![]() |
#5121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() @Dape
Gratz :* gogo 60? @Adre Nie ma to jak expic na 67 lvlu na Elf Fortess ;] gratz and pozdro ;] @San LóL dawaj mnie tu 60 mlvl ![]() @Rafix gogo 80? gz ![]() @Vis no no ladny loocik ![]() ![]() @Gacek wymiatasz ![]() ![]() @Pajak & Marcin uuuuuu ;] piekny loocik oby tak dalej pozdro ![]() hyhy i to by było na tyle ssa nie wstawie bo nie mam z czego ![]() Pozdrawiam Wszystkich Wasek. ;* |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wstretne Bogucice
Gildia: No Mercy
Poziom: 100
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Gratki wszystkim! a teraz moj skromny adv, troche pozno ale wkoncu jest 44!
![]()
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hero Gruby
Gildia: No Justice
|
![]() Na początek:
Special thanks for Rycerz robalow and Sir Victorion Dokonalem cos o czym dlugo mażylem ![]() Pierwszy demon na rozgrzewke z blokerem ![]() ![]() Drugi demon to juz moje dzielo Solo Style ![]() ![]() Kolejny zabity demon zarazem pierwszy dla Sira Victoriona okazal sie najciekawszy gdyz wypadlo z niego az Fire Axe ![]() Loocik to tylko F axe ![]() Pozdro ![]()
![]() |
#5124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łowicz
Imię: Darkene
Gildia: Majestic Lords
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#5125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Devix
Profesja: Knight
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 94
Skille: 88/84
Poziom mag.: 7
|
![]() @Dap Gratz
![]() @Hero gratz pierwszego Demona ![]() ![]() @Jak to dape napisała "Gratz wszelkiego rodzaju advancow" <- przylacze sie xD teraz cos odemnie ![]() Special Thanks for Rethares Loka ;] ![]() Solo Own ![]() ![]() ![]() Special Thanks for Master woxari ;] @ grtz pajak zaraz pewno wkleisz screena ^^ ~Dev
![]() |
#5126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rybnik
Gildia: Majestic Lords
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5127 |
Użytkownik Forum
|
![]() EEE no nie ma foch !!! niedosc ze mnie obcioles to jescze nawet niema TY dlamnie
![]() ![]() ![]() Sryy ze bez ss ale format byl i nawet programu niemam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Brodnica
Imię: Okrutny Pitevo
Poziom: 55+
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam.
Kolejna dawka moich fotek ![]() Zaczełem grać nowym charem, sorcem ![]() 1.Adv 10 lvl ![]() 13 lvl, na 11 i 12 zapomiałem zrobić ssa ![]() ![]() 14 lvl ![]() 15 lvl ![]() 16 lvl ![]() 17 lvl ![]() 2. Dl hunt Wybrałem się na niego moim 16 sorcem ![]() Niestety na nim padłem :/ Wżuce tylko kilka fotek bo mam ich aż 18 ![]() ![]() ![]()
10:17 Olqa'Sho [35]: jak kolesie zamkneli parcelem orsha tam gdzie taifun byl w trapie 10:18 Olqa'Sho [35]:wyszlo 300 ludzi z vinery albo valori 10:18 Olqa'Sho [35]: hahahha i jakis 8 lvl wyjebal parcela 10:18 Olqa'Sho [35]: 340+fragow hahahaha 16:20 Guli Nydar [9]: ja ci nie podam bo jestem madry 16:20 Guli Nydar [9]: bo po nicku mozna hacknac [CHAR]Okrutny Pitevo[/CHAR] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Brodnica
Imię: Okrutny Pitevo
Poziom: 55+
Poziom mag.: 6
|
![]() Part 2.
Teraz Orc Forstes Quest, niestety mam tylko ssy z drogi powrotniej :/ I tylko 2 ssy :< ![]() ![]()
10:17 Olqa'Sho [35]: jak kolesie zamkneli parcelem orsha tam gdzie taifun byl w trapie 10:18 Olqa'Sho [35]:wyszlo 300 ludzi z vinery albo valori 10:18 Olqa'Sho [35]: hahahha i jakis 8 lvl wyjebal parcela 10:18 Olqa'Sho [35]: 340+fragow hahahaha 16:20 Guli Nydar [9]: ja ci nie podam bo jestem madry 16:20 Guli Nydar [9]: bo po nicku mozna hacknac [CHAR]Okrutny Pitevo[/CHAR] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Sir Manti
Gildia: No Justice
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Imię: Sauronos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Chosen One
Poziom: 141
Poziom mag.: 74
|
![]() to byla pracowita środa, najpierw 4h huntu na hydrach
jakis ue test :d ![]() potem 2h na hero i lvl up :d ![]() no i jeden demon dla sportu i jakis lepszy hit z sd ![]() wbilem "troche" expa co prawda ale nie bylo zadnego godziwego loota... Ostatnio edytowany przez Sauronos - 25-08-2006 o 06:17. Powód: pomylka w komentarzu screenow |
![]() |
![]() |
![]() |
#5132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Hydry i lvl z bomby:
![]() ![]() saur i te jego shitowe hity ![]() ![]() ![]() drag land z Dekozeq pierwszy drag: ![]() solowka Deka ![]() lootpic ![]() tu robilem runki i dobijalem lvl na crocach z mysla ze wylapie croc boots ![]() ![]()
![]() |
#5133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Ostrów wlkp
Stan: Początkujący
Świat: Inferna
Poziom: 100
|
![]() natalek widze ze sobie dobrze radzisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() A tutaj mamy quescik (oczywiscie Gis bloczyl=])
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5136 |
Guest
|
![]() @Rafix~
Jak widze twoje posty jest mi Ciebie zal...zakupiles chara na 15-35lvl i nie zdajesz sobie sprawy co robil poprzedni owner oczywisce w carlin dzien w dzien teksty noobow" rafix vel banitu o oszust okradl mnie" itd a Ty sam w carlin co 2 sec spamowales "daj pass potrenuje ci i zakupie pacc tylko dzis" "im play fast hand u frist im play" i wiele innych wiec mam z ciebie niezla polewke ja i moi kumple z rl moga to potwierdzic wielokrotnie rozmawialismy o twoim noobostwie x) albo kupiles chara (n00b plx) albo jestes totalnym idiata... napisalem swoje mozecie zucac pomidorami ![]() |
![]() |
![]() |
#5137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() Cytuj:
po 1. Zal ci powinno byc twoich rodzicow ze splodzili takiego DPSa po 2. Co z tego ze "zakupil" tego chara? po 3. Co ma do tego poprzedni owner? i jego teksty? Kiedys byl inny teraz jest inny ? rozumiesz czy ci narysowac rozowa kredka? po 4. Ty i twoi kumple to idioci. Potwierdza to powyzszy tekst po 5. Nie macie ciekawszych tematow? jak noobostwa twoje i twoich kolegow? po 6. Przykro mi ze Ty i twoi koledzy sa totalnymi idiotami =( wiec spakuj swoj rozowy plecaczek kredki i nie wyzywaj ludzi ktorzy ci nic nie zrobili? Jak kiedys mowil nasz drogi przyjaciel Piter "zal.pl" @topic gz all :* pozdro :* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5138 |
Zbanowany
|
![]() Gz wszystkich adv i huntów . Pordro For All
![]() A zeby tak nie bylo bez ss'ki to dam jakis tam adv ![]() ![]() __________ LiNkIn PaRk RoX !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() Ownerem zawsze tego konta bylem, jestem i bede ja. Nikt inny na nim nie gra/gral. Kiedys, kiedy jeszcze bylem noobem hakowalem. Nie mowie, ze nie. Tylko to bylo troche czasu temu i juz sie tym nie zajmuje i nie mam zamiaru robic tego w przyszlosci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Zgierz
Imię: Sidhe Silverblade