|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() czy ma ktos takie nuty jak ktos gra na jakims instumencie?
Jesli ma i zamiesci na stronie to bede wdzieczny i zrobie tez cos dla niego(jesli bende umial ![]()
|
![]() |
#4982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() @up
Takie coś? ![]() @Topic Zróbcie wielbłąda. Taki jak zrobił Omega (patrz. 1-2 strony wstecz) Tylko żeby jeszcze był z tyłu. @Down Szybszy xD Smoczek Leon ownuje.
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 11-05-2008 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Krórwi Dołku !
Stan: Początkujący
Imię: MC ZYLETA !!!!
Profesja: Rookstayer
Gildia: GAME MSATERS
Świat: FURKA
Poziom: -99
Skille: -999999
Poziom mag.: -9
|
![]() siemano ziomaleee... zrobita mi jakiegos ogórka ?
na gory fenk ju biczes : ) RR0uEKRUL34 ejjjjjjj ja tez cos sroboliem a fanowicie ![]() ![]() szuwax tu szuwax tam ja szuwax mam i wam go nie dam uahushduhasifugtsdg NIEZŁTY RZART NIE3 ?
![]() |
#4985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @UP
Ty lepiej wróć do tibii bo jako Fake'owiec szans nie masz, może uda ci się wbić ten 8lvl albo zastawić trapa na kogoś... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
|
![]() Witam !!! Potrzebuje przerobienia tych oto postaci do grafiki tibijskiej.
Zeby były to outfity ;p w 12 pozycjach. Za dobre wykonanie tych otufitów zapłace 100 złoty Prosiłbym o wysyłanie gotowych prac na e-mail [email protected] Z góry thx ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4988 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może jak w przedszkolu było przedstawienie to grał ogórka i chce swój out.
@Topic 1.tego gościa w 12 pozycji (bez broni na plecach) 2. Tego gościa z tym mieczem u boku (wystarczy 4 pozycje) 3. Tego gościa z tym samym mieczem lecz w ręce wystarczy 4 pozycje
![]() |
#4989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Imię: Xanath Dunin
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 23
Skille: -/20
Poziom mag.: 21
|
![]() Zamawiam tego outa ze wszystkich stron razem ze wszystkimi ruchami.
![]()
![]() |
#4990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Krórwi Dołku !
Stan: Początkujący
Imię: MC ZYLETA !!!!
Gildia: GAME MSATERS
Świat: FURKA
Poziom: -99
Skille: -999999
Poziom mag.: -9
|
![]() no zwykły ogórek OGÓR DO JEDZIENIA MNIAM MNIAM BRUCH go zrzera jak go włorzysz do ust i połkniesz o takiego ogóra chodzi to ma byc item taki no (bo z tego co wiem to ten temat nazywa sie zamowienia na GRAFIKI) juz nie na outfity NO ! ;p
z gory dziakuja
![]() |
#4991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
|
![]() Pisać się nauczyć i przestań się wydurniać dobra ?.Może ci ogórka zrobie,a kurczak ci nie wystarczy
![]() EDIT ---------------------- ![]() Nie moje ale komuś te grafiki mogą się przydać
Lubisz mnię,podobają cie się moje fake ? Chcesz napisać kim dla ciebie jestem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dyngi - 14-05-2008 o 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Lokacja: Thais
Imię: Aweephyron
Profesja: Knight
Gildia: ? .
Świat: Harmonia
Poziom: 39
Skille: 63/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam panow
![]() 1 raz tu wchodze i niemal mi szczena opadla ... Wielki respect dla was .... Wiec ja tez chcialbym poprosic o graficzke ![]() Pamietacie Dark Magicana z Yu-Gi-Oh ! ? ![]() No i naszego Gokuu z DBZ : ] Dla przypomnienia : ] ![]() Chcialbym aby postacie te byly wykonane w kazda strone . KTos sie tego podejmie ? ![]()
![]() |
#4993 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Tego gościa w 4 pozycje
(bez broni na plecach) 2. Tego gościa z mieczem u boku. u boku (wystarczy 4 pozycje) 3. Tego gościa z MSL/przemalowanym serpent swordem w ręce wystarczy 4 pozycje
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 14-05-2008 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4994 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ![]() Zamówienie dla masterów! Zróbcie mi tego gościa w tył. trochę go pomazałem, żeby nie było plagiatu, bo ta postać będzie w moim fake'u i nie życzę sobie jej w innych fakach. Jak ktoś chce wypełnić to zamówienie, to wyślę postać bez napisów na PW. Z góry dzięki
![]() |
#4995 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Potrzebuję:
Wysokie, czarne, skórzane buty ze sporymi podeszwami, alias Glany - w wersji do outfitu i jako item. Skórzany płaszcz, sięgający mniej więcej do kolan, rozpięty i zapięty - do outfitu i jako item. Spodnie dowolne czarne (byle nie pancerne), do outfitu i jako item. Tarcza jakaś ciemna o ciekawym kształcie (liczę na inwencję własną), jako item. Plecak czarny skórzany, jako item. Okulary przeciwsłoneczne i zwykłe (najlepiej prostokątnego kształtu, broń boże stereotypowo okrągłe i wielkie jak dekle samochodowe!), oprawki czarne - do outfitu i jako item. Termin dowolny, bylebyście się do listopada uwinęli. ![]() @down Hehe. Ładnie ci się musi nudzić. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 15-05-2008 o 12:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
|
![]() @up
Narazie dałem ci 3 częsci podziemi, zostało tylko wejście do kaeru oraz wyjście (tzn wzniesienie). Postaram się zrobić coś jeszcze dla Ciebie ![]()
![]() |
#4997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
|
![]() No pierwsze zamowienie od bardzo dawna, hehe. Tak wiec mam zamowienie na Pustego z Bleacha. Jest maly problem dla tych ktorzy nie wiedza jak wyglada bo nie mam zdjec a jesli mam to strasznie slabe xd
Jak ktos wie jak wyglada ten demon to prosze o solidna robote. Oczywiscie jego forma jest mi obojetna byle by go przypominal. ![]() @down Sry ale nie... Jest to moj osobisty out ktorego uzywam do rekrutacji. Zreszta nie rozdaje swoich outow od tak sobie. A co do samuraja to moze ci jakiegos zara zrobie jak bede mial troche czasu (naruto arena =.=) ;p Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 15-05-2008 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
|
![]() A ja prosze zwłaszcza pana wyżej o jakieś outfity ninja,samurai.Pacz nie mógłbyś dać mi tego outfita co w twoim fake jest? :>
![]() |
#4999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
|
![]() Hahahaha! Pokemons atack! Pikachu go! Electro wave! xDDDDDDDDD
Dobra wasze ukochane pokemony ida... Robielm to z nudu wiec jak ktos chce niech lapie to dorobie tylnia poze. x.X Dla fanow pokemonow... ![]() @down Wiem. Buehuehue xD Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 15-05-2008 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5000 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Taki mały offtopik...
@Pacz: Ash bardzo fajnie Ci wyszedł, ale pikachu? XD wygląda jak strawiona, a następnie wyrzygana musztarda z dodatkami... xD