![]() |
#5021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]()
![]() |
|
![]() |
#5022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() True Tears (X) Done hmm napewno jedna z ciekawszych serii jaką
widziałem na przestrzeni miesiąca : ) 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() 39 ep Eureki obejrzany. 11 to go, jest dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5024 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() M&A != Flamewar thread.
Wracać mi do oglądania anime churra! Albo pokarzcie się z lepszej strony i przerzućcie się na mangę. A żeby offtopu nie robić tak jak wy. SDK Ukryty tekst:
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 10-01-2009 o 02:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5025 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ~~~~ Wczoraj obejrzałem Code Geass ep. 1, jak zwykle nie będę się wypowiadać przed przynajmniej połową ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 10-01-2009 o 08:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Dobrze wiedzieć że ktoś tu jest nastawiony na śmiech w temacie ... ale nie do końca.
Fakt że te AMV Hell to dopasowanie piosenki do akcji to nie jeden głupi wie , synchro to żaden problem tak jak już mówiłem ale jeśli to go podnieca to ja już nic nie pisze na temat "Quality AMV's". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5027 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Dobrze Illya, wyjdz
![]() AMV HELL jest seria najpopularniejszych amv, a to o czyms swiadczy. Chyba (na pewno) masz jakies wypaczone poczucie humoru, bo ci sie nic nie podoba... @Topic: Niestety, przerwa w ogladaniu anime z powodu sesji :'( Ostatnio edytowany przez Tompior - 10-01-2009 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5028 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Tompior
So truee ![]() @Topic Noo... Koncze powoli Eureke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5029 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Więc to po prostu ty jesteś archtardem ;P Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5030 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wyjde bo korzystanie z forum to przywilej a ja koszystam z tego co mam.
A spamowanie tego threada to sama przyjemność bo wkońcu co mnie obchodzi co odpiszecie... ja tu pisze tylko że NGE to samo źło , AMV Hell sux for me i ogolnie mam wiekszy dostep do anime-like things z czego się bardzo ciesze bo lubie być lepszym od innych jeśli chodzi o no-life'owanie. A teraz se ide dokańczać ściągać Adobe After Effects CS3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5031 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Illya
Juz sie dowartosciowales? Wiekszy dostep? Akurat 4chan jest publiczny, wiesz? Tylko nie kazdy jest taki glupi, zeby spedzac tam kazda sekunde swojego zycia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5032 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Niee, wcale nie jestem wredny =3
![]() |
![]() |
![]() |
#5033 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Środa :
7:15 wstaje 8:00 szkoła 13:00 koniec szkoły 13:10 wizyta u babci&dziadka 13:30 zjedzenie home-made-obiad 15:15 wracam do domu 15:45-16:00 dręczenie brata żeby mi dał wkońcu grać 16-17 : beta test game1 -> DotA 17:05-17:10 : 4chan!!!! 17:15 Rumble Fighter 17:45 dota beta forum 18:00 daje bratu grac 18-20 : Comedy Central / Wiadomości 20-20:30 dreczenie brata żeby znow zmywał się z kompa 20:45 : beta test game2 -> DotA 22:00 : beta test game3 -> DotA 22:50-23:00 : 4chan!!! 23:15 - 24:00 uczę się/PD's Cytuj:
P.S. Mnie bardzo cieszy że temat zchodzi z anime na psy. Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 10-01-2009 o 16:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5034 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() @Illya
Po 1. Kogo obchodzi twój dzień? Po 2. Gram w Dote od jakiegoś roku i jak dotąd myślałem, że ta gra wymaga myślenia (przynajmniej na dota-league). Po 3. Czy naprawdę wciskanie się na siłe miedzy ludzi którzy uważają Cię za lamusa jest warte twojego czasu? Bo jak tak, to współczuje ![]() @topic Jestem na 11epie Code Geass i jak narazie mam mieszane uczucia, porównanie z Death Note dam po obejrzeniu serii. Po 2. ktoś wspominał o kresce Karen, i chyba się zgodzę, ona wygląda jakoś tak dziwnie, nieproporcjonalnie, ale to chyba po prostu kreska tej anime (nie mówie, że każde anime powinno wygladac tak samo wręcz przeciwnie odmienny styl rysowania to coś pozytywnego przynajmniej wg. mnie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Ehh... starałem sie go zrozumieć, potem tolerować.... Ba, nawet ostatnio go broniłem. Tylko po co. Dawno tak denerwującego człowieka nie spotkałem. W sumie jak pomyślę, to nigdy wcześniej kogoś takiego nie spotkałem.
Illya daj sobie spokój. Nikt cię tu nie potrzebuję. Co ja gadam... wszyscy oczekujemy aż znowu się obrazisz i znikniesz na 4-5 miesięcy. Ostatni raz jak tak zrobiłeś bardzo, ale to bardzo miło wspominamy. Ale przynajmniej temat do flejmu jest. ====================================== Darker than black skończony. Całkiem miła seria, ładnie narysowana. Fabuła też niczego sobie. Bardzo ciekawy pomysł z kontraktorami i ich zapłatą. Czekam na 2 serię ;p Neon Genesis Evangelion... słyszałem że jest genialny. Jestem po 7 epach i mogę powiedzieć że jest dobre. Ale nie będe oceniał po zobaczeniu 1/4 serii. W jakiej kolejności oglądać filmy? Bo słyszałem że przed 2 ostatnimi epami powinienem obejrzeć End of Evangelion. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5036 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Corgar
Obejrz wszystkie 26 epow, potem Death and Rebirth. EoE sobie odpusc, niewarte ogladania. Ostatnio edytowany przez Grocix - 10-01-2009 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5037 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Jak dotąd nie wypowiadałem sie na temat Illyi, bo nie wiedziałem jaki naprawdę jest. Szczerze mówiąc nawet trochę sie dziwiłem czemu Gro i reszta(ale szczególnie Grocix) tak po nim skaczą. Teraz.... wcale sie im nie dziwie.
Tak "śmieszny" nie jest nawet Corgar w swoim 'fochu', jak Illya jest w swoim 'denerwowaniu' innych na forum. @Illya Ten plan dnia to po co? Mogłeś jeszcze napisać co tam u babci słychać i co miałeś na obiad. @reszta Nie wydaje mi sie żeby kiedykolwiek Illya-chan opuścił ten temat. Pewnie obserwował go gdzieś z ukrycia. Skoro naprawdę ma go tak głęboko w d***e, to czemu zagląda na niego po nocach?(lepiej nie odpowiadajcie) Cytuj:
Żeby nie było offtopa: @Corgar Tak to jest z NGE, do polowy jest dobre, ale zobaczysz potem ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 10-01-2009 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() No to Illyuś pokazał nam jakim jest dzieciaczkiem ; ).
Kończę Seto no Hanayome- szkoda, że straciło na klimacie a zyskało na ecchi&harem...
![]() |
#5039 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ILLYA GONE! PARTIIIIIII:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 10-01-2009 o 20:37. |
![]() |
![]() |