Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-01-2007, 20:58   #481
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Quivee ja sie zgadzam z Toba ja tez tak uwazam ,ale ty nie rozumiesz jednej rzeczy wysluchaj mnie teraz i przeczytaj dokladnie a napewno mnie poprzesz.
A wiec sluchaj:Zrobilismy dzisiaj akcje w ab'dendriel i kazdy z venore mial przyjsc do ab bo Mac~ robil jako przyneta Mortech zaczol go walic i przybieglem ja i Ethiellant i ja mowie WTF?
Gdzie jest ku..a reszta naszej ekipy no nie stety nie zabilsimy Mortecha bo 1 ms i 2 ek ktorym uciekl i pralem go solo to ciezko.W miedzy czasie pobieglem do depo patrze a tam siedzi 3 naszych graczy nie bede wymienial name bo wstyd im zrobie lacznie z Saphir Thor, ktora nie mogla wyjsc z depo bo jej strach nie pozwolil.No i sluchaj dalej jeden z naszych kolesi nie przyszedl bo powiedzial ze nie mial kasy na statek zenada.Mielsimy pare noobow i trzymali nam szwedzi Pz przez sciany i ja ustawilem tak nooby zeby szwedzi jednak nie mogli mi trzymac pz z tymi noobami tez byla tragedia bo nic nie ogarnialy ale wkoncu zajazyly i pz mi znikl a Mac i Ethe~ byli skazani na pozarcie ale takich ludzi wlasnie cenie.Wiec teraz powiedz mi co ja moge i Mac Koti i paru innych wiesz kto, co mozemy zrobic ztaka ekipa jak jestesmy ustawieni na Mortecha w 10 osob a przybieglo 5 z czego jeden 64 lvl ms i palek ktory sie zlozyl na samym poczatq bo nie wziol ze soba ssa!OMG.Prosze cie teraz o zdanie
Sidar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-01-2007, 22:04   #482
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

argh.. mysle sidar rze póbliczne napientnowanie bylby wskazane znaczy sie powinienes powiedziec kot tym razem nawilil

Argh.... mysle Sidar, ze publiczne napietnowanie byloby wskazane. Znaczy sie powinienes powiedziec kto tym razem nawalil :/

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 19-01-2007 o 22:09.
zalfik jest offline  
stary 19-01-2007, 22:41   #483
Darco
Użytkownik Forum

Darco's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006

Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 41
Domyślny

Sidar, powiedz mi jedno bo nierozumiem, pisalem do Ciebie ,ze moge pomuc w wojnie, to odeslales mnie do Macavelliego. A jak do niego pisze, to on mnie olewa? Bylem na wojnie noob charem(Baskiled) staralem sie blokowac swe, choc dopiero poszedlem tam jak mi qumpel powiedzial. Moze niemoge byc o kazdej godzinie online, ale jak mi powiecie wczesniej o ktorej mam byc to napewno bedzie. Moge nawet numer phona podac. No chyba, ze wam niezalezy.
Darco jest offline  
stary 19-01-2007, 22:41   #484
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
argh.. mysle sidar rze póbliczne napientnowanie bylby wskazane znaczy sie powinienes powiedziec kot tym razem nawilil

Argh.... mysle Sidar, ze publiczne napietnowanie byloby wskazane. Znaczy sie powinienes powiedziec kto tym razem nawalil :/
Dzisiaj miał paść Mortech... i padłby, gdyby połowa osób, które miały atakować nie było tchórzami, tj. Xan Verticas, Saphir Thor, Sellemon, jezeli kogos pominalem, to przepraszam.

Tak więc nie chcę więcej widzieć postów typu: dlaczego nie pozwalacie wszystkim brać udziału w wojnie, powód /\.

Jezeli kogos interesuje jak wygladal plan:
Wpada Ethiellant na vento i mówi, że ma pomysł w ab.. dobra miejscówka na trap na trollach, zabijamy - uciekamy... później dajemy exit, noob chary uhają. Pomysł dobry.. czemu nie.. 10 osób jest na ventrilo, więc zaatakujemy, ja z ethem wyszliśmy na przynete, ganialismy sie troche z mortechem... pyk, fbomba przy statku, mortech pomiedzy nami a statkiem... pada komenda zeby wszyscy logowali i biegli bic mortecha, niestety, destroy + przesunal.. uciekl, trudno... gonimy go z ethiellantem, przybiega wujek~, arvit, zarran, dark aqual, wspolnymi silami probujemy zlapac mortecha, raz prawie mial trapa, kilka razy yellow, red hp.. pytam sie Saphir Thor, where are you? gdzie jest reszta? Co sie okazuje? Saphir boi sie wyjsc ze statku, bo szwedzi sie zalogowali i stali obok niego w 3-4, xan sie chyba wylogowal, po tym jak stal w dp, gdy my walczylismy... sellemon <hahaha> zbieral kase na statek z venore zeby poplynac do ab (zal 2007 award)... patrze na VIP, 10-15 osob ze skullami, czyt. szwedzi Wiec mowie, i tak go nie trapniemy w 5 osob, bo jest za szybko + nortec juz przybiegl i ktos tam jeszcze..., wieć uciekamy na trolle, ci, ktorzy nie maja pz niech stoja dalej w dp (bo i tak juz nam nie pomoga, nie dobiegna), wiec uciekamy w miejsce na trollach w 6 osob... nie jest tak zle, ja, eth, aqual, sidar, wujek, zarran... byc moze kogos zdejmiemy na combo.. (w tym miejscu mogly nas bic tylko 2 osoby, a od nas ~6)... wiec probujemy, wbiega ktos tam... 3 2 1 - boom combo, yellow - uh, yellow, uh, deep yellow, uh, uh... nie damy rady, za malo nas... przybiega zorlan, boone, evalor... mfuja sie... pewnie bedzie double ue, uwaga.. sorce+pale ssa na sibie... aqual mowi: nie mam ssa... (lol? zal 2007 award #2), no ok, to zarran uhnie aquala, ja z ethem siebie... podchodza.. boom, aqual lezy, my na red, kazdy uha kazdego.. zorlan dostaje z mortechem, wycofuja sie... stoimy tak dalej... po kilku minutach wujek musi isc... i tak niczego juz nie zrobimy, bo mamy za maly sd power, wiec niech idzie, wujek daje loga... uhamy sie, uhamy... sidarowi znika skull, zarranowi tak samo... wiec razem z ethem probujemy uciec w gore, gdzie byloby lepiej dla nas... niestety, mwalle, comba... dead.

--- Wniosek ---
Nie brac do wojny osob, ktore nie zamierzaja wychodzic z dp, bo po co?

--- Motto ---
Together we stay, together we fall, HAIL ULTIMATION!

stary 19-01-2007, 22:49   #485
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darco Pokaż post
Sidar, powiedz mi jedno bo nierozumiem, pisalem do Ciebie ,ze moge pomuc w wojnie, to odeslales mnie do Macavelliego. A jak do niego pisze, to on mnie olewa? Bylem na wojnie noob charem(Baskiled) staralem sie blokowac swe, choc dopiero poszedlem tam jak mi qumpel powiedzial. Moze niemoge byc o kazdej godzinie online, ale jak mi powiecie wczesniej o ktorej mam byc to napewno bedzie. Moge nawet numer phona podac. No chyba, ze wam niezalezy.
Od ekipy noob charow liderem chcialem zrobic lare balaye, ale nie wiem co sie z nim dzieje po hacku... Tak wiec sam to ogarne, i jezeli cie olewam, to tylko z tego powodu, ze mam spam, wiec musisz czekac... gdyz co chwile ktos do mnie pisze, na gg + vnt + tibia + ogarnac plan, co dalej, + noobow, etc... a byle kogo nie chce na stanowisko kogos, kto bedzie dowodzil noob charami, z tego powodu, ze nie zamierzam byle komu ufac + dawac komus sterowac innymi, jezeli taka osoba sama nie ogarnia. Zamierzam stworzyc ekipe noob charow, ktorzy beda wiedzieli tyle, w ktorym miescie bedziemy atakowac, godziny nie beda znali z tego prostego powodu, ze nie potrzebuje 20 szwedow online Wiec jakbys byl tak mily i podal mi nick swojego chara/noob chara, na ktorym najczesciej siedzisz?
stary 19-01-2007, 22:52   #486
Rasse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
Send a message via Skype™ to Rasse
Domyślny

Widac, ze tylko wam zalezy tak naprawde na zwyciestwu-.-

Macie moze filma?;]
stary 20-01-2007, 00:06   #487
Sidar
Użytkownik Forum

Domyślny

Wiecie naprawde ciezko walczy sie z takim teamem nie twierdze ,ze ja jestem jakis master pvp albo cos w tym stylu bo to na pewno nie jest ale nawet ja wiem ,ze trzeba wziasc np;ssa ze soba juz nie mowiac o kasie na podroz statkiem najlepiej zostawie to bez komentarza.Co do tych noobow no sorry ze cie odeslalem do Maciavelliego ,ale to nie ja jestem odpowiedzialny za nooby a jesli on ci nie odpisywal to prawdopodobnie ogarnialismy jakas akcje ,ktora znowu zakonczyla sie powodzeniem"ironia" ale tak jak powiedzialem ja bede probowla do konca , ta wojna juz mnie wiele nauczyla i jeszcze pewnie wiele nauczy i bede walczyl do konca o wasza wolnosc i o kolejne doswiadczenia.Co moge jeszcze powiedziec Mortech powinien dzisiaj zostac zabity ,poniewaz nie mila ssa ani many biegl juz na samy zyciu zal,ze go musialem solo potem gonic bo knighci nie nadaza za takim masterem nie ma takiej opcji.No wynik narazie nie wyglada za dobrze ale to wszystko do zmiany wiem ,ze to brzmi bardzo optymistycznie w stosunku do tego wyniku ,ale w cos trzeba wierzyc.Nie dlugo moze jakas niespodzianka, kto lubi niespodzianki??
Sidar jest offline  
stary 20-01-2007, 00:21   #488
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

dajcie mi ip szwedow... predzej ich zhakuje niz cos sie zrobi ... dzis rzucilem propozycje ze moge sie wystawic na XXX jesli dadza mi uhy bo po hacku mam 1 bp... na poczatku uslyszalem tekst " po co " a potem okazalo sie ze... nie ma kto ich bic...
crosscut jest offline  
stary 20-01-2007, 00:51   #489
Arvit
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 01 2007

Imię: Arvit
Poziom: 109
Domyślny

mnie tam nie bylo
Arvit jest offline  
stary 20-01-2007, 01:40   #490
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

widzialem filmik... troche zjebaliscie miejsce bo nawet jesli mortech by padl to by tam przybiegli i tak... ale pelne podziwu jest poswiecenie maca i etha... gz chlopaki ;*
crosscut jest offline  
stary 20-01-2007, 01:57   #491
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

jak juz mowilem, zacznijcie od reorganizacji gildii, tj kicka dla sellemona i tego typu niekompetentnych osob. i nie zebym obrazal czy cos, ale tak jest.

A za ta kase - przepraszam raz jeszcze, dziwnie mnie naszlo, nieslusznie Cie znieslawilem i posadzilem. a na zdjeciu jest 100cc, w tresci 400k, wiec sie zasugerowalem zdjeciem

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 20-01-2007, 02:25   #492
Komin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin

Profesja: Paladin
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Nie dlugo moze jakas niespodzianka, kto lubi niespodzianki??
Hehe
Plan byl dobry, ale znowu nie wypalil... Osobiscie uwazam, za Quivee ma racje, co do noobcharow. Sam mowi, ze moze zorganizowac kilku... Mimo to, ze lubi Gady'ego moze mozna mu zaufac?
stary 20-01-2007, 03:25   #493
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
jak juz mowilem, zacznijcie od reorganizacji gildii, tj kicka dla sellemona i tego typu niekompetentnych osob. i nie zebym obrazal czy cos, ale tak jest.

A za ta kase - przepraszam raz jeszcze, dziwnie mnie naszlo, nieslusznie Cie znieslawilem i posadzilem. a na zdjeciu jest 100cc, w tresci 400k, wiec sie zasugerowalem zdjeciem
Gildia jest juz zreorganizwana... walcza osoby tylko z Ultimation ;| nie widzialem jeszcze zeby ktos z RA organizowal jakas akcje... poza fibula... jak na razie pomysly mamy dobre... dzisiaj miejsce bylo bardzo dobre, na pomysl wpadl Ethiellant, ale nie poszlo z nami 3 shooterow, w tym Saphir thor, 125ms.. ktory byl jakby podstawa organizowania akcji, z samym Sidarem i Wujekiem~ bysmy tam nie biegli.. bo po co? Gdyby byl Xan, Saphir i Sellemon, to nasze combo byloby o 700hp wiecej... = Puge pada, Nortec Pada, etc.. np Puge byl trapniety przez 10 minut przez nobow, zeby uciec musieliby zabic te nooby... nie twierdze, ze nie zabiliby, ale te nooby mieliby mwalle i przez te 20 sekund zabilibysmy na pewno kogos.. na ale coz, liczylem, ze osoby z RA, ktore ida dzisiaj na akcje nie postapia w ten sposob... mylilem sie, ale to kolejne doswiadcznie i takich bledow bedzie coraz mniej.
stary 20-01-2007, 08:32   #494
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arvit Pokaż post
mnie tam nie bylo
A szkoda

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 20-01-2007, 11:49   #495
Sidar
Użytkownik Forum

Domyślny

Moim zdaniem ten plan byl zajebisty jak juz mowilem gdyby wszyscy poszli Mortech by padl bo nie mial juz many biegal na samym zyciu bez ssa a potem Papuge siedzial w trapie kolo 10 min i bilem go sam wyjebalem w niego 2 bp sd po czym po 2 moich sdkach mial polowe hp i vita odrazu tylko zwastowalem sd nie mielsimy takiego comba zeby nawet z polowy hp go stracic zal.potem tak samo Boone siedzial w trapie tez powienien pasc gdyby bylo nas tylu ilu mialo isc plan byl super a napewno jak bysmy im zabili 3 gosci to by moze i odpuscili a jak nie to bysmy ich tam wybijali pokolei wpychajac i trapujac ich noobami ale znowu osoby z RA zawiodly.RA daje dupy a Ultimatum pada i gdzie tu sprawiedliwosc ehhh.
Sidar jest offline  
stary 20-01-2007, 13:00   #496
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
A szkoda
....
W ramach buntu przeciw pisaniu postow nie po "polskiemu" bede kazdy swoj post pisal najpierw tak jak ci kretyni-[pseudo]dyslektycy {kursywą}, a depoiero potem normalnie. Moze wtedy ci ludzie zrozumieja jaka jest roznica
zgodnie z tym co napisales powiniens napisac najpierw A sHkOdA
;p

a moze sprobojcie najpierw przed akcja omowic plan w 20~osob...przemyslec dokladnie zobaczyc wszystkie za i przeciw... i nie zaczynac akcji jesli ktos mowi ze nie ma kasy na statek, boi sie wyjsc z dp (zal)
crosscut jest offline  
stary 20-01-2007, 13:08   #497
Arvit
Użytkownik forum

Imię: Arvit
Poziom: 109
Domyślny

przestancie sie uzalac nad soba co? ok dzieki
Arvit jest offline  
stary 20-01-2007, 13:33   #498
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arvit Pokaż post
przestancie sie uzalac nad soba co? ok dzieki
nie nad soba tylko nad ludzmi ktorzy powinni byc lojalni, a maja to w dupie.

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 20-01-2007, 14:11   #499
Quivee
Użytkownik forum

Quivee's Avatar

Lokacja: Poznan - Poland

Imię: Quivee
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

Big Gratz dla Ethie~ , Maca~

OFICJALNIE PRZEPRASZAM SIDARA, ZLE GO OCENILEM

Wiecie... szkoda slow... Niektorzy popisali sie cholerna aktywnoscia i lojalnoscia... Wolalbym nawet pasc 5 razy i puscic caly eq niz zostac zapamietanym jako totalny niezborny noobek... Ale tak jak mowilem, szwedzi nie sa niesmiertelni... problem jest w "naszej" ekipie... Mortech powinien pasc.
Bieda...
Quivee jest offline  
stary 20-01-2007, 15:18   #500
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

... od dzis iomer ma odemnie hunta w rlu... boj sie to tylko 80km.... a ferie juz nie dlugo ;/

edit... i tak masz wpierdol

The character has been scheduled for deletion... na koniec skasuje scotta... jeszcze sie tylko pozegnam z innymi -.-

1. xxx Selena hidden, deleted
2. xxx Selena hidden, deleted
3. xxx Selena hidden , deleted
4. xxx Selena hidden, deleted
5. xxx Selena hidden, deleted

6. Scotty Dermyn Selena <----- tego tez usuwam PIERDOLE TO....

7. Scotty on Askara Askara hidden, deleted
8. Scotty on Hiberna Hiberna hidden, deleted
9. Scotty Shady Arcania deleted
10. Shakaboom Nebula deleted

Ostatnio edytowany przez crosscut - 20-01-2007 o 15:53.
crosscut jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania