![]() |
#501 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druidka on Iridia
Profesja: Druid
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#502 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
[10 znaków]
![]() |
#503 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Takie male pytanko mam do Ciebie, bo jesli nie klamiesz i dales Benkowi dobry adres to chce wiedziec ile masz lat
![]() PS nie chce byc oskarzony o znecanie sie nad maloletnimi. Over&Out Karwal
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: m
Profesja: Knight
Poziom: 12
|
![]() jestes pogiety szkoda gadac znowu cos ci sie popier.... lo w tej porytej czapie .Nawet same arc nie jest tak poje...ne jak ty. Jestes nr 1 zaraz po rondelu czyste zj.b !!!
Ostatnio edytowany przez Banditos - 12-01-2006 o 21:36. |
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Ogolnie powiem wam ze nie chce mi tu sie grac... ide na inny serw do moich RL, ziomkow bo to co sie uroilo we lbach niektorych to juz przesada... Nie szkoda mi chara, bo wole grac z RL niz na serwie gdzie sie Chu..nia dzieje
![]() ![]() Zycze powodzonka na serwie bo przy takim stosunku on upadnie. Przy okazji dowiedzialem sie od Yam~ dzis ze Narie tez chca ubic bo "podobno" zbiera ludzi przeciwko arcanium. Powtorze ci to samo co ci napisalem rano jak mi dales hunta :"lolek jestes" i dodam ze masz niewyparzona gebe... ale jaka ona bedzie w przyszlosci sie zobaczy XD... Jak to Tomas powiedzial nie wiesz kiedy cos cie trafi XD. Baba all. |
![]() |
![]() |
#507 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zegnaj Berger. ps. Rondel gdzie moj zonk? obiecales ze bedzie zonk! nawet nie umiesz dotrzymac slowa! widzisz jaki ty jestes?!
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 13-01-2006 o 01:49. |
|
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
|
![]() lake wyslij mi list gdzie grasz i jaki masz nick bo chce sie z toba skontaktowac
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Ogorek: widzisz moj zonk dotkna Bergera zmiast ciebie, ale h*j z tym, przez ciebie i twoja niewypazona gebe kolejny kolega ma hunta, wiec albo sie zamkniesz albo pojedziemy dalej.
Signed Rodnel
#510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Iridian Alliance
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Oczywiście, że dałem dobry adres, prosze tylko nie bijcie po oczach ok?:>
|
![]() |
![]() |
#511 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Signed Ogorek, Kielbasa i Sznurek Team (r).
![]() |
#512 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lake wyslij mi nick i gdzie grasz listem do ank.... |
|
![]() |
![]() |
#513 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Co ty chlopie mowisz-.- siedz sobie przy swoim komputerku i nie******* glupot ze na B3 swoj gosc w pier*ol dostanie... Ogorek: Ja sie pobawie dalej, a mam w d*pie czy trafiam na twoich kumpli czy nie, i tak bys sie nieprzyznal Signed Rondel
![]() |
#514 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() uhmmm dawno mnie tu nie bylo .... odpowiem na kilka pytan:
Czemu Naria padła? -Naria była bez gildi poszła na Edron dragon land, tam dostała msg od Zyrexa, ze bodajrze Helun~ tam mial zarezerwowane expowisko, ona do mnie napisała co ma zrobic, tyle ze ja to przeczytalem po fakcie bo byłem na DL'ach, ona została tam gdzie expiła i arcanium po nia przyszło... Poźniej jak juz sie zalogowała po deadzie rozmawiała z Yamahati, ktory powiedzial jej że jak chce grać spokojnie to niech dołączy do gildi Valegarda (Morena) albo do mojej (Esoterics), ja jako że ją bardzo dobrze znam juz od 20 lvla przygarnąłem , tak więc oni nie zabili jej gdy była w mojej gildii a wczesniej. Taka historie uslyszalem od Narii, jezeli cos bylo inaczej to arcanium sprostujcie ![]() Co do wyzywania sie na forum... Nie ma sensu takie gadanie według mnie , najlepiej wyjasnic to w grze, bo takie szczekanie na forum jest nic nie warte Berger: Miło że wróciles tylko szkoda ze juz sobie przeyebaueś zaraz po powrocie nie wiem dokladnie czemu , bo mało gram od kilku dni. Jak macie jakies pytania do mnie to kierujcie je na priv msg chetnie odpowiem Chce dodać że arcanium nie jest takie straszne jak wszyscy je opisują, jedna rzecz którą zauwazylem- wszyscy H lvle którzy sharują konto w tibii na iridii mają kłopoty, ja nigdy jeszcze nie padłem z ręki człowieka na tym serwerze... Jest kilka ewenementów w Arcanium, którzy naduzywaja swojej wladzy , nie bede wskazywac po nickach ale są to szwedzcy gracze, ja , gdy mam jakis problem kieruje wszystko do Cirmo, to jest prawy gracz który zasze jest skory do pomocy za to Respekcik bo bez niego pewnie polowy ludzie ktora zostala na Iridii by nie bylo...
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Jest kilka ewenementów w Arcanium, którzy naduzywaja swojej wladzy , nie bede wskazywac po nickach ale są to szwedzcy gracze....
Swięte słowa! Dziś poslzismy ekipa na hydry, po kilkunastu minutach wpada pewien member arc no i najnormalniej w swiecie kazal nam wypie****.co z tego ze bylismy pierwsi.Wynocha i juz! nie?no to sprzedal kilka hitow. |
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Imię: m
Profesja: Knight
Poziom: 12
|
![]() Pacco powiedz czemu znowu arc zabilo matta de'mastera? podobno za free tak mi powiedzial kolego z rodziny de'masterow i niewiadomu ale musial im oddac dsma
|
![]() |
![]() |
#519 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#520 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Matt przelicytowal domek nie tej osobie co trzeba, a pozatym mial tez pewien grzeszek na sumieniu