![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nazwa:Intense Mana
Intakcja:utevo res mana gran spontaniczny Opis:zaklęcie na mane leczy ok. 200 many za 20 życia ;p Dla all profesji w każdym miescie u KAŻDEGO NPC!! Nazwa: Ultiame Mass Helaing Intakcja:Exura Vita Mas Res spontaniczny Opis:zaklęcie leczy osoby koło Ciebie(20 kratek)i nie exurą gran ale vita i w dodatku ciebie też leczy ;p many tylko 20 Dla druidów w każdym miescie u KAŻDEGO NPC!! Ostatnio edytowany przez druidek123 - 30-01-2008 o 11:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Dublin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 63/61
Poziom mag.: 6
|
![]() Nazwa: Place of the Stones (POTS)
Inkantacja: exevo gran mas stone Mana: 600 Rodzaj czaru: (Tak jak Ue) Ilosc uzyc runy: Cena czaru: Dla jakiej profesji: Druid, Sorcerer Opis czaru: Czar najczesciej uzywany do huncenia na potworach lodowych, gdy uzyjesz czaru potwor lodowy kruszy sie na czescie dzieki czemu jestes doskonaly. Czar wogole nie dziala na ludzi poniewaz zostal on wymyslony tylko na potwory lodowe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potrinio Antica
Profesja: Paladin
Świat: Antica
Poziom: 33
Skille: 65/48
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Nazwa:Change gold
Inkantacja:exivo gran changz Mana: 70 Rodzaj czaru: spontaniczny Cena czaru: 800 gp Dla jakiej profesji: Knight,sorcerer,druid,palladin Opis czaru:Ten czar zamienia gold w platinum coins przydatne gdy potrzebujesz cap ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
|
![]() Big summon creatures
Utevo Mass Ress Boss 0 mana dla druida maga rycerza i pallka od 8lvl;p za darmo;p Przywołuje losowe bosy;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() Nazwa: SD Bomb
Inkantacja: Exevo Mega Mas Mort Mana: 600 Rodzaj czaru: runiczny Ilosc uzyc runy: 3 Cena czaru: 3500 Dla jakiej profesji: sorc Opis czaru: cos jak fire bomb ale z sd |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik forum
Lokacja: Kraków
Imię: Bujak Stoneaxe
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 28
Poziom mag.: 27
|
![]() Nazwa:Wielki czar impotencji
Inkantacja: Impotento Mana: 200 Rodzaj czaru: spontaniczny Ilosc uzyc runy: Cena czaru: 1000 Dla jakiej profesji: Sorc Opis czaru: Działanie jest dość nieprzyjemne, zadaje potężne obrażenia fizyczne, ponadto pozbawia przeciwnika 25% many. Używać w ostateczności! |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Imię: Anakin Warlord
Świat: Menera
|
![]() Nazwa: Weapon Rain (deszcz broni)
Inkantacja: Exori gran mas hur Mana: 100 Dla jakiej profesji: Elite Knight U kogo kupić: Edron i Thais Opis: Jest to wielki deszcz ostrzy, będzie wyglądał tak jaką masz broń (sword, club, axe) Wymyśliłem, to bo: Paladyn ma- Exevo mas san Drut- Exevo gran mas frigo Sorc- Exevo gran mas vis Pozdro ![]()
WSTAW MI NOTKĘ!!! Ostatnio edytowany przez Anakin555 - 02-02-2008 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nazwa: Fire Death
Inkantacja: Adori gran flam Mana: 1000 Rodzaj czaru: runiczny Ilosc uzyc runy: 3 Cena czaru: 3500 gp Dla jakiej profesji: Sorcerer Opis czaru: To jest runa o działaniu runy Sudded Death tylko, że uderza z ognia Nazwa: Ice Death Inkantacja: Adori gran frigo Mana: 990 Rodzaj czaru: runiczny Ilosc uzyc runy: 3 Cena czaru: 4000 Dla jakiej profesji: Druid Opis czaru: Tak samo jak wyżej tyle, że z lodu Nazwa: Terra Death Inkantacja: Adori gran tera Mana: 900 Rodzaj czaru: runiczny Ilosc uzyc runy: 3 Cena czaru: 3000 Dla jakiej profesji: Druid Opis czaru: To samo co Sudded death, Fire death i Ice Death tyle, że z ziemi Comment pls ![]() ![]() Pozdro ![]()
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Dublin
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 63/61
Poziom mag.: 6
|
![]() Nazwa: Razorlight
Inkantacja: Exora hur Mana: 80 Rodzaj czaru: spontaniczny Ilosc uzyc runy: ---- Cena czaru: 3000 gp Dla jakiej profesji: Knight Opis czaru:W stylu exori hur jednak ma wiekszy zasieg i mozna nim strzelac 1x / 1 sek. Sila czaru : 0,5lvl + Skill + 6x Mlvl Przyklad. 100lvl 8mlvl 90/90 50+48+90 = 188 PVM 25+24+45 = 94 PVP Ostatnio edytowany przez Sardendor - 07-02-2008 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nazwa: Armageddon
Inkantacja: Exevo gran mas mort Mana: 2500 Rodzaj czaru: spontaniczny Cena czaru: 10000 Dla jakiej profesji: Elder Druid, Master Sorcerer Opis czaru: Ten czar powoduje uderzenie asteroid w tego kogo odważy się ciebie zaatakować(zasięg UE a potęga wszystkich specjalnych czarów)
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Ja mam Pomysla a raczej dwa
![]() Nazwa: Spear Rain Inkantacja: Exevo palla mortego biba Mana: 1000 Rodzaj czaru: spontaniczny Ilosc uzyc runy: 0 Cena czaru: 700,000gp Dla jakiej profesji ![]() Opis czaru: Wielka Falla Sperow Zadaje obrarzenia x2 wienksze niz normalne a drugi to Nazwa: Weapon Fild Inkantacja: Exevo wepone hur Mana:120 Rodzaj czaru: spontaniczny Ilosc uzyc runy: 0 Cena czaru: 500,000gp Dla jakiej profesji: Knight Opis czaru: Cos jak Spear Rain Ale x2 mocniejsze i daje paralirz na 10 sec |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nazwa: exura res
Inkantacja: exura gran mas wan Mana: 800 Rodzaj czaru: spontaniczny Ilosc uzyc runy: ---------------- Cena czaru: 5000 Dla jakiej profesji: druid , sorcerer Opis czaru: uzdrawia osoby tylko bedace w grupie (przydatne podczas wojen) |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Ziębice
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Nazwa: Teleport
Inkantacja: acevo lev/rav/uv/dov (lewo, prawo, góra, dół) Mana: 30 Rodzaj czaru: spontaniczny Ilosc uzyc runy: - Cena czaru: 2500 Dla jakiej profesji: Sorcerer Opis czaru: Teleportuje cie w wybraną stronę. Przydatne podczas walki z ludzmi. __________________ Nazwa: Sleep Inkantacja: prov moon Mana: 400 Rodzaj czaru: runiczny Ilosc uzyc runy: 1 Cena czaru: 1200 Dla jakiej profesji: Paladin, Sorcerer Opis czaru: Po uderzeniu w potwora usypia go na 5 sekund. Po obudzeniu potwor przez kolejne 5 sekund jest sparalizowany. Dziala tylko na potwory |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Guest
|
![]() nazwa: Utorno pot
inkantacja: Utrotop 'nick' mana: 45 rodzaj czaru: runiczny Ilość użyć runy: 1 cena czaru: 20000 profesje: sorcerer minimalny poziom: 55 lvl opis: To zaklęcie sprawia, że wybrana osobie wydaje sie, że wokoło nie jest pełno [MONSTER]Imperor[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
![]() przepraszam pomyłka
Opis: To zaklęcie sprawia, ze wybrana osoba widzi wokoło [MONSTER]Imperor[/MONSTER], którzy sie na nią rzucają. Rzecz jasna inni tego nie widzą |
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() nudzę sie wiec wymyśliłem cos takiego: Dużo wiary narzeka po co az 200 SP knightowi wiec tak siedze i myślę i myślę i myślę i mam pomysła kurde
![]() Nie będę bawił sie w inkantacja ale z opisem: Czar działa tylko wtedy gdy knight znajduje sie w teamie z dowolna liczbą graczy. Wypowiada sentencje która go kosztuje 10 SP za siebie i 5 SP za kazdego playera w teamie oraz 300 many czym zyskuje przyrost wszystkich umiejętności o 10 na 120 sekund. Dodatkowo osoba znajdująca sie w teamie zyskuje również otrzymuje bonus: magiczni +5 do mlvl a paladyni +5 do dysta. jesli ktos juz mial taki pomysl to przepraszam i ide do częstochowy na kolanach jesli nie to uruchamiac wyobraznie i komentowac xD. P.S. lubie wdawac sie w konfrontacje na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2008
Lokacja: Poznan
Świat: Lucera
|
![]() @up
Mi sie podoba ^^ Tylko moze troche za duze bonusy dales. Ale gdyby cos takiego zostalo wprowadzonego w gre byloby ciekawie. ![]()