Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-08-2006, 15:35   #501
Adamek the Knight
Użytkownik forum

Adamek the Knight's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Adamek
Profesja: Knight
Świat: Galana
Domyślny

Najlepszym wyjsciem bedzie dolaczyc do hwl

Ostatnio edytowany przez Adamek the Knight - 06-08-2006 o 15:37.
Adamek the Knight jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-08-2006, 18:17   #502
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Krupnik i Ascario killed, Tharrin pomagal im wiac, zabil w tym czasie Go'thie 2x - zginal tez, Zimpixa second padl bo stal i nic nie robil

kolejne osoby wyglada na to ze dojda przeciw HWL, tzn wyzej wymienieni...

Catrishia i Alithya dolaczaja do HWl(hail polish asslickers)!
stary 06-08-2006, 19:23   #503
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Wedlug mnie to juz z ich strony byla znaczna przesada zabijac ludzi z PN I FS
sadze ze to wydarzenie odbije sie serokim echem na galanie i nie zostanie przyjete dobrze
Dragon86 jest offline  
stary 06-08-2006, 19:36   #504
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon86
Wedlug mnie to juz z ich strony byla znaczna przesada zabijac ludzi z PN I FS
sadze ze to wydarzenie odbije sie serokim echem na galanie i nie zostanie przyjete dobrze
nikt dupy nie ruszy poza mala grupa przyjaciol... masz przyklad catrishii i alithyi...

wiec co tu duzo mowic, powalcza sobie moze a potem retired albo payment

PS: oni napadli same PN, Tharrin sam polecial pomagac krupnikowi i swiadomie zrobil sobie pz locka.
stary 06-08-2006, 20:28   #505
Maniek Master
Guest

Domyślny

Pawlon
Bo Catrishia i Alythia sa byc lojalni . Liżą im Dupe. Bo Hwl Jest lepsze od Dominiom...

stary 06-08-2006, 21:08   #506
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniek Master
Pawlon
Bo Catrishia i Alythia sa byc lojalni . Liżą im Dupe. Bo Hwl Jest lepsze od Dominiom...
wlasnie pokazalo jak jest lepsze, napadlo innych dla zabawy. a alithya biorac w tym udzial i wbijajac krupnikowi sie w plecy poprzez kradzierz jego eq to juz w ogole opkazal kalse. no ale tak to jest z sharowanymi charami.
stary 06-08-2006, 21:15   #507
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

No cuż PN w wojnie z hwl kto by pomyślał przecież oni zawsze neutralni byli ZAWSZE. Im dłużej na to wszystko patrzę, czytam tym bardziej odechciewa mi się grać:/. Myślałem że konda był zły a tak naprawdę to "zło" w porównaniu z tym... Pamiętam jak ten topic się zaczynał Catrishia i demi rozmawiali o galanie. Catrishia zawsze był neutraly czyżby nowy owner a może ... staremu się coś potentegowało... Chyba że zdają sobie sprawę z sytuacji i wiedzą że na galanie teraz jesteś albo z HWL albo przeciwko nim. Czyżby to konda był jedynym dobrym graczem w Patriots i trzymał porządek na servie a teraz... "Gdy kota nie ma myszy harcują". Po co expić, zdobywać nowe skile, przedmioty kiedy i tak prędzej czy później przyjdzie twoja kolej ... twoja kolej by walczyć... walczyć i zginąć z ręki HWL. Co myślisz że się z nimi dogadasz bo znasz wanosa, tine, zazka ??? fajnie jesteś jednym z wybranych możesz grać i dalej włazić w tyłek swojemu pro. Ja... ja tam w to wbijam i tak mało gram teraz zabawę nakręca Ogame uni 40.
Signed by Jastr8 Nightmare
jastr jest offline  
stary 06-08-2006, 21:33   #508
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
Krupnik i Ascario killed, Tharrin pomagal im wiac, zabil w tym czasie Go'thie 2x - zginal tez, Zimpixa second padl bo stal i nic nie robil

kolejne osoby wyglada na to ze dojda przeciw HWL, tzn wyzej wymienieni...

Catrishia i Alithya dolaczaja do HWl(hail polish asslickers)!

No prawie dobrze Stalem i nic nie robilem bo nie zdarzylem kiedy Tharrina strapowali w Kazz prizon zdarzylem tylko dobiec i zobaczyc last combo a potem nie zdarzylem zwiac- mówi sie trudno

Niestety siebie w wojnie sie nie widze wiec zbieram na payment- mozecie sobie myslec co chcecie ale ja tam zamierzam jeszcze pograc

@Catrishia & Aylitha

Polaczyli by miec swiety spokoj i pewnosc ze nie padna teraz HWL rozdaje karty i trzeba sie im przyporzadkowac

Krupnik padl bo mial RS i PZ wszystko bylo ukartowane i solidnie przygotowane kto mogl sie spodziewac ze go'thia bedzie specjalnie pz robic a potem juz sie stalo ze za kumplami w ogien

PS. kto ma pozyczyc na AOL i blessy... bede wdzieczny
Zimpa jest offline  
stary 06-08-2006, 22:28   #509
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zimpa
No prawie dobrze Stalem i nic nie robilem bo nie zdarzylem kiedy Tharrina strapowali w Kazz prizon zdarzylem tylko dobiec i zobaczyc last combo a potem nie zdarzylem zwiac- mówi sie trudno

Niestety siebie w wojnie sie nie widze wiec zbieram na payment- mozecie sobie myslec co chcecie ale ja tam zamierzam jeszcze pograc

@Catrishia & Aylitha

Polaczyli by miec swiety spokoj i pewnosc ze nie padna teraz HWL rozdaje karty i trzeba sie im przyporzadkowac

Krupnik padl bo mial RS i PZ wszystko bylo ukartowane i solidnie przygotowane kto mogl sie spodziewac ze go'thia bedzie specjalnie pz robic a potem juz sie stalo ze za kumplami w ogien

PS. kto ma pozyczyc na AOL i blessy... bede wdzieczny
go'thia
Aug 06 2006, 15:53:03 CEST Killed at Level 39 by Tharrin

Tharrin
Aug 06 2006, 16:14:56 CEST Killed at Level 121 by Chazed
and by Zazek

przed prawie 25 minut nie dales rady dobiec do kazo?
stary 06-08-2006, 22:54   #510
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
go'thia
Aug 06 2006, 15:53:03 CEST Killed at Level 39 by Tharrin

Tharrin
Aug 06 2006, 16:14:56 CEST Killed at Level 121 by Chazed
and by Zazek

przed prawie 25 minut nie dales rady dobiec do kazo?
wszystko zaczejo sie ak sie dowiedzialem ze krupnika bija poszedlem z ankh do kazo w polowie drogi dowiedzialem sie ze krup juz w depo<sadzilem ze zyje> ale tharrina bija wiec exiva tharrin na ppoludniowy zachod to ide szukam nagle przelecial przez ekran z cala hwl tylu

gonilem ich przez chwile ale bez wiekszego rezultatu zaczalem myslec jak mu pomoc znalesc miejsce do ktorego hwl klucz nie ma i zaczalem szukac klucza do bk kiedy bylo jakies 5 minut do deada bylem juz w kazo i szikalem go

znalazlem w kazz prizon zdarzylem odrzucic pota i zovaczyc last combo ja padlem chwile potem nie wyrobilem z uhem niestety

i co to takie nic?? nie sadze zebym nie zrobil nic postawiony 1 raz przy takiej sytuacji

i tak nie sadzilem ze bede do tego zdolny

PS.
jedyne co uslyszalem potem to
Tharrin: sorki zimp

EDIT:
pawlon chcialbym cie prosil o rozmowe napisz mi na prv gg albo zagadaj w tibii moj nick zimpixa second albo zimpixa w zaleznosci na kim siedze

Ostatnio edytowany przez Zimpa - 06-08-2006 o 23:09.
Zimpa jest offline  
stary 06-08-2006, 23:14   #511
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Naprawde zadna gildia zadzaca na galanie nigdy nie myslala o konsekwencjach swojego dzialania a pozniej pojawialo sie dla niej duze ryzyko przegranej (Patriots vs Umbreakables) sadze ze w tym przypadku bedzie tak samo..
PS: Nawet mniejsze neutral gildie nie maja spokoju DZis Hjiackrs wypowiedzialo Wojne Dark side of self (lider gildi to prawdopodobnie drugi char xisso)
Dragon86 jest offline  
stary 06-08-2006, 23:22   #512
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Co do dominion to przez głupote sie "rozpadło". Konda poszedł do woja a jako leader nie mianował nikogo na leadera lub chociaż na VICE. Z tego powodu gildia będzie disbanded automatycznie po jakimś czasie. Dlatego też w tym celu Trio da jah zrobił nową gildie i mają dostać inva all co byli w dominion ( widać przy tym że ponad połowa dom~~ nie gra w tibie i nie wie co i jak, podobnie jak podczas bitwy na deron).

P.S. Tharrin, krupnik i reszta co padła. You are Welcome

To tylko kwestia czasu jak będą inni padać. Dzisiaj między thais i venore było 8 pkerów osłanianych przez hwl. Więc pozostało czekać dalej aż do innych sie dobiorą

Co do spłacenia sie to zapłąciło chyba 5 osób, Lady slo~, Thunder of Skys, Rembik, Sira Shier ostatnio (500k) i jakiś jeszcze gość.

Tylko czekać aż będa paymenty za wyjscie z depo dla wszystkich

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 06-08-2006 o 23:25.
Lord Hybrid jest offline  
stary 07-08-2006, 00:27   #513
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
wszystko zaczejo sie ak sie dowiedzialem ze krupnika bija poszedlem z ankh do kazo w polowie drogi dowiedzialem sie ze krup juz w depo<sadzilem ze zyje> ale tharrina bija wiec exiva tharrin na ppoludniowy zachod to ide szukam nagle przelecial przez ekran z cala hwl tylu

gonilem ich przez chwile ale bez wiekszego rezultatu zaczalem myslec jak mu pomoc znalesc miejsce do ktorego hwl klucz nie ma i zaczalem szukac klucza do bk kiedy bylo jakies 5 minut do deada bylem juz w kazo i szikalem go

znalazlem w kazz prizon zdarzylem odrzucic pota i zovaczyc last combo ja padlem chwile potem nie wyrobilem z uhem niestety

i co to takie nic?? nie sadze zebym nie zrobil nic postawiony 1 raz przy takiej sytuacji

i tak nie sadzilem ze bede do tego zdolny

PS.
jedyne co uslyszalem potem to
Tharrin: sorki zimp

EDIT:
pawlon chcialbym cie prosil o rozmowe napisz mi na prv gg albo zagadaj w tibii moj nick zimpixa second albo zimpixa w zaleznosci na kim siedze

A chciales zeby Tharrin Ci kwiatka dal czy co? Kolega to kolega, jak trzeba to mozna zginac, to jest tylko gra.. a jak uslyszalem ze zamierzasz sie splacic a co lepsze potem dolaczyc do HWL to wybacz ale u mnie jestes 0

Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 07-08-2006 o 00:29.
Bartol1 jest offline  
stary 07-08-2006, 00:42   #514
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Domyślny

nie chcialem pozyczyc troszke kaski to apropo tego co uslyszalem

pozatym Tharrin lekko to przekrecil chce miec spokoj tylko tego chce gdyby nie to ze juz tu gram i za wiele czasu tu spedzilem to bym sie wyniosl

chce byc lubiany w hwl jak i na calej galanie ale nie byc memberem jkies gildii no chyba ze gildii 5 osob co pozwolilyby mi gh zajac dla siebie

przykro mi ze jestem 0 ale czy kiedys bylem czyms wiecej??
nie zamierzam join hwl zamierzam miec kontakty wszedzie co z tego wyjdzie?? sadze ze nic ale spokoj to dla mnie najwazniejsza rzecz
Zimpa jest offline  
stary 07-08-2006, 00:53   #515
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
nie chcialem pozyczyc troszke kaski to apropo tego co uslyszalem

pozatym Tharrin lekko to przekrecil chce miec spokoj tylko tego chce gdyby nie to ze juz tu gram i za wiele czasu tu spedzilem to bym sie wyniosl

chce byc lubiany w hwl jak i na calej galanie ale nie byc memberem jkies gildii no chyba ze gildii 5 osob co pozwolilyby mi gh zajac dla siebie

przykro mi ze jestem 0 ale czy kiedys bylem czyms wiecej??
nie zamierzam join hwl zamierzam miec kontakty wszedzie co z tego wyjdzie?? sadze ze nic ale spokoj to dla mnie najwazniejsza rzecz

Jak szukasz spokoju to proponuje na non pvp pojsc, pozatym prezentujesz postawe typowa postawe polakow grajacych w ta gre czyli jak jest dobrze to jest dobrze a jak jest zle to spier*******am majac wszystkich kolegow daleko gdzies -.-' A szwedzi sie ciesza bo maja z takich ludzi pieniadze........
Bartol1 jest offline  
stary 07-08-2006, 02:10   #516
egee
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 06 2006

Imię: Egeenetoo
Poziom: 108
Skille: 91/86
Domyślny

omg ale co sie jego czepiacie -.- nie chce miec problemow to nie a zreszto co by pomogl on sam jak widac jak hwl pykalo dominion jak chcialo to pewnie zimpixa pomoze daj spokoj a jezeli chce grac jeszcze na tym serwie to dobrze robi szukajac znajomosci w hwl
egee jest offline  
stary 07-08-2006, 04:31   #517
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez egee
omg ale co sie jego czepiacie -.- nie chce miec problemow to nie a zreszto co by pomogl on sam jak widac jak hwl pykalo dominion jak chcialo to pewnie zimpixa pomoze daj spokoj a jezeli chce grac jeszcze na tym serwie to dobrze robi szukajac znajomosci w hwl

Co wy mi tu probujecie wkrecic? O.o
Wszyscy wiemy na nie jednym juz przykladzie:
Placisz--->padasz--->padasz--->Retired
I kazdy praktycznie z lepszym lvlem niz 50 kto zaplacil to padl po zaplacie wczesniej czy pozniej.. pozwole sobie przypomniec postac Zarize badz bardziej na czasie - sharowany char lady slodziutkiej... byla kasa? Byla!
Byl dead? Byl!
Czemu tym razem ma byc inaczej?
Zimpixa~ przylecisz jeszcze do Tharrina i reszty zeby ci faktycznie pomogli bo chcialbys grac a HwL cie gania ale niestety albo oni juz cie oleja albo poprostu porzuca Galane i sie z nimi juz nie skontaktujesz...

Otoz oni(HwL) wiedza ze nastapi poruszenie na serwerze.
Przez takie ataki wlasnie zarabiaja bo "polacy"-.- oczywiscie boja sie walki..
Wola zaplacic za pozorny spokoj..
Ale zapamietajcie co napisalem: Jezeli nic juz nie bedzie w stanie zagrozic HwL Wszyscy polacy typu Catrishia(nowy owner?) czy Ailytha ida jako pierwsi na celownik.. z tym ze nikt juz im nie pomoze bo gdy byla szansa zachowac spokoj to dali za przeproszeniem DU%^!!!!!

Hail Asslickers!
Hail Loyality!
Hail Being neutral?
Kurier jest offline  
stary 07-08-2006, 09:22   #518
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez egee

egee nie musisz mnie bronic sam sobie poradze

@bartol1

rozmawialem z nocy przez gg z tharrinem porozmawialismy troche o przyjazni i niestety on sam stwierdzil ze ja nie mam przyjaciol tylko znajomych

bycmoze ma racje ja tego nie rozrozniam ale sam dal do zniosku ze chyba by nie pomogl znajomemu bo nie zaskarbijem sobie jego zaufania

hunt sknczyl sie tym ze widze po roku ponad gry kto naprawde chce pomoc kto nie odwrocil sie kiedy zostalem bez kasy i tu jest dla mnie zaskoczenie bo wyciagneli reke ci o ktorych bym oto nie podejrzewal

co do pozornego spokoju sadze ze wystarczy pokazac hwl ze nie stane przeciwko nim by sie nie bali pozatym new owner thum thuma wydaje sie znajomy wiec to moglby byc 1 kontakt-na aylithe nie licze jezeli zaczne znowu padac? trudno wtedy pomysle nad self-rookiem albo deletem to zalezy tylko jak dlugo wytrzymam
Zimpa jest offline  
stary 07-08-2006, 10:19   #519
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

eh HWL wypowiedzialo wojne PN tylko dlatego ze za malo im kasy i mysleli ze sciagna z nich kase, jednak nie uda im sie ta sztuka, Tibia jest tylko gra i niedziwie sie ze DOJRZALI gracze nie beda placic, a jezeli ktos chce lizac pupcie ludzia z HWL albo innym przy wladzy to juz jego moralny problem, i te osoby same siebie skazuja na brak szcunku i innych graczy. ja popieram tych ktorzy juz pozegnali sie ze swoimi postaciami i jak to ktos modry powiedzial maja 1% szansy na wygranie ale lepiej walczyc niz placic
_PiteroS_ jest offline  
stary 07-08-2006, 11:31   #520
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon86
Naprawde zadna gildia zadzaca na galanie nigdy nie myslala o konsekwencjach swojego dzialania a pozniej pojawialo sie dla niej duze ryzyko przegranej (Patriots vs Umbreakables) sadze ze w tym przypadku bedzie tak samo..
PS: Nawet mniejsze neutral gildie nie maja spokoju DZis Hjiackrs wypowiedzialo Wojne Dark side of self (lider gildi to prawdopodobnie drugi char xisso)

Char Xisso to Stjaern Jerry oni wypowiedzieli wojne bo z góry mają ją wygraną...
Pawio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania