![]() |
#481 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() gratulacje dla zakwasa ;] (byloby milo jakbys wzial z anhi sova ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() toc ty grosza przy dupie nie masz -.^
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#483 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() 15:41 You advanced to magic level 5. On 20 lvl
Screena bym zrobil ale mi sie Uo rozjebal ): |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ma sie czym chwalic
![]() ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 26-07-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik forum
|
![]() No to teraz ja odbiegne od tematu.
Czemu Kiroy i Lady Szikala odeszli z NG i sa w jakiejs(n/c)"Kuci Kuci"?? |
![]() |
![]() |
#486 |
Zbanowany
![]() |
![]() kazdy glupi chyba widzi:
Jul 13 2006, 03:09:37 CET Killed at Level 77 by Dorpaz |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
|
![]() spoko, tylko co to kurw4 jest kuci kuci
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#488 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#489 |
Użytkownik forum
|
![]() @Awolver
Thx za komplement ![]() Jestem ciekaw czy dorpaz padnie za to ![]() Ostatnio edytowany przez Royal Lazarus - 27-07-2006 o 07:54. |
![]() |
![]() |
#490 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() @up
Nikt nie padnie."Kuci Kuci" jest gildia ,ktora zostala stworzona przez real przyjaciol i bedzie ona rekrutowac tylko znajomych. A sam fakt ze Dorpaz zabil Szikake pomogl tylko podjac decyzje o zalozeniu walsnej gildi ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a więc :
Kuci Kuci to gildia znajomych z reala albo tych co się w rl spotkali ![]() ![]() ![]() ![]() a co do invów ... to wybrańcy może już dziś dostaną listy z nominacjami ![]() pozdrawiam King Kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
|
![]() King Kiroy, hah
![]() ale co to za nazwa, Kuci Kuci ? Nie mogliscie zrobic Baja-Bongo Reaktywejszyn ? ![]()
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() jestesmy po i przed spotkaniem... ;p
a kuci kuci to ladna nazwa.. kojarzy mi sie hmm.. a tego nie powiem hihi z co do invitow, to ja bede pilonowac aby zadnych noobow nie bylo i bede wywalac nie patrzac na to kto to jest, jesli zacznie mnie denerwowac. guildie z noobami juz mialam wystarczy mi juz ..... i wole samych rl ![]() ![]() ![]() We are kuci kuci, we ain't scared to die ;]
#496 | ||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#497 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
![]() No jak by nie patrzec liderzy Kuci-Kuci zrobili wielki blad poniewaxz przyjeli Suva~
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty sie nie odzywaj bo i tak masz hunta -.^ za to ze wykorzystales dobre imie tej postaci do ojebania mnie na maly, ale jednak loot
![]()
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nazwa tej gildii ROX
![]() ![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |