Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-03-2007, 01:46   #5061
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narrow
Profesja: Knight
Gildia: Avis
Świat: Furora
Poziom: 50
Domyślny

A co to się kroi, all Visiony na Gorome śmigają : >
NarroweQ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-03-2007, 01:50   #5062
Widzialem_Bota_Cien
Użytkownik Forum

Widzialem_Bota_Cien's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2007

Domyślny

expic raczej tam dobry exp podobno

2@up
nie chce mówić dlaczego tak długo mi zeszło bo może cię zaboleć - pozdrów mame

Ostatnio edytowany przez Widzialem_Bota_Cien - 18-03-2007 o 02:01.
Widzialem_Bota_Cien jest offline  
stary 18-03-2007, 02:38   #5063
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

Nie musisz pisać posta pod postem. Istnieje opcja "Edytuj" - po angielsku "Edit".

Cytuj:
Od kiedy Vision to swiete krowy? 3 miesiace Dusk chodzi ciagle tam gdzie oni by chcieli, moze kiedys zdecyduja sie na normalne battle a nie bawienie sie w trapiki i 1 kratkowe comba.
Święte słowa James ;]

Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 18-03-2007 o 02:41.
wrogonastawiony jest offline  
stary 18-03-2007, 04:06   #5064
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teco Pokaż post
Ty tez idioto nie musisz tutaj pisac zjebany ryju, pisze bo tak chce i bede dalej tak pisal, wiec zamknij morde szczurku.
Nord~, spokojnie nie musisz odrazu ich jechac,.. chill,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline  
stary 18-03-2007, 05:14   #5065
Spaw89
Użytkownik Forum

Spaw89's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Canada

Imię: Spaaw
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ary~
Poziom: 13
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
Domyślny

@Teco
co ja moge powiedziec, gnij w tym kraju ^^
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p

19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery

19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral
Spaw89 jest offline  
stary 18-03-2007, 08:27   #5066
neutral.forum.fighter
Użytkownik Forum

neutral.forum.fighter's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2007

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
Domyślny

Teco Ci to juz brak argumentow na nowe riposty,
wypaliles sie, nie dlugo to trwalo zanim zaczales bluzgac, Ty moze sie matematyki poucz ona znacznie rozwija umysl, pomaga w logicznym mysleniu, ale to chyba bardziej Draverikowi sie przyda z jego postem o hotkeyach.

EDIT:
Kapusze i Smerfowi polejcie, dobrze mowia <-- taaaaa to byl edit postu widzisz Teco tak to wyglada

Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 18-03-2007 o 09:38.
neutral.forum.fighter jest offline  
stary 18-03-2007, 10:05   #5067
Qrakk
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerfu Pokaż post
Vision chcialo opena, zebralismy sie, wyszlismy, jedyne czym sie odwazyli to podejsc noobami i tyle?

A kim jestem, osoba znacznie starsza niz wiekszosc dzieciakow tutaj, ktory sam zrobil chara i wbil na nim kazdy lvl a nie jak pan imargam prowadzi rodzinny interes gdzie gra kazdy od ojca, przez sisotre po wszystkich braci i wypowiada sie na tym forum o sharowaniu jak pare stron wyzej o Lady Moki.

A o zdradzie mi nie mow, mialem swoja gildie i wybralem swoja droge, to wlasnie osoby z vision tutaj zdradzaly, To Katrila bedac w Sun podczas war przeszdedl na strone Dusk, to Imargam ktory dzieki nam tu gral przeszedl na strone Dusk.

Poprostu pozostalo wam juz na tym serwerze pekowanie i pisanie inteligentnych postow na forum bo pograc juz nie mozecie, o przepraszam dzisiaj sobie poexpiliscie tylko cos nie wyszlo

btw mamy was przepraszac za to ze mamy 3 najlepszych sorkow w gildi? jestescie tacy fajni to nas przeciez rozwalicie
O,o daj spokój takie żeczy! ;]
troszeczke wyluzuj koleszko bo jeszcze w nocy siusiać bedziesz ...
Wracając do tematu hmm... troche w tym racji że Vision wybiera tylko miejsca open battle. Ale popatrz koleszko kiedy to się dzieje?
Np. Vision idzie na ank zajebać expiącego Zulla Lucyfera zapierdolili go i Duski odrazu na nich Ile było takich przypadków ? Że VIsion za*******a expiącego DUska a Duski na Vision odrazu lecą? TO chyba Vision musi gdzieś się przykirać i Duski idą na nich nie ? BO nigdy tak nie było że zabiliście kogoś expiącego z Vision >< z resztą to chyba taifun chce nam dopierdolić to on się powinien zgadzać z nami na wszystko gdzie bitwa gdzie nie
Btw. Mowisz kto loyal? To spojrz na waszych członkow ... np. Qel hyhy ... albo początki furory ? Aristos , ja ? Zajebaliście nas bo komuś się coś przywidziało.... ;]
A taki niedojebek Sansho Pansa robi z siebie huj wie kogo a jest tylko małym bezdomnym psem taifuna ta ? I co do Sharingu hmm .. A Fenix'Gru ? Gra razem z byłym own VL ehh i jestem pewien ze nie tylko

stary 18-03-2007, 10:21   #5068
Direne
Użytkownik forum

Direne's Avatar

Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter Pokaż post
Teco Ci to juz brak argumentow na nowe riposty,
wypaliles sie, nie dlugo to trwalo zanim zaczales bluzgac, Ty moze sie matematyki poucz ona znacznie rozwija umysl, pomaga w logicznym mysleniu, ale to chyba bardziej Draverikowi sie przyda z jego postem o hotkeyach.

EDIT:
Kapusze i Smerfowi polejcie, dobrze mowia <-- taaaaa to byl edit postu widzisz Teco tak to wyglada
Ja uważam że całe Vision powinno się pouczyć nie tylko Draverik.
Pozdro.
Direne jest offline  
stary 18-03-2007, 11:05   #5069
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerfu Pokaż post
Skoro panowie z Vision sa tacy pro to by do nas wyszli
Ale ze caly dzien pracowicie na ank sprowadzali 100 noobow zeby znowu robic pseudo battle to nie zdecydowali sie wyjsc w innym miejscu, Od kiedy Vision to swiete krowy? 3 miesiace Dusk chodzi ciagle tam gdzie oni by chcieli, moze kiedys zdecyduja sie na normalne battle a nie bawienie sie w trapiki i 1 kratkowe comba.
]

Zgadzam się w 100% i niech ludzie z Vision też się nad tym zastanowią bo to już nie pierwsza osoba która im to mówi, ale i tak pewnie to nic nie da bo Vison dalej będzie robić swoje a ludzie będą sie podniecać jakie to świetne open battle zrobiło Vision, że wyszli na Duskiness od początku na "otwartym terenie"
Jeżeli Vision jest takie świetne to tak jak James mówi niech chociaż raz to Vision wyjdzie do Duskiness a nie zawsze to oni mają ich szukać i niech zobaczą jaki wtedy będzie wynik wojny i jak to jest fajnie
Milten jest offline  
stary 18-03-2007, 11:10   #5070
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Oj dzieci dzieci :SSSS

Musicie sie ogarnac ze my mamy czas na nekanie dusskow , a do waszego upragnionego open battle kiedys dojdzie ale narazie bawimy sie tak a nie inaczej i musicie wkoncu zrozumiec ze wasze zdanie nas gowno obchodzi . My bedziemy robic swoje , a wy mozecie plakac i plakac i plakac .

Taifun ja juz ci powiedzialem ze to my decydujemy kiedy i gdzie cos sie bedzie dzialo wiec twoje zawodzenie ze chcesz "open battle w carlin" gowno mnie obchodzi , chciec to ty mozesz co najwyzej papierosy od matki :S

Pozdo

@Smerfu

Ty wiesz co zrobiles i zal mi cie judaszu :-) , rozumiem odrazu powiedziec ze bede przeciwko ale zeby chciec sprzedac i wsadzic noz w plecy podczas open battle to wiesz ;-)

Co by nie mowic James niezle sie maskowal bo naprawde uwazalem go za kumpla , niestety to od poczatku byla gra ;-)

@slowo do petra

Petro nie wkrecaj ludzi ze my shakowalismy moczykija bo wiesz doskonale ze to mlody .
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 18-03-2007 o 11:17.
Veltaxio jest offline  
stary 18-03-2007, 11:16   #5071
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Domyślny

@Imargam
nie wiem czy to prawda że masz 12 lat ale jeśli tak to byś innych nie nazywał dziećmi
Milten jest offline  
stary 18-03-2007, 11:17   #5072
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
@Imargam
nie wiem czy to prawda że masz 12 lat ale jeśli tak to byś innych nie nazywał dziećmi

Heheheehehehehe :-) I ty wiesz cos o tej wojnie ta ?

Btw dzis Pszczolki dostana niezle lanie
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 18-03-2007 o 11:20.
Veltaxio jest offline  
stary 18-03-2007, 11:24   #5073
Yebro
Użytkownik Forum

Yebro's Avatar

Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Gdynia

Świat: EWRYŁER
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
@Imargam
Skoro nie wiesz to poco mówisz?

@maly offtopic

Pozdro _/
Yebro jest offline  
stary 18-03-2007, 11:33   #5074
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Domyślny

Po pierwsze nigdy nie mówiłem że dużo wiem o tej wojnie ja jestem po prostu za Duskiness bo denerwują mnie taktyki Vision i ciągłe podniecanie się na forum jakie mają świetne pvp, i nigdy się nie chwaliłem że wszystko o tej wojnie wiem.
Po drugie. Yebro ja nie napisałem tekstu typu "Kurwa masz 12 lat i innych nazywasz dziećmi w*******aj stąd itd." tylko napisałem że nie wiem czy to prawda że ma 12 lat a swoją drogą napisałby czy to prawda czy nie a nie pisał rzeczy "Heheheehehehehe :-) I ty wiesz cos o tej wojnie ta ?"
Milten jest offline  
stary 18-03-2007, 11:38   #5075
NarroweQ
Zbanowany

Domyślny

10:23 Arisstos [79]: hi
10:23 Captain Bluebear: Welcome on board, Sir Arisstos.
10:24 You see Arisstos (Level 79). He is an elite knight. He is Anita of the Vision.
10:24 Arisstos [79]: liberty bay
10:24 Captain Bluebear: Do you seek a passage to Liberty Bay for 180 gold?
10:24 Arisstos [79]: yes

uU ale musi być na tej Goromie tam expowisko, że całe Vision i ich wszystkie noobchary tam płyną... : >
NarroweQ jest offline  
stary 18-03-2007, 11:39   #5076
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Domyślny

To moze ty nam powiesz kto ci powiedzial ze mam 12 lat ? Kolega z gg??

Dla twojej wiadomosci mam 19 lat , moglbys powiedziec kiedy sie podniecalem jakas walka czy czyms takim ?? (wsumie jestem w Vision xd)

@up

nie zdradzaj tylko naszej taktyki OKI ???

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 18-03-2007 o 11:40.
Veltaxio jest offline  
stary 18-03-2007, 11:42   #5077
NarroweQ
Zbanowany

Domyślny

Luz :s

hehuehu
NarroweQ jest offline  
stary 18-03-2007, 11:43   #5078
bielskoyeye
Guest

Domyślny

Zamknij ryj veltaxio kazdy wie ze masz 12 lat twoj owner drugi ma 11 lat a zwidek ma 9 i 6 lat wiec JAPA TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie widac po nim ze to dziecko ktore cale zycie poswieci zeby taifa zabic wiec sie zjednoczmy i go zniszczmy za taifuna i ku chwale furory

stary 18-03-2007, 11:45   #5079
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Domyślny

Na takich jak ty zal klawiatury spadam , a wy sie dalej delektujcie rozmowa na "poziomie" z takimi jak on -.-
Veltaxio jest offline  
stary 18-03-2007, 11:45   #5080
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bielskoyeye Pokaż post
Zamknij ryj veltaxio kazdy wie ze masz 12 lat twoj owner drugi ma 11 lat a zwidek ma 9 i 6 lat wiec JAPA TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie widac po nim ze to dziecko ktore cale zycie poswieci zeby taifa zabic wiec sie zjednoczmy i go zniszczmy za taifuna i ku chwale furory
ty sie przed chwila nauczyles pisac? ;s

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania