![]() |
#501 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie hunce na utamo tylko jak zawsze wlcze utamke przez przypadek ss juz niedlugo beda narazie robie icicle a jak softy kupie to bedzie no life
![]()
![]() 16:32 xxx [62]: kurde caly dzien mnie dupa szczypie ;/ 21:30 xxx [62]: tak chamsko row Nudzisz sie i nic nie robisz chcesz zobaczyc cos nowego musisz wbic na Yakuza Thread, zapraszamy http://forum.tibia.pl/showthread.php...ghlight=yakuza |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#503 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kilvel star
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tears Of Sun
Świat: Guardia
Poziom: 318
Skille: Ekhm..?
Poziom mag.: 99
|
![]() PoWiem Kturko -.-
Cytuj:
Cytuj:
~~GrAtZ~~ All SS ale migo pamietaj CHANGE THIS ![]() PoZdRo WasZ StaRy KolEGa Name: Kilvel star Sex: male Profession: Elder Druid Level: 124 World: Guardia Residence: Ankrahmun
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
![]() |
![]() Nie no spoko pozowlilem mu bo to tekst godny podpiska
![]() Miski ja narazie robie maly retired, bo musze troche odpoczac Udanych huntow i cennych dropow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
|
![]() Spoko kilvel, ale nie bulwersuj się tak, pisz wolniej bo potem się doczytać nie da xDDDD
Ostatnio edytowany przez YaMaRoOo - 29-12-2008 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo melo 3 2 0 Next part ss
![]() 66 lvl ![]() ![]() ![]() 67 lvl (i moje eq nic sie nie zmienilo od 40 lvl ![]() ![]() ![]() 51 lvlm ![]() ![]() ![]() PLZ KOMENTPOZDRO
![]() 16:32 xxx [62]: kurde caly dzien mnie dupa szczypie ;/ 21:30 xxx [62]: tak chamsko row Nudzisz sie i nic nie robisz chcesz zobaczyc cos nowego musisz wbic na Yakuza Thread, zapraszamy http://forum.tibia.pl/showthread.php...ghlight=yakuza |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam was i zegnam pogram jeszcze troche dzisiaj i juz narazie nie gram w tibie robie retired od tibi wroce za 2-3 tygodnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
|
![]() next
![]() A tutaj wpadł lvl, ale programik jakoś zrobił ss o sekundke wcześniej <lol> ![]() Wie ktoś może gdzie jest dużo "czikenów" ?? Bo piórka potrzebuje ;p Pacc/facc bez znaczenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() Miało byc jeszcze jedno zdjęcie.. ale niestety zagapiłem się i nie zaznaczyłem odpowiedzi w jednym pytaniu na tutor teście, no cóż, zrobię za 2 miechy ![]() Pozdro 3 post z rzędu.. dzięki za komenty -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Gdansk
Imię: Kilvel star
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tears Of Sun
Poziom: 318
Skille: Ekhm..?
Poziom mag.: 99
|
![]() Tak se poszedlem Yalahar Pozwiedzac
![]() ![]() ![]() BEHE QUEST CLEARNING? ![]() ![]()
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
|
![]() HIHO ALL
Eno kilvel gzz ja dostalem new kompa wiec narazie nie gram w tibie pozniej moze wroce ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
![]() |
![]() Szczesliwego roku 2009 wszystkim!
![]() No i oczywiscie samych 100, 150 i 200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Lokacja: Lublin
Imię: Eternal Waka
Gildia: Hardcory
Świat: Refugia
Poziom: 225
Poziom mag.: 10
|
![]() @Migo
tam widzialem strone wczesniej jak sie podniecasz zloconym silkiem...masz 65lvl + wiec co za problem expic na gsach takim druidem?;] exp tam to bedziesz mial codziennie po pare silkow ![]() Pozdro;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiem ale to moj pierwszy XD
![]() |
![]() |