednie pola. ale ja bardziej skłaniam się ku teorii że SS jest powiązany z oddzielnym questem i MM niema z nim nic wspólnego - ja mam swoją teorię - zamiat na groby trzeba uzyć odpowiedniego przedmiotu/ów na polach koło pochodni w jaskini orków po drodze do bear roomu użyć ich we właściwy i sposób zostaniesz przeteleportowany do SS i zastaniesz tp z powrotem - mozliwe ze dostaniesz też brass armor który wg. mnie jest najbardziej prawdopodobny do zdobycia
sory za błędy |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie chce z góry krytykować, ale teorie nie poparte niczym są po prostu tutaj nie potrzebne i to co napisałeś, jest szczerze mówiąc głupie...
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Huh, ale ten temat aktualny...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Imię: Leviathan Palladyn
|
![]() Cytuj:
tak wiec to co ty piszesz jest idiotyczne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
SS już kiedyś znalazłem look do podpisu ;] I pozatym nie denerwuj się bo dajesz teorie po prostu troszkę głupie nie poparte niczym, a teraz sam piszesz to znajdź jak jesteś taki mądry... omg ja nie mówie że znajde tylko teksty w stylu: "po drodze do bear roomu użyć ich we właściwy i sposób zostaniesz przeteleportowany do SS i zastaniesz tp z powrotem - mozliwe ze dostaniesz też brass armor który wg. mnie jest najbardziej prawdopodobny do zdobycia" A dowodów nie mam żadnych więc nie bawie się w bez sensowne teorie... któy Ty tu właśnie przedstawiasz...
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Naruto Roker Uzumaki
Profesja: Rookstayer
Świat: Elysia
|
![]() Brass armor wypadl kiedy skomus juz nie pamietam na rooku ze zwyklego minosa.A tam co pisze na tabliczce pzred SS jest napisane ze tylko poborzni moga zdobyc a wiec ja mysle ze jakies 1 lvl maja szanse go zdobyc ten miecz ale tez moze byc ze po jakims up'date bedzie mozna wejsc do mino maga bo bylo tez przypadki po ostatnim up'date a wiec mysle ze zostaje nam czekac
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kamilek321 - 20-03-2008 o 20:57. |
![]() |
![]() |