Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-03-2006, 16:58   #501
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
odplyn chlopcze, jak keidykolwiek osiagniesz to co ja osiagnalem to wtedy mzoemy podyskutowac.

maciek@ sam jestes "bla bla bla", wierz mi, nie chcesz zebym ci to tu udowadnial, z teogo prostego powodu ze potem jaksi debil przeczyta i za to znow zalapiesz hunta, nie jestem po stronie patsow i mi na tym nie zalezy, ale nie pisz tu ze to bzdury itp, ja nie mowie ze jestes demim, bo nie jestes, ale to ze demi czasem toba gral, a moze ciagle gra, to jest fakt.

To właśnie odrazu wam mówiłem że sporo osób tak gada, paple jęzorami na różne strony a Aylitha sie do mnie przysrał tylko dlatego że jestem w gildii od której członka padł. Informacje na Galanie sie bardzo szybko rozchodza po kumplach kumpli kumpli........
Lord Hybrid jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-03-2006, 17:01   #502
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fabolous
A co ty osiągnołeś? Myślisz że jak ktoś ma niższy lvl to co on juz nic nie wie,nie ma o niczym pojecia? Widac ze jestes jednym z tych co oceniaja po lvl i to jest blad. Noob to nie jest low lvl tylko ktos kto nie umie sie zachowac poprawnie i tym kims jestes ty. A skad wiesz co ja osiagnalem??

a tak pozatym to jest temat o wiadomosciach z galany! Nom juz 500 Post!!!

W dodatku wiekszość noobów sie kitra i nie wiadomo z kim mamy do czynienia poprzez ukrywanie nicka. No i wkońcu każdy może powiedzieć że miał 100 lvl
Lord Hybrid jest offline  
stary 15-03-2006, 17:12   #503
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
To właśnie odrazu wam mówiłem że sporo osób tak gada, paple jęzorami na różne strony a Aylitha sie do mnie przysrał tylko dlatego że jestem w gildii od której członka padł. Informacje na Galanie sie bardzo szybko rozchodza po kumplach kumpli kumpli........
hybrid jestes moim idolem zmiennosci

co jak co ale akurat ja to wiem co mowie. uwierz czy nie, maciek sam wie jaka jest prawda.
stary 15-03-2006, 17:17   #504
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
W dodatku wiekszość noobów sie kitra i nie wiadomo z kim mamy do czynienia poprzez ukrywanie nicka. No i wkońcu każdy może powiedzieć że miał 100 lvl
noobow? haha, "ok"

soory bardzo, ale to ze nie podaje nicka to czysta logika.

pisze sobie co mysle, nie musze sie martwic ze jakis anarchist czy inny wielbiciel patsow to przeczyta, tak samo sie nie musze martwic ze taki macius sie bedzie chcial na mnie mscic. po co mam ujawniac moj nick czy lev? ci naprawde w temacie i poinformowani i tak znaja prawde. a to co sie pisze na tym forum to czysta propaganda.

i prosze was nieo brazajcie mnie, bo naprawde nie chcialbym przytaczac niektorych faktow tylko po to zeby sie an was odegrac, i udowodnic ze mowie prawde, po prawdopodobnie paru z was mialo by przez to problem. a to naprawde nie moj cel. ale jak bedziecie sobie mnie obrazac, tylko dlatego ze o mnie nic nie wiecie, to nie bede sie martwil czy ktos wpadnie w klopoty przez to co napisze czy nie. chcesz ze man dyskutowac? prosze brdzo, kocham dyskusje, ale bez insultow, fakty i argumenty sa mile widziane
stary 15-03-2006, 17:24   #505
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fabolous
A co ty osiągnołeś? Myślisz że jak ktoś ma niższy lvl to co on juz nic nie wie,nie ma o niczym pojecia? Widac ze jestes jednym z tych co oceniaja po lvl i to jest blad. Noob to nie jest low lvl tylko ktos kto nie umie sie zachowac poprawnie i tym kims jestes ty. A skad wiesz co ja osiagnalem??

a tak pozatym to jest temat o wiadomosciach z galany! Nom juz 500 Post!!!
ehm, no wlasni co ja osiagnalem? to ja wiem, a czy ty cos o tym wiesz? nie, raczej nie, a nawet na pewno nie, wiec czy to ja jestem tym ktory nie wie o czym mowi? czy ty sam?

po czym poznales ze oceniam po lev? ja nie mam opjecia jaki ty masz lev <lol>

nie umiem sie zachowac poprawnie? "teach me master", pokarz w ktorym momencie sie zachowalem nie poprawnie, jak to ladnie uargumentuejsz to ci wysle bp uh do wybranego chara i depota na galanie. aha, i nie mow ze nazywajac kogos debilem badz sharerem jestem niegrzeczny, to nie sa pomowienia, tylko fakty, ktorych ty najwyrazniej nie znasz.
stary 15-03-2006, 20:16   #506
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
hybrid jestes moim idolem zmiennosci

co jak co ale akurat ja to wiem co mowie. uwierz czy nie, maciek sam wie jaka jest prawda.

Jakiej kur~~ zmienności ? Ja od początku słyszałem od wielu osób że Aylitha share acc z Boltanem, Demim i kimś jeszcze - ale mnie to wali co robią i czy nawet to prawda. Pisałem tu bo sie dowiedziałem na tibii że ktoś mi tu dupsko smaruje nieuczciwie. Więc to Aylitha powinna podziękować swoim ziomkom że tak to rozpowszechnili...........
Lord Hybrid jest offline  
stary 15-03-2006, 20:42   #507
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jakiej kur~~ zmienności ? Ja od początku słyszałem od wielu osób że Aylitha share acc z Boltanem, Demim i kimś jeszcze - ale mnie to wali co robią i czy nawet to prawda. Pisałem tu bo sie dowiedziałem na tibii że ktoś mi tu dupsko smaruje nieuczciwie. Więc to Aylitha powinna podziękować swoim ziomkom że tak to rozpowszechnili...........
ano wlasnie, wiec jak to sie ma do tego ze nazywasz mnie nobem, i twierdzisz ze nie wiem co mowie, powtarzam plotki etc, i usperawiedliwiasz to tym ze ktos cie obsmarowal? ja to ja, a to co pisza inni nie ma ze mna zwiazku

naprawde nie chce nikomu zaszkodzic wiec tego watku bede sie staral raczej juz nie poruszac.

padl ot padl, teraz juz nie ma sensu szerzej tego omawiac, bo to nic nie zmieni.
stary 15-03-2006, 20:58   #508
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Domyślny

chyba znowy sie zapedziliscie chlopaki i znowu przypomnienie do czego ten temat sluzy kluccie sie gdzie indziej a to czy acc jest sharowane czy nie to juz nie wasza w sumie sprawa chyba nie ?

Tarnos jest offline  
stary 15-03-2006, 21:22   #509
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Taaa, pats obroncy zasad...... A ded Macka doprowadzil tylko do tego ze bedzie sie podlizywal patsa zeby tylko nie pasc. W sumie nie ma sie co dziwic. A co do rozpoczecia wojny ? Mowicie ze czekaja na odpowiedni moment? Zobaczymy... W sumie prawda nie biore w niej udzialu nie mam nic do gadania.
sliver jest offline  
stary 15-03-2006, 21:54   #510
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tarnos
chyba znowy sie zapedziliscie chlopaki i znowu przypomnienie do czego ten temat sluzy kluccie sie gdzie indziej a to czy acc jest sharowane czy nie to juz nie wasza w sumie sprawa chyba nie ?
soory ale wlasnie ze nasza...wiesz jak ciezko np minac w statsach kogos kto nie gra sam? mowie teraz bardzo ogolnie, dlugo mozna by o sharingu gadac.

zreszta koniec ze sprawa boltana, jedno tylko dodam, ja nie mwie ze dami czy ktosinny gra z nim na 2, razem expia itp, tylko napisalm to ze demi grywal jego charem. nie dopowiadajcie sobie reszty.
stary 15-03-2006, 22:01   #511
Tarnos
Użytkownik Forum

Domyślny

dla mnie ktos kto sharuje acc jest nic nie wart bo ta jego postac nie jest wylacznie jego dzielem i gadanie o pomocy bo nie moge grac bo to bo tamto nie usprawiedliwa taki ktos dla mnie to zero jest nawet nie przejmuje sie tym ze jest lepszy w rankingu

Tarnos jest offline  
stary 15-03-2006, 22:14   #512
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
dla mnie ktos kto sharuje acc jest nic nie wart bo ta jego postac nie jest wylacznie jego dzielem i gadanie o pomocy bo nie moge grac bo to bo tamto nie usprawiedliwa taki ktos dla mnie to zero jest nawet nie przejmuje sie tym ze jest lepszy w rankingu

ehh, nie zrozum mnie zle, ja napisalem bardzo w skrocie bez rozwiniecia. ale np inni nie wiedza ze ktos sharuje i nie wiedza ze jest lepszy w statsach bo nie gra sam, ale mi to rybka, wkurza mnie jednak jak ktos sharuje, a potem ci mowi ze jest lepszy, albo sie przechwala w inny sposob itp. lubie czasem porywalizowac z kims o podobnym lev, ale nie jak on gra nie czysto

zreszta to tylko jeden z morza przykladow, to tenat rzeka, forum by braklo, wiec lepiej go zostawic

do tych co mowia ze to topic do wydarzen z glaany, wlasnie wymieniamy opinie na ich temat, zreszta ostanio malo sie dzieje, wiec o czym tu gadac?
stary 15-03-2006, 23:25   #513
Tarnos
Użytkownik Forum

Domyślny

nudy same galana sie uspokoila na troche ja po hacku new chara wyprowadzam sam jak ja se pomysle ze wbije wikszy lev i znowu ded dla loota to mi sie zygac chce ale miejmy nadzieje na poprawe a ja nigdy nie zwatpie

Tarnos jest offline  
stary 16-03-2006, 08:31   #514
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:

A mnie to ch** obchodzi czy ktos sharuje czy nie mam na to wyj**** znam ludzi co nawet w 5 napie**** na 1 charze no i co z tego ?? Moim zdaniem to jest tylko ich sprawa... Dobra zreszta niewazne ty wiesz swoje ja swoje.

@Topic
Male wydarzenie xD koncze grac na galanie poniewaz nie mam zamiaru dalej byc wypi**** z expowisk tylko dlatego ze jakis koles nie ma gdzie expic i non stop slyszec od kumpla ze napie***ja go patsi za friko -.- . Za jakies 2 tygodnie przenosze sie na aldore =] .

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 16-03-2006 o 09:14.
Miltoner jest offline  
stary 16-03-2006, 08:46   #515
Tarnos
Użytkownik Forum

Domyślny

Miltoner kazdy wie swoje to po co sie unosisz jak ktos wyraza swoja opinie ? co ty za komune tu od*******asz :> ?

Tarnos jest offline  
stary 16-03-2006, 08:52   #516
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Miltoner chodz na Askare!!Ja tam sie przenioslemFajny serwer i nie ma za duzo takich ciot ktore wystepuja w duzej ilosci w Patriots Zapraszam
Celmir jest offline  
stary 16-03-2006, 09:03   #517
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Miltoner kazdy wie swoje to po co sie unosisz jak ktos wyraza swoja opinie ? co ty za komune tu od*******asz :> ?
Dobra sorry jak cie urazilem ;]

@up
Nie thx mam duzo kolegów na aldorze i napewno nikt tam za free mnie nie ruszy i zreszta PA to tam praktycznie nie wystepuje. Jak sobie chodzilem z rs 18 knightem ( na galanie to juz bym dawno padl od kogos z pats mimo ze mam 18 lvl xDDDD hehe widzialem nawet jak se noobow zabijali 10lvl~ pisali exori test dawali party i zabijali ktos tam nawet na nich sd tracil ;]) to nikt mnie nie bil no moze czasami mnie nap***ly nooby 15 lvl~ i ogólnie jest tam zaje****a atmosfera =]
Miltoner jest offline  
stary 16-03-2006, 10:16   #518
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
A mnie to ch** obchodzi czy ktos sharuje czy nie mam na to wyj**** znam ludzi co nawet w 5 napie**** na 1 charze no i co z tego ?? Moim zdaniem to jest tylko ich sprawa... Dobra zreszta niewazne ty wiesz swoje ja swoje.

@Topic
Male wydarzenie xD koncze grac na galanie poniewaz nie mam zamiaru dalej byc wypi**** z expowisk tylko dlatego ze jakis koles nie ma gdzie expic i non stop slyszec od kumpla ze napie***ja go patsi za friko -.- . Za jakies 2 tygodnie przenosze sie na aldore =] .
ja ci powiem co z tego, tzn ze sami to buraki i nie potrafia nic osiagnac bez oszustwa. ja sie ciagle modle ze CIP wprowadzi jakies narzedzie zdolne reportowac sharerow i aim boterow, bo teraz reportowac mozna ale nie idzie udowodnic. a jesli tak sie kiedys stanie, to kto tu zostanie grac? ja tak, ale na pewno nie twoi koledzy a moze takze nie ty?
stary 16-03-2006, 10:43   #519
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

nom oby wprowadzili takie narzedzie ! Wtedy cale patriots dostanie bana !
sliver jest offline  
stary 16-03-2006, 11:50   #520
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
nom oby wprowadzili takie narzedzie ! Wtedy cale patriots dostanie bana !
musze cie rozczaroawc co najwyzej pol patsow

venezuela plx: "mi have 3 owners, we fair play" ;D

nie no, co jak co ale nie umiem gadac po angielsku tak jak oni ;/

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania