Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-04-2008, 23:55   #501
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

a jak ja grałem na Neranie to sie liczy czy nie ?:S
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-04-2008, 23:59   #502
Butcher__Palek
Użytkownik Forum

Butcher__Palek's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: KliN

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 94/61
Domyślny

@Mike.Mystic
RATUJ ! dalej te dzieciaki nie rozumieja ze....tutaj sie wkleja tylko zdjecia......

Odpadam....<zal>
Butcher__Palek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 07:28   #503
Mike.Mystic
Zbanowany

Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Częstochowa

Imię: Mike'Royal
Profesja: Knight
Domyślny

Zgadzam się Butcher, wklejać wklejać bo oprócz nas dwóch i Yumiyo to nikt nie wkleił nic . We Rox.

@Chris
A widział ty kiedy emo ? Bo Butcher na takiego mi nie wygląda.

Macie coś do'' rurzowych '' koszulek ;D.
Mike.Mystic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 07:53   #504
Legiionista
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Wrocław / Breslau / 71 City

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nereux
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: 35
Skille: 70.65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yumiyo Pokaż post
SS

Z dedykacja dla wszystkich zakompleksionych bałwanów :*
TA BRZYDKA PIXELOWA LASKA BODZIA
LG oraz Philips, to marki, które bazują na wspólnych rozwiązaniach technologicznych, można więc przypisać im wspólne, powtarzalne dolegliwości sprzętu RTV. Uszkodzenia inweterów, układów odpowiedzialnych za podświetlanie matrycy LCD, objawiają się blokowaniem odbiornika po próbie jego włączenia. Migająca kontrolka LED (włączenia/czuwania) informuje o występujących błędach sprzętowych, a zespół zabezpieczeń wewnętrznych reaguje blokadą telewizora. Kolejną bolączką sprzętu tej marki są trudności z uruchomieniem zimnego odbiornika, a z czasem również rozgrzanego i pojawiające się przy tym różne sygnalizacje kontrolki LED lub całkowity jej brak. W taki sposób objawiają się defekty wielotorowego bloku zasilania - układu odpowiedzialnego za dostarczanie do poszczególnych podzespołów odbiornika, odpowiednich napięć zasilania i ich stabilizację.Obserwując takie zachowania naszego sprzętu, należy jak najszybciej zgłosić je serwisowi i wyłączyć odbiornik z sieci, bo niesprawne układy zasilania często powodują uszkodzenia innych modułów odbiornika. Do najczęściej występujących objawów uszkodzeń w tych telewizorach, możemy z pewnością zaliczyć efekt zanikania treści obrazu (całkowite wygaszenie ekranu) po pewnym czasie, bez zmian w emisji dźwięku. Za taki stan rzeczy zazwyczaj odpowiedzialny jest inwerter lub inwertery, w żależności od rozwiązań konstrukcyjnych odbiornika. Możliwy jest również całkowity brak podświetlania ekranu, ponieważ inwerter jest układem, który bezpośrednio zasila zaspół świetlówek CCFL, znajdujący się po wewnętrznej części ekranu (matrycy). Kolejną bolączką sprzętu tej marki są trudności z uruchomieniem zimnego odbiornika, a z czasem również rozgrzanego i pojawiające się przy tym różne sygnalizacje kontrolki LED (włączenia/czuwania) lub całkowity jej brak. W taki sposób objawiają się defekty wielotorowego bloku zasilania - układu odpowiedzialnego za dostarczanie do poszczególnych podzespołów odbiornika, odpowiednich napięć zasilania i ich stabilizację.
Obserwując takie zachowania naszego sprzętu, należy jak najszybciej zgłosić je serwisowi i wyłączyć odbiornik z sieci, bo niesprawne układy zasilania często powodują uszkodzenia innych modułów odbiornika.
Najczęściej występujące uszkodzenia w telewizorach tej marki, objawiają się samoczynnym uruchamianiem się różnych funkcji sterujących odbiornika. Telewizor może się sam włączać lub wyłączać, może się ukazywać "nieproszone" menu, poziom głośności może zmieniać się w sposób niekontrolowany. Usterka ukazuje się nam w sposób zupełnie chaotyczny, nieregularny i nieprzewidywalny. Ten rodzaj uszkodzenia nie jest dla telewizora niebezpieczny, ale z pewnością bardzo denerwujący dla jego użytkownika i z czasem pogłębiający się, aż do stanu, gdy nie można już wykonać żadnego polecenia z pilota, a odbiornik "robi co chce" lub nie pracuje w ogóle. W tych telewizorach rzadziej występują usterki powtarzające się nagminnie. Telewizory są jednak awaryjne, a pewnym charakterystycznym objawem usterki jest migająca kontrolka LED (włączenia/czuwania) i uniemożliwienie włączenia odbiornika. Czasami brak jakichkolwiek objawów, czy oznak "życia" sprzętu, a sam odbiornik nie pracuje w ogóle. Awarie dotyczą zazwyczaj wielotorowego układu zasilania i stabilizacji napięć wewnątrzmodułowych. Podobnie do sprzętu firmy Sharp, najczęściej występujące uszkodzenia w telewizorach Toshiba, objawiają się samoczynnym uruchamianiem się różnych funkcji sterujących odbiornika. Telewizor może się sam włączać lub wyłączać, może się ukazywać "nieproszone" menu, poziom głośności może zmieniać się w sposób niekontrolowany. Usterka ukazuje się nam w sposób zupełnie chaotyczny, nieregularny i nieprzewidywalny.Ten rodzaj uszkodzenia nie jest dla telewizora niebezpieczny, ale z pewnością bardzo denerwujący dla jego użytkownika i z czasem pogłębiający się, aż do stanu, gdy nie można już wykonać żadnego polecenia z pilota, a odbiornik "robi co chce" lub nie pracuje w ogóle. Większość uszkodzeń w sprzęcie tej marki wychwytuje i sygnalizuje dobrze rozwiniętey, wewnętrzny układ zabezpieczeń. Są to zazwyczaj sygnalizacje mało precyzyjne i określające defekt w obszarze całego modułu lub jego części, a czasami wskazującą zupełnie inną lokalizację niż faktyczna. Głównym zadaniem systemu jest ochrona użytkownika, sprzętu, instalacji elektrycznej, sygnałowej i antenowej, i w takiej roli jest on bardzo skuteczny. Odbiornika nie można wtedy włączyć - jeśli pozostaje on w trybie czuwania, obserwujemy miganie diody LED na panelu sterującym pod ekranem. Zdarzają się usterki, które w ogóle nie są zauważalne przez system zabezpieczeń. Należą do nich uszkodzenia np. paneli LCD lub mikroprocesorowych układów sterowania panelem LCD. W tym drugim przypadku możemy zaobserwować zniekształcenia barw treści obrazu, nadmierne rozjaśnienie lub przyciemnienie obrazu, charakterystyczne "komputerowe" granice konturów, czy zaburzenia kontrastu.
Kiedy dostrzegamy nienaturalne objawy pracy naszego telewizora, np. dziwne odgłosy z wnętrza odbiornika (trzaski, "iskrzenia", itp.), towarzyszące tym odgłosom zakłócenia widoczne na ekranie, zmiany geometryczne obrazu, zmiany jasności świecenia, samoczynne wyłączanie się odbiornika lub całkowite wyłączenie się i brak reakcji na próby włączenia, należy zabezpieczyć go, odłączając wtyk sieciowy od zasilania 230V. Zabieg taki jest bardzo prosty do wykonania i bardzo często pozwala użytkownikowi zaoszczędzić kosztów naprawy. Uszkodzenia wielu dyskretnych elementów elektronicznych np. kondensatorów elektrolitycznych, często pociągają za sobą uszkodzenia innych kosztownych podzespołów, dlatego szybkie odłączenie zasilania, w takim przypadku jest bardzo istotne, aż do wizyty serwisanta. Wszystkich objawów nieprawidłowej pracy sprzętu nie jesteśmy w stanie opisać, pozostawiamy Państwu ocenę sytuacji, zawsze służymy poradą, gdy jest ona potrzebna.

Dawiś :*

Schowaj te cycki bo na nich w przyszlosci chlopaka nie wyrwiesz mozesz miec cos w biuscie ale mozesz byc tez totalnie pusta

POZDRO & POCWICZ

@Marcus ;*

@edit

Cytuj:
Najbardzije aktualne już jako brunetka
No czekam na "komcie" i "ocenki"

No wlasnie i tutaj doszlismy do wniosku ze jestes pusta "komcie"? co to kurwa jest komcie? Co my kurwa jestesmy na fotka.zal.pl ? a moze nasza-klasa.malolaty.pl

Piszesz takie madre zdania ale chyby mamusia Ci je dyktuje . Moja Rada? Wyjdz

Speedy i tak jestes newb

[CHAR]Nereux[/CHAR]Nerana- The Show Must Go On

Ostatnio edytowany przez Legiionista - 29-04-2008 o 07:57.
Legiionista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 16:29   #505
Yumiyo
Użytkownik Forum

Yumiyo's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2008
Lokacja: W-wka

Stan: Początkujący
Imię: Yumiyo
Świat: Kyra
Yumiyo ma numer GG 4367844
Domyślny

Cytuj:
Schowaj te cycki bo na nich w przyszlosci chlopaka nie wyrwiesz mozesz miec cos w biuscie ale mozesz byc tez totalnie pusta
Skad mozesz wiedziec jaka jestem? Czy jestem pusta czy nie? Wiec zachowaj swoje idiotyczny uwagi dla siebie

Cytuj:
No wlasnie i tutaj doszlismy do wniosku ze jestes pusta "komcie"? co to kurwa jest komcie? Co my kurwa jestesmy na fotka.zal.pl ? a moze nasza-klasa.malolaty.pl

Piszesz takie madre zdania ale chyby mamusia Ci je dyktuje . Moja Rada? Wyjdz
Pisze w licznie pojedynczej, bo juz sami sobie zaprzeczacie skoro jestem taka pusta i glupia to po jakiego kija piszecie na pw "ładna jestes, daj numer gg" itp? Eh? Pozatym radze przeczytac definicje slowa ironia, a moja mam nie dyktuje mi tresci bo nie zyje juz 16 lat? starczy?
Z reszta po co prowadzic takie jalowe dyskusuje z kims kto sie zapewne by cieszyl jakbym zagadala w rela do niego, kozaczq przed monitorem

Ostatnio edytowany przez Yumiyo - 29-04-2008 o 16:40. Powód: nledy
Yumiyo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 16:54   #506
Nerfarien
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Christiano Pokaż post
@Butcher

sry za to twoje od powiedzi daja jeszcze wieksza zene

zaczynasz szukac guza wszedzie tak jak speedy

a tak na boku co ty emo jestes ?<lol2>

Chyba jestes ziomus jebniety jesli wedlug Ciebie Butcher jest emo to musisz miec ostro najebane w bani ;d

Co by nie bylo ze sie napinam na forum i nie wkleilem fotki, to macie kilka stron wczesniej.
Jebana tibia jak dedne to sie powiesze ;<
Nerfarien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 17:11   #507
Straherito
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yumiyo Pokaż post
Skad mozesz wiedziec jaka jestem? Czy jestem pusta czy nie? Wiec zachowaj swoje idiotyczny uwagi dla siebie

Pisze w licznie pojedynczej, bo juz sami sobie zaprzeczacie skoro jestem taka pusta i glupia to po jakiego kija piszecie na pw "ładna jestes, daj numer gg" itp? Eh? Pozatym radze przeczytac definicje slowa ironia, a moja mam nie dyktuje mi tresci bo nie zyje juz 16 lat? starczy?
Z reszta po co prowadzic takie jalowe dyskusuje z kims kto sie zapewne by cieszyl jakbym zagadala w rela do niego, kozaczq przed monitorem
Zaczynasz zmieniac sie w mojego idola - spidiego übber kogza.

Popadanie w samozachwyt tez nie jest niczym dobrym.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 17:14   #508
Mike.Mystic
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zagaszkaa Pokaż post
'rurzowy' ... aaaaaaa maasakra niczym niewiastaaa - bez urazy ale musialem to napisac.
Kto to w ogóle napisał ?

Ostatnio edytowany przez Mike.Mystic - 29-04-2008 o 17:34. Powód: mioł jo błąda i poprowił dlo Szkapka
stary 29-04-2008, 17:18   #509
Straherito
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mike.Mystic Pokaż post
Kto to wogule napisał ?
Ktos na twoim poziomie.

2 bledy w jednym slowie

"w ogóle"
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 17:22   #510
Zrywna_Szkapa
Użytkownik Forum

Zrywna_Szkapa's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha

Stan: Niegrający
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
Domyślny

2 błędy w 1 słowie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<leży>

18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie

22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT
Ej, nie uciekajcie misie :/

http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss
Zrywna_Szkapa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 17:27   #511
Madib
Użytkownik Forum

Madib's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Łagów

Imię: Madib
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

w słowie thuż może być ich więcej _/ Zajebista kłótnia XDDD

Madib jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 17:30   #512
Mike.Mystic
Zbanowany

Domyślny

fzhót może być
stary 29-04-2008, 18:12   #513
Glon Elriel
Użytkownik Forum

Glon Elriel's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2005

Imię: Dys
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

kogz narywania do yumiyo przecież ona jest dawisia :<

btw. ja też moge te gej gej(dla niekumatych gg)

@\/ hohoh :d

Ostatnio edytowany przez Glon Elriel - 29-04-2008 o 18:51.
Glon Elriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 19:00   #514
Xavery
Użytkownik Forum

Xavery's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
Domyślny

Ehh...jak z dziećmi... Mało wam jeszcze że zamknęli temat ze zdjęciami z gry, to jeszcze teraz dążycie do zamknięcia tematu ze zdjęciami z RL ?

@Yumiyo

Piszesz posta co 2-3 posty innych, i kontrujesz wszystkie zaczepki, nawet te wyjątkowo głupie, a po co ? Spam się tylko z tego robi i dokopać się do jakiś fotek ciężko. Wrzuć na luz i nie odpowiadaj wszystkim...

@reszta

Co za różnica czy to ona czy nie ona, czy to gej czy lesbijka, czy ma 10 lat czy 50... Nie, nie bronie jej bo i po co, szkoda mi tylko następnego tematu z Nerany...
Xavery jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 19:07   #515
boski1982
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 04 2008

Domyślny

Methic

Mighty Xaszkil

Norvill

Pan Grucha

Ostatnio edytowany przez boski1982 - 29-04-2008 o 19:17.
boski1982 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 19:10   #516
boski1982
Użytkownik forum

Domyślny

Menori

Bodzio'Szajs

Theodkaa

Sephi Skywar

Ostatnio edytowany przez boski1982 - 29-04-2008 o 19:14.
stary 29-04-2008, 19:13   #517
boski1982
Użytkownik forum

Domyślny

Sindarilen

Cybrik

Isilla and Amror

Ostatnio edytowany przez boski1982 - 30-04-2008 o 09:35.
stary 29-04-2008, 20:13   #518
Mike.Mystic
Zbanowany

Domyślny

@Avaretto
Jasne że piękne tylko zależy na kim, ja wyglądam normalnie ale to porównanie które dałeś jest żałosne. Dziewczyna ma brzydką twarz i tyle. Pokaż swoje zdjęcie, chętnie obejrzę i skomentuje.

@Boski
No ładnie dojebałeś z tymi zdjęciami ale powiem, że inaczej wyobrażałem sobie niektórych.

Ostatnio edytowany przez Mike.Mystic - 29-04-2008 o 20:15.
stary 29-04-2008, 20:29   #519
Nerfarien
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Imię: Nervarien
Domyślny

http://s278.photobucket.com/albums/kk89/Nerana_Rl/

Fajnie ze nie wiedzieliscie o tym, lol.
Jebana tibia jak dedne to sie powiesze ;<
Nerfarien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 18:39   #520
Yumiyo
Użytkownik Forum

Yumiyo's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2008
Lokacja: W-wka

Stan: Początkujący
Imię: Yumiyo
Świat: Kyra
Yumiyo ma numer GG 4367844
Domyślny

Ufff, pozbyliśmy się niepotrzebnego spamu
trzy fotki z wakacji (2 lata temu), kiespka jakośc bo robione telefonem

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania