![]() |
#5081 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Hahahah fail.
23:20 You lose 124 hitpoints due to an attack by Antrevis. 23:20 You lose 36 hitpoints due to an attack by Lord Nemek. 23:20 You lose 180 hitpoints due to an attack by Montheus. Nieudane combo rox dziewczyny, jesteście beznadziejne. To już drugi raz. I pozdrówcie Cedoora, co w 1 minutę był very far north east. ;D EDIT: TRZECI FAIL HAHAH. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 21-12-2009 o 23:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Imię: Brandon peich
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Który dziś trzech z was zajebał.
K thx bye!
![]() |
#5085 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Cytuj:
Co do pvp to właśnie TY powinieneś się w ogóle nie wypowiadać. Szczerze nie wiem jak ty chcesz pomieścić 50 typa na 30-slotowym vt, chyba że ty liczysz nasze nooby na mc... Dno.
![]() |
![]() |
#5086 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Podejrzewam, że jednego z tych paladynów również. Co więcej wyjebane ile macie slotów na vt, bo gdyby był cam byłoby widać, że było was więcej niż 30 charów. ![]()
![]() |
![]() |
#5087 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co za jebany moron XDDDD Ty nawet czystej ironii nie potrafisz dostrzec. Człowieniu, postaraj się to skminić. Żeby ściągnąć 160 ek potrzeba jednak tych 13~15 "45 mage" (takie cuś co potrafi esdeki strzelać) i trochę noobów żeby się zablokować. Gdybyśmy tego nie robili to byśmy za każdym razem padali. Wy tak samo robiliście na wojnie i my tak samo robiliśmy (robimy?) na kyrze, takie pvp i kurwa ogarnij to, że te skulle trzeba stracić. No ale ty jesteś PRZECHUJ i potrafisz ściągnąć każdego na łapa+e-gran. Cytuj:
Nie martw się, mi też by było głupio jakby "śmieszne nooby które nic nie potrafią" ogarniały mnie ;x A takiego fajnego demota ostatnio widziałem. Coś w stylu "Nie rób tego błędu co rodzice, zabezpieczaj się". k?
![]() |
![]() |
#5088 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5089 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
To dziwne kurwa ze nawet jak leczyl go Gauri potionami, Nagomill siochał, ja i Eter uhalismy a i tak mial szope wiec kurwa jak moglo byc was 2? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5090 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powiedz kto cię zrobił, a pójdę i cię pomszczę, bez kitu... Co więcej wyjebane ile macie slotów na vt, bo gdyby był cam byłoby widać, że było was więcej niż 30 charów. Czytaj kurwa ze zrozumieniem niedopierdolony pizdokleszczu. Bez kitu, zapewne kiedy zapytałeś swojego ojca, czy zrobił w swoim życiu coś głupiego ten spojrzał na ciebie... U was w tych kanałach wymogiem rekrutacyjnym jest trisomia chromosomu 21 i IQ płyty chodnikowej? Czy wam ktoś płaci za to, że robicie z siebie matołów?
![]() |
![]() |
#5091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Hahahahahhahahhaahahhahahahaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5092 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lesiu do dziewczyny:- pij pij bedziesz łatwiejsza ona - ja jestem łatwa tylko z ciebie taka pi*da bez napinki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5093 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwa chwila peace and love i sie przyznac kto mi to zrobil:
"De Fperdol" in polish can be pronounced like "The Wpierdol", and that means "Fucking somebody up". Inaczej dostalem namelocka... moj nowy nick <mam nadzieje> bedzie RAPUJACY NALESNIK joł hahahaha ok bijcie sie dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#5094 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
|
![]() ok czas na pojazdy na twoim poziomie
Cytuj:
WYPI3RDALAJ http://13k.pl/-/sugestia.php miętol bździocha spierdolony kutafonie przerżnięty przez stado spoconych murzynów.jesteś śmierdzącym wujkojebcom, wypi3rdalajaj w podskokach capie! masz klate jak zapadnięty haziel ty skutasiony smoku wawelski. chowaj się bo małpa dzieci szuka i chuj ci w tchawice rozepchany stolcu stalina. przyjmij pozycję zbierania ryżu i targaj dzide owsinogi czereśniaku z mozambiku. @elooo tekst zaczerpnięty z demotywatorów, więc także wykurw.iaj @antoniooo nikt od nas nie zareportował tego ![]()
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() Ostatnio edytowany przez viov - 22-12-2009 o 14:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5095 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj:
Fajnie, że czytasz joemonstera, ale nie musisz na nim opierać swoich mega pojazdów, mózgu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5097 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A swoje pojazdy opieram na obserwacjach. W kwestii mojego IQ - nie chciałbyś się przekonać, który z nas okazałby się lepszy ![]()
![]() |
![]() |
#5098 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Stawiam 10zł na Jacka !!!
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5100 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |