![]() |
#502 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() double post ;/.
Ostatnio edytowany przez Lafa - 12-06-2008 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
No jednak nie klimat a sedzia ;] btw http://forum.gram.pl/upl/forum/2008_...0612230836.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() A jesli chodzi o naszych komentatorów wyrwalo sie im , że Bóg jest z nami. Ciarki mnie przeszły, kiedy Roger - który po strzelonej bramce wyraźnie manifestował swoje dziękczynienie za boskie wsparcie - zszedł z boiska i pomyślałem: wraz z nim boisko opuścił nas Stwórca. I co? I Austria strzeliła gola! Przypadek?
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ZAWSZE I WSZEDZIE TEN SEDZIA JEBANY BEDZIE!
W ANGLII NA TAKIE COS BY NAWET NIE MRUGNA PIES ARKA GDYNIA GO JEBALA ![]()
SLASK I MOTOR PRZYJACIELE JAKICH W POLSCE JEST NIEWIELE. TERAZ KARTY ROZDAJEMY MY PO 11 LATACH WRACAMY DO GRY. NIECH ZYJE MOTOR MOTOR I SLASK WROCLAW NIECH ZYJE ZADYMA GDZIE SIE AVIE DYMA. DUZE MIASTO NOWA WLADZA TYLKO MOTOR JEJ ZAWADZA. CHELMIANKA TEZ ,CHELMIANKA TEZ PRZYJACIELEM MOTORU JEST |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik forum
|
![]() Czytam czasem to wasze forum i muszę coś powiedzieć:
Na start sorry ze sie wtrącam na nie mój server chociaż grałem na nim trochę. Mam tylko jedno "ale" do notopa. Co Polacy Ci takiego uczynili że aż tak tępisz polski futbol ?? Oglądałeś mecz ?? Widziałeś jak gryźli trawe ?? To mi nie mów że nie walczyli. I nikomu innemu, bo wszyscy wiemy co zrobił łysy ****... Nie mam do Ciebie ani do kogokolwiek [ no może poza słynnym waszym Smookiem ] kompletnie nic. Wiem że jesteś dobrym graczem i w ogóle. Ale może zmień swoje stosunki do piłki nożnej. Wiem że PZPN to jedna wielka banda korupcyjna ale ten Leo sie stara i nasi też !! Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zbanowany
|
![]() Picinhoxs 11:25:45
siemka poklikash? seikeronik 11:26:05 kto ci dal moj nr kurwa Picinhoxs 11:26:13 eee Picinhoxs11:26:17 a wiesz kim jestem? seikeronik11:26:25 nie niewiem seikeronik11:26:25 -.- Tu dostalem bloka :S Btw: Sua lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Zbanowany
|
![]() O pici zdjecie z ots
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() e ale mam dobry podpis
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() nie.<10 znakow>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() pici~ - nie wcale nie widac tego ng
![]() nearek - w fotce brakuje ss'ka z nickiem rymcykpyk i wtedy bylby kozacki dopiero ;>
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @upp
gupi gupek ![]() leee co to za gildia nowa PKerska ^^ min. char Pale tam jest : P jakies wanna be ormo ![]() ![]()
Felix 19:39:59 to co Felix 19:40:02 cicho Felix 19:40:16 spamuje juz prawie 3 lata znam sie // // Ostatnio edytowany przez LoluU$ - 21-06-2008 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zal wrocilem z wesela a ty mi takim szajsem dpe zatruwasz ;p? mamm nadzieje ze tylko za 9 m-cy nie bd ojcem
![]() |
![]() |
#517 |
Zbanowany
|
![]() hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Fayter w polsce nie sa zarejestrowane zwiazki homosexualne czytaj analne Uprzedze fraj{t}era tak tak ja moge tylko z reka tak tak Ostatnio edytowany przez Picinhoxs - 22-06-2008 o 09:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
skoncz juz z tym watkiem,wkoncu twoje ambicje koncza sie na wchodzeniu na fotke na koncie luki tharion i pytaniu sie starej na vent czy cie kocha i ile masz lat
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Sop
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yabol Drinker
Poziom: 101
Skille: 1109865
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() jakis nuub i jakas nuubiara blokneli mi kesz mejkera i mysleli ze poleca ze mna w huja ;<
ale ja grozny jestem mauhsaushaushaushaushashsuahsua 19:03 Maly-Duzy Czlowiek [30]: wy*******aj 19:04 Maly-Duzy Czlowiek [30]: wy*******aj 19:04 Maly-Duzy Czlowiek [30]: albo padasz odrazu na mainie -.- 19:04 Misiek szablozebny [10]: no speak 19:04 Misiek szablozebny [10]: polish 19:04 Maly-Duzy Czlowiek [30]: leave 19:04 Maly-Duzy Czlowiek [30]: or die -.- 19:05 Misiek szablozebny [10]: i br 19:05 Maly-Duzy Czlowiek [30]: oi 19:05 Maly-Duzy Czlowiek [30]: vc sa opa ? 19:05 Misiek szablozebny [10]: dobra 19:05 Misiek szablozebny [10]: wyjdz 19:05 Misiek szablozebny [10]: idymy