![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wlasnie zobaczylem ze Vanum sie rozpadlo ktos mi powie co bylo powodem ? Cybe zaczol zabardzo kozaczyc ?
@down ja bym sie nie cieszyl z ta ciekawoscia tak ;] nie bedzie teraz zaciekawie na tym swiecie znow wruci PA ... powiem wam tyle jednak najlepiej bylo jak szwedzi zadzili i nie zmienie tej decyzji ... chociaz nei wiem jak bylo na samym poczatku serwera, ponoc liderzy gildi spotykaja sie jutro w depo w venore poszukac lepszego rozwiazania ... napewno tam bede xD przynajmniej ebde wiedzial all z pierwszej reki Ostatnio edytowany przez Dregar - 26-08-2006 o 17:07. |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() Od Dzisiejszej Nocy Mamy Wojne Ordo Fidelis & stars vs Vanum & Scythe
![]() Nie wiem o co poszlo ale moze byc ciekawie ;d I jeszcze szwedy powrcaja (znowu) to juz w ogole bedzie masakra ![]() @edit Ja juz przed spotkaniem wiedzialem ze bedzie wojna (ze chyba juz im przeszlo ![]() Ciekawe co ze szwedami ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sid Domestos - 27-08-2006 o 09:48. |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Po pierwsze niema zadnej wojny. (Jak narazie.)
Po drugie spotkanie nie bedzie w dp ven. W dp ven bedzie ustalone gdzie odbedzie sie spotkanie. Po trzecie lepiej by bylo jakby obylo sie bez wojny. Po czwarte powodami sa po prostu zatargi najrozniejsze wszystko wrze od kilku(nastu) dni. /Kasztanek aka Ali Abda Jeb.ać Żydów! Ostatnio edytowany przez August - 26-08-2006 o 17:33. |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
|
![]() August
a po 5 jestes totalnym debilem (swoje antysemidzkie poglady zachowaj buraku dla siebie)...... Mam nadzieje ze sie to skonczy bez zadnej wojny bo zas nie bedzie mozna pol roku expic :/ lepiej zeby zostalo to w jakis inny sposob rozwiazane Ostatnio edytowany przez Pepit - 26-08-2006 o 19:38. |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Burn Cybe Burn.
|
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Świat: Nebula
|
![]() jak to o co chodzi ? i jaki powod ?
koledzy padl pyrokar a potem room rider 3 razy potem masa powiedzial ze all rl koledzy elmera sa hunted i vanum(cybe) zaczelo bronic elmera w tej sprawie ![]() przynajmniej domnie tyle doszlo xD tam jeszcze jakies cos z kolegami pyrokara bylo ale pominolem ten watek btw august tez dostal zjebe za kominczna wrecz akcje z gohoode xD to do punktu 4 jego wypowiedzi august eful pa ^^ czy to prawda nie wiem xD ale info z 1 reki xD do tego dochodzi smieszna sprawa z shaelionem ktory jest hunted przez cybe najlepszy jest powod tego hunta osobiscie chcialbym zobaczyc ta wojne bo podejrzewam ze vura , lapka, wogler czy majqu nie chca sie bic i nie wiem czy tak pobiegna za cybe zreszta juz cybe chyba o tym wie skoro wczoraj chcial wojny a a teraz robi jakies spotkanie i znowu bedzie mowil "make peace not war love plx love plx " pozdor Ostatnio edytowany przez djmtv - 27-08-2006 o 02:23. |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() I czemu tu sie dziwic ?
Silver jako "kolega" z gildii zaczal huntowac Pyra za to ze bilismy Elmera, pozniej sie wyzywali Kolejnie Antek wyskoczyl na forum, ze on tez bedzie bronil Elmera w miedzy czasie Pyro zabil Estane, mial na plecach duzo ludzi i im uciekl, kolejnie wszedl do Ordo, aby uzyskac pomoc (moze to masa go zaprosil, nie mam pojecia) loguje sie o 12 w sobote (wczoraj) i dostaje spam ze jest wojna Sprawdzam kto w jakich gildiach jest, a tu niespodzianka Koqu, Sowqu, Shaelion w Ordo~ ![]() patrze na forum i widze temat "Shaelion hunted~" <-- to mnie rozsmieszylo juz totalnie no to mniej wiecej all z mojego punktu widzenia, pewnie ominalem pare szczegolow lub faktow ![]()
#488 |
Użytkownik Forum
|
![]() pogadali pogadali
uklad sil sie pozmienial xD troche ludzi przeszlo z vanum do ordo ... i mamy 14 dniowa wojne |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik forum
|
![]() co masz na mysli mowiac "mamy 14 dniowa wojne"???
|
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Zapewniam Cie ze to nie bedzie 14 dniowa wojna.
Taki byl plan poczatkowy, ale troche ulegl zmianie. Bartkowi sie nudzi niema pieniazkow i chce sie wyzyc przed studiami. No coz zobaczymy jak bedzie. : ) |
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() A august wrocil i od razu wylatuje z serwa
![]() A wojna dorbze ze jest i od dawna na nia czekalem , jedyna osoba ktorej zaluje to xaem i artas bo zdazylem ich polubic ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
|
![]() @august
ja mowie jakie sa ustalenia po spotkaniu o 15 ustalili wojne na 14 dni xD bartkowi sie nie nudzi i pieniazki ma ^^ a ze ty august jestes pizdek to nie moja wina(przy gohoode pokazales sie leszczyku) wrociles - wylatujesz :O @webi nie potrzebnie sprzedales postac a Xaemus Serigimox jak dlamnie moze pasc najlepiej kilka razy (straszny kozak) najsmieszniejsze jest to ze ustalili ze kto bierze udzial w wojnie dochodzi albo do ordo fidelis albo scythe a cybe forum troll ktory twierdzil ze jest po stronie friidy jakos do wojny dolaczyc nie chce ? cos sie zmienilo friida ? |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wyjebali cie z furory z nebuli tez dadza rade ^^ za duzo w dupie masz hespios xD |
![]() |
![]() |
#494 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ty bedziesz musial lizac dupe na rl, bo slyszalem ze cie scigaja tam "koledzy" ![]() ale ty z domu nie wychodzisz podobno i cie nie zlapia <-- tak mi powiedzieli twoi koledzy z rl, nebulii ja nikogo nie strasze ani nic, poprostu slyszalem wczoraj co mowili o Hespiosie i nie wydaje mi sie, ze mowili to tylko aby dolaczyc do ordo i szpiegowac
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Yhym z tym musze sie zgodzic pamietam jak zabiliscie olge rose czy jak jej(jemu) bylo i przyszedl was ubic Uniezalezniony ... pol serwera zwolaliscie zeby tylko nie pasc was bylo 2 i byliscie sorcakim i taki knight nie mial szans was dogonic aff ... n/c poprostu byscie sie wstydzili ;]
Ostatnio edytowany przez Dregar - 28-08-2006 o 11:00. |
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Arthlig
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
|
![]() idz pan w h... z taka wojna, jak my jestesmy online to oni w pz i na odwrot.
a najsmieszniejsze jest ze xaemus mysli ze insultujac kogo popadnie wygra wojne 0o. |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik forum
|
![]() wojna jest bez sensu i na dodatek sciagneliscie do ordo tych idiotow ze stars ...jak wygracie to beda tak kozaczyc ze zas bedziecie na nebuli w 200 osob online grali....powodzenia
|
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() 1. Z unie bylo troche inaczej
2. Lipek czego wiecje sie spodziewales, raz przy takiej przewadze sil, dwa po pierwszych kilku godzinach wojny? 3. gdyby Ordo nie wzielo Stars to starsi by sami walczyli Hespios ale przynajmniej bledow ortograficznych nie robie ![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a oni juz dawno chcieli sie bic tylko mistyczny cybe im nie pozwolil ;d teraz maja okazje, ustalili ze ci co sie bija to maja dolaczyc bo to stars wybralo strone ordo ![]() Ostatnio edytowany przez djmtv - 28-08-2006 o 12:26. |
|
![]() |
![]() |
#500 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
podaj imie chara to przyjdziemy za 10 minut ![]() widzisz, my "kozaczymy w grze" a ty kozaczysz na forum pod jakims nieznajomym nickiem :< poprostu straszne btw. najwiekszy kozak to XAemus, jego commenty sa poprostu super, extra oraz cOOl jak to jeden gracz powiedzial "Im starsze tym glupsze"