Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-12-2009, 16:15   #5001
Canabis
Użytkownik Forum

Canabis's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2009
Lokacja: Stalowa Wola

Imię: Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rise
Domyślny

Wszyscy widze kurwa macie po 20lat i znawcy zycia Pseudointelektualisci xDDD HEJTERs_/

Zyc na sile , to mija sie z sensem
Oopsy Daisy!!!!!

In memory of Tenshinkhan.

Ostatnio edytowany przez Canabis - 18-12-2009 o 16:23.
Canabis jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-12-2009, 16:31   #5002
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abor Pokaż post
po pierwsze - ja stwierdzam fakty niczym sie nie chwale ( patrz swoje posty odnosnie wynikow z testow gim, ktore i tak uwazam za mientkie)
Tym też się nie chwaliłem, nawet nie pamiętam odnośnie czego to pisałem. Czepiliście się tego jak mucha kupy.

Cytuj:
po drugie - gdize ty widzisz przelewanie frustracji dziecko? frustracje widze za to u ciebie, ze tak bardzo cie boli iz ktos po drugiej stronie kabla, kogo nazywasz paziem mzoe byc osoba ktora bedzie decydowac o losach twojego zycia lub twoich bliskich. I chocbys sie obsral, nic tego nie zmieni.
Mnie frustruje? Stary, ja w to wbijam kim jest osoba po drugiej stronie kabla. Dwie osoby co faktycznie mogą o mnie coś wiedzieć z Tibii to Wiszu i stara ekipa Szwedów. Nie czuję potrzeby rozmawiania o sobie z osobami z gry, dlatego na VT pojawiam się tylko na gather i znikam.

Nie wiesz nic a nic o mnie, o mojej rodzinie również, więc to co piszesz nie ma sensu...

... paziu.

Cytuj:
po trzecie - skoro jestes taki elo i w ogole, moze powiesz nam jaki ty masz sukces zyciowy? bo ja osobiscie mature uwazam za wstep, wstepu do zycia ( swoja droga ciekawe czy ukulasz tyle procent co ja )
O mnie się nie martw, próbna w 1 LO starczyłaby do Łodzi lub Białegostoku.

Poza tym, tu Ci muszę przyznać rację - dostanie się na GUM jest pewnego rodzaju sukcesem (mimo, że zapewne wiesz już po tych 2-3 latach na lekarskim, że to, co uczyłeś się do matury to tak na prawdę było niczym w porównaniu co musisz wyryć na jedno kolokwium). Nie wiedziałem o tym, że jesteś na GUM.

Cytuj:
po czwarte - moze kiedys cie zycie nauczy pokory i w koncu sie nauczysz gdzie jest twoje miejsce w drabinie spoleczentwa nie zycze ci tego bo to bolesna nauka
Gratuluje dostania się na GUM - TWOJE MIEJSCE W DRABINIE SPOŁECZEŃSTWA JEST NA PRAWDĘ WYSOKIE!

Nie wiem nic o Tobie, ale zapewne jesteś niżej ode mnie na tej właśnie drabinie. Z tym, że ja uważam inaczej - wszyscy są sobie równi, niezależnie od tego co ukończyli/z jakiej rodziny pochodzi/kim są jego rodzice.

Cytuj:
najbardziej zenujace jest to, ze starasz sie byc osoba ktora wie wszystko i zjadl wszystkie mozgi swiata, a daleko ci nawet do bycia 'bezrobotnym ze srednim'
Okej, Twoje zdanie.

Natomiast moje... Dla mnie nawet jak dostaniesz dyplom, zdasz LEP/LDEP (w sumie nie wiem co studiujesz), zrobisz doktorat, ukończysz specjalizację pierwszego i drugiego stopnia, zrobisz habilitacje itd. zawsze będziesz tym samym - człowiekiem, który mimo tego, że trochę potrafił ogarnąć życie ludzkim śmieciem pozostanie, póki nie przestanie się zachowywać jakby był lepszy od każdego, kto nie osiągnął więcej niż on sam. Takich osób kilka znam, zauważyłem, że to mija po 25 roku życia. Wszystko przed Tobą.

Poza tym, chętnie bym przeniósł tą konwersację na jakieś Ventrilo lub do Tibii, a więc jak posprzątasz dom (16:32 Rosi Thern [168]: [RP] Zizka / Karol: sprzatam [RP] Zizka / Karol: chate ) i wrócisz (16:32 Rosi Thern [168]: [RP] Zizka / Karol: bede wieczorem) to postaram się Ciebie złapać.

edit:

Znalezienie wspólnego języka nie jest trudne:

Ja (17:18)
ja jak juz nie moge
to ide sie najebac
Zizka (17:18)
tylko dojade do domu
24 godziny dochodze do siebie
Zizka (17:18)
to ide sie najebac

xD

Ktoś jeszcze chce rozwiązać konflikty w te święta?

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 18-12-2009 o 17:23.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 17:23   #5003
Tenszinkan
Użytkownik Forum

Tenszinkan's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля

Domyślny

@up
Ojezus koniec swiata musze ci przyznac racje w 80%.

Zizka, zachowujesz sie jakbys ty byl pierwszym i ostatnim ktory dostal sie na dobre studia i jakby zdrowie innych w przyszlosci zalezalo tylko i wylacznie od ciebie. Troche to zalosne. Gratuluje ci sukcesu aczkolwiek Nobla JESZCZE nie dostales, wiec nie widze powodu w gadaniu o jakiejs drabinie spolecznej, a raczej nie widze powodu zeby w tym momencie stawiac sie na niej wyzej niz pozostali.

A co do waszego "czata" na gg, to nie ma to jak powariowac nawzajem z internetowym "znajomym" jakie to chlory nie jestescie ;d

@Lesiu
Albo dales grac mlodszemu bratu na tym ob albo chuja ogarniasz tym ekiem (ogladnalem 5 pierwszych minut), twoja predkosc reakcji i w ogole caloksztalt przypomina gre czlowieka z jedna reka. Biegasz jak obsraniec jak na takiego eka.

Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 18-12-2009 o 17:29.
Tenszinkan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 17:41   #5004
Yanne
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 10 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tenszinkan Pokaż post
@up
Ojezus koniec swiata musze ci przyznac racje w 80%.

Zizka, zachowujesz sie jakbys ty byl pierwszym i ostatnim ktory dostal sie na dobre studia i jakby zdrowie innych w przyszlosci zalezalo tylko i wylacznie od ciebie. Troche to zalosne. Gratuluje ci sukcesu aczkolwiek Nobla JESZCZE nie dostales, wiec nie widze powodu w gadaniu o jakiejs drabinie spolecznej, a raczej nie widze powodu zeby w tym momencie stawiac sie na niej wyzej niz pozostali.

A co do waszego "czata" na gg, to nie ma to jak powariowac nawzajem z internetowym "znajomym" jakie to chlory nie jestescie ;d

@Lesiu
Albo dales grac mlodszemu bratu na tym ob albo chuja ogarniasz tym ekiem (ogladnalem 5 pierwszych minut), twoja predkosc reakcji i w ogole caloksztalt przypomina gre czlowieka z jedna reka. Biegasz jak obsraniec jak na takiego eka.
powiedzial typ ktory myslal ze z hg wyjdzie zywy XDDDDDD

morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR

Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650

7-CZERWCA-2009
22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy

-BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO
Yanne jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 17:55   #5005
Tenszinkan
Użytkownik Forum

Tenszinkan's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля

Domyślny

Mowilem ze to mateusz wychodzil jak szarowalismy a nie wiedzial ze tam loga dalem. Zreszta co to ma do ogary ? Kto by sie spodziewal ze ktos moze czyhac na hellgate od 12 do 18 noobcharami ?? Po prostu czlowiek myslal ze gra z ludzmi a nie maniakami Co to ludzie nie zrobia zeby 120 rp zabic...

..czekaj, to byl TENSZIN !! OPLACALO SIE <THUMBS UP>

@EDIT
Ulozylem wierszyk !
To bedzie tak o:

>Masz dwie opcje : << To jest zwrot do adresata nie liczy sie do rymu :<

Albo szesc godzin czekasz na tenszina
I ROMEK ze szczurami na rooku pocina

Albo tenszinkanowi podarujesz
I depresje ROMKA uratujesz !

Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 18-12-2009 o 18:03.
Tenszinkan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 18:01   #5006
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
ktore i tak uwazam za mientkie)
(...)
( swoja droga ciekawe czy ukulasz tyle procent co ja )
(..)
Przypuszczam, że z polskiego nie wiele
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..
xBardolekx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 18:14   #5007
Elooo
Użytkownik Forum

Elooo's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008

Imię: nvm
Gildia: nvm
Świat: nvm
Poziom: nvm
Skille: nvm
Poziom mag.: nv
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yanne Pokaż post
powiedzial typ ktory myslal ze z hg wyjdzie zywy XDDDDDD
powiedzial typ ktory cale zycie spedzil w kanalach:<

--- Elooo dodał 0 minut i 47 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leslaw Pokaż post
thumedanem gra jakiś spain, więc gl : ) może ujawnisz swój nick w tibi?
nie bo mi na vt bedziesz privy otwieral i spamowal

Ostatnio edytowany przez Elooo - 18-12-2009 o 18:14. Powód: Automerged Doublepost
Elooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 18:15   #5008
Leslaw
Użytkownik Forum

Leslaw's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2009

Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
Domyślny

Eweliną biegałem ja, a to że był ogromny chaos na vt i każdy biegał swoimi drogami to inna sprawa.. : d

@Edit
acha, to dalej się ukrywaj panie wszystko wiem, wszędzie byłem

Ostatnio edytowany przez Leslaw - 18-12-2009 o 18:17.
Leslaw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 19:32   #5009
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Wiszu wiesz że Cie bardzo lubie, ale akurat Kakej sporo racji ma I nie sądź że myśle tak tylko o Tobie (chociaż to Ty się napinasz kim to nie jesteś, aczkolwiek wiem że większość to dla beki), myśle tak o większości cwaniaczków którzy doszli, nic nie zrobili i kozaczą.

Nie obrażaj się
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron
18:23 Boskonovitch [104]: nono
18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish
Endrju88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 19:39   #5010
Sebciooo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 08 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endrju88 Pokaż post
Wiszu wiesz że Cie bardzo lubie, ale akurat Kakej sporo racji ma I nie sądź że myśle tak tylko o Tobie (chociaż to Ty się napinasz kim to nie jesteś, aczkolwiek wiem że większość to dla beki), myśle tak o większości cwaniaczków którzy doszli, nic nie zrobili i kozaczą.

Nie obrażaj się

Ty za to od huja zrobiles. Z tego co pamietam to zaczoles sie pojawiac na vt pod koniec wara?
Sebciooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 19:51   #5011
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebciooo Pokaż post
Ty za to od huja zrobiles. Z tego co pamietam to zaczoles sie pojawiac na vt pod koniec wara?
Byłem na każdym openie i na każdej akcji dziennej i nocnej ( z małymi wyjątkami). 2 wojny temu owszem mało aktywny byłem. Poza tym nawet nie wiem kim jesteś cwaniaczku.
stary 18-12-2009, 20:17   #5012
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endrju88 Pokaż post

Nie obrażaj się
Jeśli dobrze zrozumieliśmy posty (ja Kakeja i Twój, Ty Kakeja i mój), to obaj wiemy, że wygląda to tak jak przyganianie kotłowi przez garnek (mam nadzieję, że dobrze odmieniłem), bo "można grać w drużynie i solo, ale za granie solo życie policzy Ci marżę". Co za tym idzie, oczywiste jest to, że wojny nie wygrał Akon, Eter, Kakej, Ty, czy ja, tylko zrobiliśmy to MY (nawiązuję do ostatniej).

Ale jak słyszę o OB, które odbyło się na hotelu i południowej bramie Thais, to mnie roz*******a ze śmiechu tak, że któregoś dnia wpadnę z krzesłem do sąsiadki, mieszkającej pode mną.

Ja np. Lesia na ob nie chciałbym spotkać, bo wiem, że jakbym go zobaczył, to wybiegłaby zaraz za nim chmara ludzi na niższych postaciach, bo jedyne co potrafi zrobić, to dać follow na kogoś przed nim.

No i ja chciałem jeszcze powiedzieć, że czuję respekt przed tym, jak ważny i poważany jest na Kyrze, nawet przez swoich ziomków - Chosan FTW XD

Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 18-12-2009 o 20:21.
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 20:21   #5013
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Domyślny

Całkowicie sie zgadzam, wygralismy te wszystkie wojny jako team, dlatego teraz nie rozumiem czemu osoby ktore np dolaczyly pod sam koniec spinaja dupe jakby sami na openach biegali. Albo jeszcze bardziej spinaja Ci ktorzy dostali sie do flow juz po wojnie. Zreszta ja Cie Wiszu rozliczac z tego co zrobiles a nie zrobiles rozliczac nie bede. Ja akurat jakims nie wiadomo jakim fajterem nie bylem, ale oprocz jednej wojny gdzie mialem kryzys to bylem zawsze do uslug.
stary 18-12-2009, 20:38   #5014
Antonioo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 10 2008

Domyślny

No siema. Nie było mnie tutaj ze 2-3 dni i jak patrze co tu się dzieje, to mi opada szczena.

@Wiszu
Nie wiem o chuj Ci chodzi, cały czas próbujesz udawać jakiegoś kurwa poloniste, zwracasz innym uwage < przy tym na*******asz przecinki i znaki intepunkcyjne co trzy słowa > i próbujesz pokazać jaki to Ty nie jesteś koziro. Mówisz tutaj o spinaniu się innych i innych pierdołach a największymi napinaczami na tym forum jesteś Ty i Karol aka Zizka. Już lepiej Ci wychodzi w*****anie ludzi poprzez zrzucanie wszystkich na kanał i mówieniem głosem takim, jak byś chciał pokazać, że to akurat Ty masz możliwość zrzucania ludzi "Gra ktoś w netopol?" - "nie" - " aha, to wszystko" <- pewnie mnie poprawisz i powiesz, że opuściłem lekcje, na której było o dialogach i wstawianiu ich w tekst. Pierdoli mnie to

@Karol
Mam już kurwa serdecznie dosyć czytania Twoich postów typu : Ty jesteś pionkiem w zyciu, jesteś na niszczym szczeblu w drabinie społeczeństwa i inne kurwa chujstwa. Człowieka ocenia się po tym jak kończy, nie zaczyna.
Pewnie większość ludzi stąd pierdoli to, czy zdałeś mature na 100 czy na 30%, czy dostałeś się na dobre studia lub czy masz wykształcenie zawodowe i jesteś złota rączką.

Czekam na pojazd, bo pewnie takich dostane wiele

@Magro czy tam inny wlasciciel otsa
Pod jaka to tibie? Może się skusze, ale nie mam ekipy
Antonioo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 20:52   #5015
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Domyślny

Antuś, no nie da się Ciebie nie lubić xDDDDDDDDDDDD
stary 18-12-2009, 21:05   #5016
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antonioo Pokaż post
No siema. Nie było mnie tutaj ze 2-3 dni i jak patrze co tu się dzieje, to mi opada szczena.

@Wiszu
Nie wiem o chuj Ci chodzi, cały czas próbujesz udawać jakiegoś kurwa poloniste, zwracasz innym uwage < przy tym na*******asz przecinki i znaki intepunkcyjne co trzy słowa > i próbujesz pokazać jaki to Ty nie jesteś koziro. Mówisz tutaj o spinaniu się innych i innych pierdołach a największymi napinaczami na tym forum jesteś Ty i Karol aka Zizka. Już lepiej Ci wychodzi w*****anie ludzi poprzez zrzucanie wszystkich na kanał i mówieniem głosem takim, jak byś chciał pokazać, że to akurat Ty masz możliwość zrzucania ludzi "Gra ktoś w netopol?" - "nie" - " aha, to wszystko" <- pewnie mnie poprawisz i powiesz, że opuściłem lekcje, na której było o dialogach i wstawianiu ich w tekst. Pierdoli mnie to
Nie wiem o chuj Ci chodzi z tym, że używam przecinków, czy też innych znaków interpunkcyjnych, a inni tego nie robią.
A uwagę zwracam tak samo jak i mi zwracają, kiedy robię coś źle, bo w przeciwieństwie do dużej grupy ludzi nie lubię przytakiwać jeśli ktoś robi coś źle (świadomie lub nie).

I szczerze wyjebane mam na to, czy chodzisz do szkoły, czy nie, opuszczasz lekcje, czy masz 100% frekwencję.

RAZ zrzuciłem ludzi, dla śmiechu - z tego samego powodu napinam się na forum. Powinienem teraz napisać ile razy dla śmiechu w*****aliście innych send page'ami i otwieraniem privów?
stary 18-12-2009, 21:08   #5017
Leslaw
Użytkownik Forum

Leslaw's Avatar

Domyślny

i znów zwisu pokazujesz jaki to Ty jesteś fajny, bo Ciebie każdy lubi z gildi, a mnie nie :<
chodź na kyrę to się pobawimy, a nie spamujesz mi tu na temat serva, o którym gówno wiesz
stary 18-12-2009, 21:11   #5018
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antonioo Pokaż post
Czekam na pojazd, bo pewnie takich dostane wiele
Ty jesteś pojazdem samym w sobie, więcej nie trzeba.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2009, 21:17   #5019
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leslaw Pokaż post
i znów zwisu pokazujesz jaki to Ty jesteś fajny, bo Ciebie każdy lubi z gildi, a mnie nie :<
chodź na kyrę to się pobawimy, a nie spamujesz mi tu na temat serva, o którym gówno wiesz
"Uderz w stół..."
stary 18-12-2009, 21:25   #5020
Leslaw
Użytkownik Forum

Leslaw's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
"Uderz w stół..."
nom, zostań w morganowym pzcie i dalej pokazuj, że wszystko wiesz i to Ty walczyłeś najwięcej ! pajac
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania