![]() |
#5021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
|
![]() Ja pierdole, wszyscy chyba walczycie o miano największego gangstera tego forum, ale i tak nie macie szans ze mną...
![]() RAGE KURWA!!
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5022 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() S*******aj z Zozolami z forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5023 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej wes juz skoncz prosze cie.
![]() @Antek DObrze "sKUR**elom" pojechales ! TAK TRZYMAJ ![]() ![]() JA IDE NA OTSA !! BEZ SPINY_/
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 18-12-2009 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ewelinaa on Morgana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() chwilunia xD
jak coś 3mam to do poniedziałku w dp Ostatnio edytowany przez Leslaw - 18-12-2009 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5027 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko Wiszu nikt nie chciał pokazać wtedy jaki to jest zajebisty, bo on może. Zresztą sam się bawiłeś w ustawianie komentów i w spamowanie priwami na bank też
![]() Jak dla mnie to koniec tej głupiej dyskusji na forum, którą niestety ja zacząłem. Czekam ewentualnie jeszcze na pocisk od Karola, bądź riposte @Gonzo Ty to powinieneś wypierdolić barana w mur... @Mateo No ja idę na tego otsa, nawet zrobiłem chara. Niestety nie popatrzyłem pod jaką to wersje ![]() Ostatnio edytowany przez Antonioo - 18-12-2009 o 22:26. Powód: hueue |
![]() |
![]() |
![]() |
#5028 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5029 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ziomek mam nadzieje ze to nie jest twoje zdjecie bo jesli tak to jestes najwiekszym idiotom jakigo na tym Hejterskim forum widzialem ![]() "To jest amerykanski sen, sen o ameryce, posladki, mulatki i falujace cyce, to jest koncert zyczen, koncert na zycie a teraz wrocmy od rzeczywistości."_/
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 18-12-2009 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5031 |
Użytkownik Forum
|
![]() @drabina spoleczna
jak juz tjocke wyjasnilem, chodzilo o to, ze niezaleznie kim czlowiek by nie byl i tak bedzie trzymac palec w czyjejs dupie, bo zawsze sie znajdzie ktos wyzej od niego ![]() @antek ![]() nikt ci nie zmusza do czytania. co do drabiny, sprostowanie powyzej ![]() @spinki skonczcie sie spinac kto gdzie byl i kiedy i ile zrobil i lblablabla bo i tak wiadomo, ze nie macie do siebie szacunku nawzajem. tworzycie male grona przyjaciol jakby enklawy i tyle, bo jako gidlia nie sprawujecie sie wcale ![]() zarowno wiszu jak i ja na forum spinamy sie for fun lub z nudow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() @viov
Nie, prosze, to nie moze byc prawda. Jezeli to ty to sie z kutasem na glowy pozamieniales albo sie w ogole nie musiales zamieniac. @up Grupy zawsze byly i beda, sorry ale nie dasz rady polubic 100 osob na vencie, z czego ja znam lub gadalem moze z 20. Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 18-12-2009 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5033 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
nie wyrazilem zgody, na przetwarzanie tych danych publicznie ![]() jak ty to mowisz: wesolych swiat, milo sie gadalo ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Abor - 18-12-2009 o 23:50. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5034 | ||
Dinozaur
|
![]() Tak samo Ty już wiesz, że stoimy na tym samym. Obydwaj się myliliśmy :< sux, bo myślałem, że jestem nieomylny.
Cytuj:
Cytuj:
![]() Miło się gadało, i coś szybko z GG zniknąłeś teraz. :< Nie ponapinamy już dzisiejszej nocy? Czy ktoś jeszcze chętny do napinki? Toksong, powiedz coś. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 19-12-2009 o 00:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5035 |
Użytkownik Forum
|
![]() bedziemy frjendami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5037 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ok to ja zaczne! JAM JEST HERBU SZELIGA, A TY?! okaz swoj herb! czy z chamstwa wyrosla latorosl twej rodziny?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5039 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |