![]() |
#4981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() Zgon
![]() Xiaqiem gram od poczatku. Pamietacie ludzie jak Ghomez padl na 82levelu na Behemot quescie?? Pytal wtedy na forum , kto chce jego acc, niestety nie ma juz tego chyba bo usuwali strony z only honera. Po drugie, jezeli jestes ghomezem czemu po dedzie zaczoles olewac polowe osob, a po nastepne jezeli jestes 1 owner, powiedz, w jakism quescie pomagales mi na 60lev+
|
![]() |
#4984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Nikaia ty skończyłeś poi??
16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: jak sie loguje to jest napisane free account 16:27 Yogih Zamias [72]: tak 16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: na tym spisie harow 16:28 Yogih Zamias [72]: ale to na tibia.com sie sprawdza Pozdro dla moich wszystkich kumpli Roga Femir Yogih zamias Nevinis Sir Sila Ptak Honeriowy Xaton Nextion |
![]() |
![]() |
![]() |
#4985 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4986 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2008
|
![]() Hmm jak by zacząć może się przedstawię?
Grałem "kiedyś" na Honerze, a dokładnie to miech temu sprzedałem postać...Mój nick, a raczej nicki...to magician Harry Potter i Jemus Arrows mam nadzieję, że ktoś mnie pamięta, a zwłaszcza ty Xiaq ;] Dlaczego to piszę? dałem sobie spokój z tibą tak, ...ale z tego co czytałem z waszych zjebanyc* kłutni na temat jakiejś gry...własnie GRY...nie lepiej czasem sobie pomyśleć..."To tylko gra co mi zależy tego nie ma naprawdę" Pierdolicie głupoty na temat, że ktoś nie ma urody delikatnie mówiąc przeciez to nie jego wina ze wygląda jak wygląda ;] chcecie się pośmiać zapraszam www.fendrigon.fotka.pl jebie mnie opinie ludzi virtualnych tych którze mnie nie znają tylko tych... PozDrawiam...i mam nadzieję, że to cos zmieni w waszych ciągłych sporach, na tym forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
![]() Więcej gadacie niz fotek dajecie temat upada mam nadzieje ze go zamknąl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4988 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jemus <3
Trickhor <3 Lee <3 4 ever in my memory... Jedyne osoby, ktore zawsze mnie rozumialy. Jemus sorka za ostatnia akcje, ale wiesz co tam sie stalo (Bezele) i juz do tego nie wracajmy. Mam nadzieje ze nie skonczysz grac. Od dzisiaj sie juz z wami nie kluce, on ma racje to tylko gra, gra sie kiedys skonczy, a przyjaciele zostaja na bardzoooo dlugo... Zeby nie bylo offtopa: ![]()
![]() |
#4989 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2008
|
![]() Xiaq ja już skończyłem grę podobnie jak wielu innych kumpli ;](np. zajebisty kumpel Eb'Lurdin] wolę zająć się RL życiem które po zakonczeniu gry stało sie naprawde ciekawe ;] to fakt łatwo nie jest sie wyrwac ale warto sprobowac przeciez nie mozna całe zycie grać?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4990 |
Zbanowany
|
![]() Mam pytanie: Jaki lvl ma demon of city?? Ciągle go widzę na cyckach, jak pamiętam ma około 25 lvlu i chodzi z wami na gs'y?? Oczywiście jeśli chodzi o lvl to mogę się pomylić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4991 |
Zbanowany
|
![]() Aj jemus jemus, narobiłeś mi burdelu w gildii, xiaq jak chcesz do gildii to inva od jakiegoś czasu już masz...
Zapraszam także innych do gildii, 40 lvl+ Ghomez caly czas 1 owner, znam go od roku prawie i cały czas z nim na gg rozmawiam ![]() Ostatnio edytowany przez Trickhor - 01-02-2008 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4992 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jemus, jezeli ma sie spoko ziomkow w rl to napewno jest ciekawe. jezeli mozesz daj mi swoje gg, napisz posta, albo wejdz ostatni raz a tibie i napisz, albo wyslij list do veno jak off bede, byl bym bardzo wdzieczny.
![]() |
#4995 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Imposible Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
|
![]() LvL :
![]() Przestańcie się wreszcie kłócic .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Imposible Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
|
![]() Dist : 84 !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() Chciałem się z wami pożegnać ;] po wczorajszym dedzie zastanowiłem się po co grać ? i doszedłem do wniosku że ta gra niema z leksza sensu więc postanowiłem z nią skończyć ;] Są ważniejsze sprawy w rl życiu a nie tylko tibia .... Szkoła, dziewczyna kumple/kumpele... Pozdrowienia dla all kumpli a także dla gildi. Więc życzę wam jak najlepiej xD tyle z mojej strony bb =]
|
![]() |
![]() |