![]() |
#5001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
![]() Postrafiam ZdZiSIApientnascie i jego fspanialy jenzyk polski oras angielski
Alrisowi możesz dawac ignore,char już dawno sprzedany :-] *Edit Upierz,napisz mi coś na gg nie mam Twojego nr. Ostatnio edytowany przez Bromeek - 21-01-2008 o 16:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5002 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Stan: Na Emeryturze
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() aaaaa NIECHE MI SIE GRAC W TIBIE!!!!! podcinają mnie dedy kickiem...w tibie gram 1.5 roku i padlem ~~10 razy z czego 8 kickiem :< i dalej mam problemy z netem
Btw. Opowiesci Wójka Yena sa dobre :d POZDRO wariaty :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#5005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() @ yen
masz niesamowity dar znajdywania sobie wrogow. Po co tu w ogole z tibia.org przychodziles? narobiles sobie tam wrogow nawet w postaci ziomstera a to perelka z torga "Chyba nigdy nie miałeś pacc, albo na Lagunach expiłeś na OTSie -.- Bo jak byłem ostatnio ze 2 dni, to mi poszły 4 bp uh na 3h expienia -.- Wogóle waste, loot to ~3k w kasie, 5 Sheeli, 2 battle hammery (na 4 bp uh) "0 waste" ;///" wypowiedz yena z pazdziernika. Wtedy jego lvl okolo 60~ stary ss ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5006 |
Zbanowany
|
![]() @Emon'Druu
Hah ![]() @Don^Mokate Bardzo chciałbym mieć w październiku 60 lvl,a le wydaje mi się, że to nie było możliwe ![]() Shut up. Niewiesz o co chodziło z tym co pisałem, to nie mów. A czy wypominałeś kiedyś np Andrzejowi Borówce (tylko przykład), że kumpel się go zapytał, czy jest gejem, a on powiedział tak? Nie! Czy wiesz co to aluzja? Jak nie, to chodziło mi o jednego zje*a z forum Torga, który nieźle wastował na Żółwiach. I to co napisałem to była aluzja. A nawet jakbym tyle wastował, to to było przed upem, i miałem 40 lvl ~ ze skillami 50- Btw, ładnie masz w domu. A cała reszta, która nie wie o co chodzi, też dzwoni po taksówkę domofonem. Pozdro. Ostatnio edytowany przez Yen - 21-01-2008 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5007 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Mefi taki kozak może mnie złap? btw jak bedzecie widziec jak on gdzieś expi to piszcie do mnie albo mu bijcie ;D aa i twój podstawowy text "jesteś 0" używasz to w rozmowie z każda osoba?! a powiedz mi kim Ty jesteś? jakimś nieudacznikiem i dzieckiem który proboje zaszpanować wiesz co ..fajny jestes!! moge Cię dotknąć? ojaaa ciesze sie ze dałes mi ignora ja już to dawno zrobiłem lecz nigdy o Tobie nie zapomne podczas expienia mua ;* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5008 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Hah mefi, nie widzisz, że każdy tu po tobie jeździ? XD Nie bij mnie plx, ja expie na małpach, a ty jak mówiłeś, nie chodzisz na gówna ![]() ![]() Pozdero =* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Soul Society
Profesja: Elite Knight
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Ehh... Wy w każdym poście dajecie jakiś znak, żeby druga strona była sprowokowana do riposty... Mnie już to denerwuje.
![]() Adv : ![]() Pozdro i mam nadzieje, że w końcu ta kłótnia się zakończy.
![]() |
#5010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() @Yen
najpierw co do twojej prowokacji,wkleiłeś to co chciałes .tzn :wyciągnałeś z kontekstu to co najważniejsze Powiem ci tak,nie obchodzi mnie to co piszesz,ponieważ jak już w grze ci napisałem twoje wypowiedzi są bezsensowne i szczerze mam też gdzieś twojego kolegę Sira,myslałem ,że afkuje ,więc go podlurowałem by dać mu nauczke.Zachowujesz się jak Shadow ,który straszy mnie ,że mam hunta i jego gildia i on na czele mnie normalnie zabiją,tak mi pisał ![]() Pozdrawiam p.s Sir mnie straszył wjazdem na moją posesje,>kolejny TibIoFizol<..wiec szczerze nie mam sił do dalszego kontynuowania tego tematu.! 12 MLn : ![]() Rozmowa z Shadowem<Gangsta ![]() ![]() ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Imię: Emon'Druu
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5012 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
Gildia: Mystic Warriors
|
![]() HAIL MW _/
YEYEYEYE ![]()
![]() |
#5013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Sylfer Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 82/78
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5015 |
Zbanowany
|
![]() BIXOT
@Yen najpierw co do twojej prowokacji,wkleiłeś to co chciałes .tzn :wyciągnałeś z kontekstu to co najważniejsze Powiem ci tak,nie obchodzi mnie to co piszesz,ponieważ jak już w grze ci napisałem twoje wypowiedzi są bezsensowne i szczerze mam też gdzieś twojego kolegę Sira,myslałem ,że afkuje ,więc go podlurowałem by dać mu nauczke.Zachowujesz się jak Shadow ,który straszy mnie ,że mam hunta i jego gildia i on na czele mnie normalnie zabiją,tak mi pisał ![]() Pozdrawiam p.s Sir mnie straszył wjazdem na moją posesje,>kolejny TibIoFizol<..wiec szczerze nie mam sił do dalszego kontynuowania tego tematu.! No to powiedzmy tak.. Ale mi się nie chce czytać twoich postów, ale muszę odpisać >.> Moje wypowiedzi mają sens, mają sedno, posiadają chociaż polskie słowa xD Po 2. Kiedy ci napisałem (jak Sradow) że masz hunta? Pokaż mi ;D Małoletnim graczem? Ile masz lat chłopczyku? 11? ![]() Pozdro. Ostatnio edytowany przez Yen - 21-01-2008 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5016 |
Zbanowany
|
![]() Czytam, czytam i mnie radość ogarnia, że podczas mojej nieobecności w tym temacie są nadal kłótnie
![]() ![]() @Bixot To co zrobiłeś napewno nie było najlepszym posunięciem, a głupie wymówki typu "będzie miał nauczke" (chodzi mi o te dragi) świkadczy tylko o tym, że jesteś jeszcze bardziej bezczelny na jakiego wyglądasz. Tak to jest, wiem to z własnego doświadczenia nie zyjąc w kraju, że polak polakowi zawsze wbije nóż w plecy, byleby był lepszy od innych. Trudno, tak juz pewnie będzie, pomyśl z drugiej strony. Czy ty nigdy nie afkowales na jakims respie w więcej lub mniej bezpiecznym miejscu? Na bank wypadło ci coś musiałeś chwilkę postać poafkować, tak to juz jest. ten Sir~ też pewnie miał podobną sytuację coś mu wypadło musiał odejść od komputera, ale ty juz nie musiałeś go traktować w taki sposób. Pomyśl teraz na spokojnie, czy Sir zasłużył na tak okrutną, bolesną i niesamowicie drastyczną śmierć w postaci uderzenia potężnej fali ognia z pyska groźnego i przebiegłego zielonego smoczyska, który nigdy nie zna litości dla słabszych od siebie? Myślę, że to było niepotrzebne, a za cały incydent należałoby przeprosić. Decyzję podejmiesz ty! Nie ja. @Mefi Rzal i rozpacz na polu, to co ty wypisujesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5017 |
Zbanowany
|
![]() o.O aż zaszczyt, że Even o nic się nie przyczepił do mnie
![]() A ja niewiem co zrobić... Wchodzę po SS na tibię, idę na wieżę małp... I KICK -.-. KU*WA myślałem że roz*ebie kompa (dzicko Tibii?)... Afff.... Loguję się po 4 minutach, ofc w TEMPLE >.> Wiszę kumplowi 110k, jeszcze teraz dochodzi 100k na aol i bless... A w banku 7,2k... >.< Pozdro. PS. Odemnie nie będzie żadnych screenów narazie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5018 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]()
![]() |
#5019 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() Even ma racje. Ta gra nie polega juz na graniu dla przyjemnosci. Teraz kazdy gra jak najwiecej byleby byc lepszym od drugiego. Zero respectu dla innych. Czasem poprostu warto sie piec razy zastanowic zanim sie cos zrobi. Tyle ode mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5020 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Empela
Gildia: Polish Warriors