Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-04-2006, 23:10   #501
Qba =]
Użytkownik Forum

Qba =]'s Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków

Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Klasyczna reakcja członków Wanted, tylko powiedzieć prawdę o kimś z Wanted juz sie psy wyrywają bronić go.
Widocznie słabo znasz kolegę, kiedyś ON sam sie przyznawał ze dzielił konto.
A to ze Bekas grał na Gammblerze to 1000%-towa prawda, na h*j kłamiesz?
Gammbler potrafi bić lvle, ale jakim kosztem? Kazdy potrafi bic lvle nie widze w tym nic trudnego, expisz i masz. Gammbler jest chory na ta gre bo spedza czasem po 15 lub wiecej godzin przy tej grze. Czysty kretynizm ale jego zycie jego sprawa mysle ze nikomu nie zaimponuje tym ile godzin spedza przed kompem
Ty wiesz najlepiej ile on spedza h przy kompie... to ja z nim po szkole piłkę kopię, nie Ty...
Druidzi Twoich kolegów stoją pewnie afk 3x dlużej... ale skądże Ty jako lekarz- pediatra najlepiej wiesz, kto i na co jest chory... Twoj kretynizm skonczył się, od kiedy nie możesz z pz wyjść...
Nie każdy potrafi bić lvl`e, Tobie jakos ostatnio nie idzie...

@azura: za***ście cięta riposta... przysiądź fałdów trochę, zanim coś napiszesz...
You`ll never get my pride!
Qba =] jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-04-2006, 23:32   #502
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny hihihi

widze, ze wesolo sie zrobilo na forum, jak zwykle dof&friends nie moga zniesc faktu, ze przytulne pz-y to wszytko co im pozostalo, wiec wypominaja wanted, ze oni expia, a biedaczki sami by chcieli <muahaha>
a co do Gammblera to moj kumpel z Bełchatowa: czasem pykamy w noge, czasem cwiczymy salta na sali, a czasem przygladam sie jak on i moj brat bija takich noobow jak wy, no chyba ze okupujecie pz-y
pozdrawiam
jet

AXE BAHIA!
jet jest offline  
stary 27-04-2006, 23:46   #503
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

GENEZA PORAZKI - BY CORS ENT

generalnie wtopa na wojnie i ciezko temu zaprzeczyc.
generalnie bywało róznie i rózniscie - dowodziłem gosciami z SF w walce na daramie co nam wanted i jackan unit tyłki 5-0 skopali, wspoldowodzilem pod venore, molts, w malej klepance na edron. Wspoldowodzilem tez Vision na GS- bridge- i jest 1 zasadnicza róznica w porównaniu z tym co jest teraz.
jedna przewaga i rzecz która mieli SWE a której nie ma DOF.

to ODWAGA! i fakt ze im zalerzało. nikt tam nie bał sie ze padnie, kazdy wychodził do 1 szeregu zeby "zabic jak najwiecej" a nie chował sie do tyłu zeby " w razie czego móc uciec"

nigdy nie zrozumiem jak to sie działo jak ze ludzi z DoF i Vision mielismy 30+ na ventrilo, ale nie atakowalismy bo co chwila padał text - oni moga byc na noobach i ich moze byc 35 i przegramy
u SWE w vis padało stwierdzenie -" niech ich bedzie nawet 50! - walczymy bo jestesmy lepsi, to ze ich wiecej to lepiej - wiecej fragów nałapiemy " i szło sie walczyc a teraz? teraz nic - ustalalismy next mass log i w kólko Macieju.

bo fakt ze ta wojne prowadził DoF - vision ledwie " wspomagało " ze wzgledu na duza liczbe ludzi retired po przednich wojnach

i Vision na poprzednich wojnach zalerzało - mimo ze Vision było 3 narodowosciowe - zebranie ich na masslog nie było problemem - ustalało sie czas- informowało all i była ekipa do walki.

a zebrac obecnie NG to mozna sie pociac. Kazdy nagle nie moze i czasu nie ma
Teraz Swe sie wypłącaja bo w wiekszosci graja na innych swerach i sprzedaja chary, jeden po drugim.

Najciekawsze ze mamy sorca 161 lvl z wyklepanym m lvle o takiej sile ognia ze solo by 120+ palki sciagał i uciekał gdzie chce bo go nikt nie dogoni. A jak narazie zdołał zabic 2 osoby - 1 neutralny lvl 90 lvl rycka -razem z 30 gosciami z dof i jednego 102 druida.... druida z Dof...
to jest po prostu komedia
do tego ów sorc przed sama wojna 16h online - non stoper exp exp exp i jazda. Zaczyna sie wojna, mass ustalany na 17 i o 18 po godzinie czekania dowiadujemy sie ze Sandra moze dopiero na 21, przy czym nawet wtedy sie spoznia i wiecej afkuje niz jest - do tego komuniakacja z nia to jak z marsjanami. Mówie mówie jaki jest plan, mowie 3-4-10-nty raz a i tak nie tryby- wtf? albo czekamy 3h zeby przecwiczyc z sandra akcje na OTs, zjawia sie oczywiscie pozniej niz ktokolwiek zakladal, non stop afk, trening trwa 2h, po 10 probach sandra idze 1h afk i nikomu ani slowa, wraca - my decyzja ze idzemy na real tibia, a sandra " musze to jeszcze raz sprobowac "
i w tym momencie rece mi opadly i stracilem wiare - zanim sie wreszcie dogmeralismy godzina 24 i 3 gosci z wanted online - cool akcja wyszla nie ma co.

Nastpne
walka na daramie- 10 naszych vs mina draz i jakis sensej 80lvl ryc.
mina i draz klepia przema, zostaje mu pomoc- i wytyczne na vent " all na senseja bo latwo go zabic, 3 razy sugeruje ze mina klepie i to z nimi trzeba walczyc a nie smiesznych ryckow odstrzelac, ale spoko slysze " najpierw ryc potem mina " - i polecialo 10 dofowiczow klepac rycka... a ja z przemem zdarzylismy 2 razy darame w koło obiec i w koncu pasc, a senseja i tak nie zabili...

Błedy Błedy- zeby wygrac trzeba ciagle isc do przodu a nie sie cofać, i isc tam gdzie jest teorytycznie najgorzej - bo tam najwieksza szkode mozna przeciewnikowi wyrzadzic. Jak to Przemo kiedys określił "nigdy nie mozna sie cofac - jak goscie zaczynaja zakładac ze moga przegac i pasc i sie cofaja to juz przegrali bitwe. Bo zamiast zabijac wroga beda biegac bezskładnie i padac wybijani jeden po drugim"

Ale na to nie ma jednoznacznej rady. Nie bylismy wcale słabsi niz Wanted. Podliczajac lvle mozna pwoeidziec ze bylismy wrecz silniejsi

Dlaczego przegralismy?
To jest cos co nazywam filozofia grania.
Co odróznia " wojownika " od " farmera ". Tych co w tibia nie boja sie walczyc kiedy trzyba i tych co graja tylko po to zeby "farmowac" i chomikowac lvle i kase.
Draz i Mina nie bali sie w 2 zaatakowac nas 10, a na ventrilo dof az smutno słuchac było co dnia " wanted jest 7 online, nas jest 20 tutaj, ale oni na pewno maja z 30 osob na noobach to nas wybija wszystkich, nie mozemy walczyc"

Podejscie najgorsze z mozliwych. Mozna pasc w bitwie, podniesc sie, odkupic aol i bless i isc na nastepna. A tak? Przegralismy wojne praktycznie nie walczac- pare "potyczek" nie przekraczajacych nigdy 2 fragów.

To podejscie jest potrzebne - ilu gosci siada do kompa loguje i co mysli rzucajac "exiva Drazharm" - kto mysli " gdzie ten dran? trzeba go zabic! nie ucieknie mi! jest moj! utani hur! exiva Drazharm, zaraz go znajde!! bij zabij!, a ilu mysli "exiva Drazharm ojojoj niedaleko, ojej moze juz za kawałek, hmm chyba powinienm uwazac, exiva Drazharm, hmm tu mam niedaleko pz to zostanie przy nim i poczekam az mnie zawołaja jak by go trapneli"
Dosłownie o to chodzi.

Ale podejscia ludzi nie mozna zmienic.
Vision mialo podejscie jakie miało - i kiedy prowadzilismy wojne Vision - Wanted - która tez przegralismy - mielismy swoje GS brigde - bitwe która Azura zapamieta na długo - bitwe o ktorej sie bedzie wspominac jeszcze długo, ze goscie z innych serwerow ogladaja filmiki i mysla " ale sieka "

Vision przegrało wojne, ale bitwe biorac pod uwage fragi była na remis- nawet z lekkim plusem dla nas. Jak to pisałem wiele razy Drazowi- " jak odchodzic to przynajmniej z stylem i hukiem" to tak było na GS bridge z Vision
A teraz DoF odchodzi umierajac powolna smiercia, zabijany przez własny strach.

z punktu widzenia gracza
Nikt kto grał w Vision nie przebaczy DoF sprzedawczykowego miliona, tego ze przyszli na GS brigde i połorzyli kropke nad " i " nad nasza przegrana.
az wreszcie ze invitneli Draza do DoF i dali mu tego czego potrzebował - czasu i wreszcie armi ktora teraz zownowała serwer.

tak jak napisał Anakin i ja sie z nim zgadzam. " nas urzadzaja oba wyniki tej wojny - mamy równe prawo nielubic Wanted jak i DoF - ktokolwiek przegra bedzie zalowal tego co zrobił. Zemsta w obu przypadkach "

w dof mam paru znajomych dlatego go wsparłem, do tego zawsze pojde tam gdzie xajaki i kan ( nawet na inny serwer, tudziez inna gre )
ale rezultat tak
i Drazoludki i Dofoludki swojego czasu przejawili niespodziewana pewnosc siebie i pyche- jeden z nich musial zostac ukarany - i zostal
tak czy siak
21:23 Anakin Darkwood: My favourite guild name was Vengeance, becouse it was close to my feeling when i was on battle

A.M. :
"Zemsta! Zemsta na wroga! z Bogiem, at chocby i bez Boga!"

signed,
Cors Ent
Femnollan of the Norrlands Guld
Cors Ent jest offline  
stary 28-04-2006, 00:08   #504
Anonimek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2006

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cors czyli można to określić tak: "Daliśmy dupe, zmieniamy serw" czy "Daliśmy dupy, płacimy, expimy i wygrywany z Drazem" ?

PeeS: Corsik, weż kurde powiedz co jest z Pollbullem? Ni ch*ja go nie widać ;]

Ostatnio edytowany przez Anonimek - 28-04-2006 o 00:12.
Anonimek jest offline  
stary 28-04-2006, 00:14   #505
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Domyślny o.0

<wow> cuz moge powiedziec - odebralo mi mowe, no ale juz, od czego by tu zaczac...myslalem ze Cors Pret to jakas lama przypieta do kompa i placzaca jak padnie, ale jak widze nie taki glupi z Ciebie czlowiek, post na prawde mi sie spodobal, a co do Dofikow i Vision, to sam widzialem (w koncu moj brat sie z wami bil) jakie pvp maja swe i z jaka zacietoscia walcza, patrzylem jak Xajaki traci pz-a gdy ganialo go 6 Wanted i mimo iz moj brat to wanted to musze przyznac, ze swe potrafia grac i Ty Cors tez ladnie ciorasz, co prawda nie bylem swiadkiem zadniej Twojej akcji ale fragi tez daja pewien obraz Twojego pvp, no a co do Dof-u no to chyba nie trezba komentowac...Sandra...Heg... i cala ich ekipa <oj oj>
z wyrazami szacunku
jet

AXE BAHIA!
jet jest offline  
stary 28-04-2006, 00:23   #506
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

@Anonimek
okreslaj to jak chcesz,
ja mam teraz miech praktyki zawodowej - bede jezdził z serwisem do klientów sieci i kompy naprawiac- watpie zebym miał czas na Tibie
nie mozna całe zycie w tibia grac
apropo ps- nie utrzymuje kontaktu z pollbullem, na real zero, a na necie to tyle o ile ze jak jest na ventrilo to jest i nic wiecej. wiec nie wiem

@Jet
Heg był ciagle zdania ( i pewnie nadal jest ) ze jest jak za czasów SF vs Divinitus - kiedy to w 7-8 ludzi pokonalismy gildie 30 gosci nekajac ich co dzien prez pół roku szybkimi akcjami odstrzeliwania na expie i ucieczki.
Heg myslał ze ta wojne tez moe ciagnac sobie pół roku
powatarzałem mu od razu "kuj zelazo póki gorace! jak nie to ta wojna skonczy sie za tydzien" a w odpowiedzi było "ty corsik nic nie planuj, ja mam czas"
moze sie myle, moze Heg jeszcze zawalczy,
tylko z kim? z sandra?
bo juz nawet moja i xajakiego wola walki sie wypaliła

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 28-04-2006 o 01:13.
Cors Ent jest offline  
stary 28-04-2006, 00:27   #507
Qba =]
Użytkownik Forum

Qba =]'s Avatar

Domyślny

Nie powiem, żebym sympatyzował z Dof`em... z Corsem... itp...
Można było skończyć z tarczą, albo na niej... Ten post wygląda nieco jak spowiedź... ale szacunek- nie każdy potrafi przyznać się do błędu.

Respect

_/
Qba =] jest offline  
stary 28-04-2006, 00:36   #508
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

Spowiedz? dla mnie nie ma rozgrzeszenia wiec to nie spowiedz

ot podsumowanie

zagrane va bank i przegrane, bywa

@Qba =]
Hakuna Matata sux
Rambilumbakumba Fikonkorv

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 28-04-2006 o 00:52.
Cors Ent jest offline  
stary 28-04-2006, 00:41   #509
Qba =]
Użytkownik Forum

Qba =]'s Avatar

Domyślny

Hakuna Matata... / szkoda ,ze za tą ideą tyle osób za3.14eprzyło sobie życie na azurce, ale cóż- ich wola.

HF in RL

Wtf means that: "Rambibambifuckambibumba Fikumiku" ?

Ostatnio edytowany przez Qba =] - 28-04-2006 o 01:14.
Qba =] jest offline  
stary 28-04-2006, 10:28   #510
Maly Wielki Czlowiek
Użytkownik Forum

Maly Wielki Czlowiek's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 90/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonimek
:/ Aha, i gz dla Viskovleen :/ Zachował się jak tchórzliwy pies -.- Uciekł z "pola bitwy" -.-"
a co innego mozna bylo sie po nim spodziewac ...
Maly Wielki Czlowiek jest offline  
stary 28-04-2006, 10:54   #511
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława

Stan: Zbanowany
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
Nosso Mc'Furry ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qba =]
Ty wiesz najlepiej ile on spedza h przy kompie... to ja z nim po szkole piłkę kopię, nie Ty...
Druidzi Twoich kolegów stoją pewnie afk 3x dlużej... ale skądże Ty jako lekarz- pediatra najlepiej wiesz, kto i na co jest chory... Twoj kretynizm skonczył się, od kiedy nie możesz z pz wyjść...
Nie każdy potrafi bić lvl`e, Tobie jakos ostatnio nie idzie...

@azura: za***ście cięta riposta... przysiądź fałdów trochę, zanim coś napiszesz...
Hmm skoro kopiesz z nim piłke to mamy kolejny dowód ze ów Gammblerek sharuje account.
Ha nie potrafie bic lvli? Ty za to jestes w tym najlepszy
NIe expilem bo mi sie nie chcialo, akurat lvl mnie gowno obchodzi wole cos porobic na rlu niz spedzac dlugie godziny przed kompem a w szczegolnosci przed tibia moze masz inne zdanie? JAK TAK TO SORRY!

Nie wyzywaj mnie od kretynow bo kazdy wie kto tu ów kretynem jest =)

Idz podlizac sie Gammblerkowi xD i reszcie Wanted
stary 28-04-2006, 13:23   #512
Ise~
Użytkownik Forum

Ise~'s Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006

Stan: Usunięty
Imię: Weraxin
Gildia: Wanted
Domyślny

Cytuj:
Hmm skoro kopiesz z nim piłke to mamy kolejny dowód ze ów Gammblerek sharuje account.
Ha nie potrafie bic lvli? Ty za to jestes w tym najlepszy
NIe expilem bo mi sie nie chcialo, akurat lvl mnie gowno obchodzi wole cos porobic na rlu niz spedzac dlugie godziny przed kompem a w szczegolnosci przed tibia moze masz inne zdanie? JAK TAK TO SORRY!

Nie wyzywaj mnie od kretynow bo kazdy wie kto tu ów kretynem jest =)

Idz podlizac sie Gammblerkowi xD i reszcie Wanted
Qba jest przynajmniej inteligentnym obywalem, i potrafi się "pożądnie wysłowić" ... Nie musi na nikogo bluzgać, tak jak niektórzy ...

Może on ma niższy lvl niż Ty, ale za to napewno jego poziom IQ jest o wiele większy od Twojego ...

Aha, i btw. masz zamiar kiedyś się pokazać i zawalczyć ? Bo jak narazie, to tylko na forum krzyczysz ...

I on nie musi się nikomu podlizywać ... Tobie nawet podlizywanie się nie pomaga... ^.-

Pozdrawiam ...

20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da

Obraźliwa to jest Twoja morda. : )
Ise~ jest offline  
stary 28-04-2006, 14:56   #513
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Qba jest przynajmniej inteligentnym obywalem, i potrafi się "pożądnie wysłowić" ... Nie musi na nikogo bluzgać, tak jak niektórzy ...

Może on ma niższy lvl niż Ty, ale za to napewno jego poziom IQ jest o wiele większy od Twojego ...

Aha, i btw. masz zamiar kiedyś się pokazać i zawalczyć ? Bo jak narazie, to tylko na forum krzyczysz ...

I on nie musi się nikomu podlizywać ... Tobie nawet podlizywanie się nie pomaga... ^.-

Pozdrawiam ...
Odezwał sie najwiekszy frajer tego forum. Ja walczylem jak ty sobie spales w lozeczku wtedy jak padl przemo i reszta. Niestety nie moge byc na kazdej bitwie coz, life...

A co do mojego IQ, h*ja wiesz a gadasz, wez, prosze... przepros i wyjdz.

Jak w ogole smiesz sie wypowiadac na tym forum? Nie jestes w wojnie WA to tylko zgraja noobow z ktorych Drazharm ciagnie kase.

stary 28-04-2006, 15:38   #514
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Odezwał sie najwiekszy frajer tego forum. Ja walczylem jak ty sobie spales w lozeczku wtedy jak padl przemo i reszta. Niestety nie moge byc na kazdej bitwie coz, life...

A co do mojego IQ, h*ja wiesz a gadasz, wez, prosze... przepros i wyjdz.

Jak w ogole smiesz sie wypowiadac na tym forum? Nie jestes w wojnie WA to tylko zgraja noobow z ktorych Drazharm ciagnie kase.

exactly
Raul de Azura jest offline  
stary 28-04-2006, 15:45   #515
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Domyślny oj nossek, nosek

jestes zalosny tyle ci powiem, twoimi argumentami sa: jestes glupi, jetses debil, bla bla bla, no widze, ze ty inteligenty chlopaczek jestes - gratulacje, a co do siedzenia przed kompem to jetses smieszny "nie expie bo mi sie nie chce" hahahha no dobre sobie, zmus sie, poexp jeden dzien i udowodnij, ze to prawda <lol> "ja mam parwdziwe zycie i nie przesiaduje przed kompem" - nie mozesz grac w tibie, ale non-stop na forum placzesz i mala mordka klapiesz, oj biedaczku, biedaczku.

AXE BAHIA!

Ostatnio edytowany przez jet - 28-04-2006 o 15:50.
jet jest offline  
stary 28-04-2006, 15:47   #516
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jet
jestes zalosny tyle ci powiem, twoimi arumentami sa: jestes glupi, jetses debil, bla bla bla, no widze, ze ty inteligenty chlopaczek jestes - gratulacje, a co do siedzenia przed kompem to jetses smieszny "nie expie bo mi sie nie chce" hahahha no dobre sobie, zmus sie, poexp jeden dzien i udowodnij, ze to prawda <lol> "ja mam parwdziwe zycie i nie przesiaduje przed kompem" - nie mozesz grac w tibie, ale non-stop na forum placzesz i mala mordka klapiesz, oj biedaczku, biedaczku.
naucz sie czytac, w szkole nie douczyli? Powiedzialem ze nie expilem juz przed wojną
stary 28-04-2006, 16:27   #517
Gammbler
Użytkownik Forum

Gammbler's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2006

Imię: Gammbler
Domyślny

Nosso jak cie słucham to mi rece opadaja , ty sie chyba z wlasnym ch**** na głowy pozamienialeś
Gammbler jest offline  
stary 28-04-2006, 16:38   #518
Qba =]
Użytkownik Forum

Qba =]'s Avatar

Domyślny

Z jednym się tylko zgodzę, że każdy wie kto tu jest kretynem
Ch** pisze się przez "ch", najpierw naucz się pisowni, dopiero potem bluzgaj...

Podlizywać Gammbowi... żal... jeśli Ty musisz RL qmplom sie podlizywać, to nie dziwie się, czemu na forum dajesz upust swoim żalom...

Podlizywanie się Wanted będąc anonimem... łebski to Ty jednak nie jesteś...

Też wolę posiedzieć na dworq niż pograć na kompie, jedyna różnica jest taka, że ja poexpić mogę... Ty nie...

Dalsza rozmowa nie ma sensu, rodzi się polski psycholog a`la Silverpearl... a to komplement nie jest

Ostatnio edytowany przez Qba =] - 28-04-2006 o 16:43.
Qba =] jest offline  
stary 28-04-2006, 16:40   #519
Qba =]
Użytkownik Forum

Qba =]'s Avatar

Domyślny

double, srx

Ostatnio edytowany przez Qba =] - 28-04-2006 o 16:41.
Qba =] jest offline  
stary 28-04-2006, 16:46   #520
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qba =]
Z jednym się tylko zgodzę, że każdy wie kto tu jest kretynem
Ch** pisze się przez "ch", najpierw naucz się pisowni, dopiero potem bluzgaj...

Podlizywać Gammbowi... żal... jeśli Ty musisz RL qmplom sie podlizywać, to nie dziwie się, czemu na forum dajesz upust swoim żalom...

Podlizywanie się Wanted będąc anonimem... łebski to Ty jednak nie jesteś...

Też wolę posiedzieć na dworq niż pograć na kompie, jedyna różnica jest taka, że ja poexpić mogę... Ty nie...

Dalsza rozmowa nie ma sensu, rodzi się polski psycholog a`la Silverpearl... a to komplement nie jest
ciekawe jak dlugo bedziesz mogl expic? chyba nie grasz dlugo na tym servie i nie orientujesz sie jakimi prawami a wlasciwie bezprawami tu sie zyje. Przyjdzie i pora na Ciebie... Zreszta jestes nikim znaczacym wiec nie powinienes sie mieszac w sprawy, ktore Cie nie dotycza...
Raul de Azura jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania