![]() |
#5141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
yyyyyyy MLEKO RZAL MI CIE KOLEGO NAPRAWDE MORDA W DUPE ŻRYJ KUPE
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Widzę, że chłopakom z kanałów szybko się wigilia skończyła...
GM wpadł i chciał bany rozdawać?
![]() |
#5143 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yooo Wiszok! Najlepsze życzonka z okazji przesilenia zimowego ^^
~Alor
We don't need no education! Ostatnio edytowany przez allcado - 24-12-2009 o 20:21. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#5144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Sorry ziomki ale to juz jest przegiecie abyscie dawali kogos nk i czy to ma byc smieszne czy tez nie wiem co? Zwis jak zwis morda jak kazda inna ale przynajmiej nie taka jak tego typa co pokazal jaki to pro elo koks i wciagał apap przez 50zł. wesołych świąt.
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5145 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chłopaki śmiali się z nakurwu, który zafundowali Wiszowi, ale jeśli przeczytałeś tylko ostatnie 2-3 posty, to się wcale nie dziwię, że nie załapałeś o co chodzi. Generalnie to nigdy za bardzo za Tobą nie przepadałem, więc wróć do botowania na otsie magra i nie rób mi konkurencji we flamowaniu forum.
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5147 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
gif w podpisie wykonany w 20 minut avatar to jedna z 2 animacji tego gifa, wstawienie zajęło minutę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Imię: Brandon peich
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
|
![]() Radzio frajerze stul pysk kupo rozlana bo jak czytam twoje posty to az mi sie plakac chce..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5150 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5151 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
~Alor
![]() |
![]() |
#5152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wejscie to twoja stara ma do star-treka od zaplecza , pedale wiszu ma was wyjebane a ja tym bardziej bo myslisz ze jestes smieszny a tak naprawde jestes pojebanym czlowiekiem co kozaczy przez internet a co do czego przychodzi wpierdol dostaje na osiedlu. Cos pod kure ;D
Pozdro kurczak xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#5153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a dopiero później pisz coś na forum wieszaku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5154 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Uuuu widać poziom. Kolejny 12 latek co dostał pod choinkę neostrade ;D Gz, Gz, widać, że prawdziwy z Ciebie uliczny fighter xD Btw. NIGDY jak 20 lat prawie żyje nie dostałem wpierdol na osiedlu. ~Alor
![]() |
![]() |
#5155 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() RACJA, TWOJ TATA PECH BEDZIE Z CIEBIE DUMNY ! P.S MALO CO NIE WYLIZESZ GOWNA WISZOWI WKLADAJAC TEN JEZYK MU W DUPE. POZDRAWIAM ![]() P.s 2 Lubisz to sukooo ;ddd
![]() |
![]() |
#5156 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
AHahahh czlowieku ja nikomu nie lizalem i lizac nie bede dupy w przeciwienstwie do ciebie pojebany tibijczyku ![]() --- kamba dodał 1 minut i 8 sekund później --- Cytuj:
Bo kurwa nigdy z domu nie wyszedles ! Ostatnio edytowany przez kamba - 25-12-2009 o 17:57. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra chłoptasiu skończ płakać bo aż żal dupę ściska. Jesteś paziem i w grze i na rl co widać choćby po twoich postach (jak i stylu ich pisania). Masz pewnie z 12-15 lat a wymądrzasz się jak stary weteran walk ulicznych (które pewnie widujesz tych na filmach typu Hooligans). Chcesz lizać rowa Wieszakowi? Proszę bardzo, ale zachowajcie to dla siebie. Normalnych ludzi takie zabawy zniesmaczają...
~Alor
![]() |
#5159 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
|
![]() Ale wiesz on rzucil gre w tipjeeeeee podobno xd
Ostatnio edytowany przez Sebciooo - 25-12-2009 o 21:06. |
![]() |