![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Stan: Niegrający
Poziom: xx
|
![]() No dobra ty nie masz lagów, ale wszyscy mają. Jak mamy neta zmienić jak niektórzy mają umowy na rok ? :|
![]() |
#504 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() Proszę państwa u mnie problem jest naprawiony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Furora
|
![]() A możesz coś więcej co mówił technik czy coś buliłeś za to ? nie wiem no inna umowa czyli co ? bo niekminie zabardzo
![]()
![]() |
#508 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() Bebilon <-- Wydaje mi się, że jeśli miało by coś nie działać to było by to od razu bo za parę dni moja motorolka raczej nie zmieni humoru żeby nie działać.
Dawid_AG <-- nic za to nie płaciłem, zadzwoniłem wczoraj do nich i powiedziałem jaki mam problem i kolo sobie sprawdził działanie mojego modemu i połączenia i okazało się, że mój modem się spieprzył. Technik tylko przyszedł, sprawdził jak to działa i pojechał po nowy modem. Co dokładnie mówił to sam nie mogę się dowiedzieć, bo moja mamuśka była w chacie jak przyszedł fachowiec, a ona obeznana w tych klimatach nie jest ;P Inna umowa - podpisałem nową umowę jak mi się stara skończyła (z 512kbps na 1mb) Ostatnio edytowany przez jara98 - 01-12-2008 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nie wszyscy. Żaden z moich znajomych nie ma problemów z MM, poza tym jestem pewien, że MM ma dużo klientów, ale jakoś nie widzę tu setek skarżących się ludzi. Więc nie pisz wszyscy.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam z tymi chujami jeszcze Rok umowy ; | a jak myslisz mógłbym do nich przedzwonic zeby mi też sprawdzili modem ?
![]()
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Aaaa Pierdolenie ;P
tu żaden modem nie ma nic do tego ... Dlaczego diablo2 przez bn działa doskonale Dlaczego tdu działa, bf2, cs ? Mi się wydaje że to coś innego ![]() To jest nielogiczne ![]() Pozdrawiam ![]()
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Kurwa mi modem wymieniali i coś dalej mam lagi. Na motorole. Więc nie gadać ,że to wina modemu . . .
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Imię: Litin Kaire
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 300
Poziom mag.: 10
|
![]() @Cytryna ;o
Skoro nie grasz w tibie, to sie nie udzielaj blx. Co do tego ze wiele osob sie nie skarzy, to nie kazdy ma ochote pisac o tym na forum.. Znam duzo ludzi majacych MM z lagami i nie pisza tutaj, wiec zluzuj majty ![]() Co do lagow, no sa dalej.. Ile to jeszcze moze potrwac? Tydzien? Miesiac? Rok? Na to pytanie odpowiedz zna tylko Chuck Norris, wiec jak macie kontakt z nim to zadzwoncie ![]() Powodzenia ! A, ta wasza klotnia niczego tutaj nie zmieni, wiec prosze was nie obrzucajcie sie, ze to wina modemu, ze to, ze tamto. Jak ktos bedzie wiedzial cos konkretnego to niech napisze i po klopocie. Tyle na dzis :> Bibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() Jaro, wiadomo, że ci pupeczusie lizali skoro przedluzyles umowe, nas maja kompletnie gdzies bo nie mozemy jej tak czy siak rozwiazac.
OPUSZCZAJCIE TONĄCĄ ŁÓDŹ |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() W sumie to może nawet na dobre wam wyjdą te lagi, bo widać że niektórym internet zrobił wodę z mózgu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Poziom: xx
|
![]() Przestańcie głupoty pieprzyć. Ja mam od zawsze motorole i gram na rooku i kurwa mam lagi jak chuj, więc nie gadajcie głupot typu "modem zły" , "lagi na hlvl", bo nie w tym rzecz, a zresztą też myślę, że to nie wina MM, bo ja mam lagi na tibii only. Ściąga mi z normalnym speedem, lagów na innych grach nie mam, filmiki na u tube szybko się ładują. :\
Ktoś napisał, że jego koledzy nie mają lagów i, że nie wszyscy mają lagi, bo wcale tak dużo ludzi nie piszę w tym temacie. Jeżeli chodzi o moich kolegów to wszyscy mają lagi,które polegają na tym , że albo się nie da zalogować albo grasz , grasz , freez, kick i tyle, a co do tego, że nie wszyscy mają lagi to powiem tyle - Gdybym nie wbił przypadkiem na forum i nie założył tematu nigdy bym się nie dowiedział, że któs prócz mnie ma lagi i dalej padałbym na freezach. : | tyle.
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 01-12-2008 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra sprawa wygląda tak zadzwonilem do nich powiedzialem że ja taka sprawa ze laguje mi tibia ze przeczytalem na forum ze ponoć blokują Port 7171 a potem czy cos mam z modemem on powiedzial że mam im wysłać Trase śledzenia gry na email : [email protected] ..... ktoś może wie coś na ten temat ?
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Imię: Litin Kaire
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 300
Poziom mag.: 10
|
![]() Tak, mozemy.. Mowia tak kazdemu ktory do nich zadzwoni, ty im wysylasz tracerta a oni mowia ze to nie jest ich wina, tylko wina serwerow ktore do nich nie naleza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Imię: :)
Świat: Morgana
Poziom: xxx
Skille: xx
Poziom mag.: x
|
![]() i tu sie mylisz bo ja wyslalem gdzie wina lezy w 3 hopie czyli na serwie w Gdynii odpowiedzi nie dostalem do tej pory ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik Forum
|
![]() a da sie to jakoś odblokować ? bo jestem cały głupi przez to już ...
![]()
My heart beats for you the yellow and the blue ! Ostatnio edytowany przez Dawid_AG - 01-12-2008 o 20:34. |
![]() |
![]() |