|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#481 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() @up
+3 do visa albo mnie znow jakis bug dopada x.x Cytuj:
hmm..nie wiem czy tylko ja uzywam bota bedac przy pc o.O! Sciaga sie z oficjalnych stron <adresow nie podam bo regulamin ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
otworz teraz ta stronke, co podales, i zobacz, gdzie nastepuje przekierowanie. Cytuj:
@temat AFGTHTGTTA? nie wiem, dlaczego ten temat jest nadal walkowany. Ostatnio edytowany przez Zdjecia_rar - 29-03-2007 o 16:29. |
||
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Naprawdę, mógłbyś czytać trochę uważniej...
Tak z ciekawości, to po co wogóle marnujesz swój czas i poniekąd życie na granie w coś co nie daje Ci zadnej satysfakcji? To zaburzenie kompulsywne czy poprostu umartwiasz się w ten sposób?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
200k/100zł. i jest na kolejnego pacza. |
|
![]() |
![]() |
#486 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mroku - 29-03-2007 o 16:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Liberty Bay ; )
Imię: Cellin Tagna
Profesja: Elder Druid
Gildia: Henceforth Family
Świat: Rubera
Poziom: 50
Skille: 15/23
Poziom mag.: 53
|
![]() 200 k = 66 bp UH, ~6 bp UH/dzień maksymalnie...? Czyli około 11 dni + exp, spanie, nastawianie, więc 14-20 dni... =] 20 dni/100 zł,, 3 miechy=300 zł. BARDZO łatwa kasa ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Oczywiście robiąc cos takiego jesteś z siebie dumny? No cóż, nie zmienia to w niczym faktu, że jesteś poprostu kolejnym, żałosnym przykładem typowego polaczka-złodzieja. Jakoś wcale mnie nie dziwi, ze nasza nacja ma potem taką a nie inna opinię za granicą...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie mam pytanko. Kumpel caly czas mi wmawia ze ten caly TBI to swietny bot i ze mam go sobie zaraz ściągnąć. I tu pytanie do was. Czy ten caly TBI jest wart jak to sie mowi zachodu? Szczerze to czytalem juz duzo wypowiedzi na temat tego bota i jedni mowili ze moga cie hacknac a inni ze nie. Sam juz nie wiem co prawda a co falsz. Jak wy uwazacie??
22:50 Asia swierklany jakom lubisz pozycje 22:50 Lord Verminaard znasz takie cos jak pytajnik ? 22:50 Asia swierklany nie 22:51 Asia swierklany to ty zadawaj pytania teraz kolej na ciebie WTF ? ? ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Guest
|
![]() @up
nie, tbi nie jest dobre. polecam inny bot - zobacz podpis. |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Szkoda że nikt nie wpadł na to, że to jest tylko gra w którą powinno sie grać dla przyjemności.... to nie żaden wyścig , dla mnie poprostu gra na bocie to przejaw uzależnienia od tibii, bo gra staje się pracą, a nie rozrywką.
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zaraza, jedno zniknie i drugie powstanie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Oczywiscie, jestem z wami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Zbanowany
|
![]() Ja tam nie zwracam uwagi na to, czy ktoś używa bota, czy nie. Jeśli używa, jest po prostu zwykłym nieuczciwym oszustem, niewarty mojej(jakże potrzebnej xD) uwagi. Ja używam tylko TBI GG i to tylko po to, abym wyglądał jak ork(zmiana outfitu) xD. W niczym mi to nie pomaga, ale daje mi to dziwną satysfakcję, że jestem jednym z "Buta Humak!" xD
EDIT: Nie mam nic przeciwko zmianie outfitu, lighthacku w bocie, żeby było 100% jasno. Wkurza mnie jedynie to, że Tibia Black Ice sam skilluje, treni mlvl. Wystarczy zostawić go włączonego na noc, ustawić żeby jadł jedzenie i trenił mlvl jak mana będzie i następnego dnia happy. To jest jawne oszustwo, chamstwo i nieuczciwość. Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 08-04-2007 o 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Imię: Brus Gran
Profesja: Knight
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Co kogo gówno obchodzi tbi? Kto chce to używa, wyraźnie napisane jest na tibii.org.pl ze kazdy sciaga tbi na swoją odpowiedzialność.. Kto chce niech ściąga kto niechce - nie. Mimo wszystko zachowana jest sprawiedliwość :
- nie ściągasz botów? Masz czyste sumienie nie masz hacka - ściągasz byle bota? oszukiwałeś? Musisz sie liczyć z konsekwencjami.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wkurzaja mnie ludzie ktorzy krytykuja to jakie ma sie skille. Oni sa wielce guru bo maja 80/80 z czego 90% z nich uzywa bota do tego. Ja jestem zadowolony z tego co mam bo zapracowalem na to uczciwie i sram cale boty do trenienia skilli. Osobiscie raz tylko uzylem jakiegos NG i po paru minutach bylo shift + F8. Ja nie pochwalam powiedzenia " all for win" - " wszystko za wygraną" !
22:50 Asia swierklany jakom lubisz pozycje 22:50 Lord Verminaard znasz takie cos jak pytajnik ? 22:50 Asia swierklany nie 22:51 Asia swierklany to ty zadawaj pytania teraz kolej na ciebie WTF ? ? ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() Wiekszosc osob z tego forum uzywala/uzywa botow.Polowa na pewno ma konta na tibia.org.pl i pyta o boty,a tutaj udaje swietoszkow ,bo 'boty som be'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() TBI już nikt nie używa bo Spleen z tibia.org.pl jej nie przerobił pod tibia 7.92. Terasz w modzie jest Tibia Auto. Sam dostalem wczoraj bana za jej używanie ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Guest
|
![]() Nie wiem jak wam ale mi to sprawia przyjemnosc ze uzywajac botow za darmo osiagam wiecej niz inni solidna, uczciwa pracą. Zawsze myśle sobie "haha ten frajer siedzi przy kompie i trenuje a ja mam skille juz gotowe i tylko isc expic". Takie a nie inne moje podejscie do tibii wynika z tego ze nie dażę tej gry zadnym szacunkiem i stawiam ją na równi z fifą 2007 tzn. loguje się do zabawy a nie jakiegoś tam odgrywania roli rycerza w nieistniejącym świecie. Z jednej strony to źle bo nie czuję klimatu RPG ale z drugiej to dobrze bo nie jestem i nigdy nie będą od tej gry uzależniony. Dla mnie koleś który wbił 100 lvl na bocie jest więcej warty niż taki który zrobił to ręcznie bo bota trzeba umieć dobrze ustawić i jeszcze nie dać się shackować a ręcznie to każdy frajer umie grać. Możecie się oczywiście ze mną nie zgadzać, ale taka jest niestety lub stety prawda. Mozecie pisac ze wam jest mnie zal ale ja na to leje bo mi siebie na pewno nie jest żal.
Ostatnio edytowany przez nymina - 09-04-2007 o 14:13. |
![]() |
![]() |
Severino |
Ta wiadomość została usunięta przez Raul.
|
![]() |
Zdjecia_rar |
Ta wiadomość została usunięta przez Raul.
|