![]() |
#501 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() kupujesz sobie blank rune wkladasz na miejsce broni lub tarczy i mowisz haselko odpowiednie dla runy proste ;p
______________________________________ JA MAM PROBLEM OGROMNY POMOCY !!!!! gdy gram w tibie mam co chwile bledy typu - nie wysylaj lub restart kompa (przed restartem pojawia mi sie niebieski ekran i bec .. restart ;s ) POMOZCIE PROSZE !! zaplace 2k na harmoni !! nie dam rady z tym zyc ;s ![]() PS formatowalem kompa juz wielokrotnie i tibie tez |
![]() |
|
![]() |
#502 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#503 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie iwem czemu zawiesza mi sie tibia maja karta Gforce fx5200(128 ram//128bit)procesor 2200+ prosze o szybką pomoc!!!
SZYBKO!!!!! pliska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez chalcedon - 25-12-2004 o 13:02. |
![]() |
![]() |
#504 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() Cytuj:
pomozecie ? PROSZE |
|
![]() |
![]() |
#505 |
Guest
|
![]() Od niedawna mam problem z włączeniem tibi zawsze pokazuje mi się connect... itd. help jak najszybciej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#507 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Poziom: 47
|
![]() Gdzie jest Hardek w Thais? nie ma go na mapce Thais a wiele przedmiotow mozna u niego sprzedac, np plate shield
|
![]() |
![]() |
#509 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
![]() Mam kur** problem wrrrr...
Od kilku dni jak sie loguje do tibii zamiast okna wybory postaci, wyskakuje mi komunikat: "Account number or password in not correct" a na pewno wpisuje je dobrze!!! (nie chodzi o CapsLock itp.) Jak próbuje drugi raz, to mam komunikat: "Account disabled for five minutes. Please wait" i czekam i czekam i tak mam kilka ***any** dni. Tak samo jest na stronie tibia.com jak sie próbuje na swoje konto zalogowac - te same komunikaty. Ciekawe jest że jak wpisuje numer i złe hasło (byle jakie) to są te same widomości ! Nikomu nie podawałem hasal i numeru. Nie zmnieniałem hasła i maila. Mam nisku lvl i nie wiem po co o ile wogóel ktoś by miał mnie hakować. Pomóżcie !!! |
![]() |
#511 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stra Moldas
Gildia: Octopus
Świat: Lucera
Poziom: 18
Skille: 18/22
Poziom mag.: 25
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Polecam Ci również Shanara w Ab.Jest w podziemiach,a żeby się do niego dostać nie trzeba zabijać potworów. A również można sprzedać wilee przedmiotów. |
|
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Stan: Początkujący
Poziom: 47
|
![]() Dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Ile przecietnie może kosztować chatka na Azurze w Venore??A jak już kupie chatke to skąd mam wiedzieć, która to??
|
![]() |
![]() |
#514 |
Guest
|
![]() Ludzie pomózcie mi chodzi mi oto że gdy prubuje się logować na tibie wyskakuje mi błąd (error) Connection Time out,trwa to już od 3 dni i 3 dni juz nie ggram w tibie. Niewazne czy wpisuje moje konto czy innych kolegów zawsze jest to samo. Moge jedynie grac u moich kolegów WHY??!!
![]() |
![]() |
#515 |
Guest
|
![]() Jak wiadomo tibia łączy się z serverami za pomocą ip 7171 np jak chce to zmienic co musze zrobic?
|
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytanie:
Czy można umieścić w podpisie baner reklamowy? Chodzi mi o to, czy nie będzie to łamać regulaminu i czy nie dostane za to upomnienia/bana. @Angel of Death Właśnie mam nadzieje, że jakiś Moderator to przeczyta.
Ostatnio edytowany przez Fallorian Thennars - 02-01-2005 o 13:48. |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
![]() |
![]() Hej Wiem już co z tym timeoutem - u mnie to prawdopodobnie zablokowanie portu (chyba 7171). Już niedługo może bede grał, a inni z błędem niech sprawdzą.
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 01-01-2005 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
#519 |
Guest
|
![]() Skoro wiesz już o co chodzi z tym time outem to powiedz jak odblokujesz port???
MI to naprawde potrzebne niedawno kupilem se pacca i nie moge grac ![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
![]() |
![]() Serio, ja też mam nadzieję - chyba jutro juz se zagram
|
![]() |