![]() |
#5001 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszyscy widze kurwa macie po 20lat i znawcy zycia Pseudointelektualisci xDDD
![]() Zyc na sile , to mija sie z sensem ![]() Oopsy Daisy!!!!!
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 18-12-2009 o 16:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5002 | |||||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie wiesz nic a nic o mnie, o mojej rodzinie również, więc to co piszesz nie ma sensu... ... paziu. Cytuj:
Poza tym, tu Ci muszę przyznać rację - dostanie się na GUM jest pewnego rodzaju sukcesem (mimo, że zapewne wiesz już po tych 2-3 latach na lekarskim, że to, co uczyłeś się do matury to tak na prawdę było niczym w porównaniu co musisz wyryć na jedno kolokwium). Nie wiedziałem o tym, że jesteś na GUM. Cytuj:
Nie wiem nic o Tobie, ale zapewne jesteś niżej ode mnie na tej właśnie drabinie. Z tym, że ja uważam inaczej - wszyscy są sobie równi, niezależnie od tego co ukończyli/z jakiej rodziny pochodzi/kim są jego rodzice. Cytuj:
Natomiast moje... Dla mnie nawet jak dostaniesz dyplom, zdasz LEP/LDEP (w sumie nie wiem co studiujesz), zrobisz doktorat, ukończysz specjalizację pierwszego i drugiego stopnia, zrobisz habilitacje itd. zawsze będziesz tym samym - człowiekiem, który mimo tego, że trochę potrafił ogarnąć życie ludzkim śmieciem pozostanie, póki nie przestanie się zachowywać jakby był lepszy od każdego, kto nie osiągnął więcej niż on sam. Takich osób kilka znam, zauważyłem, że to mija po 25 roku życia. Wszystko przed Tobą. Poza tym, chętnie bym przeniósł tą konwersację na jakieś Ventrilo lub do Tibii, a więc jak posprzątasz dom (16:32 Rosi Thern [168]: [RP] Zizka / Karol: sprzatam [RP] Zizka / Karol: chate ) i wrócisz (16:32 Rosi Thern [168]: [RP] Zizka / Karol: bede wieczorem) to postaram się Ciebie złapać. edit: Znalezienie wspólnego języka nie jest trudne: Ja (17:18) ja jak juz nie moge Ja (17:18) to ide sie najebac Zizka (17:18) tylko dojade do domu Ja (17:18) 24 godziny dochodze do siebie Zizka (17:18) to ide sie najebac xD Ktoś jeszcze chce rozwiązać konflikty w te święta? ![]() Ostatnio edytowany przez Gonzo - 18-12-2009 o 17:23. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() @up
Ojezus koniec swiata musze ci przyznac racje w 80%. Zizka, zachowujesz sie jakbys ty byl pierwszym i ostatnim ktory dostal sie na dobre studia i jakby zdrowie innych w przyszlosci zalezalo tylko i wylacznie od ciebie. Troche to zalosne. Gratuluje ci sukcesu aczkolwiek Nobla JESZCZE nie dostales, wiec nie widze powodu w gadaniu o jakiejs drabinie spolecznej, a raczej nie widze powodu zeby w tym momencie stawiac sie na niej wyzej niz pozostali. A co do waszego "czata" na gg, to nie ma to jak powariowac nawzajem z internetowym "znajomym" jakie to chlory nie jestescie ;d @Lesiu Albo dales grac mlodszemu bratu na tym ob albo chuja ogarniasz tym ekiem (ogladnalem 5 pierwszych minut), twoja predkosc reakcji i w ogole caloksztalt przypomina gre czlowieka z jedna reka. Biegasz jak obsraniec jak na takiego eka. Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 18-12-2009 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5004 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() Mowilem ze to mateusz wychodzil jak szarowalismy a nie wiedzial ze tam loga dalem. Zreszta co to ma do ogary ? Kto by sie spodziewal ze ktos moze czyhac na hellgate od 12 do 18 noobcharami ?? Po prostu czlowiek myslal ze gra z ludzmi a nie maniakami
![]() ..czekaj, to byl TENSZIN !! OPLACALO SIE <THUMBS UP> @EDIT Ulozylem wierszyk ! To bedzie tak o: >Masz dwie opcje : << To jest zwrot do adresata nie liczy sie do rymu :< Albo szesc godzin czekasz na tenszina I ROMEK ze szczurami na rooku pocina Albo tenszinkanowi podarujesz I depresje ROMKA uratujesz ! Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 18-12-2009 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5006 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5007 | |
Użytkownik Forum
|
![]() powiedzial typ ktory cale zycie spedzil w kanalach:<
--- Elooo dodał 0 minut i 47 sekund później --- Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Elooo - 18-12-2009 o 18:14. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Imię: Ewelinaa on Morgana
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() Eweliną biegałem ja, a to że był ogromny chaos na vt i każdy biegał swoimi drogami to inna sprawa.. : d
@Edit acha, to dalej się ukrywaj panie wszystko wiem, wszędzie byłem Ostatnio edytowany przez Leslaw - 18-12-2009 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wiszu wiesz że Cie bardzo lubie, ale akurat Kakej sporo racji ma
![]() Nie obrażaj się ![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#5010 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
|
![]() Cytuj:
Ty za to od huja zrobiles. Z tego co pamietam to zaczoles sie pojawiac na vt pod koniec wara? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5011 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byłem na każdym openie i na każdej akcji dziennej i nocnej ( z małymi wyjątkami). 2 wojny temu owszem mało aktywny byłem. Poza tym nawet nie wiem kim jesteś cwaniaczku.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#5012 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Ale jak słyszę o OB, które odbyło się na hotelu i południowej bramie Thais, to mnie roz*******a ze śmiechu tak, że któregoś dnia wpadnę z krzesłem do sąsiadki, mieszkającej pode mną. Ja np. Lesia na ob nie chciałbym spotkać, bo wiem, że jakbym go zobaczył, to wybiegłaby zaraz za nim chmara ludzi na niższych postaciach, bo jedyne co potrafi zrobić, to dać follow na kogoś przed nim. No i ja chciałem jeszcze powiedzieć, że czuję respekt przed tym, jak ważny i poważany jest na Kyrze, nawet przez swoich ziomków - Chosan FTW XD
![]() Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 18-12-2009 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5013 |
Użytkownik Forum
|
![]() Całkowicie sie zgadzam, wygralismy te wszystkie wojny jako team, dlatego teraz nie rozumiem czemu osoby ktore np dolaczyly pod sam koniec spinaja dupe jakby sami na openach biegali. Albo jeszcze bardziej spinaja Ci ktorzy dostali sie do flow juz po wojnie. Zreszta ja Cie Wiszu rozliczac z tego co zrobiles a nie zrobiles rozliczac nie bede. Ja akurat jakims nie wiadomo jakim fajterem nie bylem, ale oprocz jednej wojny gdzie mialem kryzys to bylem zawsze do uslug.
![]() |
![]() |
![]() |
#5014 |
Użytkownik Forum
|
![]() No siema. Nie było mnie tutaj ze 2-3 dni i jak patrze co tu się dzieje, to mi opada szczena.
@Wiszu Nie wiem o chuj Ci chodzi, cały czas próbujesz udawać jakiegoś kurwa poloniste, zwracasz innym uwage < przy tym na*******asz przecinki i znaki intepunkcyjne co trzy słowa > i próbujesz pokazać jaki to Ty nie jesteś koziro. Mówisz tutaj o spinaniu się innych i innych pierdołach a największymi napinaczami na tym forum jesteś Ty i Karol aka Zizka. Już lepiej Ci wychodzi w*****anie ludzi poprzez zrzucanie wszystkich na kanał i mówieniem głosem takim, jak byś chciał pokazać, że to akurat Ty masz możliwość zrzucania ludzi "Gra ktoś w netopol?" - "nie" - " aha, to wszystko" <- pewnie mnie poprawisz i powiesz, że opuściłem lekcje, na której było o dialogach i wstawianiu ich w tekst. Pierdoli mnie to ![]() @Karol Mam już kurwa serdecznie dosyć czytania Twoich postów typu : Ty jesteś pionkiem w zyciu, jesteś na niszczym szczeblu w drabinie społeczeństwa i inne kurwa chujstwa. Człowieka ocenia się po tym jak kończy, nie zaczyna. Pewnie większość ludzi stąd pierdoli to, czy zdałeś mature na 100 czy na 30%, czy dostałeś się na dobre studia lub czy masz wykształcenie zawodowe i jesteś złota rączką. Czekam na pojazd, bo pewnie takich dostane wiele ![]() @Magro czy tam inny wlasciciel otsa Pod jaka to tibie? Może się skusze, ale nie mam ekipy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5015 |
Użytkownik Forum
|
![]() Antuś, no nie da się Ciebie nie lubić xDDDDDDDDDDDD
![]() |
![]() |
![]() |
#5016 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
A uwagę zwracam tak samo jak i mi zwracają, kiedy robię coś źle, bo w przeciwieństwie do dużej grupy ludzi nie lubię przytakiwać jeśli ktoś robi coś źle (świadomie lub nie). I szczerze wyjebane mam na to, czy chodzisz do szkoły, czy nie, opuszczasz lekcje, czy masz 100% frekwencję. RAZ zrzuciłem ludzi, dla śmiechu - z tego samego powodu napinam się na forum. Powinienem teraz napisać ile razy dla śmiechu w*****aliście innych send page'ami i otwieraniem privów?
![]() |
![]() |
#5017 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Imię: Ewelinaa on Morgana
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() i znów zwisu pokazujesz jaki to Ty jesteś fajny, bo Ciebie każdy lubi z gildi, a mnie nie :<
chodź na kyrę to się pobawimy, a nie spamujesz mi tu na temat serva, o którym gówno wiesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5018 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |