![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Krupnik i Ascario killed, Tharrin pomagal im wiac, zabil w tym czasie Go'thie 2x - zginal tez, Zimpixa second padl bo stal i nic nie robil
![]() kolejne osoby wyglada na to ze dojda przeciw HWL, tzn wyzej wymienieni... Catrishia i Alithya dolaczaja do HWl(hail polish asslickers)!
#503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Wedlug mnie to juz z ich strony byla znaczna przesada zabijac ludzi z PN I FS
sadze ze to wydarzenie odbije sie serokim echem na galanie i nie zostanie przyjete dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wiec co tu duzo mowic, powalcza sobie moze a potem retired albo payment ![]() PS: oni napadli same PN, Tharrin sam polecial pomagac krupnikowi i swiadomie zrobil sobie pz locka.
![]() |
#505 |
Guest
|
![]() Pawlon
Bo Catrishia i Alythia sa byc lojalni . Liżą im Dupe. Bo Hwl Jest lepsze od Dominiom... ![]() |
![]() |
#506 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() No cuż PN w wojnie z hwl kto by pomyślał przecież oni zawsze neutralni byli ZAWSZE. Im dłużej na to wszystko patrzę, czytam tym bardziej odechciewa mi się grać:/. Myślałem że konda był zły a tak naprawdę to "zło" w porównaniu z tym... Pamiętam jak ten topic się zaczynał Catrishia i demi rozmawiali o galanie. Catrishia zawsze był neutraly czyżby nowy owner a może ... staremu się coś potentegowało... Chyba że zdają sobie sprawę z sytuacji i wiedzą że na galanie teraz jesteś albo z HWL albo przeciwko nim. Czyżby to konda był jedynym dobrym graczem w Patriots i trzymał porządek na servie a teraz... "Gdy kota nie ma myszy harcują". Po co expić, zdobywać nowe skile, przedmioty kiedy i tak prędzej czy później przyjdzie twoja kolej ... twoja kolej by walczyć... walczyć i zginąć z ręki HWL. Co myślisz że się z nimi dogadasz bo znasz wanosa, tine, zazka ??? fajnie jesteś jednym z wybranych możesz grać i dalej włazić w tyłek swojemu pro. Ja... ja tam w to wbijam i tak mało gram teraz zabawę nakręca Ogame uni 40.
Signed by Jastr8 Nightmare ![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
No prawie dobrze Stalem i nic nie robilem bo nie zdarzylem kiedy Tharrina strapowali w Kazz prizon zdarzylem tylko dobiec i zobaczyc last combo a potem nie zdarzylem zwiac- mówi sie trudno Niestety siebie w wojnie sie nie widze wiec zbieram na payment- mozecie sobie myslec co chcecie ale ja tam zamierzam jeszcze pograc @Catrishia & Aylitha Polaczyli by miec swiety spokoj i pewnosc ze nie padna teraz HWL rozdaje karty i trzeba sie im przyporzadkowac Krupnik padl bo mial RS i PZ wszystko bylo ukartowane i solidnie przygotowane kto mogl sie spodziewac ze go'thia bedzie specjalnie pz robic a potem juz sie stalo ze za kumplami w ogien PS. kto ma pozyczyc na AOL i blessy... bede wdzieczny |
|
![]() |
![]() |
#509 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aug 06 2006, 15:53:03 CEST Killed at Level 39 by Tharrin Tharrin Aug 06 2006, 16:14:56 CEST Killed at Level 121 by Chazed and by Zazek przed prawie 25 minut nie dales rady dobiec do kazo?
![]() |
#510 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
gonilem ich przez chwile ale bez wiekszego rezultatu zaczalem myslec jak mu pomoc znalesc miejsce do ktorego hwl klucz nie ma i zaczalem szukac klucza do bk kiedy bylo jakies 5 minut do deada bylem juz w kazo i szikalem go znalazlem w kazz prizon zdarzylem odrzucic pota i zovaczyc last combo ja padlem chwile potem nie wyrobilem z uhem niestety i co to takie nic?? nie sadze zebym nie zrobil nic postawiony 1 raz przy takiej sytuacji i tak nie sadzilem ze bede do tego zdolny PS. jedyne co uslyszalem potem to Tharrin: sorki zimp EDIT: pawlon chcialbym cie prosil o rozmowe napisz mi na prv gg albo zagadaj w tibii moj nick zimpixa second albo zimpixa w zaleznosci na kim siedze Ostatnio edytowany przez Zimpa - 06-08-2006 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Naprawde zadna gildia zadzaca na galanie nigdy nie myslala o konsekwencjach swojego dzialania a pozniej pojawialo sie dla niej duze ryzyko przegranej (Patriots vs Umbreakables) sadze ze w tym przypadku bedzie tak samo..
PS: Nawet mniejsze neutral gildie nie maja spokoju DZis Hjiackrs wypowiedzialo Wojne Dark side of self (lider gildi to prawdopodobnie drugi char xisso) |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Co do dominion to przez głupote sie "rozpadło". Konda poszedł do woja a jako leader nie mianował nikogo na leadera lub chociaż na VICE. Z tego powodu gildia będzie disbanded automatycznie po jakimś czasie. Dlatego też w tym celu Trio da jah zrobił nową gildie i mają dostać inva all co byli w dominion ( widać przy tym że ponad połowa dom~~ nie gra w tibie i nie wie co i jak, podobnie jak podczas bitwy na deron).
P.S. Tharrin, krupnik i reszta co padła. You are Welcome ![]() To tylko kwestia czasu jak będą inni padać. Dzisiaj między thais i venore było 8 pkerów osłanianych przez hwl. Więc pozostało czekać dalej aż do innych sie dobiorą ![]() Co do spłacenia sie to zapłąciło chyba 5 osób, Lady slo~, Thunder of Skys, Rembik, Sira Shier ostatnio (500k) i jakiś jeszcze gość. Tylko czekać aż będa paymenty za wyjscie z depo dla wszystkich ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 06-08-2006 o 23:25. |
![]() |
![]() |
#513 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
A chciales zeby Tharrin Ci kwiatka dal czy co? Kolega to kolega, jak trzeba to mozna zginac, to jest tylko gra.. a jak uslyszalem ze zamierzasz sie splacic a co lepsze potem dolaczyc do HWL to wybacz ale u mnie jestes 0 Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 07-08-2006 o 00:29. |
|
![]() |
![]() |
#514 |
Zbanowany
|
![]() nie chcialem pozyczyc troszke kaski to apropo tego co uslyszalem
pozatym Tharrin lekko to przekrecil chce miec spokoj tylko tego chce gdyby nie to ze juz tu gram i za wiele czasu tu spedzilem to bym sie wyniosl chce byc lubiany w hwl jak i na calej galanie ale nie byc memberem jkies gildii no chyba ze gildii 5 osob co pozwolilyby mi gh zajac dla siebie przykro mi ze jestem 0 ale czy kiedys bylem czyms wiecej?? nie zamierzam join hwl zamierzam miec kontakty wszedzie co z tego wyjdzie?? sadze ze nic ale spokoj to dla mnie najwazniejsza rzecz |
![]() |
![]() |
#515 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Jak szukasz spokoju to proponuje na non pvp pojsc, pozatym prezentujesz postawe typowa postawe polakow grajacych w ta gre czyli jak jest dobrze to jest dobrze a jak jest zle to spier*******am majac wszystkich kolegow daleko gdzies -.-' A szwedzi sie ciesza bo maja z takich ludzi pieniadze........ |
|
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Imię: Egeenetoo
Poziom: 108
Skille: 91/86
|
![]() omg ale co sie jego czepiacie -.- nie chce miec problemow to nie a zreszto co by pomogl on sam jak widac jak hwl pykalo dominion jak chcialo to pewnie zimpixa pomoze daj spokoj a jezeli chce grac jeszcze na tym serwie to dobrze robi szukajac znajomosci w hwl
|
![]() |
![]() |
#517 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
|
![]() Cytuj:
Co wy mi tu probujecie wkrecic? O.o Wszyscy wiemy na nie jednym juz przykladzie: Placisz--->padasz--->padasz--->Retired I kazdy praktycznie z lepszym lvlem niz 50 kto zaplacil to padl po zaplacie wczesniej czy pozniej.. pozwole sobie przypomniec postac Zarize badz bardziej na czasie - sharowany char lady slodziutkiej... byla kasa? Byla! Byl dead? Byl! Czemu tym razem ma byc inaczej? Zimpixa~ przylecisz jeszcze do Tharrina i reszty zeby ci faktycznie pomogli bo chcialbys grac a HwL cie gania ale niestety albo oni juz cie oleja albo poprostu porzuca Galane i sie z nimi juz nie skontaktujesz... Otoz oni(HwL) wiedza ze nastapi poruszenie na serwerze. Przez takie ataki wlasnie zarabiaja bo "polacy"-.- oczywiscie boja sie walki.. Wola zaplacic za pozorny spokoj.. Ale zapamietajcie co napisalem: Jezeli nic juz nie bedzie w stanie zagrozic HwL Wszyscy polacy typu Catrishia(nowy owner?) czy Ailytha ida jako pierwsi na celownik.. z tym ze nikt juz im nie pomoze bo gdy byla szansa zachowac spokoj to dali za przeproszeniem DU%^!!!!! Hail Asslickers! ![]() Hail Loyality! ![]() Hail Being neutral? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#518 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
egee nie musisz mnie bronic sam sobie poradze @bartol1 rozmawialem z nocy przez gg z tharrinem porozmawialismy troche o przyjazni i niestety on sam stwierdzil ze ja nie mam przyjaciol tylko znajomych bycmoze ma racje ja tego nie rozrozniam ale sam dal do zniosku ze chyba by nie pomogl znajomemu bo nie zaskarbijem sobie jego zaufania hunt sknczyl sie tym ze widze po roku ponad gry kto naprawde chce pomoc kto nie odwrocil sie kiedy zostalem bez kasy i tu jest dla mnie zaskoczenie bo wyciagneli reke ci o ktorych bym oto nie podejrzewal co do pozornego spokoju sadze ze wystarczy pokazac hwl ze nie stane przeciwko nim by sie nie bali pozatym new owner thum thuma wydaje sie znajomy wiec to moglby byc 1 kontakt-na aylithe nie licze jezeli zaczne znowu padac? trudno wtedy pomysle nad self-rookiem albo deletem to zalezy tylko jak dlugo wytrzymam |
|
![]() |
![]() |
#519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() eh HWL wypowiedzialo wojne PN tylko dlatego ze za malo im kasy i mysleli ze sciagna z nich kase, jednak nie uda im sie ta sztuka, Tibia jest tylko gra i niedziwie sie ze DOJRZALI gracze nie beda placic, a jezeli ktos chce lizac pupcie ludzia z HWL albo innym przy wladzy to juz jego moralny problem, i te osoby same siebie skazuja na brak szcunku i innych graczy. ja popieram tych ktorzy juz pozegnali sie ze swoimi postaciami i jak to ktos modry powiedzial maja 1% szansy na wygranie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Poziom: 44
Skille: 75+