![]() |
#501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Na razie jestem w 5a, a w 5b to jest sporo spoili ze powinienem sobie poradzic
EDIT: Juz przestalem grac, jesli potrzebuje spoili do 2,3,4,5 itd to watpie zebym sobie poradzil dalej Ostatnio edytowany przez Capality - 14-03-2007 o 16:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2007
|
![]() Witam. Od pewnego czasu (czyt. dwa miesiące) siedzę nad no.40 . Tajny plik mam ( całkiem fajny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() up.
Ukryty tekst:
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2003
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() @up pomóż mi z 27!! System binarny itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() 27 zmienił się i nie jestem pewien czy dalej rozwiązuje się go tak samo ;p Wiem też, że w nowej wersji był jakiś błąd i zagadka stała się na jakiś czas nierozwiązywalna, ale to już chyba poprawili. W każdym razie, poszukaj w internecie wiadomości o logice, powinno pomóc ;p
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziękuję za pomoc Aval'yah
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Guest
|
![]() Witam, proszę o pomoc z 27... wydaje się, że mam juz wszystko:
zdanie ze źródła w 1 części, obliczone wartości dla p i q. tłumacze cyfry 1 i 0 na literki, prawidłowym sposobem (tak mi sie wydaje) ale nie wychodzą normalne litery, tylko jakieś dziwolągi.... pomocy! |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() #27 się zmieniło i teraz robi się jakoś inaczej, nie jestem pewien jak, poszukaj czegoś co się w tekście w źródle wyróżnia, może to pomoże ;p
W końcu znalazłem Exodus, aktualnie #77.
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
![]() Jeżeli chodzi o to, co w przetłumaczonym zdaniu jest dużymi literami, to to mam. Ale nie mam pojęcia co z tym zrobić...
|
![]() |
![]() |
#511 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() A ja od xx czasu przy 7b(albo c, to z "wierszykiem") ;d Ostatnio znów robie i nie moge nic wymyślić.
Doczytałem się że musisz z grzechami zrobić to co z cnotami (ostatnia linijka) Ale nie wiem o co w tym chodzi
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Myszoon
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Jeszcze to Cytuj:
Aktualnie 10 : o |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik forum
|
![]() ... może jakiś hint do no.50 ? Czy odpowiedź ma coś wspólnego z owadem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ukryty tekst:
#82... Exodus jest trudny ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja sobie odpuściłem na no.25 bo stwierdziłem, że Zest pożera 90% mojego życia pozaszkolnego o.O
>edit Rofl 50 napisałem -,- Ostatnio edytowany przez Bastash - 22-05-2007 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik forum
|
![]() A szkoda bo motyw muchy mnie zaciekawił
![]() No to świetnie xD Robiłam zesta z przerwami przez pare miesięcy więc chyba od nowa będę go przechodzić by przypomnieć sobie poprzednie zagadki ![]() Mam drugi hint. I na tym koniec, dead, martwa :/ cokolwiek próbuję wpisać nic nie działa... Ostatnio edytowany przez Amefuri - 04-05-2007 o 17:08. Powód: desperacja :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam wszystkich.
Ma pytanie odnosnie zagadki numer 7... Wiem, ze trzeba porownac grzechy przeciwko cnotom(virtues against sins?), ale nie wiem co dalej robic. Za mala PODPOWIEDZ bede wdzieczny ![]()
![]() |
#519 |
Guest
|
![]() Powiem Ci, w jaki sposób ja to rozwiązałam:
zacznij od początku rozwiązywać, spisując WSZYSTKO co robisz na kartce, a także najlepiej wszystko co widzisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2003
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Proszę kogoś o rozwiązanie :
![]() |
![]() |
![]() |