![]() |
#501 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
To właśnie odrazu wam mówiłem że sporo osób tak gada, paple jęzorami na różne strony a Aylitha sie do mnie przysrał tylko dlatego że jestem w gildii od której członka padł. Informacje na Galanie sie bardzo szybko rozchodza po kumplach kumpli kumpli........ ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#502 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W dodatku wiekszość noobów sie kitra i nie wiadomo z kim mamy do czynienia poprzez ukrywanie nicka. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#503 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() co jak co ale akurat ja to wiem co mowie. uwierz czy nie, maciek sam wie jaka jest prawda.
![]() |
#504 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
soory bardzo, ale to ze nie podaje nicka to czysta logika. pisze sobie co mysle, nie musze sie martwic ze jakis anarchist czy inny wielbiciel patsow to przeczyta, tak samo sie nie musze martwic ze taki macius sie bedzie chcial na mnie mscic. po co mam ujawniac moj nick czy lev? ci naprawde w temacie i poinformowani i tak znaja prawde. a to co sie pisze na tym forum to czysta propaganda. i prosze was nieo brazajcie mnie, bo naprawde nie chcialbym przytaczac niektorych faktow tylko po to zeby sie an was odegrac, i udowodnic ze mowie prawde, po prawdopodobnie paru z was mialo by przez to problem. a to naprawde nie moj cel. ale jak bedziecie sobie mnie obrazac, tylko dlatego ze o mnie nic nie wiecie, to nie bede sie martwil czy ktos wpadnie w klopoty przez to co napisze czy nie. chcesz ze man dyskutowac? prosze brdzo, kocham dyskusje, ale bez insultow, fakty i argumenty sa mile widziane ![]()
![]() |
#505 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po czym poznales ze oceniam po lev? ja nie mam opjecia jaki ty masz lev <lol> nie umiem sie zachowac poprawnie? "teach me master", pokarz w ktorym momencie sie zachowalem nie poprawnie, jak to ladnie uargumentuejsz to ci wysle bp uh do wybranego chara i depota na galanie. aha, i nie mow ze nazywajac kogos debilem badz sharerem jestem niegrzeczny, to nie sa pomowienia, tylko fakty, ktorych ty najwyrazniej nie znasz.
![]() |
#506 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakiej kur~~ zmienności ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#507 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() naprawde nie chce nikomu zaszkodzic wiec tego watku bede sie staral raczej juz nie poruszac. padl ot padl, teraz juz nie ma sensu szerzej tego omawiac, bo to nic nie zmieni.
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() chyba znowy sie zapedziliscie chlopaki i znowu przypomnienie do czego ten temat sluzy
![]()
#509 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Taaa, pats obroncy zasad...... A ded Macka doprowadzil tylko do tego ze bedzie sie podlizywal patsa zeby tylko nie pasc. W sumie nie ma sie co dziwic. A co do rozpoczecia wojny ? Mowicie ze czekaja na odpowiedni moment? Zobaczymy... W sumie prawda nie biore w niej udzialu nie mam nic do gadania.
|
![]() |
![]() |
#510 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zreszta koniec ze sprawa boltana, jedno tylko dodam, ja nie mwie ze dami czy ktosinny gra z nim na 2, razem expia itp, tylko napisalm to ze demi grywal jego charem. nie dopowiadajcie sobie reszty.
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
|
![]() dla mnie ktos kto sharuje acc jest nic nie wart bo ta jego postac nie jest wylacznie jego dzielem i gadanie o pomocy bo nie moge grac bo to bo tamto nie usprawiedliwa taki ktos dla mnie to zero jest nawet nie przejmuje sie tym ze jest lepszy w rankingu
#512 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ehh, nie zrozum mnie zle, ja napisalem bardzo w skrocie bez rozwiniecia. ale np inni nie wiedza ze ktos sharuje i nie wiedza ze jest lepszy w statsach bo nie gra sam, ale mi to rybka, wkurza mnie jednak jak ktos sharuje, a potem ci mowi ze jest lepszy, albo sie przechwala w inny sposob itp. lubie czasem porywalizowac z kims o podobnym lev, ale nie jak on gra nie czysto ![]() zreszta to tylko jeden z morza przykladow, to tenat rzeka, forum by braklo, wiec lepiej go zostawic ![]() do tych co mowia ze to topic do wydarzen z glaany, wlasnie wymieniamy opinie na ich temat, zreszta ostanio malo sie dzieje, wiec o czym tu gadac? ![]()
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
|
![]() nudy same galana sie uspokoila na troche ja po hacku new chara wyprowadzam sam
![]() ![]()
#514 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
A mnie to ch** obchodzi czy ktos sharuje czy nie mam na to wyj**** znam ludzi co nawet w 5 napie**** na 1 charze no i co z tego ?? Moim zdaniem to jest tylko ich sprawa... Dobra zreszta niewazne ty wiesz swoje ja swoje. @Topic Male wydarzenie xD koncze grac na galanie poniewaz nie mam zamiaru dalej byc wypi**** z expowisk tylko dlatego ze jakis koles nie ma gdzie expic i non stop slyszec od kumpla ze napie***ja go patsi za friko -.- . Za jakies 2 tygodnie przenosze sie na aldore =] . Ostatnio edytowany przez Miltoner - 16-03-2006 o 09:14. |
|
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miltoner kazdy wie swoje to po co sie unosisz jak ktos wyraza swoja opinie ?
![]()
#516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Miltoner chodz na Askare!!Ja tam sie przenioslem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
@up Nie thx mam duzo kolegów na aldorze i napewno nikt tam za free mnie nie ruszy i zreszta PA to tam praktycznie nie wystepuje. Jak sobie chodzilem z rs 18 knightem ( na galanie to juz bym dawno padl od kogos z pats mimo ze mam 18 lvl xDDDD hehe widzialem nawet jak se noobow zabijali 10lvl~ pisali exori test dawali party i zabijali ktos tam nawet na nich sd tracil ;]) to nikt mnie nie bil no moze czasami mnie nap***ly nooby 15 lvl~ i ogólnie jest tam zaje****a atmosfera =] |
|
![]() |
![]() |
#518 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#519 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() nom oby wprowadzili takie narzedzie ! Wtedy cale patriots dostanie bana !
![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() venezuela plx: "mi have 3 owners, we fair play" ;D nie no, co jak co ale nie umiem gadac po angielsku tak jak oni ;/